Borç Erteleme

Borç Erteleme

Son dakika borç erteleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan borç erteleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını borç erteleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Borç Erteleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan borç erteleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 211 borç erteleme haberi bulunmuştur. Tüm borç erteleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi
Durmuş Yılmaz kimdir? Durmuş Yılmaz İYİ Parti’den ayrıldı mı, neden istifa etti, Durmuş Yılmaz milletvekili mi? İşte biyografisi Durmuş Yılmaz istifa mı etti, Durmuş Yılmaz kimdir? Son zamanlarda gündeme gelen haberlerin ardından, eski Merkez Bankası Başkanı ve 27. Dönem İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz’ın istifa ettiği merak ediliyordu. Yılmaz, parti üyeliğinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Durmuş Yılmaz milletvekili mi?
10.11.2023 Gündem
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı
Düşük faizli kredi fırsatı! Yüz binlere müjde, kritik tarih detayı Düşük faizli kredi ile ilgili son dakika açıklaması. Düşük faizli kredi çekmek isteyen çiftçileri ilgilendiren güzel haber geldi. Ziraat Bankası ve Tarım Kredi'nin tarımsal üretime dair düşük faizli yatırım ve işletme kredisi kullandırılması uygulama esaslarında değişiklik yapıldı. Kredi kullandırma süresi 31/12/2022 yerine 31/12/2023 olarak düzenlendi.
15.09.2022 Ekonomi
Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı?
Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı? Kabine Toplantısı sona erdi. Kredi kartı ve kredi borçları düzenlemesi ile ilgili alınacak yeni karar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla ilgili detayları açıklaması bekleniyor. Peki, Kredi kartı borçları ertelenecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak, kimler erteleme başvurusu yapabilecek?
1.08.2022 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu yapılandırma gelecek mi?
Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu yapılandırma gelecek mi? Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Gözler Kabine toplantısı sonrasında alınacak kararlara çevirilirken kritik toplantıda kredi kartı borçları nedeniyle takibe düşenlere yönelik düzenleme değerlendirilecek. Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, kredi ve kredi kartı borçları nedeniyle yasal takipte olanların sayısı 4,1 milyonun üzerinde bulunuyor. Bu borçlar için yeni bir düzenleme yapılacak. Peki, Kredi ve kredi kartı düzenlemesi çıkacak mı? Kredi kartı borçlularına düzenleme mi geliyor? Kredi kartı borcu olanlara yapılandırma gelecek mi? İşte detaylar…
1.08.2022 Ekonomi
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında!
Ucuz konut, kredi kartı borçları ve fahiş fiyatlar... Tüm Türkiye'nin gözü kabine toplantısında! Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Ukrayna’dan tahıl sevkiyatına ilişkin son durum kabinenin öncelikli gündem maddesi olacak. Toplantıda ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak.
1.08.2022 Gündem
Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir?
Kimlerin KYK faizleri silinecek, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir? KYK faiz silinmesi kimleri kapsıyor, kimlerin KYK faizleri silinecek? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada KYK borcu düzenlemesine ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Erdoğan öğrenim kredisi ödemelerinin yalnızca ana para üzerinden yapılacağını da kaydetti. Peki, KYK faiz affı kimleri kapsıyor? KYK borç ödeme nasıl yapılır, borç erteleme şartları nelerdir?
19.07.2022 Eğitim
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler...
Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında? Suriye tezkeresine hayır oyu veren İyi Partili Durmuş Yılmaz hakkında merak edilenler... Türk askerinin Irak ve Suriye'deki sınır ötesi operasyonlarının süresinin 2 yıl daha uzatılmasına yönelik Cumhurbaşkanlığı tezkeresi AK Parti, MHP ve İYİ Parti'nin "evet" oylarıyla kabul edildi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Evet" oyu vereceklerini açıkladığı tezkere oylamasında İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz "Hayır" oyu verdiği açıkladı. Peki, Durmuş Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.10.2021 Gündem
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı...
VakıfBank resmen duyurdu! Ödemeler 2 ay erteleniyor, kredi kartı... VakıfBank harekete geçti ve resmen duyurdu. Faizsiz ve ücretsiz, 2 ay erteleme kararı. Eylül ayı boyunca geçerli olacak. VakıfBank hesabı olan tüm müşterilerine açıklamada bulundu. Yeni bir kampanya başlatıldı. Dev banka, kredi kartıyla alışveriş yapan müşterilerin harcamalarına ait ödemelerini 2 ay sonrasına erteleyebileceklerini duyurdu.
