Burak Özdemir

Burak Özdemir

Son dakika Burak Özdemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Burak Özdemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Burak Özdemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Burak Özdemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan burak özdemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 382 burak özdemir haberi bulunmuştur. Tüm burak özdemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu CZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023 Magazin
Zor günler geçiren CZN Burak'ın hastanedeki paylaşımı sevenlerini üzdü
Zor günler geçiren CZN Burak'ın hastanedeki paylaşımı sevenlerini üzdü Gülümseyerek çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuşan ve restoranı CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir, hastaneden paylaşım yaptı.
5.09.2023 Magazin
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı Kamuoyunda 'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. Fenomen işletmeci ile babasını iş insanı Rizgar Sak'ın barıştırdığı öğrenildi
15.08.2023 Magazin
Zor günler geçiren CZN Burak iğne ipliğe döndü! Son hali sevenlerini üzdü!
Zor günler geçiren CZN Burak iğne ipliğe döndü! Son hali sevenlerini üzdü! Gülümseyerek çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuşan ve restoranı CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde babası tarafından dolandırıldığını öne sürerek dava açmıştı. CZN Burak'ın annesi Didem Buzbora da 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Ünlü isim, zor günlerle birlikte gittikçe erimeye başladı. CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, son haliyle sevenlerini korkuttu. Zor günler geçiren CZN Burak, adeta iğne ipliğe döndü.
13.08.2023 Magazin
CZN Burak'tan takdir toplayan hareket!
CZN Burak'tan takdir toplayan hareket! 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek olan ve yardımlarda bulunan Hataylı restoran sahibi CZN Burak Özdemir, son hareketiyle takdir topladı. CZN Burak, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de yaşayan Fatma teyzenin hasar gören evini yeniledi.
24.04.2023 Magazin
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu
Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu Trabzonspor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda Ertuğrul Doğan, 1129 geçerli olgun 919’unu alarak kulübün 18. başkanı seçildi. Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası başkanlık adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan, Olağanüstü Genel Kurulu'da seçime tek aday olarak girmişti.
26.03.2023 Trabzonspor
CZN Burak, Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı
CZN Burak, Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı 'CZN Burak' olarak tanınan ve restoran zinciri bulunan şef Muhammed Burak Özdemir, kendisine hediye edilen Lionel Messi ve Ronaldinho imzalı formaları depremzedeler için satışa çıkarmıştı. CZN Burak formaların satıldığını açıkladı.
23.02.2023 Magazin
CZN Burak: Söz veriyorum sizi hiç mahcup etmeyeceğim
CZN Burak: Söz veriyorum sizi hiç mahcup etmeyeceğim 6 Şubat'ta tüm Türkiye ardı ardına yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsıldı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, Hatay doğumlu restoran sahibi CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir de deprem bölgesine giderek yardım dağıtan isimlerden biri oldu. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerine seslendi.
18.02.2023 Magazin
CZN Burak ağlayarak yardım istedi!
CZN Burak ağlayarak yardım istedi! 1996 yılında Hatay'da dünyaya gelen CZN Burak deprem sonrası memleketinin halini görünce ağlayarak sosyal medya hesabından yardım istedi. Kahramanmaraş ve 10 ili yıkan depremden sonra hemen yardım hazırlıklarına başlayan fenomen "Lütfen herkes elinden geleni yapsın" dedi.
7.02.2023 Magazin
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor
Galaktik Tayfa'dan muhteşem gala! 81 ilde bugün gösterime giriyor Rafadan Tayfa’nın son sinema filmi Galaktik Tayfa, görücüye çıktı. Filmin Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) galasına 2 bini aşkın sinemasever katıldı. Galaktik Tayfa’nın ön gösterimi her yaştan izleyiciden tam not aldı. Dünya’da mahsur kalan uzaylı Zobi’nin Rafadan Tayfa ile macerasını konu edinen film, bugün 81 ilde gösterime giriyor.
6.01.2023 Kültür Sanat
CZN Burak'tan açıklama geldi: Aylık gelirim 30 bin TL değil!
CZN Burak'tan açıklama geldi: Aylık gelirim 30 bin TL değil! Kamuoyonda 'CZN Burak' olarak tanınan Muhammed Burak Özdemir'in, geçtiğimiz ay babası İsmail Özdemir ile birlikte yargılandığı 'imar kirliliği' davasında, "Aylık kazancım 30 bin TL" şeklindeki sözleri çok konuşulmuştu. Mahkemede kimlik sorgusundaki beyanı ile adından söz ettiren ünlü işletmeci, aylık gelir eleştirileri hakkında yeni bir açıklamada bulundu.
9.11.2022 Magazin
CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar?
CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar? CZN Burak adıyla bilinen işletmeci Burak Özdemir’in belediye ile davasında karar çıktı. Restoranında kanunlara aykırı olarak tadilat yapması nedeniyle yargılandıkları davada mahkemekimlik sorgusu yaptı. Mahkemenin sorularını cevaplayan CZN Burak’ın eğitim durumu ve aylık geliri de ortaya çıktı. Peki, CZN Burak kimdir, kaç yaşında ve nereli? CZN Burak’ın aylık geliri ne kadar? CZN Burak ayda ne kadar kazanıyor? İşte detaylar…
20.10.2022 Ünlüler Dünyası
Bakan Varak: Yatırımcılar artık girişimcilerin peşinden koşmaya başladı
Bakan Varak: Yatırımcılar artık girişimcilerin peşinden koşmaya başladı Türkiye’nin yüksek teknolojili alanlardaki yenilikçi fikirleri TechAnkara Proje Pazarı’nda buluştu. Bu yıl 10’uncu kez düzenlenen TechAnkara Proje Pazarı, inovatif girişimler ile yatırımcıları bir araya getirdi. 10’uncu yılda jüri tarafından belirlenen 100 proje, ATO Congresium’da görücüye çıktı. 350 start-up’ın yatırımcılarla B2B görüşme gerçekleştirdiği etkinliğin açılışını Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptı.
