Bira

Bira

Son dakika bira haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bira ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bira haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bira

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bira gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.887 bira haberi bulunmuştur. Tüm bira haberleri aşağıda listelenmiştir.
Enzimlerin Kullanım Alanları Nelerdir? Enzimler Canlılar İçin Neden Önemlidir?
Enzimlerin Kullanım Alanları Nelerdir? Enzimler Canlılar İçin Neden Önemlidir? Enzimler canlılar için oldukça önemli bir yere sahiptir. Enzimlerin kullanım alanları da çeşitli sektörlere göre farklılık gösterir. Enzimler çevre kirliliği ve atık yönetiminde de geniş yer tutmaktadır. Gıda sektöründe ise gıdaların işlenmesi, depolanması ve saklanması gibi durumlarda enzimlere ihtiyaç duyulmaktadır. 
30.01.2024 Yaşam
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu!
Eski sevgilisini pompalı tüfekle katletti, istenen ceza belli oldu! Kayseri'de eski sevgilisi Edanur Çoban'ı (18) pompalı tüfekle öldüren Gökhan Çatbaş'ın (21) yargılandığı davanın ilk duruşmasında; savcı mütalaasını vererek, sanığın 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
21.12.2023 Gündem
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar'
Müzisyene ‘çiftetelli’ dayağı! 'Bana hayvanca saldırdılar, mahkemede kıvırdılar' Müzisyeni ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye dövenler hakkında mahkeme karaını verdi. Bursa’da, bir gece kulübünde sahne alan müzisyen Özkan Süslerer’i (45), ikinci kez ‘çiftetelli’ müziği çalmadığı için öldüresiye döven tutuksuz 8 sanık, ‘kasten yaralama’ suçundan takdir indirimiyle 1 yıl 5 ay 15’er gün hapis cezasına çarptırılıp, hükmün açıklanması geri bırakıldı. Olayın ardından müzisyenliği bırakıp özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaya başlayan Süslerer, karara tepki gösterip, "Tutkuyla çaldığım müzik aletim artık bana acı hatıralar anlatıyor" dedi.
28.11.2023 Gündem
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında...
Markette 'omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldü! Korkunç görüntüler güvenlik kamerasında... 16 Ekim tarihinde bir markette meydana gelen kavgada Semih Kenan Köse çakıyla öldürülmüştü. Semih Kenan Köse'nin (30) markette çıkan 'Omuz attın' tartışmasında çakıyla öldürüldüğü, yanındaki sevgilisi Sibel Kabadayı'nın (27) ise yaralandığı anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. İki kardeşiyle birlikte tutuklu bulunan şüpheli Sercan Bavkı (32) ifadesinde, “Kardeşim Serkan adamı darbederken, yere doğru düştüler. Ben de bu esnada adam gelmesin diye çakıyı rastgele savurdum. Adam, çakının üzerine düştü. Çakı saplandı” dedi.
25.10.2023 Gündem
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istedi
Alkollü sürücülerin bahanesi bitmedi, gazeteciden borç istedi Bursa'da uygulamaya takılan alkollü sürücülerin birbirinden ilginç anları kameraya yansıdı. Kimisi alkol tüketmesini hastanedeki babasına bağlarken, kimisi de eşiyle tartıştığı için içtiğini söyledi. Daha önce de ehliyetine el konulduğu için 21 bin lira ceza kesilen 180 promil alkollü sürücü, aldığı içkinin araç sürmesine engel olmadığını ifade ederken, borcundun dolayı dertli olduğunu belirterek kendisini çeken gazeteciden borç istedi.
24.10.2023 Yaşam
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim
Gece kulübü tuzağı! Turistleri böyle ağlarına düşürdüler: 62.000 TL ödedim İstanbul’a gelen yüzlerce turist, tanıştıkları kişiler tarafından götürüldükleri Ortaköy’deki gece kulübünde binlerce TL dolandırıldı. ‘Basit dolandırıcılık’ gibi suçlardan işlem yapıldığı için gece kulübü yetkilileri her seferinde serbest kaldı. Başsavcılık, dolandırıcılık çetesi kurmakla suçladığı gece kulübü işletmecileri ve çalışanları hakkında 3 yıldır verilen tüm takipsizlik kararlarını kaldırdı.
