Gazete Vatan Logo
Magazin Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız

Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmak için herkes depremzedeler için tek yürek oldu. Afet bölgesine yardımlar devam ederken, daha önce depremzedeler için bağışta bulunan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş'ten yaşanan felaketle ilgili yeni bir paylaşım geldi.

Ebru Gündeş: Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız

6 Şubat Pazartesi günü biri 7.7, diğeri 7.6 şiddetinde meydana gelen iki deprem; Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı.

DEPREMZEDELER İÇİN HAREKETE GEÇİLDİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan, 11 ilimizde yıkıcı etkiye sahip iki depremde yaşanan binlerce can kaybı ülkemizi yasa boğdu. Kurtarma çalışmaları devam ederken, ünlü isimler de tek yürek olarak depremzedeler için harekete geçti. Bazılar direkt olarak deprem bölgesinde faaliyet gösterirken; bazıları ise bağışlar ve paylaşımlar ile depremden etkilenen insanlara destek oldu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Bu isimlerden biri olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, son olarak 7.5 milyon takipçili Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir yazı yayınladı.

 

"UNUTMAYACAĞIZ"

Yaşanan felakette hayatını kaybeden çocuklar için balon bağlanan enkazın görüntüsünü paylaşan Gündeş, şu ifadlere yer verdi:

Yüreğimize bir şey oturdu ve kalkması imkansız. Ne rahat nefes alabiliriz artık, ne de böyle bir acıyı unutabiliriz. Unutmayacağız da...

 

BAĞIŞ YAPTI

Şarkıcı, daha önce de depremzedeler için AHBAP Derneği'ne 500 bin TL bağış yapmıştı. Ünlü isim, 15 Şubat akşamı tüm kanallarda ortak yayınlanan 'Türkiye Tek Yürek' kampanyasında da yer almıştı.

Haberin Devamı