Salgın döneminde beslenme düzeni nasıl olmalı?
Salgın döneminde beslenme düzeni nasıl olmalı? Okul çağındaki çocukların salgın döneminde beslenme düzeninin nasıl olması gerektiği ile ilgili açıklamalarda bulunan Dr. Dilek Özçelik Ersü, çocuklarda en sık görülen beslenme kaynaklı sorunların başında öğün atlama olduğunu söyledi.
7.12.2021 Sağlık
Koronavirüs beslenme trendlerini altüst etti!
Koronavirüs beslenme trendlerini altüst etti! Koronavirüs salgınının etkileri beslenme alışkanlıklarımıza da yansıdı. Geçen yıllarda hayatımıza giren vegan beslenme, belli aralıklarla beslenme (intermitten fasting), ketojenik diyet, sezgisel beslenme, glütensiz beslenme gibi trendler yerini daha sıradan, dengeli ve doğal beslenmeye bıraktı. Diyetisyen Emel Terzioğlu Arslan, salgın süreciyle birlikte daha da artan sağlıklı beslenme kaygısının beslenme önceliklerimize nasıl etkilediğini anlattı.
6.12.2020 Sağlık
Multivitamin ve mineralleri nasıl kullanmalıyız?
Multivitamin ve mineralleri nasıl kullanmalıyız? Beslenme alışkanlıklarında ve çalışma koşullarında ortaya çıkan olumsuz değişiklikler organizmayı da olumsuz etkiliyor. Bu noktada hazır multivitamin ve minareller devreye giriyor.
5.07.2015 Sağlık
Türkler neyle besleniyor?
Türkler neyle besleniyor? Dünyanın beslenme alışkanlıkları ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem