Taha Duymaz

Taha Duymaz

Son dakika TAHA DUYMAZ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TAHA DUYMAZ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TAHA DUYMAZ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taha Duymaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taha duymaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 63 taha duymaz haberi bulunmuştur. Tüm taha duymaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taha Duymaz’ın annesinden yürek yakan sözler: Benim için dün gibi
Taha Duymaz’ın annesinden yürek yakan sözler: Benim için dün gibi Asrın felaketinde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.
4.02.2024 Vatan TV
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi
Taha Duymaz’ın annesinden duygulandıran sözler: Benim için dün gibi Asrın felaketinde Hatay’da 2 kardeşiyle birlikte hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz’ın annesi Meryem Duymaz, evlatlarının acısını unutamadığını belirterek her gün mezarlarını ziyaret ettiğini söyledi.
4.02.2024 Gündem
Simge Fıstıkoğlu:  Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum
Simge Fıstıkoğlu: Çocuklarımın yüzünü göstermiyorum Ünlü haber spikeri Simge Fıstıkoğlu, hakkında merak edilenleri anlattı. "Ciddi anlamda sapıklarım var" diyen Fıstıkoğlu, çocukları ve eşiyle ilgili de samimi açıklamalarda bulundu.
9.10.2023 Magazin
Gülben Ergen, Taha Duymaz'ı unutmadı! Duygulandıran hareket
Gülben Ergen, Taha Duymaz'ı unutmadı! Duygulandıran hareket Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu Çocuklar Gülsün Diye Derneği, 49'uncu anaokulunu Hatay Kırıkhan’da açtı. Ünlü şarkıcı, 6 Şubat'ta yaşanan deprem felaketinde Hatay’da enkaz altında kalan ve günler sonra cansız bedenine ulaşılan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ı unutmadı.
9.10.2023 Magazin
Taha Duymaz'ın annesinden yürek yakan paylaşım
Taha Duymaz'ın annesinden yürek yakan paylaşım Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın annesi Duymaz, oğlunun doğum gününde duygusal bir paylaşım yaptı
1.09.2023 Magazin
Taha Duymaz'ın annesi konuştu: Taha’nın mutfağı öksüz kaldı
Taha Duymaz'ın annesi konuştu: Taha’nın mutfağı öksüz kaldı Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden fenomen aşçı Taha Duymaz'ın annesi Meryem Duymaz, oğlunun hatıralarını yaşatmak için yemek yaptığı anları sosyal medyadan paylaştı. Büyük üzüntü yaşayan anne Duymaz, “Tahasız mutfak öksüz kaldı” dedi.
15.06.2023 Magazin
CZN Burak'tan Taha Duymaz'ın annesine ziyaret!
CZN Burak'tan Taha Duymaz'ın annesine ziyaret! Çektiği yemek videolarıyla tanınan Taha Duymaz, Hatay'da enkaz altında kalmış ve depremin 12'nci gününde hayatını kaybetmişti. . Depremin ilk gününden itibaren Hatay'a giden fenomen aşçı CZN Burak, Taha Duymaz'ın enkazının başında ailesine de destek vermişti. Desteğini esirgemediği Duymaz ailesine ziyarette bulunan CZN Burak duygusal anları sosyal medya hesabından paylaştı.
12.03.2023 Magazin
Taha Duymaz'ın ablasından paylaşım: Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu
Taha Duymaz'ın ablasından paylaşım: Bu dünyada rahat edemedin, orada rahat uyu Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'dan acı haber, 17 Şubat'ta gelmişti. Ünlü ismin ablası Semiha Duymaz ve kardeşi Burak Duymaz'ın hayatını kaybeden sosyal medya fenomeniyle ilgili paylaşımları yürek yaktı.
4.03.2023 Magazin
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık Oyuncu Eser Yenenler, 'Çok Güzel Hareketler 2' gösterisi ile Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Komedyen, geliri depremzedelere bağışlanacak oyundan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı.
28.02.2023 Magazin
Taha Duymaz'ın abisi sessizliğini bozdu! 'Prim kasanlar oldu'
Taha Duymaz'ın abisi sessizliğini bozdu! 'Prim kasanlar oldu' Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, iki kardeşi, halası ve eniştesi ile göçük altında kalmıştı. Günler süren kurtarma çalışmalarının ardından Taha Duymaz'ın vefat haberi gelmişti. Ünlü ismin abisi Emre Duymaz, kardeşlerinin cansız bedenlerinin enkaz altından çıkarılmasının ardından; sosyal medya fenomeninin Instagram hesabından dikkat çeken paylaşımlar yaptı.
28.02.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu'
Nilperi Şahinkaya'dan anlamlı hareket! 'Unutulmaz bir gün oldu' Oyuncu Nilperi Şahinkaya, Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği'yle (UCİM) deprem felaketinden en çok etkilenen illerden olan Kahramanmaraş'a gitti. Depremzede çocuklarla zaman geçirip, oyunlar oynadığı miniklere moral veren Nilperi Şahinkaya, çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
CZN Burak, Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumu sosyal medyadan paylaştı
CZN Burak, Taha Duymaz'a gelen çirkin yorumu sosyal medyadan paylaştı Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depreme Hatay'da yakalanan fenomen Taha Duymaz ve kardeşi, enkaz altında kalarak hayatını kaybetmişti. Enkaz çalışmaları sırasında elinden geleni yapan CZN Burak, vefat etmeden önce Taha Duymaz'a gelen çirkin bir yorumu sosyal medya hesabından paylaştı.
27.02.2023 Magazin
Ahmet Suphi Kaplan kimdir? Taha Duymaz'ın Youtube kanalını satın aldı!
