Beyin Cerrahı

Beyin Cerrahı

Son dakika beyin cerrahı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyin cerrahı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyin cerrahı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyin Cerrahı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyin cerrahı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.093 beyin cerrahı haberi bulunmuştur. Tüm beyin cerrahı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı
Görme kaybıyla karşı karşıya kaldı, hastaneye gitti! Doktorlar şaşkına uğradı Ankara'da sağ gözünde ağrı şikayetiyle 4 hastaneye başvuran ve teşhis konulamayan Perihan Toprak, Etlik Şehir Hastanesi'ndeki tetkiklerinde beyninde tümör olduğu belirlendi. Toprak, "Gözümde hafif bir ödem var. Doktorlarım onun da kısa sürede geçeceğini söyledi" dedi.
25.04.2024 Gündem
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti!
Doktorla tanıştı, 30 yıllık derdi bitti! Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne gelerek ilaç yazdırmak isteyen 63 yaşındaki Alime Topuz, 3o yıllık derdinden Beyin Cerrahı Op. Dr. Bedrettin Özsoy ile tanışmasıyla kurtuldu. Beyin Cerrahı Özsoy, "Sakat kalma ihtimali vardı" dedi.
20.03.2024 Yaşam
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası
Hastanede şok eden olay! 'Temizlik işçisini ameliyata soktu' iddiası Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki devlet hastanesinde beyin cerrahı olan Opr. Dr. S. Z.’nin ameliyatlara temizlik işçisi ile bir medikal firma çalışanının girmesine izin vererek cerrahi işlemler yaptırdığı iddiasıyla ilgili Bilecik Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın ve incelemenin devam ettiği, doktorun da görevden uzaklaştırıldığı belirtildi.
15.10.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın YSK puanı ortaya çıktı! En büyük hayalim hekim olmak demişti Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Son duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıkarken yeni bir gelişme daha yaşandı. Gerçek bir doktor olmak için YSK’ye giren Ayşe Özkiraz’ın aldığı puan ortaya çıktı
25.07.2023 Gündem
Genç kızı yolda yürürken yakalayıp kaçırdı, sonrası dehşet! Mesajlar ortaya çıktı
Genç kızı yolda yürürken yakalayıp kaçırdı, sonrası dehşet! Mesajlar ortaya çıktı 19 yaşındaki Angel Lynn isimli genç kız, başına geleceklerden habersiz şekilde yürüyüş için evden çıkmıştı. Yakınına bir araç yanaştı ancak aracın içindeki kişiyi de aracı da fark etmemişti. Sonrası başına gelenler ise başta ailesi olmak üzere tüm ülkenin kanını dondurdu.
10.05.2023 Dünya
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz davasında yeni gelişme! Flaş karar sorası ilk kez konuştu Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın duruşmaları devam ederken, flaş bir gelişme yaşandı. Doktorluk hayalini sahte belgelerle hastane koridorlarına taşıyan Özkiraz, yaşanan son dakika gelişmesinin ardından ilk kez konuştu. Yaptıklarını tek tek itiraf eden sahte doktor, bu sözlerle herkesten özür diledi.
30.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında karar verildi! Tek tek itiraf etti: Utanç duyuyorum Tekirdağ'ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakkında 'resmi belgede sahtecilik' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, 'özel belgede sahtecilik' suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar ve 'yetkisiz hekimlik suçlarını düzenleyen 1219 sayılı kanuna muhalefet' suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar olmak üzere toplam 13 yıla kadar hapis istemiyle açılan davanın 5'nci duruşması bugün Çerkezköy 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmada Özkiraz için tahliye kararı çıktı. İşte haberin detayları...
29.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Hepsi evinden çıktı, son sözleri bu oldu Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz'a mahkemede son sözleri soruldu. Öte yandan iddianamede yer alan bilgilere göre Özkiraz'ın evinde onlarca sahte belge ve doktor kıyafetleri bulundu. İşte haberin detayları...
21.03.2023 Gündem
Adıyaman Belediye Başkanı hangi partiden, Süleyman Kılıç kimdir? Adıyaman Belediyesi hangi partiden, Adıyaman hangi bölgede?
