Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu

Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu

Trabzonspor’un Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu’nda Ertuğrul Doğan, 1129 geçerli olgun 919’unu alarak kulübün 18. başkanı seçildi. Ahmet Ağaoğlu'nun istifası sonrası başkanlık adaylığını açıklayan Ertuğrul Doğan, Olağanüstü Genel Kurulu'da seçime tek aday olarak girmişti.

Trabzonspor'un 18.başkanı Ertuğrul Doğan oldu

Trabzonspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yeni başkan tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan oldu. Trabzonspor'da Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Yeni başkan tek aday olarak giren Ertuğrul Doğan oldu. 

Bordo-mavili kulübün 55 yıllık tarihinde 48. yönetim kurulu seçilen 46 yaşındaki Doğan, Trabzonspor'un 18. başkanı olarak göreve başladı. 

ERTUĞRUL DOĞAN'DAN İLK AÇIKLAMALAR

Trabzonspor'un yeni başkanı Doğan ilk açıklamasında, "Trabzonspor'un yeni başkanı olmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğim. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla birlikte kulübün menfaatini ön planda tutacağımızın sözünü veriyorum." dedi.

Kendisine destek verenlere teşekkür eden Doğan, "Tek gerçeğimiz olacak, kulübümüzün çıkarları. Yeni bir hikayeye başlıyoruz demiştim, bu hikayenin kahramanları, Trabzonspor camiasının bileşenleri yani sizler olacaksınız. Desteklerini ileten herkese canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah yolumuzu açık etsin, dualarınızı esirgemeyin. Saygı ve sevgilerimle" ifadelerini kullandı.

Ertuğrul Doğan ayrıca, "Biz büyük bir aileyiz. Şu andaki sorunlarımızı ortadan kaldırabilecek hafızaya, kültüre ve güçlü bir iradeye sahibiz. Kimse endişe etmesin, beraber aydınlık yarınlara yürüyeceğiz. Desteklerini ileten herkese canı gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah yolumuzu açık etsin, dualarınızı esirgemeyin. Saygı ve sevgilerimle" diye konuştu.

Haberin Devamı

"ŞU AN GÖRÜŞTÜĞÜMÜZ HİÇBİR HOCA YOK"

Abdullah Avcı’nın ayrılığının ardından Orhan Ak’ın yönettiği bordo mavili takıma kısa sürede yeni teknik adam bulmak için çalışacaklarını açıklayan Doğan, "Şu an görüştüğümüz hiçbir hoca yok. Yönetim kurulu toplantımızdan sonra arkadaşlarımızla beraber oturup karar vereceğiz. Sonrasında belli adaylar üzerinden bana veya bir yönetim kurulu üyesine yetki verilecek. Bu yetkiyle birlikte görüşmelerimizi yapacağız" dedi.

Doğan'ın başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:

Asil Üyeler: Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Sami Karaman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, Faruk Hacıhaliloğlu, Yahya Karahasan, Taner Fikret Saral, Coşkun Öztürk, Ahmet Beşir, İbrahim Şahinkaya, Derviş Köz, Birhan Emre Yazıcı

Yedek Üyeler: Ceyhun Eskici, Hüseyin Ekşi, İmdat Yılmaz, Fatih Solak, Selim Burak Özdemir, Mustafa Atmaca, Ali Beyazlı.

Genel kurulda ayrıca yönetim kurulu için Deniz Erçin, Recep Bakırtaş, Harun Özdemir, Levent Sekban, Aydın İskender ve Muhammet Başkan, asil adaylık başvurusunda bulundu.

Haberin Devamı