27.09.2022 Bilim ve Teknoloji
CZN Burak hastaneden paylaştı! Hayranlarını endişelendirdi...
CZN Burak hastaneden paylaştı! Hayranlarını endişelendirdi... TikTok ve Instagram'da paylaştığı videolarla fenomen olan ve 'CZN Burak' adıyla bilinen işletmeci Burak Özdemir, hastaneden paylaşım yaptı. Paylaşımını gören hayranları endişelendi.
8.05.2022 Magazin
CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor?
CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor? CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı oluyor! Manchester United ve Portekiz Milli Takımı'nın süperstarı Cristiano Ronaldo, fenomen şef CZN Burak ile restaurant açacak. Açıklama, CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir’den geldi. Peki, CZN Burak ve Cristiano Ronaldo iş ortağı mı oluyor? Ronaldo ile CZN Burak restaurant mı açıyor? İşte detaylar…
28.03.2022 Magazin
CZN Burak, Will Smith'e pide pişirdi
CZN Burak, Will Smith'e pide pişirdi Kamuoyunda 'CZN Burak' olarak tanınan ünlü şef Burak Özdemir, Dubai'deki yeni restoranında ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor.
20.02.2021 Magazin
Ermenistan'dan yeni skandal! Bu kez Tarkan'ı 'öldürdüler'
Ermenistan'dan yeni skandal! Bu kez Tarkan'ı 'öldürdüler' Geçtiğimiz günlerde öldürülen Azerbaycan askerlerinin olduğu iddia edilen fotoğrafları paylaşan Ermenistan Kamu Radyosu, popçu Serdar Ortaç'ın fotoğrafına yer vermşti. Yeni bir skandalla gündeme gelen radyo, bu kez de Tarkan, Aras Bulut Iynemli ve Burak Özdemir'in (CZN Burak) fotoğraflarını, Azerbaycan askeri diyerek paylaştı.
24.10.2020 Gündem
‘Uzman çavuşum’ dedi, uzman sapık çıktı
‘Uzman çavuşum’ dedi, uzman sapık çıktı Kendisini uzman çavuş yalanıyla tanıtan Burak Özdemir, 42 kadının Facebook, Instagram ve e-mail hesabını ele geçirdi. Ulaştığı kadınların kiminden çıplak fotoğraf isteyen, kimisiyle zorla birlikte olan sahte uzman çavuş, kadınlardan birinin dikkatiyle yakayı ele verdi.
15.05.2020 Yaşam
CZN Burak’ın garsonuna 35 yıl hapis cezası
CZN Burak’ın garsonuna 35 yıl hapis cezası Yayınladığı yemek videolarıyla sosyal medyada milyonlarca kişi tarafından takip edilen CZN Burak lakaplı işletme sahibi Burak Özdemir'in yanında çalışan garsonuna 35 yıl hapis cezası verildi.
12.03.2020 Yaşam
Ünlü isme şok! CZN Burak'ın annesi de gözaltına alındı
Ünlü isme şok! CZN Burak'ın annesi de gözaltına alındı İstanbul TIP Fakültesi Hastanesi'nde 9 hastadan ameliyat tarihinin öne çekilmesi için 40 bin 200 Lira aldığı belirlenen Prof. Dr. Mazhar Alp B. ve eşi Didem B. gözaltına alındı. Didem B.'nin ise 'CZN Burak' ismiyle tanınan Burak Özdemir'in annesi olduğu öğrenildi.
10.02.2020 Gündem
Çapa Tıp Fakültesi'nde rüşvet operasyonu: 3 gözaltı
Çapa Tıp Fakültesi'nde rüşvet operasyonu: 3 gözaltı Çapa'daki İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde 2019 ve 2020 yılları içerisinde 9 hasta yakınından ameliyat tarihlerini öne çekmek vaadiyle toplam 40 bin 200 lira rüşvet alındığını belirleyen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.
10.02.2020 Gündem
CZN Burak'tan annesiyle ilgili iddialara açıklama
CZN Burak'tan annesiyle ilgili iddialara açıklama 'CZN' lakaplı Burak Özdemir, annesinin dolandırıcılıktan yakalandığı iddiaları sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
10.02.2020 Gündem
Ünlü fenomenin restoranında cinayet!
Ünlü fenomenin restoranında cinayet! Son dakika haberine göre sosyal medya fenomeni Burak Özdemir’e ait restoranda, garsonlar arasındaki kavga cinayetle bitti. Bir kişiyi öldürüp iki kişiyi yaralayan garson Mehmet G.’ye müebbet hapis istendi.
6.02.2020 Yaşam
Futsal Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı
Futsal Milli Takımı'nın aday kadrosu açıklandı Futsal Milli Takımı'nın 2020 Dünya Kupası ön eleme grubu maçları aday kadrosu açıklandı.
21.01.2019 Futbol
A Milli Futsal Takımı'ndan farklı galibiyet
A Milli Futsal Takımı'ndan farklı galibiyet A Milli Futsal Takımı, Tacikistan ile yaptığı hazırlık maçını 6-1 kazandı.
9.01.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Burak Özdemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki burak özdemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.