Boğarak Öldürdü

Boğarak Öldürdü

Son dakika boğarak öldürdü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan boğarak öldürdü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını boğarak öldürdü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Boğarak Öldürdü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan boğarak öldürdü gelişmeleri de dahil olmak üzere 452 boğarak öldürdü haberi bulunmuştur. Tüm boğarak öldürdü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız
İki çocuğunu boğarak öldürüp arkalarından mektup bırakmış: Birer melek olarak yaşayacaksınız Kocaeli'de iki çocuğunu öldüren babanın yargılanmasına başlandı. Sanığın çocuklarını boğarak öldürdükten sonra mektup yazdığı ortaya çıktı.
21.03.2024 Gündem
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı
3 çocuk annesi eşi kayıpken pavyonda kadınlarla eğlenmiş! Müge Anlı olayla ilgili pes dedirten bir bilgilere ulaştı Müge Anlı’da pes dedirten olay yaşandı. 6 Temmuz’dan bu yana haber alınamayan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Bedriye Kılıç’ın şüpheli eşi T.K.’nin, eşi kaybolduktan bir hafta sonra pavyona gittiği, mekanda çalışan kadınlarla birlikte alkol alıp eğlendiği ortaya çıktı.
12.10.2023 Gündem
Aracına yanlış yakıt konuldu, tazminat kazandı! 37 bin zarara yol açtı
Aracına yanlış yakıt konuldu, tazminat kazandı! 37 bin zarara yol açtı İzmir 8'inci Tüketici Mahkemesi, mazotla çalışan otomobile benzin doldurulması sebebiyle, sürücünün aracında meydana gelen zararın, akaryakıt firması tarafından ödenmesine karar verdi.
12.10.2023 Yaşam
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu
Arkadaşları ile gezdiği için kızını 24 yerinden bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babanın cezası belli oldu Dışarda arkadaşlarıyla gezen kızını bıçaklayıp, cinsel istismarda bulunan babaya ceza yağdı. Erzurum'da 14 yaşındaki kızı D.Ş.'yi 24 yerinden bıçaklayarak yaralayıp, cinsel istismarda bulunmakla suçlanan E.S.Ş. (38), toplam 61 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı.
12.10.2023 Gündem
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım Korkunç olay geçen yıl 22 Eylül'de meydana geldi. Bahçelievler'de babası Hasan Erbil (53)'i gece uyuduğu esnada boğarak öldüren Güney Erbil akıl sağlığı raporu için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Güney Erbil'in cinayetten sonra Elazığ'a kaçtığı belirlendi.
12.10.2023 Gündem
Kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı
Kız arkadaşını elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürmüştü, mahkemedeki ifadesi ortaya çıktı Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde tartıştığı kız arkadaşı Züleyha Adıgüzel'i (23) elektrik süpürgesinin kablosuyla boğarak öldürdükten sonra tutuklanan Ümit Işık'ın (26), genç kızla 1,5 ay önce tanışıp, 3'üncü kez buluştukları ortaya çıktı.
17.08.2023 Gündem
Korkunç olay: 3 kızını öldürdü, mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Korkunç olay: 3 kızını öldürdü, mahkemede gözyaşlarına boğuldu Yeni Zelanda'da yaşayan 42 yaşındaki Lauren Anne Dickason, 3 çocuğunu boğarak öldürdü. Suçunu kabul eden Dickason, akıl sağlığının yerinde olmadığını iddia etti.
9.08.2023 Dünya
Kocasının fuhşa zorladığını iddia etti, bebeğini öldürüp evi ateşe verdi!
Kocasının fuhşa zorladığını iddia etti, bebeğini öldürüp evi ateşe verdi! Denizli’de evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden 1 yaşındaki Zeynep’in annesi tarafından boğularak öldürüldüğü, kadının kendisini fuhşa zorlayan kocasına öfkelenerek evi ateşe verdiği ortaya çıktı.
29.03.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı
Bebeğini boğarak öldürdü, 4 yaşındaki çocuğunu da boğmaya çalıştı Antalya'nın Gündoğmuş ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anne, 1 yaşındaki bebeğini boğarak öldürdü. Annenin boğmaya çalıştığı 4 yaşındaki çocuğu ise eşinin müdahalesi ile kurtuldu. Gözaltına alınan anne tutuklandı.
