Bolvadin

Bolvadin

Son dakika bolvadin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bolvadin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bolvadin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bolvadin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bolvadin gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 bolvadin haberi bulunmuştur. Tüm bolvadin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı
Amatör maçta ortalık karıştı, 13 kırmızı kart çıktı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Seydilerspor altyapı takımlarının oynadığı maçta iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Olaylar fazla büyümeden önlenirken karşılaşmada toplamda 13 kırmızı kart çıktı.
28.02.2024 Vatan TV
Amatör maçta futbolcular birbirini yumrukladı! Hakem 13 kırmızı kart gösterdi
Amatör maçta futbolcular birbirini yumrukladı! Hakem 13 kırmızı kart gösterdi Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Belediye Bolvadin Termalspor ile Seydilerspor altyapı takımlarının oynadığı maçta iki takımın futbolcuları arasında kavga çıktı. Olaylar fazla büyümeden önlenirken karşılaşmada toplamda 13 kırmızı kart çıktı.
28.02.2024 Futbol
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
89 yaşındaki eşinin bıçakladığı kadın, hayatını kaybetti! Korkunç olay
89 yaşındaki eşinin bıçakladığı kadın, hayatını kaybetti! Korkunç olay Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde çıkan tartışmada eşi G.A.'nın (89) bıçakladığı Sıddıka Aysay (83) hayatını kaybetti. Alzheimer hastası olduğu iddia edilen G.A., gözaltına alındı.
12.09.2023 Yaşam
Uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi, adliye girişinde kameralara gülümsedi
Uyuşturucu operasyonunda yakalanan kişi, adliye girişinde kameralara gülümsedi Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şahıslardan birinin, adliyeye sevki sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarını görünce kameralarına gülümseyerek bakması ise dikkat çekti.
16.06.2023 Gündem
Fay hattının başladığı dağdan kopan kaya parçaları tedirgin ediyor
Fay hattının başladığı dağdan kopan kaya parçaları tedirgin ediyor Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde 6.5 büyüklüğüne kadar deprem üretme potansiyeli olduğu belirtilen Bolvadin Fayı'nın başladığı noktada, dağdan kopan kayalar yerleşim yerlerine yuvarlandı. Kayalar tarım arazilerine kadar ilerlerken, bölge halkı evlerinin tehdit altında olduğunu söyleyerek, yetkililerden yardım istedi.
7.04.2023 Gündem
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı?
Afyon TOKİ kura çekimi canlı izle! Afyon TOKİ kura sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak, Afyon TOKİ kura sonuçları listesi açıklandı mı? TOKİ Afyonkarahisar kura çekilişi başladı. Afyonkarahisar'ın Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Dazkırı, Bolvadin, Beyyazı, İscehisar, Bayat, Sinanpaşa ve Başmakçı ilçelerinde kura çekilişi 8 Mart 2023 Çarşamba günü yapılıyor. Kuralar noter huzurunda TOKİ'nin resmi kanalında canlı olarak yayınlanacak. Afyonkarahisar TOKİ kura çekilişlerini canlı takip etmek isteyenler 'Afyonkarahisar TOKİ canlı izle, Afyonkarahisar Merkez, Sandıklı, Emirdağ, Bayat TOKİ kura çekilişi ve 8 Mart TOKİ Afyonkarahisar kazananlar isim listesi…
8.03.2023 Ekonomi
96 yaşındaki kadına işkence! Yüzünü başörtüsü ile kapatıp ellerini bağladılar
96 yaşındaki kadına işkence! Yüzünü başörtüsü ile kapatıp ellerini bağladılar Afyonkarahisar’da yalnız yaşayan 96 yaşındaki kadının evine giren 3 kişi, yaşlı kadının yüzünü başörtüsü ile kapatıp ellerinden yattığı karyolasına bağlayıp ardından evdeki 2 cumhuriyet altını ile 900 TL parasını alıp kaçtı. Yaşlı kadın bağlandığı yerden kendi imkanları ile kurtulup, sürünerek evinin bahçesine çıkıp bağırarak komşularından yardım isteyerek kurtuldu.
19.01.2023 Yaşam
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yer alan Eber Gölü’nde üretiliyor; İngiltere, Hollanda gibi büyük Avrupa ülkelerine çatı yalıtım malzemesi olarak ihraç ediliyor. Sezon başladı, ülke ekonomisine 1 milyon dolarlık katkı sağlıyor.
16.11.2022 Ekonomi
Yanmış otomobilde tanınmaz halde 2 ceset bulundu!
Yanmış otomobilde tanınmaz halde 2 ceset bulundu! Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yol kenarındaki yanmış otomobilde Gürsel Coşkun (51) ile Ramazan Tezcan'a (28) ait olduğu değerlendirilen tanınmaz halde cesetler bulundu.
1.11.2022 Yaşam
Karı koca, tacizciyi öldürmek için dehşete düşüren bir plan yaptı
Karı koca, tacizciyi öldürmek için dehşete düşüren bir plan yaptı Afyonkarahisar’da 1 kişi karısını sosyal medyadan rahatsız ettiğini öne sürdüğü kişiyi sopayla döverek öldürdü. Karı koca çift daha sonra ölen şahsın cesedini köy girişindeki yol kenarına attı.
20.07.2022 Yaşam
Kurban kesimi sonrası buna dikkat edin
Kurban kesimi sonrası buna dikkat edin Afyonkarahisar’da 70 yıldır kasaplık yapan ve her kurban bayramında kurban kesimi yapan 84 yaşındaki Mehmet Kalay, kurban kesildikten sonra etin 24 saat dinlendirilmesi gerektiğini belirtti.