Ahmet Suphi Kaplan kimdir? Taha Duymaz'ın Youtube kanalını satın aldı! Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalıp hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın yemek içerikleri ürettiği YouTube kanalının satıldığı öğrenildi. Peki, Ahmet Suphi Kaplan kimdir?
27.02.2023 Gündem
Fenomen Dilan Polat'a aylık geliri sorunca bakın ne yanıt verdi
Fenomen Dilan Polat'a aylık geliri sorunca bakın ne yanıt verdi Lüks yaşantısıyla ve paylaşımlarıyla tepki çeken sosyal medya fenomeni Dilan Polat son günlerde sık sık gündeme geliyor. Taha Duymaz hakkında yaptığı yorumlarla dikkat çeken Polat'a aylık geliri sorulunca fenomen bakın ne dedi.
24.02.2023 Magazin
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz
Armağan Çağlayan: Nasıl kötü bir zamana denk geldi ömrümüz Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü sunucu Armağan Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla adından söz ettirdi. Akciğer kanseriyle mücadele eden Çağlayan'ın paylaşımına, takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.
23.02.2023 Magazin
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı?
Serkan Mehmet Durdu ve Bestemsu Özdemir ayrıldı mı? Bir yıldır aşk yaşadığı yaşadığı oyuncu Bestemsu Özdemir'e 31 Aralık'ta evlilik teklifi eden ve 'Evet' cevabını alan Serkan Mehmet Durdu, tam bir ay sonra ayrılık haberiyle magazin gündemine gelmişti. Nişantaşı'nda görüntülenen Durdu; 11 ilde büyük yıkıma yol açan, binlerce kişinin hayatını kaybettiği deprem felaketi ve bittiği konuşulan ilişkisi hakkında konuştu.
23.02.2023 Magazin
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı
Hak Sahipliği için başvuru süreci açıklandı  Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin yaralarını sarmak için çalışılırken, hasar tespit çalışmalarından sonra başlayacak AFAD Afetzede Hak Sahipliği için başvuru sürecine ilişkin ayrıntılar da belli olmaya başladı.
23.02.2023 Gündem
Kardeşi Taha Duymaz'ın çocukluk fotoğrafını paylaştı!
Kardeşi Taha Duymaz'ın çocukluk fotoğrafını paylaştı! Hatay'da yaşayan ve yemek videolarıyla fenomen olan Taha Duymaz, Kahramanmaraş merkezli depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Günlerdir göçük altında olan Taha Duymaz’ın geçtiğimiz hafta cansız bedenine ulaştı. Taha Duymaz’ın kardeşi çocukluk fotoğrafını paylaştı.
23.02.2023 Magazin
Kardeşi Taha Duymaz’ın mezarı başından paylaştı: Nurlar içinde uyu
Kardeşi Taha Duymaz’ın mezarı başından paylaştı: Nurlar içinde uyu Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketinde enkaz altında kalan Taha Duymaz ve kardeşinden 12 gün sonra acı haber geldi. Duymaz'ın mevlidinden görüntü paylaşan kardeşi daha sonra mezarı başından paylaşım yaptı. Burak Duymaz paylaşımlarıyla takipçilerini duygulandırdı..
20.02.2023 Magazin
Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız
Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmak için herkes depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesine yardımlar devam ederken, daha önce depremzedeler için bağışta bulunan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'ten yaşanan felaketle ilgili yeni bir paylaşım geldi.
20.02.2023 Magazin
Ece Erken Taha Duymaz'ın mesajını paylaştı!
Ece Erken Taha Duymaz'ın mesajını paylaştı! Taha Duymaz Hatay'da depreme yakalandı ve hayatını kaybetti. Taha Duymaz'ın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Ece Erken, ölümüyle sevenlerini yasa boğan Duymaz ile mesajlaşmalarını paylaşarak, "Ne kadar güzel yürekli bir çocukmuş" diye yazdı.
20.02.2023 Magazin
CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı!
CZN Burak'tan duygulandıran Taha Duymaz paylaşımı! Kahramanmaraş’ta meydana gelen 2 büyük depreme Hatay'da yakalanarak enkaz altında kalan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın cansız bedenine 12 gün sonra ulaşıldı. Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Duymaz'ın olduğu enkazın başında saatlerdir bekleyen CZN Burak'ın yaptığı paylaşım ise duygulandırdı.
19.02.2023 Magazin
Çağrı Çıtanak: Sadece annemi değil, kimliğimin yarısını kaybettim
Çağrı Çıtanak: Sadece annemi değil, kimliğimin yarısını kaybettim Memleketi Hatay’da yaşayan annesini deprem felaketinde kaybeden oyuncu Çağrı Çıtanak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duygulandırdı. Çıtanak, "Antakya’da sadece annemi değil, 18 yaşıma kadar attığım her adımı kaybettim. Kimliğimin yarısını kaybettim" dedi.
19.02.2023 Magazin
Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı!
Merve Boluğur'un Taha Duymaz pişmanlığı! Ünlü oyuncu Merve Boluğur, yemek videolarıyla tanınan ve 12. gün enkaz altından cansız bedeni çıkarılan 19 yaşındaki Taha Duymaz hakkında duyduğu üzüntüyü ve pişmanlığı dile getiren bir paylaşımda bulundu.
19.02.2023 Magazin
Ecem Erkek: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay
Ecem Erkek: Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler çevredeki 10 ili yıkıcı şekilde etkiledi. Türkiye'yi yasa boğan felaket sonrasında bölgeye giden ünlü oyuncu Ecem Erkek, üzüntüsünü sosyal medya hesabından "Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay" sözleriyle dile getirdi.
20.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Taha Duymaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taha duymaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.