Bina Boşaltıldı

Bina Boşaltıldı

Son dakika bina boşaltıldı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bina boşaltıldı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bina boşaltıldı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bina Boşaltıldı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bina boşaltıldı gelişmeleri de dahil olmak üzere 215 bina boşaltıldı haberi bulunmuştur. Tüm bina boşaltıldı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı
İskenderun sahili yine su altında kaldı; istinat duvarı yıkılan bina boşaltıldı Hatay'ın İskenderun ilçesinde, gece etkili olan sağanakla sahildeki caddeler yine su altında kaldı, iş yerlerinde baskın yaşandı. İstinat duvarı yıkılınca çökme tehlikesi yaşanan 5 katlı bina, tahliye edildi.
13.01.2024 Gündem
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü Deniz suyunun havadan sıcak olduğu Antalya'da bahar havası yaşanıyor. Tatilciler sıcaklığı 20 derece olan denize girip yüzdü.
11.01.2024 Gündem
Kur korumalı mevduatta 50 milyar liralık düşüş
Kur korumalı mevduatta 50 milyar liralık düşüş Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar 2 trilyon 626 milyar 353 milyon liradan 2 trilyon 576 milyar 457 milyon liraya geriledi. Böylece KKM'de 49.9 milyar liralık düşüş gerçekleşti.
11.01.2024 Gündem
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı
Üsküdar'da istinat duvarı çöktü: Bina boşaltıldı Üsküdar'da 6 bloklu bir sitede açık otoparkın istinat duvarı inşaat çalışması nedeniyle çöktü. Sitede bulunan 4 katlı 20 daireli apartman tedbir amaçlı boşaltıldı.
11.01.2024 Gündem
Kars'ta 5 katlı binada patlama: 6 yaralı
Kars'ta 5 katlı binada patlama: 6 yaralı Kars'ta 5 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede doğal gaz sıkışmasından kaynaklanan patlamada 6 kişi yaralandı. Vali Ziya Polat, olay yerinde incelemede bulunarak bilgi aldı.
20.12.2023 Gündem
Bahçelievler'de boşaltılan 6 katlı bina havadan fotoğraflandı
Bahçelievler'de boşaltılan 6 katlı bina havadan fotoğraflandı Bahçelievler'de bodrum katındaki kolonlarında meydana gelen patlamalar nedeniyle 6 katlı bina boşaltıldı. 46 yıl önce yapıldığı öğrenilen binada oturanların bir bölümü yakınlarının yanına yerleşirken, bir bölümü ise Bahçelievler Belediyesi tarafından otele yerleştirildi. Binadaki son durum havadan görüntülendi.
14.04.2023 Gündem
Bursa'da hareketli saatler! Çökme tehlikesi olan 4 katlı bina boşaltıldı
Bursa'da hareketli saatler! Çökme tehlikesi olan 4 katlı bina boşaltıldı Bursa’nın İznik ilçesinde yanındaki bir temel kazısı sebebiyle 4 katlı binada kayma meydana geldi. Polis ve belediye ekipleri tedbir amaçlı binayı boşaltırken, sokağı da trafiğe kapattı
6.12.2022 Yaşam
Küçükçekmece'de kolonu patlayan 6 katlı bina mühürledi
Küçükçekmece'de kolonu patlayan 6 katlı bina mühürledi Küçükçekmece'de 6 katlı binanın kolonu yan tarafındaki binadaki çalışmalar sırasında patladı. Tahliye edilen bina mühürledi. 
1.12.2022 Yaşam
Sarıyer'de istinat duvarı 2 aracın üstüne çöktü, 2 bina boşaltıldı
Sarıyer'de istinat duvarı 2 aracın üstüne çöktü, 2 bina boşaltıldı  Sarıyer'de yoğun yağış sonrası bir binanın istinat duvarı 2 aracın çöktü. 44 daireli binanın çökme ihtimaline karşı 2 bina zabıta ekipleri tarafından tahliye edilerek mühürlendi. 
10.07.2022 Yaşam
Araba fiyatı kadar cezası var! Sakın bu çiçeği koparmayın...
Araba fiyatı kadar cezası var! Sakın bu çiçeği koparmayın... Doğu ve Güney Doğu Anadolu bölgesinde yüksek rakımlı bölgelerde yetişen ve halk arasında "Ağlayan Gelin" ile "Hüzün Çiçeği" olarak bilinen ters laleler, Elazığ’ın Arıcak ilçesinde ilk baharla birlikte görsel şölen sunuyor.
18.04.2022 Yaşam
Şişli'de yer altı kablolarında yangın! 3 bina boşaltıldı
Şişli'de yer altı kablolarında yangın! 3 bina boşaltıldı Şişli’de yer altı kablolarının yanması nedeniyle rögarda patlama oldu. 3 binada oturanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Bina sakinleri, çocukları ve hayvanları ile dışarı çıktı.
18.04.2022 Gündem
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldı
Şişli'de yer altı kablolarında yangın; 3 bina boşaltıldı İstanbul Şişli’de yer altı kablolarının yanması nedeniyle rögarda patlama oldu. 3 binada oturanlar tedbir amaçlı tahliye edildi. Bina sakinleri, çocukları ve hayvanları ile dışarı çıktı.
