Czn Burak

Czn Burak

Son dakika CZN Burak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CZN Burak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CZN Burak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Czn Burak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan czn burak gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 czn burak haberi bulunmuştur. Tüm czn burak haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu
5 yıl hapis cezasıyla yargılanan CZN Burak savunmasını yaptı: Benim herhangi bir eylemim yoktur, babam ilgileniyordu CZN Burak hakim karşısında ifadesini verdi. CZN Burak lakaplı Muhammed Burak Özdemir ile babasının, ‘Kentsel Sit Alanı’ içerisinde bulunan yerde izinsiz inşaat yaptırdıkları iddiasıyla 5’er yıla kadar hapis talebiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmada savunma yapan Özdemir, ‘’Babam tadilata geçildiğini, tüm izinleri aldığını söylemiştir. Benim tadilata ilişkin herhangi bir eylemim yoktur’’ dedi.
16.11.2023 Magazin
CZN Burak babasının yanında çalıştığı dönemi anlattı! 'Maaşlı çalışandım'
CZN Burak babasının yanında çalıştığı dönemi anlattı! 'Maaşlı çalışandım' CZN Burak, Armağan Çağlayan'ın konuğu oldu. Programda çalışma hayatıyla ilgili itiraflarda bulunurken babasıyla küslüğe giden süreci de anlattı.
10.11.2023 Magazin
CZN Burak yeni görüntüsü ile şaşırttı
CZN Burak yeni görüntüsü ile şaşırttı CZN Burak bir hayli zayıflamış ve son haliyle gündem olmuştu. Ünlü fenomen son olarak saçlarını sıfıra vurdurunca görenler "Yakışmamış", "Zaten zayıfsın iyice hasta gibisin" yorumlarında bulundu.
16.10.2023 Magazin
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı!
CZN Burak'a Özbek hayranı araba hediye etti! Yeni işi için araçlarını satmıştı! Yeni restoranı için arabalarını satan CZN Burak'a, Özbek bir hayranından milyonluk hediye geldi. Hediye karşısında duygusal anlar yaşayan fenomen sosyal medya hesabından "Allah keselerine bereket versin" ifadelerini kullandı.
26.09.2023 Magazin
Zor günler geçiren CZN Burak'ın hastanedeki paylaşımı sevenlerini üzdü
Zor günler geçiren CZN Burak'ın hastanedeki paylaşımı sevenlerini üzdü Gülümseyerek çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuşan ve restoranı CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir, hastaneden paylaşım yaptı.
5.09.2023 Magazin
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı
CZN Burak mahkemelik olduğu babası ile barıştı Kamuoyunda 'CZN Burak' olarak tanınan ünlü işletmeci Burak Özdemir, kendisini dolandırıldığını iddia ettiği babası ile mahkemelik olmuştu. Fenomen işletmeci ile babasını iş insanı Rizgar Sak'ın barıştırdığı öğrenildi
15.08.2023 Magazin
Zor günler geçiren CZN Burak iğne ipliğe döndü! Son hali sevenlerini üzdü!
Zor günler geçiren CZN Burak iğne ipliğe döndü! Son hali sevenlerini üzdü! Gülümseyerek çektiği yemek videolarıyla büyük bir şöhrete kavuşan ve restoranı CZN Burak ismiyle tanınan Burak Özdemir, geçtiğimiz günlerde babası tarafından dolandırıldığını öne sürerek dava açmıştı. CZN Burak'ın annesi Didem Buzbora da 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Ünlü isim, zor günlerle birlikte gittikçe erimeye başladı. CZN Burak lakaplı Burak Özdemir, son haliyle sevenlerini korkuttu. Zor günler geçiren CZN Burak, adeta iğne ipliğe döndü.
13.08.2023 Magazin
CZN Burak'ın annesine 2 yıl 7 ay hapis cezası!
CZN Burak'ın annesine 2 yıl 7 ay hapis cezası! CZN Burak'ın annesi Didem Bozbura'nın yargılandığı davada karar çıktı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde rüşvet aldıkları iddiasıyla yargılanan sanık Prof. Dr. Mehmet Alp Bozbura 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasına, eşi Didem Bozbura ve yanında çalışan Yasin Şimşek ise 2 yıl 7 ay 7'şer gün hapis cezasına çarptırıldılar.
15.06.2023 Magazin
CZN Burak'tan takdir toplayan hareket!
CZN Burak'tan takdir toplayan hareket! 11 ilimizde ağır yıkımlara neden olan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeye giderek arama kurtarma çalışmalarına destek olan ve yardımlarda bulunan Hataylı restoran sahibi CZN Burak Özdemir, son hareketiyle takdir topladı. CZN Burak, 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden etkilenen Osmaniye'de yaşayan Fatma teyzenin hasar gören evini yeniledi.
24.04.2023 Magazin
CZN Burak'tan Taha Duymaz'ın annesine ziyaret!
CZN Burak'tan Taha Duymaz'ın annesine ziyaret! Çektiği yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz, Hatay'da enkaz altında kalmış ve depremin 12'nci gününde hayatını kaybetmişti. . Depremin ilk gününden itibaren Hatay'a giden fenomen aşçı CZN Burak, Taha Duymaz'ın enkazının başında ailesine de destek vermişti. Desteğini esirgemediği Duymaz ailesine ziyarette bulunan CZN Burak duygusal anları sosyal medya hesabından paylaştı.
