Botan

Botan

Son dakika botan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan botan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını botan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Botan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan botan gelişmeleri de dahil olmak üzere 401 botan haberi bulunmuştur. Tüm botan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seçimlere müdahale etmek için görevlendirilen terörist yakalandı
Seçimlere müdahale etmek için görevlendirilen terörist yakalandı Şırnak’ta jandarmanın düzenlediği operasyonda terör örgütü PKK’ya üye olmak suçundan aranan ve Türkiye’ye yasadışı yollardan girdiği tespit edilen Dorşin Botan kod adlı Ç.G.'nin yakalandığı bildirildi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Yerlikaya: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak ve Diyarbakır'da gerçekleştirilen operasyonlarda terörden arananlar listesinde kırmızı ve gri kategorilerde yer alan 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
25.09.2023 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Rezan Güngen etkisiz hale getirildi Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT) PKK’nın özel operasyonlarda kullanmak için eğittiği ve saldırı/sabotaj eğitimleri verdiği Rezan Botan kod Rezan Güngen’i Irak/Süleymaniye kırsalında gerçekleştirdiği operasyonla etkisiz hale getirdi.
1.09.2023 Gündem
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı
Aşiret düğünlerinde kilo kilo altın dönemi bitti! Zarf usulü başladı Van'ın Başkale ilçesinde bir araya gelen aşiret temsilcileri, bundan sonra düğünlerde zarf usulüne geçerken, taziyeleri ise 3 günden 2 güne düşürdü.
30.08.2023 Yaşam
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi
Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Zeytin Dalı Operasyonu bölgesine taciz ateşi açan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
23.08.2023 Gündem
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi?
Çanakkale'deki orman yangınında dikkat çeken detay! Prof. Dr. Orhan Şen anlattı: Yangın şehir merkezine ilerleyecek mi? Dün öğle saatlerinde Çanakkale'de orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler alevlere müdahale ediyor. Orman yangını dolayısıyla 9 köy boşaltıldı, Çanakkale-Çan yolu ulaşıma kapatıldı. Rüzgarın etkisiyle geniş alana yayılan alevler merkez ilçeye bağlı Yağcılar köyüne ulaştı. Güvenlik gerekçesiyle tahliye edilen köydeki çok sayıda ev alev alev yandı. Bölgenin hava durumu ne? Alevlerle mücadelede hava yardımcı mı oluyor yoksa daha güçleştiriyor mu? Detayları CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen aktardı.
23.08.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde kritik operasyon! MİT ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına'yı etkisiz hale getirdi
Irak'ın kuzeyinde kritik operasyon! MİT ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına'yı etkisiz hale getirdi MİT tarafından Irak’ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda PKK’nın sözde mahir akademilerinde suikast tarzı eylem düzenlemek için eğitilen ’Bawer Botan’ kod adlı Bekir Kına etkisiz hale getirildi.
23.08.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi
Bakan Uraloğlu: Beğendik Köprüsü 46 milyon lira tasarruf ettirdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Türkiye’nin en yüksek 2’inci köprü özelliğini taşıyan ve 3 yıl önce hizmete giren Beğendik (Botan) Köprüsü’nden bugüne kadar 1 milyon 750 bin araç geçerek, yakıt ve zamandan toplam 46 milyon lira tasarruf elde edildi” dedi.
12.07.2023 Ekonomi
Gara katliamı davasında karar çıktı: 2 teröriste 13 ve 14 kez ağırlaştırılmış müebbet
Gara katliamı davasında karar çıktı: 2 teröriste 13 ve 14 kez ağırlaştırılmış müebbet Şırnak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 2021 yılında aralarında polis ve askerlerin de olduğu 13 kişinin şehit edildiği Gara davasında yargılanan PKK’lı teröristler hakkında karar çıktı.
11.04.2023 Gündem
Bakan Soylu duyurdu: Türkiye'deki en üst düzey terörist öldürüldü
Bakan Soylu duyurdu: Türkiye'deki en üst düzey terörist öldürüldü İçişleri Bakanı Soylu, Eren Abluka Bestler Dereler Operasyonu'nda Sözde Botan Saha Sorumlusu Kırmızı Kategorideki "Leyla Amed" kod adlı terörist Hamiyet Yalçınkaya'nın etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
11.03.2023 Gündem
17 Aralık Kayseri şehitleri isimleri! 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması kim yaptı, 17 Aralık Kayseri'de ne oldu?