4.09.2021 Ekonomi
Banka borcu olanları ilgilendiriyor! Karar açıklandı, ödemeler öteleniyor
Banka borcu olanları ilgilendiriyor! Karar açıklandı, ödemeler öteleniyor Borcu olan vatandaşları ilgilendiren karar açıklandı. Borç ödemeleri ertelenecek. Ayrıca ihtiyacı olan kişilere finansman desteği sağlanacak. TBB tavsiye kararını açıkladı. Sel bölgesinde yasayanların banka borçlarının ertelenmesi ve kredi kolaylığı sağlanması istendi.
16.08.2021 Ekonomi
Borçlar 4 ay ertelendi! Bakan duyurdu
Borçlar 4 ay ertelendi! Bakan duyurdu Borç ertelemesi ile ilgili yeni karar! Bakan duyurdu. Borçlar 4 ay ertelendi. Yangınlardan etkilenen vatandaşların SGK prim borçları 4 ay süre ile ertelenecek.
6.08.2021 Ekonomi
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Kredi borçları silinecek! 2022 sonuna kadar...
Kredi borçları silinecek! 2022 sonuna kadar... Gençlere güzel haber! Bakanlık harekete geçti. Detaylar netleşti. Kredi borçları silinecek. Genç istihdamını arttırmak için eylem planı hazırlanıyor. Hazırlık toplantıları süren eylem planının taslakları da oluşturuldu ve kurumlara iletildi.
3.08.2021 Ekonomi
Faizsiz kredi verilecek, borçlar ertelenecek
Faizsiz kredi verilecek, borçlar ertelenecek Bakan Varnak açıkladı. Destek ödemeleri ile ilgili detaylar netleşti. Faizsiz acil destek kredisi, vergi ve borçların ertelenmesi, kira yardımı gibi destekler sağlanacak. Zor durumdaki vatandaşa devlet eli uzanıyor. Afet bölgesi ilan edilen yerlerde yaşayan vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi adına önemli adımlar atılıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, afet bölgelerindeki vatandaşlara destek verileceğini belirterek, “Milletimiz müsterih olsun. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye Cumhuriyeti olarak, devlet-millet el ele verecek bu zor günleri tez zamanda, hep birlikte atlatacağız” dedi.
1.08.2021 Ekonomi
Banka borcu olanlar dikkat! Acele edin, yarın son gün
Banka borcu olanlar dikkat! Acele edin, yarın son gün Kredi ve kredi kartı olan kişileri ilgilendiriyor. Borçlar öteleniyor. Bireysel ya da ticari kredi fark etmiyor. Kredi kartı ve artı para borçları da kampanyaya dahil edildi. Akbank'tan yapılan açıklamada borç ertelemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı.
30.07.2021 Ekonomi
Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli
Akbank resmen duyurdu! 31 Temmuz'a kadar geçerli Akbank kredi ve kredi kartı borcu olanlar için harekete geçti. Yapılandırma süreci başlatıldı. Banka borcu olanlar 31 Temmuz'a kadar yapılandırma yapabilecek.
28.07.2021 Ekonomi
Borç erteleme kararı! Belge ile bankaya başvurun
Borç erteleme kararı! Belge ile bankaya başvurun Borçların ötelenmesi ile ilgili önemli bir karara imza atıldı. Belge ile kanıtlayan müşterilerin borçları ertelenecek. TBB tavsiye kararını açıkladı. Türkiye Bankalar Birliği (TBB), Rize, Artvin ve Düzce'deki sel felaketinden etkilenen banka müşterilerinin talepleri halinde bankalara olan borçlarının ödenmesi, ertelenmesi ve finansman olanakları sağlanması konusunda tavsiye kararı aldı.
28.07.2021 Ekonomi
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz...
Kredi ve kredi kartı borcu olanlar dikkat! Son gün 31 Temmuz... Kredi ve kredi borcu olanlara iyi haber. Açıklama yapıldı. Başvuru için son tarih 31 Temmuz olarak belirlendi. Borçlar öteleniyor. Borç yapılandırması için başvuruda bulunmak gerekiyor. Dev bankadan yapılan açıklamada borç ertelemesi ile ilgili detaylar paylaşıldı. İşte Akbank kredi ve kredi kartı borç ertelemesi ile ilgili detaylar...
