Boşandılar

Boşandılar

Son dakika boşandılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boşandılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boşandılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boşandılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boşandılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 boşandılar haberi bulunmuştur. Tüm boşandılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda'
Ceyda Düvenci'den 'dövmeli' mesaj! 'Her şey yolunda' Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak'ın 8 yıllık evliliği, geçtiğimiz günlerde tek celsede sona ermişti. Düvenci, “sorun yok, her şey yolunda" anlamına gelen ‘Hakuna Matata’ dövmesini gösterdi.
24.07.2023 Magazin
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi Samsun'da kendisini görmeye geldiği annesini okulda öldürüp, annesinin erkek arkadaşını da ağır yaralayan 17 yaşındaki çocuk hakkında 39 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
23.03.2023 Yaşam
Tuğba Özerk: Bizim meslekteki hanımefendilerin evli kalmaları zor
Tuğba Özerk: Bizim meslekteki hanımefendilerin evli kalmaları zor Tuğba Özerk, geçen yıl dünyaevine girdiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile anlaşmalı şekilde tek celsede boşanmıştı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok" demişti. Özerk, evlilik açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
13.11.2022 Magazin
Tuğba Özerk'in boşanma dansı sosyal medyaya damga vurdu!
Tuğba Özerk'in boşanma dansı sosyal medyaya damga vurdu! Tuğba Özerk geçen yıl evlendiği iş insanı Gökmen Tanaçar ile dün anlaşmalı şekilde tek celsede boşandı. Beş dakika süren duruşma sonunda Özerk, "4 yıla yakın bir birliktelik bitmiş oldu. Üzücü bir şey tabii ki, hiç kimse istemezdi böyle bir şey, yapacak bir şey yok." demişti. Özerk, boşanmanın ardından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.
6.10.2022 Magazin
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl?
İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? Türk caz ve pop müziğinin duayen sanatçısı İlham Gencer hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma kaldırıldığı iddiaları sonrasında Oğlu Bora Gencer, İlhan Gencer’in sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Peki, İlham Gencer’in sağlık durumu nasıl? İlham Gencer’in hastalığı ne? İlham Gencer kimdir, kaç yaşında? İşte İlham Gencer’in son durumu hakkında merak edilenler…
20.07.2022 Ünlüler Dünyası
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek
Nur Fettahoğlu: İnsanları genellememek gerek Ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu, önceki gün Etiler'de bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan Fettahoğlu, Kerem Bürsin'in yurt dışındaki oyuncular için "Onlar 'dünyaları ben yarattım, burası benim setim kardeşim' diye bağırmıyorlar" demesinin hatırlatılması üzerine, dikkat çeken bir açıklama yaptı.
5.06.2022 Magazin
Nafaka davasında flaş karar! Masrafla döndü
Nafaka davasında flaş karar! Masrafla döndü Uzun yıllardır evli olduğu Bayram Ayvataş'tan boşanan Güllü Kurt, mahkemenin bağladığı nafakanın arttırılması için dava açtı. Mahkeme, "İkisi de emekli maaşıyla geçiniyor, Bayram zaten 350 lirayı da ödemekte zorlanıyor" diyerek talebi reddetti. Mahkeme ayrıca 5 bin 100 TL'lik mahkeme masraflarının da Kurt tarafından ödenmesine hükmetti.
8.05.2022 Yaşam
Putin'in eski eşinden dikkat çeken açıklamalar! Sıra dışı teklif...
Putin'in eski eşinden dikkat çeken açıklamalar! Sıra dışı teklif... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in özel hayatına ilişkin bilgiler sır gibi saklanırken, eski karısı Lyudmila Shkrebneva’nın Putin ile evli olduğu döneme dair anlattığı bazı ayrıntılar dikkat çekti. Anlatılanlar arasında en ilgi çeken ise Putin’in yaptığı sıra dışı evlenme teklifi.
15.03.2022 Dünya
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu?
Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden oldu. Seda Sayan’ın kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile nikah masasına oturuyor. Genç müzisyen Seda Sayan'a 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlilik teklifinde bulunmuştu. Magazin takipçileri Çağlar Ökten Seda Sayan ilişkisini merak ederken Çağlar Ökten’ın hayatı ile ilgili detayları merak ediyor. Peki, Seda Sayan’ın yeni sevgilisi Çağlar Ökten kimdir? Çağlar Ökten Seda Sayan evleniyor mu? Çağlar Ökten kaç yaşında ve nereli? Çağlar Ökten ne iş yapıyor? Seda Sayan kaç kez evlendi? İşte tüm detaylar…
11.03.2022 Magazin
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı!
Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin kaç yıldır başkan? Putin ne zaman geldi? İşte bilinmeyen yönleriyle Putin’in hayatı! Tüm dünya Vladimir Putin’i konuşuyor! Rusya-Ukrayna krizi ile birlikte pek çok kişinin merak ettiği isimlerin başında gelen Putin son 20 yıla damga vuran siyasetçilerin başında geliyor. Tüm dünyanın gözü Rusya – Ukrayna gerilimine çevrilirken, Putin’in hayatı da en çok merak edilen konuların başında geliyor. Peki, Putin kimdir? Vladimir Putin kaç yaşında? Putin ne zaman geldi? Putin kaç yıldır başkan? İşte Putin’in hayatı!
24.02.2022 Gündem
Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu boşandı!
Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu boşandı! Masterchef programının jüri üyelerinden şef Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan çekişmeli davanın anlaşmalıya dönmesi sonucu boşandı.