Adıyaman Belediye Başkanı hangi partiden, Süleyman Kılıç kimdir? Adıyaman Belediyesi hangi partiden, Adıyaman hangi bölgede? 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman’da sağanak yağışın ardından sel meydana geldi. Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden yağışlardan dolayı selin meydana geldiği Adıyaman’da bir bahçedeki konteynerin suya kapılması sonucu 1 kişinin hayatını kaybettiğini aktaran Valilik, 4 kişinin ise kaybolduğunu duyurdu. Peki, Adıyaman Belediye başkanı kim, hangi partiden? Adıyaman Belediyesi hangi parti? Süleyman Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında?
15.03.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı
Sahte doktor Ayşe Özkiraz yeniden hakim karşısında! Sevgilisi tanık oldu, her şeyi bir bir anlattı Tekirdağ'daki sahte doktor skandalında yeni gelişme! Kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile hastanede görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz, hakim karşısına çıktı. Bu kez duruşmaya tanık olan katılan Özkiraz'ın sevgilisinin anlattıkları şoke ederken, mahkemeden flaş bir karar geldi.
22.02.2023 Yaşam
Depremzede vurguncusu sahte cerrah yakalandı
Depremzede vurguncusu sahte cerrah yakalandı Depremin hemen ardından bölgeye giderek kendisini beyin cerrahı olarak tanıtan 29 yaşındaki Neda Ergün, onlarca kişiyi ‘İlaç parası topluyorum’ diyerek dolandırdı. Dolandırıcılıktan 40 suç kaydı bulunan Neda Ergün doktor olmadığı anlaşılınca İstanbul’da gözaltına alındı.
19.02.2023 Gündem
Her 6 kişiden 1'i bu sorunu yaşıyor! Nedeni belli oldu
Her 6 kişiden 1'i bu sorunu yaşıyor! Nedeni belli oldu İngiliz beyin cerrahı Henry Marsh ameliyattan sonra hastasının yanına gittiğinde, vermek üzere olduğu kötü haber kendi hatasından kaynaklanıyordu. Adamın kolunda ameliyat gerektiren bir sinir sıkışması vardı. Fakat, Marsh hastanın boynunun orta hattında bir kesi yaptıktan sonra omurganın yanlış tarafındaki siniri delmişti.
17.01.2023 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Mahkemede itiraf etti: İzin verdiler, dikiş attım Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan ve hakkında 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılan 20 yaşındaki Ayşe Özkiraz hakim karşısına çıktı. Sahte doktor Özkiraz duruşma salonunda yaptığı savunmada çarpıcı itiraflarda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...
4.01.2023 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni detay! Ve ortaya çıktı, cezaevinde bakın ne istemiş Sahte doktor olayında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. Ayşe Özkiraz (20) hakkında 13 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame mahkeme tarafından kabul edildi. Sahte doktor skandalı sonrası ülke gündemine oturan Çerkezköy Devlet Hastanesi ile ilgili sıcak bir gelişme daha yaşanırken Ayşe Özkiraz’ın son planı da ifşa oldu. Çerkezköy'den sonraki hedefinin Ankara Şehir Hastanesi olduğu belirlenen Özkiraz'ın cezaevi yönetiminden istekleri de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
24.12.2022 Gündem
Müzisyen Mehmet Dudarık'ı öldüresiye dövmüştü! Ablası gerçeği açıkladı, hepsi bahaneymiş
Müzisyen Mehmet Dudarık'ı öldüresiye dövmüştü! Ablası gerçeği açıkladı, hepsi bahaneymiş Piiz grubunun davulcusu Mehmet Dudarık ve arkadaşı Oğuzhan Oğuz'u darbeden şüpheli Bilge Kaan K, kendisine hakaret ettikleri iddiasıyla iki isimden şikayetçi oldu. Şüphelinin verdiği ifade de 'pes' dedirtti. Öte yandan Mehmet Dudarık’ın ablası çarpıcı açıklamalarda bulunarak olayın gerçek yüzünü anlattı. İşte detaylar...
22.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında yeni gelişme! Bakanlık resmen açıkladı, 4 ay boyunca sürmüş Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Bakanlık son dakika açıkladı. Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde görev yaptığı iddiası ile Türkiye'nin gündemine oturan 'sahte doktor' skandalı hakkında Sağlık Bakanlığı bir duyuru paylaştı. Yapılan açıklamada '4 ay' detayı dikkat çekerken doktor ve başhekim için de karar verildi. İşte haberin detayları...
19.12.2022 Gündem
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar!