20.03.2023 Gündem
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti
Futbol maçı izlemeye giden kadın katledildi! Türkiye detayı dikkat çekti Ailesiyle sorunları olan Taiba Alali isimli kadın, 2017 yılında memleketi Irak’tan kaçarak Türkiye’ye geldi ve burada bir hayat kurdu. Suriyeli erkek arkadaşıyla evlenme planları yapmaya başlayan Alali, ülkesinin milli takımını desteklemek için maça gittiğinde bunun sonu olacağından habersizdi. Cinayeti işleyen de cinayetteki Türkiye detayı da kan dondurdu.
4.02.2023 Dünya
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı
Azılı sapığa mahkemede kurşun yağdırdı! Mezar taşına yazılınca gerçek ortaya çıktı Kızına canice tecavüz ettikten sonra öldüren katilin sonu beklenmedik şekilde gerçekleşti. Cani katili aklından çıkaramayan acılı anne Marianne Bachmeier, tüm dünyayı şoke eden bir şey yaptı. Katile mahkeme salonunda kurşun yağdırdı. Yıllar sonra hayatını kaybeden acılı annenin mezar taşındaki detay gerçeği ortaya çıkardı. İşte haberin detayları...
25.01.2023 Dünya
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay
Playboy güzelinin cinayetini göğüs implantları çözdü! Akılalmaz detay Playboy modeli Jasmine Fiore, 2009 yılında henüz 28 yaşındayken cinayete kurban gitmişti. Onun gibi Playboy modeli olan ve Hugh Hefner'ın kız arkadaşı olan Holly Madison, 2022'de cinayeti araştırmaya başladı ve Playboy cinayetlerinin hepsini belgesele çevirdi. Fiore'nin cesedinin teşhis edilme şekli ise kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde yapılmıştı.
24.01.2023 Dünya
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor
Burada ölmek, gömülmek ve doğum yapmak yasak! Kurallar herkesi şaşırtıyor Burada doğurmak, ölmek ve gömülmek yasak! Binlerce kişinin yaşam sürdüğü ada, ilginç kuralları ile dikkat çekiyor. Nüfusuna ve konumuna rağmen çok sayıda imkanın var olduğu bu yerin en şaşırtan kuralları doğum yapmanın, ölmenin ve gömülmenin kesinlikle yasak olması. Kedi beslemeye ve araç kapısının kitlenmesine bile izin verilmiyor. Sebepleri ise şaşırtıyor. İşte detaylar...
18.01.2023 Dünya
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor Kayseri’de Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen Savunma Sanayi Alt Sistemler Çalıştayı’nda konuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) Sanayi Geliştirme Şefi Emrah Ekri, Milli Muharip Uçak Projesi’nin 18 Mart’ta hangardan çıkarılarak görücüye sunulacağını ve 2030 yılında da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterine girmesini hedeflediklerini söyledi.
17.01.2023 Ekonomi
EYT'de son dakika! EYT'lilerin maaş alacağı ilk tarih belli oldu
EYT'de son dakika! EYT'lilerin maaş alacağı ilk tarih belli oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın (EYT) merakla beklediği haber geldi. Milyonlar EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesini bekliyor. EYT düzenlemesiyle ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı araştırılıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu "EYT en geç haftaya Meclis'e sunmayı planlıyoruz" diyerek EYT'lilerin ilk maaş alacağı tarihi açıkladı. Peki EYT ilk maaş tarihi belli oldu mu, ilk maaş ne zaman yatacak? İşte detaylar...
17.01.2023 Çalışma Hayatı
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı
Loto milyoneri Kürşat servetini dağıtıyor! Tek şartını açıkladı Almanya bu Türk'ü konuşuyor. Geçtiğimiz yılın eylül ayında Alman lotosundan yaklaşık 10 milyon Euro kazanan Kürşat Yıldırım 3 kişiye para dağıtacağını duyurdu. İşte loto milyonerinin tek şartı...
