Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu boşandı!

Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu boşandı!

Masterchef programının jüri üyelerinden şef Somer Sivrioğlu, 18 yıllık eşi Aslı Sivrioğlu’ndan çekişmeli davanın anlaşmalıya dönmesi sonucu boşandı.

Ünlü şef Somer Sivrioğlu ve Aslı Sivrioğlu boşandı!

MasterChef yarışmasının jüri üyelerinden olan şef Somer Sivrioğlu'nun eşi Aslı Sivrioğlu, 2019 yılında boşanma davası açmıştı. Boşanmanın nedeni olarak Somer Sivrioğlu'nun program editörlerinden birisiyle yasak aşk yaşaması gösterilmişti.

ANLAŞMALI BOŞANDILAR

Pandemi nedeniyle uzayan boşanma süreci bugün sona erdi. İstanbul 4. Aile Mahkemesi'ndeki duruşmaya, Somer Sivrioğlu ile Aslı Sivrioğlu geldi. Gizli görülen duruşma basına kapalı yapıldı. Çift anlaşmalı olarak boşandı.

Somer Sivrioğlu'nun "Boşanmakta kararlı" olduğunu ifade ettiği, Aslı Sivrioğlu'nun ise nafaka ve tazminat talebinde bulunmadığı öğrenildi. İki çocuklarının velayeti Sidney’de yaşayan anne Aslı Sivrioğlu’na verildi. Somer Sivrioğlu da belirli günlerde çocuklarını görebilecek.

Öte yandan Masterchef'in İtalyan şefi Danilo Zanna da eşi Tuğçe Demirbilek'ten geçtiğimiz günlerde boşanmıştı.

İHANET YÜZÜNDEN Mİ BOŞANDILAR?

Avustralya'da eşi Aslı Sivrioğlu'yla iki restoranı olan ve daha sonra İstanbul'a MasterChef programında sunucu olmak için gelen Somer Sivrioğlu'nun, eşini İstanbul'da esmer bir kadınla aldattığı öne sürülmüştü.

Haberin Devamı

Somer Sivrioğlu'nun yeni sevgilisinin MasterChef programının editörü olduğu iddia edilmişti.

 

"ZOR GÜNLER GEÇİRİYORUM"

Ünlü şefin yurt dışında yaşayan eşi Aslı Sivrioğlu, çıkan haberler hakkında, "Üzülerek söylemeliyim ki 18 yıldır birlikte olduğum Somer Sivrioğlu'yla olan evliliğimizi çıkan haberlerdeki konu yüzünden bitirme kararı aldık. Zor günler geçiriyorum. Ailem, çocuklarım ve iş hayatımın etkilenmemesi için çabalıyorum" demişti.