22.12.2021 Magazin
Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı
Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı Ünlü İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşandı. Duruşma çıkışında basın mensuplarının sorusu üzerine Danilo Zanna, "Üzüldüm. Her şey yolunda" dedi.
15.12.2021 Magazin
Damla Ersubaşı'nın eski eşinden kafa karıştıran paylaşım!
Damla Ersubaşı'nın eski eşinden kafa karıştıran paylaşım! Önce ihanet ardından da şiddet haberleriyle gündeme gelerek evliliklerini bitiren Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser'den kafa karıştıran paylaşım.
13.08.2021 Magazin
Kenan Doğulu'dan duygusal paylaşım
Kenan Doğulu'dan duygusal paylaşım Boşandılar, boşanacaklar derken 7 yılı devirdiler! Kenan Doğulu'dan Beren Saat'e duygusal sözler...
29.07.2021 Magazin
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor...
Yılın aşk bombası: Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli aşk yaşıyor... Geçtiğimiz ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile tek celsede boşanan şarkıcı Sıla'nın kalbini İlker Kaleli'ye kaptırdığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. 1 aydır birlikte oldukları konuşulan çiftten konu hakkında herhangi bir açıklama gelmedi.
7.04.2021 Magazin
Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı
Nur Fettahoğlu ile Levent Veziroğlu ikinci kez boşandı Oyuncu Nur Fettahoğlu ile iş insanı Levent Veziroğlu 8 yılda ikinci kez boşandılar.
26.03.2021 Magazin
Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan kayıplara karıştı! Hapis cezası...
Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan kayıplara karıştı! Hapis cezası... Şarkıcı Işın Karaca’nın eski eşi Sedat Doğan’a 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası çıktı. Doğan, bir süre Brezilya’da kaldıktan sonra Türkiye’ye dönmüştü.
6.02.2021 Magazin
4 yıllık evlilik tek celsede bitti!
4 yıllık evlilik tek celsede bitti! Komedide kendini geliştiren ve sevilen oyuncu Ecem Erkek, 2016 yılında Yüce Armağan Erkek ile evlenmişti. Ünlü oyuncudan kötü haber geldi. Ecem Erkek eşi Yüce Armağan Erkek ile bugün anlaşmalı olarak boşandı.
2.11.2020 Magazin
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi…
Putin evli mi? Putin’in kaç kızı var? Rusya lideri Putin’in korona aşısı açıklaması sonra merak ediliyor! İşte Putin ailesi… Rusya Devlet Başkanı Putin'in açıklamasına göre, Rusya Sağlık Bakanlığı, Gamaley Epidemiyoloji ve Mikrobiyoloji Enstitüsü tarafından geliştirilen koronavirüs aşısını tescil etti. Rusya böylece koronavirüs aşısını tescil eden ilk ülke oldu. Aşıyı ilk deneyen isimlerden biri de Putin'in kızı oldu. Putin’in aşı açıklaması dışında, aşının kızına da yapılması dikkatleri Putin’in ailesine çevirdi. Putin’in evli olup olmadığı, kaç tane çocuğu olduğu araştırılmaya başladı. Peki, Putin evli mi?
11.08.2020 Gündem
'Burun estetiği yaptıracaktım ama...'
'Burun estetiği yaptıracaktım ama...' 11 yaşında anne-babası ayrılan Öykü Gürman, erkek arkadaşlarından eksikliğini yaşadığı baba şefkatini beklediğini söyledi
10.08.2020 Magazin
Seda Başbuğ kimdir? Banu Ilıcalı’nın annesi Seda Başbuğ ne iş yapar?
Seda Başbuğ kimdir? Banu Ilıcalı’nın annesi Seda Başbuğ ne iş yapar? Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı'nın kızı Banu Ilıcalı, ilk bebeğini dünyaya getirdi. 4 kızı olan 51 yaşındaki ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, dede olunca, ilk eşi Banu Ilıcalı’nın annesi merak edilmeye başlandı. Peki, Seda Başbuğ kimdir?
9.07.2020 Gündem
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi?
Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen kaç kere evlendi? Gülben Ergen katıldığı bir televizyon programında geçmişte Hülya Avşar ile yaşadığı polemikler ile ilgili ilk kez konuştu. Magazin gündemine oturan Gülben Ergen internette merak ediliyor. Peki, Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Gülben Ergen şarkıları ve hayatı hakkında merak edilenler...
2.05.2020 Gündem
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri)
Tom Hanks kimdir? Corona virüsü olsan Tom Hanks kaç yaşındadır? (Hayatı ve kariyeri) Yeşil Yol filmiyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Tom Hanks ile eşi Rita Wilson'da corona virüsü tespit edildi. Corona virüsü bulaşan Hanks, haberi sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaştı. Tom Hanks Instagramdan yaptığı duyuruda eşiyle birlikte halsizlik ve hafif ateş şikayeti nedeniyle doktora gittiklerini ve yapılan testler sonucu corona virüs testlerinin pozitif çıktığını söyledi. Haberin ardından Tom Hanks kimdir? sorularında da artış oldu. İşte Tom Hank’in hayatı….
12.03.2020 Gündem
Kedi ve köpeklerini paylaşıp boşandılar
Kedi ve köpeklerini paylaşıp boşandılar Altı yıl önce evlenen Ece Özdikici -Mert Duyal çifti, anlaşmalı boşanma davasında, üç kedi ve bir köpeği paylaştı
27.02.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Boşandılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boşandılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.