17.01.2023 Dünya
İki kişiyi boğarak öldürdü! İdam cezasına çaptırılan kadının şaşırtan sonu
İki kişiyi boğarak öldürdü! İdam cezasına çaptırılan kadının şaşırtan sonu 2009 yılında borçlu olduğu iki kişiyi boğarak öldüren 49 yaşındaki kadın idam cezasına çaptırıldı. Suçlu kadın, tek yıllarca tek kişilik hücrede kaldı. Geçtiğimiz günlerde hücresinde yemek yiyen kadın kimsenin beklemediği bir sonla hayatını kaybetti. İşte haberin detayları...
17.01.2023 Dünya
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç
İsimleri, meslekleri ve görüntüleri aynı olan iki yabancı! DNA testinde şaşırtan sonuç Benzerlikleri herkesi şaşkına çeviriyor. İki beyzbol oyuncusu hem görüntü, hem de isim olarak birbirlerine benziyor. Rahatsızlıkları bile aynı. Öyle ki her ikisi de takımları tarafından yıllarca karıştırıldı. Akraba olup olmadıklarını öğrenmek için DNA testi yapıldı. İşte ilginç olayın detayları...
13.01.2023 Dünya
California’yı şiddetli yağışlar vurdu! Sel felaketinin nedeni: Atmosferik Nehir
California’yı şiddetli yağışlar vurdu! Sel felaketinin nedeni: Atmosferik Nehir ABD’nin California eyaletinde, geçen haftadan itibaren etkili olarak sel felaketine yol açan şiddetli yağışların sebebinin ‘atmosferik nehir’ olduğu açıklandı. ABD Ulusal Okyanus ve Atmosfer Dairesi (NOAA), 17 kişinin yaşamını yitirdiği hava olayını açıklayarak atmosferik nehrin yarattığı felaketin yanı sıra bölgesel su kaynağına katkıda bulunduğunu belirtti.
12.01.2023 Dünya
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun?
Putin kabine toplantısında Türkiye'ye tatile giden bakanı azarladı: Neden aptalı oynuyorsun? Ukrayna'daki savaşın uzaması ve uygulanan yaptırımlarla zor günler geçiren Rusya'nın lideri Vladimir Putin, bakanlarla görüntülü görüştü. Görüşme sırasında daha önce Türkiye'ye tatile gelen Ticaret ve Sanayi Bakanı Denis Manturov'u görevini aksatmakla suçlayan Putin, 'Neden aptalı oynuyorsun?' dedi.
12.01.2023 Dünya
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı
Genç kızı tecavüz edip boğarak öldürdü! Dehşete düşüren video ortaya çıktı Amcasının restoranında çalışan 16 yaşındaki genç kız, mesaisinin bitmesinin ardından eve gitmek üzere yola koyuldu. Yolda tekerleğinin patladığını fark edince arabasından inen genç kız, başına geleceklerden habersizdi. Genç kıza dehşeti yaşatan askerin savunması ise duyanları şoke etti.
12.01.2023 Dünya
38 yılda 3 eşini öldüren cani ile ilgili yeni taciz skandalı! Kadın eleman ilanları verip...
38 yılda 3 eşini öldüren cani ile ilgili yeni taciz skandalı! Kadın eleman ilanları verip... Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde daha önce iki eşini de öldürmekten cezaevinde yatan ve Covid-19 tedbirleri nedeniyle tahliye edilen adam, üçüncü eşini öldürerek gömmek suçundan tutuklandı. Kadının gömüldüğü çukurun yanında kireç torbaları bulunurken, şahsın cinayetleri 19 yıl arayla işlediği ortaya çıktı. Cinayet ise katlettiği ikinci eşinden olan kızının itirafı ile ortaya çıktı. Ayrıca bir de taciz rezaleti patlak verdi.
3.01.2023 Yaşam
Kızı Zeynep'i boğarak öldüren anneye çifte indirimle 18 yıl hapis
Kızı Zeynep'i boğarak öldüren anneye çifte indirimle 18 yıl hapis İzmir'de, kızı Zeynep Vural'ı (29) boğarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Ayşe Vural'a (59) 'tahrik' ve 'iyi hal' indirimleri uygulanarak 18 yıl 4 ay hapis cezası verildi. Tutuksuz baba Saffet Vural (70) ve oğlu Ömer Vural'ın (25) beraatine hükmedildi.
15.12.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Boğarak Öldürdü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki boğarak öldürdü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.