Gazete Vatan Logo

CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar?

CZN Burak adıyla bilinen işletmeci Burak Özdemir’in belediye ile davasında karar çıktı. Restoranında kanunlara aykırı olarak tadilat yapması nedeniyle yargılandıkları davada mahkemekimlik sorgusu yaptı. Mahkemenin sorularını cevaplayan CZN Burak’ın eğitim durumu ve aylık geliri de ortaya çıktı. Peki, CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar? CZN Burak ayda ne kadar kazanıyor? İşte detaylar…

CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla milyonlarca takipçiye ulaşan CZN Burak olarak bilinen işletmeci Burak Özdemir hakkında açılan dava nedeniyle gündem oldu. Babası İsmail Özdemir ile birlikte yargılanan işletmeci Burak Özdemir restoranında kanunlara aykırı olarak tadilat yapmaları nedeniyle haklarında dava açılmıştı.

İstanbul 34. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Muhammet Burak Özdemir, avukatlarıyla birlikte katıldı. Davanın 2018 yılında karara bağlandığını bildiren hakim, kararın İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 23. Ceza Dairesi tarafından bozulduğunu hatırlattı. Alınan beyanların ardından kararını açıklayan mahkeme, dava konusu yerin ön görünüm bölgesinin dışında kalması ve sadece etkilenme bölgesinde yer almasını dikkate alarak, ilgili kanunlara göre sanıkların eylemlerinin suç kapsamına girmediğini belirtti. Dava konusu işletmenin eski haline getirilmesini de dikkate alan mahkeme, sanıklar hakkında ayrı ayrı düşme kararı verdi.

CZN BURAK’IN AYLIK GELİRİ NE KADAR?

Haberin Devamı

Burak Özdemir mahkemedeki kimlik sorgusunda, işletmeci olduğunu, eğitim durumu için üniversite devam ettiğini söyleyerek aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu belirtti.

CZN BURAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir 24 Mart 1994, İstanbul’da doğdu. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir. Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri sosyal medya hesabından paylaşması onu internet fenomeni yaptı.