Biyografi

Biyografi

Son dakika biyografi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan biyografi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını biyografi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Biyografi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan biyografi gelişmeleri de dahil olmak üzere 274 biyografi haberi bulunmuştur. Tüm biyografi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in
Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor! Başrol Burak Deniz'in Taverna müziğinin efsaneleşen ismi Ferdi Özbeğen’in hayatı film oluyor. Çekimlerine yakında başlanacak filmde sanatçıyı Burak Deniz canlandıracak. Deniz rolüne Ferdi Özbeğen’in videolarını izleyerek hazırlanıyor.
1.03.2024 Magazin
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında MİT ve İstanbul Emniyeti tarafından İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda MOSSAD'a dolaylı yoldan bilgi sattığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.
2.02.2024 Gündem
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir?
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir? Biyografi, toplum tarafından tanınmış olan kişilerin hayatını konu edinen bir yazı türüdür. Biyografide devlet lideri, sporcu, din görevlisi ya da sanatçıların hayatı konu olarak seçilebilir. 
18.01.2024 Gündem
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir?
Biyografi Nedir, Nasıl Yazılır? Biyografinin Özellikleri Nelerdir? Biyografi, toplum tarafından tanınmış olan kişilerin hayatını konu edinen bir yazı türüdür. Biyografide devlet lideri, sporcu, din görevlisi ya da sanatçıların hayatı konu olarak seçilebilir. 
11.01.2024 Gündem
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar
Deniz Seki'den samimi açıklama: Ben hayattayken belgeselimi yapmasınlar Ünlü şarkıcı Deniz Seki, yılbaşında verdiği konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Seki, "Birçok ünlü ismin biyografi filmi yapılıyor, size böyle bir teklif geldi mi?" sorusuna yanıt verdi.
1.01.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye bildiri tepkisi: Terörü kınamamak korkaklıktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliğinde açıklamalarda bulundu. TBMM'den terörü kınayan bildiriye imza atmayan CHP ve DEM'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Teröristle aynı dili konuşan, terörist gibi muamele görmekten kaçamaz." dedi.
25.12.2023 Gündem
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu...
Daha önce bıçakladığı eşini tahliye olduktan sonra katletti! Bebeğinin yanında kanlar içinde bulundu... Ümraniye'de Mehmet Dinç, konuşmak için gecekondunun penceresine çağırdığı dini nikahlı eşi Fatoş Çetin'i bıçaklayarak öldürdü. Genç kadının cesedi, yanında bebeği ile birlikte sabah ailesi tarafından kanlar içinde bulunurken, Çetin'in yaklaşık 4 ay önce de Mehmet Dinç tarafından bıçaklandığı belirtildi.
19.09.2023 Gündem
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu! Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi… Sinema ve dizi oyuncusu Merve Kayaalp 36 yaşında yaşamına son verdi. Merve Kayaalp Savaşçı, Sakarya Fırat dizilerinde oynuyordu. Peki, Oyuncu Merve Kayaalp kimdir, kaç yaşında? Merve Kayaalp biyografi…
19.09.2023 Gündem
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın
Sosyal medyadan alışveriş yapanlar dikkat! 'Paket açılırsa iade olmaz' açıklamasına kanmayın Sosyal medyada satış yapan butiklerin bazılarının biyografi kısmında 'Değişim var, iade yok' şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu da ürünü iade etmek isteyen müşterilerin, satıcılarla sorun yaşamasına sebep oluyor. Peki ‘Değişim var, iade yok’ ifadesinin geçerliliği var mı? Instagram alışverişlerinde iade mümkün mü? Para iadesi yapılmadığı durumda müşteriler hangi yola başvurabilir? Uzman isimler konu ile ilgili önemli detaylara yer verdi.
8.09.2023 Ekonomi
Yapay zekânın ‘Oppenheimer’ safhasına geldik mi?
Yapay zekânın ‘Oppenheimer’ safhasına geldik mi? Merak ve korku arasında denge bulmaya çalışırken hangi yöne daha çok meyledeceğiz?
30.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Para iadesi zorunlu! 14 gün süresi var, başvuru yapmanız yeterli
Para iadesi zorunlu! 14 gün süresi var, başvuru yapmanız yeterli Sosyal medyada satış yapan butiklerin bazılarının biyografi kısmında 'Değişim var, iade yok' şeklinde bir ifade yer alıyor. Bu da ürünü iade etmek isteyen müşterilerin, satıcılarla sorun yaşamasına sebep oluyor. Peki ‘Değişim var, iade yok’ ifadesinin geçerliliği var mı? Instagram alışverişlerinde iade mümkün mü? Para iadesi yapılmadığı durumda müşteriler hangi yola başvurabilir? Uzman isimler konu ile ilgili önemli detaylara yer verdi.
18.01.2023 Ekonomi
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu?
Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor, oyuncu kadrosu belli oldu mu? Huysuz Virjin karakterine hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı film oluyor. Üç yıldır hazırlıkları süren Huysuz Virjin biyografi filmi için çalışmalar başladı. Peki, Huysuz Virjin filmi ne zaman çıkıyor? Huysuz Virjin’e hayat veren Seyfi Dursunoğlu'nu kim oynayacak? Huysuz Virjin’i kim oynayacak? Huysuz Virjin filmi oyuncuları belli oldu mu? İşte detaylar…
11.12.2022 Magazin
Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın biyografisi!