12.03.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
CZN Burak, Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumu sosyal medyadan paylaştı
CZN Burak, Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumu sosyal medyadan paylaştı Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depreme Hatay'da yakalanan fenomen Taha Duymaz ve kardeşi, enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Enkaz çalışmaları sırasında elinden geleni yapan CZN Burak, vefat etmeden önce Taha Duymaz'a gelen çirkin bir yorumu sosyal medya hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ardından 20 Şubat'ta Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Felaketin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan ve geçtiğimiz günlerde Malatya'da çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.02.2023 Magazin
CZN Burak, Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı
CZN Burak, Messi ve Ronaldinho imzalı formalarını sattı 'CZN Burak' olarak tanınan ve restoran zinciri bulunan şef Muhammed Burak Özdemir, kendisine hediye edilen Lionel Messi ve Ronaldinho imzalı formaları depremzedeler için satışa çıkarmıştı. CZN Burak formaların satıldığını açıkladı.
23.02.2023 Magazin
Ece Erken Taha Duymaz'ın mesajını paylaştı!
Ece Erken Taha Duymaz'ın mesajını paylaştı! Taha Duymaz Hatay'da depreme yakalandı ve hayatını kaybetti. Taha Duymaz'ın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Ece Erken, ölümüyle sevenlerini yasa boğan Duymaz ile mesajlaşmalarını paylaşarak, "Ne kadar güzel yürekli bir çocukmuş" diye yazdı.
20.02.2023 Magazin
CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı!
CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depreme Hatay'da yakalanarak enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Duymaz'ın olduğu enkazın başında saatlerdir bekleyen CZN Burak'ın yaptığı paylaşım ise duygulandırdı.
19.02.2023 Magazin
Taha Duymaz'ın sözleri gündem oldu
Taha Duymaz'ın sözleri gündem oldu Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz (20), Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber geldi. Afet bölgesinde günlerce Taha'nın bulunduğu binada arama kurtarma çalışmalarına yardımcı olan CZN Burak ve fenomen Dilan Polat'tan açıklama geldi. Taha'nın yaklaşık iki ay önce Armağan Çağlayan'a verdiği röportaj yeniden gündeme geldi.
18.02.2023 Haber
CZN Burak: Söz veriyorum sizi hiç mahcup etmeyeceğim
CZN Burak: Söz veriyorum sizi hiç mahcup etmeyeceğim 6 Şubat'ta tüm Türkiye ardı ardına yaşanan 7.7 ve 7.6'lık iki deprem ile sarsıldı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, Hatay doğumlu restoran sahibi CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir de deprem bölgesine giderek yardım dağıtan isimlerden biri oldu. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerine seslendi.
18.02.2023 Magazin
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı geldi!
Tuba Ünsal'dan Taha Duymaz paylaşımı geldi! Hatay'da yaşayan Taha Duymaz, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depreminde ailesiyle enkaz altında kaldı. Yemek tarifi videolarıyla tanınan Duymaz'dan acı haber geldi. Oyuncu Tuba Ünsal, Taha'nın vefat haberinin ardından duygusal bir paylaşımda bulundu.
18.02.2023 Magazin
Taha Duymaz hayatını kaybetti! CZN Burak'tan açıklama geldi
Taha Duymaz hayatını kaybetti! CZN Burak'tan açıklama geldi Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz depremde ailesiyle birlikte göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'ın vefat haberi geldi. CZN Burak'tan da Taha Duymaz ile ilgili açıklama geldi.
18.02.2023 Magazin
Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu? Taha enkazdan çıkarıldı mı, yaşıyor mu? Taha Duymaz’ın ablası açıkladı mı, son durum ne?
Taha Duymaz öldü mü, bulundu mu? Taha enkazdan çıkarıldı mı, yaşıyor mu? Taha Duymaz’ın ablası açıkladı mı, son durum ne? Taha Duymaz öldü mü, yaşıyor mu, enkazdan çıkarıldı mı? Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından Hatay'da halası, eniştesi ve 2 kardeşiyle 8 katlı binanın zemin katında göçük altında kalan Taha Duymaz’ın son durumu merak ediliyor. CZN Burak ve ablası Semiha Duymaz, bölgede arama kurtarma çalışmaları sürerken Taha Duymaz'ın son durumunu da paylaşıyor. En son Dilan Polat "Ben Taha'nın vefat ettiğini düşünüyorum" açıklamasında bulunurken genç fenomenin ablasından son dakika açıklaması geldi. İşte, Taha Duymaz son dakika gelişmeleri...
14.02.2023 Gündem
Taha Duymaz'ın kardeşleri çıkan habere tepki gösterdi!
Taha Duymaz'ın kardeşleri çıkan habere tepki gösterdi! Hatay'daki depremde enkaz altında kalan fenomen Taha Duymaz ile ilgili birçok ünlü isim harekete geçti. 8 gündür ulaşılamayan genç fenomenle ilgili CZN Burak'tan enkaz önünde açıklama geldi. Taha Duymaz'ın kardeşleri de hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.
14.02.2023 Magazin
Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz: Çaresizce izliyorum
Taha Duymaz'ın ablası Semiha Duymaz: Çaresizce izliyorum 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta saat 04:17'de meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından genç fenomen Taha Duymaz'dan üzücü haber geldi. Ablası Semiha Duymaz, Taha'nın ve ailesinin Hatay'da enkaz altında kaldığını açıkladı. CZN Burak bölgeye giderek vinç çağırdı. Duymaz'ın ablasından arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili açıklama geldi.
13.02.2023 Magazin
CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı!
CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı! Hatay'da yaşayan yemek videolarıyla ünlü olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, meydana gelen depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Üç gündür ulaşılamayan Taha Duymaz ve ailesi için CZN Burak yardım çağrısında bulundu.
10.02.2023 Magazin
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım!
Bülent Ersoy'dan deprem bölgesine büyük yardım! Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki depremin bilançosu ağırlaşırken, ünlü isimlerden yardım ve destek mesajları gelmeye devam ediyor.
10.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Czn Burak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki czn burak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.