Gazete Vatan Logo

Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı?

Kabine Toplantısı sona erdi. Kredi kartı ve kredi borçları düzenlemesi ile ilgili alınacak yeni karar merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuyla ilgili detayları açıklaması bekleniyor. Peki, Kredi kartı borçları ertelenecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak, kimler erteleme başvurusu yapabilecek?

Kredi kartı borçları silinecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak? Kredi kartı ve kredi borcu yapılandırma ve erteleme var mı?

Kredi kartı borç erteleme ve yapılandırma konusu gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuyla ilgili müjde vermesi beklenirken, konuyla ilgili borç öteleme, yapılandırma, takip süresini uzatma gibi üç formülün öne çıktığı biliniyor. Peki, Kredi kartı borçları ertelenecek mi, yeni düzenleme nasıl olacak?

KREDİ VE KART BORÇLARI İÇİN 3 FORMÜL

Yeni düzenleme birçok kredi kartı ve kredi borçları nedeni ile takibe düşen vatandaşları yakından ilgilendirirken, Takibe düşen kart borcu için ise 3 formül öne çıkıyor: Borç öteleme, yapılandırma, takip süresini uzatma.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kabine Toplantısı sonrası açıklama yapması ve alınan kararları duyurması bekleniyor. Konuyla ilgili açıklama yapılmadı.