26.07.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kanal İstanbul açıklaması: Tarihe damga vuracak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Habipler - Hasdal Kavşağı açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "Yakında ilk köprüsünün temelini atarak fiilen hayata geçirmeye başlayacağımız Kanal İstanbul da inşallah tarihe damgasını vuran bir eser olarak ülkemizin iftihar tablosu içerisindeki yerini alacaktır." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Kuzey Marmara Otoyolu'nun açılışını yaptığı bölümünde makam aracını kullandı.
21.05.2021 Siyaset
Borcu olanları ilgilendiren flaş adım! Harekete geçildi
Borcu olanları ilgilendiren flaş adım! Harekete geçildi Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Vatandaşların borçların ertelenmesi talebi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Faizsiz olarak borçların ertelenmesi, ÖTV ve KDV indirimleri gündemde. Pandemi süreci en çok esnafı etkiledi. Tam kapanma ile birlikte esnafın ekonomik sıkıntısı artacak. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 12 maddelik yeni talep listesini Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a sundu. Bakan Muş, listedeki borçların faizsiz ertelenmesi konusunu Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkanı ile görüşecek. Bakan Muş, ticari araçların kullandığı akaryakıtta ÖTV ve KDV'nin indirilmesi konusunu da Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ile görüşeceğini kaydetti.
28.04.2021 Ekonomi
Banka borcu olanları ilgilendiriyor! Flaş adım, faizsiz olarak...
Banka borcu olanları ilgilendiriyor! Flaş adım, faizsiz olarak... Banka, vergi ya da kredi borcu... Hepsini kapsıyor. Harekete geçildi. Vergi borçlarının, geçmiş kredi borçlarının ve bankalara olan tüm borçların faizsiz olarak ertelenmesi ile ilgili önemli bir adım atıldı. Bakanlığa sunuldu. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnaf ve sanatkarların vergi ile geçmiş döneme ilişkin, kredi dahil, tüm banka borçlarının faizsiz ertelenmesini istedi.
27.04.2021 Ekonomi
D-8 10 Yıllık Yol Haritası kabul edildi
D-8 10 Yıllık Yol Haritası kabul edildi D-8 ülkeleri, Dakka bildirisiyle ırkçılık, ayrımcılık, yabancı düşmanlığı ve Müslüman karşıtlığı ile mücadele etme iradesini teyit etti.
8.04.2021 Ekonomi
Borç erteleme kararı! Resmen duyurdular
Borç erteleme kararı! Resmen duyurdular Dünya Bankası G20 Grubu ülkelerine, Covid-19 pandemisi kaynaklı krizin etkilerinin sürdüğüne dikkat çekerek, geçen yıl başlatılan Borç Ödeme Erteleme Girişimi'nin (Debt Service Suspension Initiative - DSSI) süresini 2021 yılı sonuna kadar uzatılmasını istedi.
6.04.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Tüm insanlığın kullanımına sunmayı öngörüyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünyaya duyurdu: Tüm insanlığın kullanımına sunmayı öngörüyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BM toplantısına video konferansına katıldı. Erdoğan, 'Yerli aşı çalışmalarımız tamamlandığında aşımızı en uygun şartlarda tüm insanlığın kullanımına sunmayı öngörüyoruz' dedi.
30.03.2021 Siyaset
Borcu olana müjde! Yeni erteleme...
Borcu olana müjde! Yeni erteleme... Borcu olanları ilgilendiriyor. Yeni erteleme paketi geliyor. Vergi indirimleri, bedelsiz arsa temini, ucuz kredi gibi olanaklar sunulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklayacağı reform paketi ile kamuda tasarruf politikaları uygulanacak, harcamaların denetlendiği bir sistem kurulacak. Kamu İktisadi Teşebbüsleri daha verimli ve rekabetçi hale getirilecek.
11.03.2021 Ekonomi
Borcu olan yüz binlerce kişiye müjde! Ertelendi...
Borcu olan yüz binlerce kişiye müjde! Ertelendi... Düşük faizli kredi kullanan yüz binlerce kişi için güzel haber geldi. Harekete geçildi ve borçlar haziran sonuna kadar ertelendi. Bakan Pekcan duyurdu. Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "TESKOMB kefaleti ile düşük faizli kredi kullanan yaklaşık 1 milyon 300 bin esnafımızın 13 milyar liralık kredi borcu haziran sonuna kadar ertelendi." dedi. Kararın yayımı tarihinden itibaren ertelenen krediler için erteleme süresi sonuna kadar takip işlemi başlatılmayacak.
4.02.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Borç Erteleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki borç erteleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.