17 Aralık Kayseri şehitleri isimleri! 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması kim yaptı, 17 Aralık Kayseri'de ne oldu? Kayseri’de 17 Aralık 2016 tarihinde meydana gelen terör saldırısında şehit olan 15 asker patlamanın yıldönümünde anılıyor. Peki, 17 Aralık 2016 Kayseri patlaması kim yaptı, Kayseri'de ne oldu? 17 Aralık Kayseri şehitleri isimleri nedir?
17.12.2022 Gündem
Turuncu ve gri kategoriden 3 terörist öldürüldü! İçişleri duyurdu
Turuncu ve gri kategoriden 3 terörist öldürüldü! İçişleri duyurdu İçişleri Bakanlığı, Diyarbakır’da devam eden ‘Eren Abluka-34’ operasyonu çerçevesinde, 20 Eylül’de etkisiz hale getirilen 3 teröristin kimliklerinin tespit edildiğini duyurdu. Teröristlerden ikisinin, ‘turuncu’ kategoride yer aldığı, diğerinin ise ‘gri’ kategoride yer aldığı belirtildi.
24.09.2022 Gündem
İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı
İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Yavuz Saltık hakkında İBB’nin yardım kartlarını PKK/KCK’nın hedefleri doğrultusunda faaliyet yürüttüğü öne sürülen DİAYDER üyelerine verdiği iddiasıyla 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
30.08.2022 Yaşam
Bombalı eylem için keşif yapan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı
Bombalı eylem için keşif yapan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı İstanbul’da polis ve askeri hedef alan bombalı eylem planlaması yaparken yakalanarak gözaltına alınan PKK’lı terörist Mehdi Mıhçı tutuklandı.
15.08.2022 Gündem
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği terörist Mehdi Mıhçı'nın keşif görüntüleri ortaya çıktı Fatih'te gözaltına alınan terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda yer alan Xalit Seydo Botan Gewer kod adlı Mehdi Mıhçı'nın, bombalı eylem için keşif yaptığı anlara ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kandilde bomba eğitimi veren Mıhçı'nın polis ve askeri hedef aldığı ve saldırı öncesi Kağıthane ile Fatih'te keşif yaptığı öğrenildi.
12.08.2022 Gündem
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği teröristle ilgili yeni gelişme!
PKK elebaşı Karayılan'ın İstanbul'a gönderdiği teröristle ilgili yeni gelişme! PKK elebaşı Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen ve eylem hazırlığındayken yakalanan PKK'lı teröristle ilgili detaylar ortaya çıktı. Öte yandan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu yakalanan, terör örgütü PKK-KCK üyesi ‘Seydo Botan Gever’ kod adlı Mehdi Mıhçı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.08.2022 Gündem
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu
Murat Karayılan'ın talimatıyla İstanbul'a gelen terörist yakalandı! Bakan Soylu duyurdu Fatih'te PKK terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün sözde özel kuvvetlerinin mensubu Mehdi Mıhçı sahte kimlikle yakalandı. Operasyonu duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Murat Karayılan'ın talimatıyla İran üzerinden Türkiye'ye geçen, PKK'nın sözde özel kuvvetlerine mensup, bomba eğitimi veren, İstanbul'da eylem yapmak ve yaptırmak üzere gelen; Seydo Botan Gever kod adlı Mehdi Mıhçı, başarılı bir operasyonla sahte kimlikle İstanbul'da yakalandı. Emniyet İstihbarat ve İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze tebrikler" açıklamasında bulundu.
11.08.2022 Gündem
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı?
Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları! TOKİ Siirt kura sonuçları açıklandı mı, 2+1 ve 3+1 kura çekilişi isim listesi yayınlandı mı? Siirt Evren mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi için yapılan aramalar arttı. Evren Mahallesi TOKİ evlerine 2+1 139 konut ve 3+1 21 konut için 821 adet başvuru yapıldı. Siirt Evren mahallesi TOKİ için kura sonuçları için arama motorlarına yönelen vatandaşlar TOKİ Siirt Evren Mahallesi kura sonuçları açıklandı mı, Siirt Evren Mahallesi TOKİ kura sonuçları isim listesi belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor. Noter huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ile Evren mahallesi Siirt TOKİ konutları hak sahipleri belirlendi.
3.08.2022 Ekonomi
Gri kategorideki terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi
Gri kategorideki terörist Siirt’te etkisiz hale getirildi İç Güvenlik Operasyonu kapsamında; Siirt Pervari Yazlıca (Herekol) Dağı bölgesinde barındığı değerlendirilen teröristlere yönelik, 19 Haziran 2022 tarihinde; Jandarma ve Emniyetin müştereken İHA, Hava Kuvvetleri Destekli icra edilen Eren Abluka-17 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ercan Özcan operasyonunda 2 terörist, silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmişti.
24.06.2022 Gündem
Çayda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 3'üncü gün
Çayda kaybolan hemşireyi arama çalışmalarında 3'üncü gün Siirt'te, Müküs Çayı kenarında piknik yaparken, elini yıkadığı sırada dengesini kaybederek düşünce hayatını kaybeden hemşire Halime Timurtaş için suya giren ve kaybolan meslektaşı Eyyüp Güneş'i arama çalışmaları, 3’üncü günde de sürdürüldü. 
13.06.2022 Yaşam
Halime hemşireden acı haber geldi! Arkadaşlarıyla pikniğe gitmişti
Halime hemşireden acı haber geldi! Arkadaşlarıyla pikniğe gitmişti Siirt'in Pervari ilçesinde, Botan Çayı kenarında piknik yaparken elini yıkadığı sırada dengesini kaybedip suya düşen hemşire Halime Timurtaş boğuldu, onu kurtarmak için suya giren hemşire Eyyüp Güneş ise kayboldu. Bölgeye çok sayıda arama- kurtarma ekibi sevk edildi.
11.06.2022 Yaşam
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü?
Mehmet Doğan kimdir, PKK’lı terörist Mehmet Doğan öldürüldü mü? PKK’lı terörist Mehmet Doğan kimdir, öldürüldü mü? Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de, PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi!
Mehmet Doğan etkisiz hale getirildi! Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), Süleymaniye/Cemcemal'de , PKK-HPG Kerkük Cephesi sorumlusu Dilhaz Gabar kod Mehmet Doğan'ın 21 Mayıs 2022 günü düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirdi.
2.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında döviz ve faiz çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında döviz ve faiz çıkışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt'te toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Son 3 yıldır ekonomimizle saldırıyorlar. Milletimizin yaşadığı sıkıntıları takip ediyoruz. Çözecek adımları atıyoruz. Tayyip Erdoğan dün de düşük faiz diyordu, bugün de. Bu Nas'tır Nas. Faiz zengini zengin fakiri fakir yapar. Çalışanlarımızı enflasyona karşı koruyacağız. Özel sektöre kamudaki fiyat artışları yol gösterici olacak. Asgari ücreti kayıpları telafi edecek düzeyde belirleyerek dar gelirli insanlarımızı biraz daha ferahlatacağız. Öğretmenlerimiz için ilave imkanlar getiriyoruz. Özel sektörün de istihdamı yükseltme yolunda ücret politikası yürüteceğine inanıyoruz." dedi.
4.12.2021 Siyaset
Flaş Duran Kalkan detayı! Korkuyu ensesinde hissetti
Flaş Duran Kalkan detayı! Korkuyu ensesinde hissetti Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor. Son bir haftada Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen MİT operasyonlarında 10 PKK'lı etkisiz hale getirildi. Peki MİT'in terör örgütüne yönelik operasyonlarındaki şifreler neler? Teröristbaşı Duran Kalkan'ın korumalağını yapan PKK'lının yakalanıp Türkiye'ye canlı olarak getirilmesi ne anlam ifade ediyor? Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
3.12.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Botan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki botan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.