Mehmet Gürcan Karakaş kimdir? TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın biyografisi! Yerli otomobil TOGG, Cumhuriyet’in ilanının 99. yılına armağan ediliyor TOGG’un tesis açılışı ile birlikte TOGG’un yönetim kadrosunda yer alan TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın kariyeri merak ediliyor. Peki, Mehmet Gürcan Karakaş kimdir, kaç yaşında ve nereli? TOGG Ceo’su Mehmet Gürcan Karakaş’ın biyografisi!
29.10.2022 Gündem
CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar?
CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar? CZN Burak adıyla bilinen işletmeci Burak Özdemir’in belediye ile davasında karar çıktı. Restoranında kanunlara aykırı olarak tadilat yapması nedeniyle yargılandıkları davada mahkemekimlik sorgusu yaptı. Mahkemenin sorularını cevaplayan CZN Burak’ın eğitim durumu ve aylık geliri de ortaya çıktı. Peki, CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar? CZN Burak ayda ne kadar kazanıyor? İşte detaylar…
20.10.2022 Ünlüler Dünyası
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi!
Emre Olur kimdir? Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur nerede yakalandı? Emre Olur biyografisi! Çok sayıda suçtan aranan, suç örgütü lideri Sedat Peker'in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur Tiran'da gözaltına alınmış sonrasında İstanbul’a getirilmişti. Peki, Emre Olur kimdir? İşte Sedat Peker'in basın danışmanı Emre Olur hakkında merak edilenler…
19.09.2022 Gündem
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek?
Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe ne demek? Büyük Britanya Kraliçesi 2. Elizabeth ölümünün ardından Prens Charles Kral oldu. Kral Charles’ın eşi Camilla Rosemary asıl adı Camilla Rosemary Mountbatten Windsor olan ya da daha önceki eşinin soyadıyla Camilla Parker Bowles’ın kraliçe olup olmayacağı merak ediliyor. Peki, Camilla kraliçe olabilecek mi? Elizabeth'in veliahtı kim? Camilla Parker Bowles kimdir? Konsort kraliçe (Queen consort) ne demek? Kral Charles’ın eşi Camilla kraliçe oldu mu? İşte detaylar…
8.09.2022 Dünya
Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi!
Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi! Bursa’da 1 yıl boyunca teyzesi tarafından alıkonulan çocuğun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarıyla gündeme gelen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Özlenen Özkan’ın hayatı ve kariyeri pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Prof. Dr. Özlenen Özkan kimdir, kaç yaşında? İşte Özlenen Özkan’ın biyografisi!
26.07.2022 Gündem
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
Mevlana İdris Zengin kimdir? Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi! Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’den acı haber! Mevlana İdris Zengin, 56 yaşında Kahramanmaraş'ta vefat etti. Yaşadığı kalp rahatsızlığının ardından ameliyat geçiren ve ardından bir süredir yoğun bakımda tedavi altında olan Zengin'in vefatını kardeşi yazar Salih Zengin, sosyal medya hesabından duyurdu. Peki, Mevlana İdris Zengin kimdir, kaç yaşındaydı? Mevlana İdris Zengin nereli? İşte Yazar ve şair Mevlana İdris Zengin’in biyografisi!
7.06.2022 Kültür Sanat
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler!
Ahmet Say kimdir, nereli, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın hayatına dair merak edilenler! Müzikolog, edebiyatçı ve piyanist Fazıl Say’ın babası Ahmet Say, 86 yaşında hayatını kaybetti. Fazıl Say, babasının vefat haberini, “Babamı kaybettik. Üzüntüm sonsuz” sözleriyle duyurdu. Peki, Ahmet Say kimdir, neden öldü? Fazıl Say’ın babası müzikolog Ahmet Say’ın biyografisi…
11.05.2022 Televizyon
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti...
Kadir İnanır yürümekte zorlandı! Son hali dikkat çekti... Geçtiğimiz kasım ayında beyin kanaması geçiren ve gördüğü uzun tedavinin ardından sağlığına kavuşan Türk sinemasının usta ismi Kadir İnanır önceki gün Etiler’deydi. Yürümekte zorlanan usta oyuncuya sevgilisi Jülide Kural destek oldu.
27.04.2022 Magazin
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri!
Dini, anlamlı, komik, ağır, kapak Whatsapp Durum sözleri! Kısa, vurucu ve farklı seçenekleriyle 2022 Whatsapp hakkımda profil durum sözleri! Whatsupp durum mesajları, günümüz dünyasında en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasının milyonlarca kişiye ulaşmasıyla daha da önemli bir hal aldı. Sesli ve görüntülü görüşme imkanı tanıyan Whatsapp aynı zamanda kendimizi tek cümleyle anlattığımız, hissettiklerimizi paylaştığımız bir alan da sağlıyor. Kullanıcılar Whatsapp’ın sağladığı durum paylaşma özelliğiyle çeşitli sözleri profili aracılığıyla kitlelere ulaştırabiliyor. Biz de WhatsApp hakkımda, biyografi ve profil için etkileyici, dini, anlamlı komik ağır durum sözleri derledik. İşte Whatsapp durum sözleri…
20.04.2022 Gündem
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise...
Barış Akarsu'nun hayatı film oluyor! Başrolde ise... Müslüm Gürses, Bergen ve Dilberay'ın ardından 2007'de hayata veda eden şarkıcı Barış Akarsu'nun yaşamının da beyazperdeye taşınmaya hazırlandığı öğrenildi.
10.04.2022 Magazin
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti!
1960'lı yılların ünlü şarkıcısı Bobby Rydell hayatını kaybetti! 1960’lı yıllarda 'gençlik ikonu' olarak tanınan Bobby Rydell 79 yaşında hayata veda etti. Sanatçının koronavirüse bağlı olmayan zatürre nedeniyle öldüğü açıklandı.
6.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Biyografi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki biyografi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.