30.09.2023 Yaşam
Rusya, 2 dev şirketin hisselerine el koydu
Rusya, 2 dev şirketin hisselerine el koydu Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı kararnameyle Fransız gıda şirketi Danone ve Danimarka merkezli uluslararası bira üreticisinin Rusya’daki hisselerine el konulmasına karar verildi.
16.07.2023 Dünya
Şerbetçi Otu Nedir? Şerbetçi Otu Faydaları Nelerdir?
Şerbetçi Otu Nedir? Şerbetçi Otu Faydaları Nelerdir? İki evcikli bir bitki olarak öne çıkan şerbetçi otu, Cannabaceae familyasına aittir. Daha çok Temmuz Eylül ayları arasında gelişip büyüyen bir bitki türü olduğunu söylemek mümkündür. Yeşilimsi ve beyaz renkli çiçeklere sahip, sarı gövdesi olan yıllık otlar içerisinde gelir. Aynı zamanda öne çıkan faydaları ile birlikte Türkiye'de de önemli ot türleri içerisinde yer almaktadır. Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de önemli otsu bitkiler içerisinde yer aldığını söylemek gerekir.
23.06.2023 Sağlık
Yavşan Otu Nedir? Yavşan Otu Faydaları Nelerdir?
Yavşan Otu Nedir? Yavşan Otu Faydaları Nelerdir? Yavşan otu Kuzey Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika'nın bazı bölgelerine özgü çiçekli bir bitkidir. Adaçayı rengindeki bitki yaygın olarak bira yapımında kullanılır, ancak diğerlerinin yanı sıra kaygı, sindirim sorunları ve düzensiz adet dönemleri gibi sağlık durumlarını önlediği veya tedavi ettiği düşünülmektedir
17.06.2023 Sağlık
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti ABD’de erken yaşta uyuşturucu ve alkol batağına düşen Duane Owen’in kendisini sakinleştirecek bir eylem arayışı, şiddete kadar gitti. 2 masum kadını canice katledip cesetlerine tecavüz eden Owen, 15 Haziran’da idam edildi. Owen, kendisine oldukça mütevazi bir son yemek seçerken son sözleri sorulduğunda odada bulunanları şoke etti.
16.06.2023 Dünya
Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası
Eyüpsultan'da seçim şarkısı çalan araca saldırı iddiası Eyüpsultan'da gece saatlerinde eşi, 18 aylık kızı ve 2 yeğeni ile ilerleyen Mehmet Asan'ın aracı, iddiaya göre seçim müziği çaldığı gerekçesiyle saldırıya uğradı. Asan'ın aracı saldırı sonucu hasar görürken, olaya karışan 3 kişi sokaktan uzaklaştı. Eşi ve çocukların korku yaşadığı o anları görüntüleyen Asan, saldırganlardan şikayetçi oldu.
16.05.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı
Sürücü alkollü yakalandı, arkadaşı beddua yağdırdı Bursa’da trafik polislerinin uygulama noktasını gören bir sürücü bir alışveriş merkezinin kapalı olan otoparkına girmeye çalıştı. Yakayı ele veren sürücü alkolmetreye üflememek için dakikalarca uğraştı. 0.28 promil alkollü çıkan ticari minivan aracın sürücüsü ehliyetine 6 ay el konulunca şok yaşadı. Araç bağlanınca arkadaşı ise arka arkaya beddua yağdırdı.
16.01.2023 Yaşam
‘Ne bakıyorsun’ tartışması kanlı bitti
‘Ne bakıyorsun’ tartışması kanlı bitti Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 'ne bakıyorsun' tartışması kanlı bitti.
4.12.2022 Gündem
Avusturya’da cumhurbaşkanlığı seçimini Van der Bellen kazandı
Avusturya’da cumhurbaşkanlığı seçimini Van der Bellen kazandı Avusturya’da oyların yüzde 99,7’sinin sayılmasının ardından resmi olmayan sonuçlara göre, 78 yaşındaki mevcut Cumhurbaşkanı Alexander Van der Bellen oyların yüzde 56,2’sini alarak yeniden Cumhurbaşkanı seçildi.