18.04.2022 Yaşam
Flaş karar! Bir ilk gerçekleşti, Moldova'dan Kapadokya'ya uçak seferi başladı
Flaş karar! Bir ilk gerçekleşti, Moldova'dan Kapadokya'ya uçak seferi başladı Moldova'nın başkenti Kişinev'den havalanan Moldova Havayollarına ait uçak, 220 yolcu ile bugün sabah saatlerinde Kapadokya Havalimanına geldi.
3.04.2022 Gündem
Tazminat sebebi!  Eve geç giden koca şimdi yandı
Tazminat sebebi! Eve geç giden koca şimdi yandı Bir boşanma davasının temyiz müracaatını değerlendiren Yargıtay, eve geç saatlerde gelen, ev ile ilgilenmeyen ve evinin ihtiyaçlarını karşılamayan kocayı tam kusurlu buldu. Yüksek Mahkeme, rahatsızlanan eşini hastaneye de götürmeyen kocanın manevi tazminat ödemesi gerektiğine hükmetti.
3.04.2022 Gündem
Arnavutköy'de toprak kayması! Bina boşaltıldı
Arnavutköy'de toprak kayması! Bina boşaltıldı Arnavutköy'de inşaattaki çalışmada toprak kayması meydana geldi. İnşaatın bitişiğinde bulunan 4 ailenin yaşadığı bina, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için belediye ekipleri tarafından boşaltıldı. 
3.04.2022 Gündem
Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı! 7 çocuk yaralı
Öğrenci servisi ile kamyon çarpıştı! 7 çocuk yaralı Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde, kamyon ile okul servisi minibüsünün çarpıştığı kazada, 7 çocuk yaralandı.
17.02.2022 Yaşam
Eyüpsultan’da istinat duvarı çöktü; 2 katlı bina boşaltıldı
Eyüpsultan’da istinat duvarı çöktü; 2 katlı bina boşaltıldı Eyüpsultan'da inşaata ait temel kazma çalışması sırasında istinat duvarı çöktü. Olayda yaralı ve can kaybı bulunmazken, alt tarafında bulunan 2 katlı bina tedbir amacıyla boşaltıldı. 
17.02.2022 Yaşam
Üsküdar'daki binanın yıkımına başlandı! Gözyaşları içinde izlediler!
Üsküdar'daki binanın yıkımına başlandı! Gözyaşları içinde izlediler! Üsküdar'da patlama olan binanın yıkım çalışmaları başladı. Bina sakinleri yıkım çalışmasını gözyaşları içinde izledi. Öte yandan sokaktaki 5 binanın daha tahliyesine karar verildi.
7.02.2022 Gündem
İzmir'de bir sitede korkutan durum! İstinat duvarı yıkıldı! 2 bina tahliye edildi!
İzmir'de bir sitede korkutan durum! İstinat duvarı yıkıldı! 2 bina tahliye edildi! İzmir’in Narlıdere ilçesinde 8 bloktan oluşan sitenin istinat duvarı binalardan birisinin üzerine büyük bir gürültüyle yıkıldı. Olay yerine gelen yetkililerce yapılan incelemelerin ardından 2 binada yaşayan vatandaşlar tedbir amaçlı tahliye edildi.
8.12.2021 Yaşam
Ümraniye'de üç katlı binanın çatısında yangın
Ümraniye'de üç katlı binanın çatısında yangın İstanbul Ümraniye'de üç katlı apartmanın çatısında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
29.10.2021 Gündem
Reza Zarrab’ın Beyoğlu'ndaki binasını parça parça çaldılar
Reza Zarrab’ın Beyoğlu'ndaki binasını parça parça çaldılar ABD’ye kaçışının ardından mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın Beyoğlu Fındıklı’daki Royal Holding binası, hurdacı ve evsizlerin mekânı oldu. Binadaki tüm eşyalar parça parça çalındı. Çevre sakinleri, “Binanın yanından geçmeye korkuyoruz” dedi.
2.10.2021 Gündem
Ankara'da kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı
Ankara'da kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı Ankara'nın Sincan ilçesinde kolonu patlayan 24 daireli bina önlem amaçlı boşaltıldı.
3.09.2021 Gündem
ABD Kongresi'nde bomba ihbarı! Bina boşaltıldı
ABD Kongresi'nde bomba ihbarı! Bina boşaltıldı ABD'nin başkenti Washington'da Kongre Kütüphanesi yakınında bir aktif bomba tehlikesi nedeniyle bina boşaltıldı.
19.08.2021 Dünya
İstanbul'da büyük panik! İki bina boşaltıldı
İstanbul'da büyük panik! İki bina boşaltıldı İstanbul Ümraniye'de bir oto yıkamasına ait garajın altında çökme nedeniyle çevredeki iki bina boşaltıldı.
24.05.2021 Yaşam
Şişli'de 5 katlı bina boşaltıldı! Üç bina da mühürlendi
Şişli'de 5 katlı bina boşaltıldı! Üç bina da mühürlendi Şişli Esentepe'de kolanlarında çatlama ve eğilme olduğu gerekçesiyle beş katlı bina ile bitişiğindeki iki bina boşaltıldı. Binaların olduğu sokak araç trafiğine kapatılırken, üç bina mühürlendi.
14.05.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bina Boşaltıldı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bina boşaltıldı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.