9.07.2022 Yaşam
Kocasının kayıp ihbarı yaptığı kadının cesedi su deposunda bulundu!
Kocasının kayıp ihbarı yaptığı kadının cesedi su deposunda bulundu! Afyonkarahisar’da kocasının hakkında kayıp başvurusu yaptığı 58 yaşındaki kadının cesedi su deposunda bulundu. Ekipler, 4 saatlik arama sonrası bulunan cesede yaklaşık 1 saat süren su boşaltma çalışmasının ardından ulaştı.
16.06.2022 Yaşam
Bolvadin’de çıkan yangında 15 iş yeri alevlere teslim oldu
Bolvadin’de çıkan yangında 15 iş yeri alevlere teslim oldu Afyonkarahisar'ın’ın Bolvadin ilçesinde çarşı merkezinde ahşap yapıdan oluşan iş yerlerinin bulunduğu bölgede çıkan yangında, 15 işyeri kullanılamaz hale geldi.
9.05.2022 Yaşam
AKÜ, 'defineci profesör' hakkında idari işlem başlattı
AKÜ, 'defineci profesör' hakkında idari işlem başlattı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesindeki mezarlıkta kazı yapıp define ararken bekçilerin yakaladığı 4 şüpheliden Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Güllü hakkında, üniversite yönetimi idari işlem başlattı. Rektörlükten yapılan açıklamada, "Üniversite yönetimimiz, akademisyenliğin onur ve vakarına yakışmayan bu menfi olayda adı geçen öğretim üyesi hakkında ilgili mevzuat çerçevesinde idari işlem başlatmıştır" denildi.
15.03.2022 Yaşam
Mezarlıkta polis bastı! Profesör çıktı
Mezarlıkta polis bastı! Profesör çıktı Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindeki eski mezarlıkta izinsiz kazı yaparak define arayan 4 kişiden birinin profesör olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınarak ifadesinin ardından serbest bırakılan profesörün Afyon Kocatepe Üniversitesi’nde (AKÜ) görev yaptığı belirtildi.
14.03.2022 Yaşam
Zehirlenerek hayatını kaybetti! Eşi ile gelini hastaneye kaldırıldı
Zehirlenerek hayatını kaybetti! Eşi ile gelini hastaneye kaldırıldı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, sobadan sızan karbonmonoksitten zehirlenen Hasan Hüseyin Şener (74) hayatını kaybederken, eşi Selver Şener ile gelini Döndü Şener ise hastanede tedaviye alındı.
10.02.2022 Yaşam
Depremle ilgili korkutan uyarı! ‘Hazırlıklı olun’
Depremle ilgili korkutan uyarı! ‘Hazırlıklı olun’ Konya'nın Meram ilçesinde meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından Afyonkarahisar'ın Sülün beldesinde de 3.1 büyüklüğünde deprem yaşandı. Afyonkarahisar ile Konya arasında çok sayıda diri fayın yer aldığına dikkat çeken Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, dün "Bölgemizde 6.8 büyüklüğüne kadar depremlerin meydana gelebileceği gerçeğini bilerek, depreme hazırlıklı olunması gerekmektedir" dedi.
9.11.2021 Gündem
Otomobilin üzerinden geçtiği yavru köpek öldü
Otomobilin üzerinden geçtiği yavru köpek öldü Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde, bir sürücü yolda yürüyen yavru köpeğin üzerinden otomobiliyle geçti. Köpeğin öldüğü olayda sürücünün otomobiliyle yoluna devam ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
8.11.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 8 fakülte 2 enstitü kuruldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! 8 fakülte 2 enstitü kuruldu Bazı fakülte ve enstitülerin kurulması, bazı fakülte, enstitü ve yüksekokulların kapatılması ile bazı fakültelerin isimlerinin değiştirilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı kararı, Resmi Gazete'de yer aldı.
21.05.2021 Gündem
Afyonkarahisar'da biyoenerji tesisinde yangın
Afyonkarahisar'da biyoenerji tesisinde yangın Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinde bir biyoenerji tesisinde ağaç köklerinin depolandığı alanda yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangında alevler tesis bahçesinde ağaç köklerinin tamamını sardı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangını söndürme çalışmaları sürüyor.
3.05.2021 Yaşam
Gece yarısı korkunç kaza: 3 ölü, 2 yaralı
Gece yarısı korkunç kaza: 3 ölü, 2 yaralı Afyonkarahisar'ın Emirdağ ilçesinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
15.04.2021 Yaşam
Erkekler eve girip çıkınca polis harekete geçti! Kadın yakalandı
Erkekler eve girip çıkınca polis harekete geçti! Kadın yakalandı Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde fuhuş yapılan bir eve baskın düzenleyen polis, 1'i kadın 3 kişiyi yakaladı.
26.03.2021 Gündem
Kaldığı hamamda ölü bulundu!
Kaldığı hamamda ölü bulundu! Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde Afganistan uyruklu Safargeldi Saberi (22), bir süre önce işe alındığı ve kaldığı hamamda ölü bulundu.
5.03.2021 Gündem
Damadına olayı anlatınca ortaya çıktı! İnternetten sipariş verdi...
Damadına olayı anlatınca ortaya çıktı! İnternetten sipariş verdi... Afyonkarahisar'da, telefonla kendisini arayıp, "internet üzerinden verdiği ilaç siparişini almadığı için firmayı zarara uğrattığını" söyleyen kişilerce 75 bin lira dolandırılan kişi, polise başvurdu.
3.02.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bolvadin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bolvadin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.