9.10.2022 Dünya
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı
Müzisyen Onur Şener cinayetinde 3 tutuklama! Şüphelilerin ilk ifadeleri ortaya çıktı Müzisyen Onur Şener (45), karaoke yapmadan şarkı söylemesini isteyen grubun talebini yerine getirmediği için öldürüldü. Olayla ilgili 3 kişi ile yanlarında bulunan 2 kadın adliyeye sevk edilirken şüphelilerin ilk ifadeleri de ortaya çıktı. Şüpheliler Ali G. Semih S. ve İlker K. 'kasten öldürme' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
3.10.2022 Gündem
Para iadesi ve depozito bedeli ile ilgili flaş karar! Son gün 30 Eylül
Para iadesi ve depozito bedeli ile ilgili flaş karar! Son gün 30 Eylül Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, toplanmasında zorluk yaşanan ve atık durumuna geçtiğinde çevre ve insan sağlığı üzerinde olumsuz etkileri olan içecek ambalajlarının toplanması için Depozito Bilgi Yönetim Sistemi’ni kuruyor. Cam, pet ve alüminyum ambalajlı içecekleri piyasaya süren tüm firmaların 30 Eylül’e kadar sisteme kayıt yaptırması gerekiyor. Depozito uygulamasının Türkiye ekonomisine 4 milyar liralık katkı sağlayacağı öngörülüyor.
25.09.2022 Ekonomi
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları!
Alkole zam 2022! Alkol fiyatlarına zam mı gelecek? Bira, şarap, rakı zamlanacak mı? 2 Eylül alkol zammı açıklamaları! Bira, rakı ve şaraplara zam geliyor! Zam oranı yüzde 15-20 olarak açıklandı. Açıklamayı Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş yaptı. Eylül ayında geçerli olacak zamlar sonrası fiyatlar merak ediliyor. Peki, Alkol zammı ne zaman? Alkol fiyatlarına zammı gelecek? Bira, rakı ve şarap zammı ne zaman? Alkolde zam geçişi ne zaman? 2 Eylül’de alkol zammı var mı? İşte detaylar…
30.08.2022 Ekonomi
Başakşehir Çorapçılar Sanayi Sitesi'nde yangın
Başakşehir Çorapçılar Sanayi Sitesi'nde yangın İstanbul Başakşehir Çorapçılar Sanayi Sitesi'nde bulunan 3 katlı işyerinde yangın çıktı.
15.08.2022 Yaşam
Arıcı yetiştiricilerinden mucize buluş! Astım, bronşit ve KOAH'a çözüm olacak...
Arıcı yetiştiricilerinden mucize buluş! Astım, bronşit ve KOAH'a çözüm olacak... Elazığlı sağlık çalışanı ve arıcı Erdal Çetinkaya, alternatif tıp çerçevesindeki arı ürünleriyle tedavi çalışmalarına destek olmak amacıyla, araştırmacıların yararlanması için "arı havası (api-air)" cihazı geliştirdi. Cihaz astım, bronşit ve KOAH hastalarının tedavilerinde kullanılabilecek.
10.08.2022 Ekonomi
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler!
Ağustos takvimi 2022! Ağustos ayı özel günler ve haftalar neler? Ağustos ayı önemli günler! Ağustos ayı başladı. Yeni ayın başlamasıyla o aya özel önemli günler ve haftalar için yapılan aramalar da başladı. İşte ağustos ayı özel günler ve haftalar…
1.08.2022 Gündem
15 yaşındaki baldızına istismarda bulundu! Flaş mektup detayı
15 yaşındaki baldızına istismarda bulundu! Flaş mektup detayı Eskişehir'de yılbaşı gecesi 15 yaşındaki baldızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Bünyamin M.'nin yargılanmasına devam edildi. Mahkemede tanık olarak dinlenen sanık eşi, "Cezaevinde yazdığı mektupta anneme para teklif ederek kardeşimin iftira attığı konusunda beyanda bulunmamı istiyordu" dedi.
7.07.2022 Yaşam
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi
Muğla'da 1788 şişe sahte içki ele geçirildi Muğla'nın Marmaris ilçesinde, polisin düzenlediği operasyonda, çeşitli türlerde toplam 1788 şişe sahte içki ele geçirildi.
4.07.2022 Yaşam
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor
Maske ile ilgili flaş gelişme! Tam bitti derken geri dönüyor İki yıl boyunca hayatlarımızı kâbusa çevirdikten sonra azalan vaka sayıları ve neredeyse biten ölümlerle birlikte adını artık çok zikretmemeye başladığımız koronavirüs acaba geri mi dönüyor? Almanya’dan gelen haberler hiç de iç açıcı değil. Almanya, bu kış Covid ile savaşmak için Ekim'den Mart'a kadar restoranlarda, barlarda ve mağazalarda Maske takmayı zorunlu hale getirmeyi düşünüyor.
18.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Bira ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bira haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.