Sahte doktor olayının ardından bu kez de sahte mimar! Tekirdağ, Van ve Mersin’de yaşanan ‘sahte doktor’ haberleri gündemdeki yerini korurken bu kez de Antalya’da ‘sahte mimar’ olayı yaşandı. 42 yıldır mimar ve şantiye şefi olarak çalışan Avni Tekinaslan’ın diplomasının sahte olduğu anlaşıldı.
18.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı
Ayşe Özkiraz'dan sonra bir sahte doktor şoku daha! Başhekim ‘doktoru tanımıyorum' deyince ortalık karıştı Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayından sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Bir yakınını hastaneye götüren kişi, doktorun davranışlarından şüphelenip kimliğini görmek istedi. Başhekimin de “Ben bu adamı tanımıyorum” demesi üzerine ortalık daha da karıştı. Sahte sanılan doktorla ilgili gerçek böyle ortaya çıktı.
16.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalıyla patladı! Merak edilen soru yanıt buldu Türkiye günlerce sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşmuştu. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında peş peşe sıcak gelişmeler yaşanmıştı. En son Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşılmış ve her şeyi anlatmıştı. Özkiraz'ın tutuklanmasının ardından sahte diploma detayıyla ilgili merak edilen soru yanıt buldu.
7.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz olayında yeni gelişme: Bütün hastane biliyordu Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme yaşandı. Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Sahte doktorun ses kaydı ve yazışmaları da ortaya çıktı.
6.12.2022 Gündem
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı
Ayşe Özkiraz kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Sahte doktor maaş aldı mı? Ayşe Özkiraz’ın ifadesi ve annesi ile babasının açıklamaları…Başından sonuna Ayşe ÖzKiraz olayı Sahte doktor olayı Türkiye’nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Ayşe Özkiraz'ın sahte doktor oyunu hastanede görevli çocuk cerrahisi uzmanının başhekimliğine sunduğu dilekçeyle anlaşılırken, ortaya çıkan detayları okuyucuyu şaşkına uğrattı. Peki, Ayşe ÖzKiraz olayı nedir, nasıl gelişti? Sahte doktor Ayşe kimdir, hastaneden maaş aldı mı?
2.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti
Sahte doktor Ayşe Özkiraz'ın ses kaydı ve yazışmaları ortaya çıktı! Sevgilisi itiraf etti Tüm Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Her geçen gün yeni detayların çıktığı olayda Özkiraz'ın astsubay sevgilisinin ifadelerine ulaşıldı. Astsubay sevgiliye ulaşan Özkiraz'ın diğer sevgilisi, Özkiraz hakkında her şeyi anlattı. Tüm bunlar üzerine şüpheleri daha da artan astsubay sevgili, Özkiraz'la buluştu. Bu buluşma sonrası gerçek ortaya çıktı. Öte yandan Sahte doktorun ses kaydı  ve yazışmaları da ortaya çıktı. Özel bir üniversitenin sağlık bölümü öğrencilerinin yer aldığı WhatsApp grubuna ses kaydı atan Ayşe Özkiraz (20), girdiği ameliyatlar ile ilgili bilgi aktarıyor. İşte Türkiye'nin gündemine oturan sahte doktor skandalının detayları...
2.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında astsubay detayı! Skandalı patlatan bir mesaj oldu Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanan Ayşe Özkiraz hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Daha önce başka sahte doktorlar olduğunu da itiraf eden Özkiraz, kendisine doğum gününde çelenk göndermiş. Üstelik genç kadının özel hayatındaki sahtekarlıkları da ifşa oldu. Skandaldaki ‘astsubay mesajı detayı’ ise okuyanları şaşırtırken, Özkiraz' hayatı tamamen yalan hikayesi çıktı. Sağlık Bakanlığı'nın gönderdiği 2 müfettiş, hastanedeki çalışmalarını tamamladı. Savcılığın soruşturması kapsamında el konulan cep telefonunun incelemesi süren Özkiraz'ın banka hesapları da incelenmeye alındı.Öte yandan sahte doktor Özkiraz'ın babası Ali Özkiraz ilk kez konuştu. Kızının babası Ali Özkiraz'ı da kandırdığı ortaya çıktı. Baba Özkiraz "Traktörümü satıp parasını kızıma gönderdim. Tıp kitapları için benden 35 bin lira para aldı" dedi ve kendisini nasıl kandırdığını anlattı. İşte Türkiye’nin konuştuğu olayla ilgili şoke eden detaylar...
30.11.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beyin Cerrahı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyin cerrahı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.