Benzinlik

Benzinlik

Son dakika benzinlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan benzinlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını benzinlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benzinlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benzinlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 82 benzinlik haberi bulunmuştur. Tüm benzinlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sudan'da Türk çift çatışmanın ortasında kaldı! Dehşet anlarını görüntülediler: Cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu...
Sudan'da Türk çift çatışmanın ortasında kaldı! Dehşet anlarını görüntülediler: Cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu... Sudan'da iç savaşın ortasında kalan Şükrü Tapan ve eşi Leyla Tapan, tahliye seferiyle İstanbul'a getirildi. Günlerce çatışmanın ortasında yaşadıkları apartmanda mahsur kalan çift o anları da görüntüledi. Bir tekstil firmasında yönetici olarak çalışan Şükrü Tapan, "Bütün binaların giriş katları bombalanmıştı, klimalar, trafolar patlatılmıştı. Dükkanlar yağlanmıştı, cesetler vardı, araçların içinde insanlar vurulmuştu. Yollar hep kapalıydı. İnternet yok, iletişim yok. Eşim çok etkilendi. Hep 'Hakkınızı helal edin' dedik ama bunu söylemek çok kötü" dedi. Leyla Tapan ise "O belirsizliği yaşamak bana çok acı verdi. Vatanımıza, çocuklarımıza kavuşur muyuz diye çok düşündüm. Biz arabalara bindik ama arkamızda halk kaldı. Orada yaşayan insanlar var, onları düşünüyorsunuz" diye konuştu.
27.04.2023 Dünya
İstanbul’da bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli oldu
İstanbul’da bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli oldu İstanbul’da bazı akaryakıt istasyonlarının tuvaletleri ücretli oldu. 1 lira ile 2 lira arasında değişen ücretlerle girilen tuvaletler vatandaşların tepkisine neden oldu.
2.02.2023 Ekonomi
8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler
8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler Yetkililer, bir benzin istasyonu çalışanının vurularak öldürülmesi ile ilgili baş zanlı Torrey Moore'a ait bir daireyi ararken, korkunç manzarayla karşılaştı. 8 aylık hamile kadının evde çürümüş cesedi ortaya çıktı.
13.12.2022 Dünya
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir
MHP lideri Bahçeli'den Manisa'da 6'lı masaya sert tepki: Bu bir FETÖ yönetimidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Malum belediye başkanlarını Sayın Erdoğan ile eş tutup rakip gösteriyorlar. Bu bir FETÖ yönetimidir. Yenemiyorsan yıprat taktiğidir." açıklamasında bulundu.
23.10.2022 Siyaset
Fabrikadan çıktığı haliyle muhafaza etti, 125 bin TL'ye sattı
Fabrikadan çıktığı haliyle muhafaza etti, 125 bin TL'ye sattı Kütahyalı esnaf Ali Yumuk, her ayrıntısıyla orijinal 1993 model Tofaş Doğan SLX otomobilini fabrikadan çıktığı haliyle muhafaza edip, 125 bin TL'ye sattığını söyledi.
7.05.2022 Yaşam
Aracının deposunu doldurup parasını ödemeden kaçtı
Aracının deposunu doldurup parasını ödemeden kaçtı Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir benzinlik istasyonuna gelen ve deposunu doldurduktan sonra parasını ödemeden kaçan sürücünün o anları benzin istasyonunun güvenlik kamerasına yansıdı. 820 TL'lik yakıtın parasını ödemeyen sürücü ve yanındaki şahıs hakkında iş yeri sahibi şikayetçi oldu.
13.03.2022 Yaşam
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı görevden alındı!
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı görevden alındı! Balıkesir'in Erdek ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, İçişleri Bakanlığınca görevinden uzaklaştırıldı.
23.06.2020 Siyaset
Petrol ofisleri açık mı? Petrol marketleri açık mı? Sokağa çıkma yasağında petrol ofisleri…
Petrol ofisleri açık mı? Petrol marketleri açık mı? Sokağa çıkma yasağında petrol ofisleri… 23, 24, 25, 26 Nisan olmak üzere İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen 4 günlük sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar arama motorları üzerinden genelgeyi araştırmaya başladı. Sokağa çıkma yasağı genelgesinde en merak edilen konular ise, yasak sırasında nerelerin açık olacağı ve yasak kapsamı dışında kimlerin olacağı oldu. Petrol ofisleri de merak konusu olan yerlerden biri oldu. Vatandaşlar arama motorları üzerinden Petrol ofisleri açık mı? Petrol marketleri açık mı? sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Sokağa çıkma yasağında petrol ofisleri hakkında merak edilenler…
25.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağında açık olan işyerleri! Marketler, tüpçüler, restoranlar, telefoncular, tekeller, petrol ofisleri, sucular, dişçiler, kasaplar açık mı?
Sokağa çıkma yasağında açık olan işyerleri! Marketler, tüpçüler, restoranlar, telefoncular, tekeller, petrol ofisleri, sucular, dişçiler, kasaplar açık mı? İçişleri Bakanlı, 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da olmak üzere 4 gün 31 ilde sokağa çıkma yasağı ilan etti. İçişleri Bakanlığınca ilan edilen sokağa çıkma yasağıyla birlikte vatandaşlar sokağa çıkma yasağında açık olan işyerlerini araştırmaya başladı. Sokağa çıkma yasağında marketler, tüpçüler, restoranlar, telefoncular, tekeller, petrol ofisleri, sucular, dişçiler, kasaplar açık mı? İşte detaylar…
23.04.2020 Gündem
Sokağa çıkma yasağı olan illerde hastaneye gidilir mi? Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar kimler? Hangi meslek ve kişiler yasak kapsamı dışında?
Sokağa çıkma yasağı olan illerde hastaneye gidilir mi? Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar kimler? Hangi meslek ve kişiler yasak kapsamı dışında? 4 günlük sokağa çıkma yasağı dün gece başladı. Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta 4 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 31 ilde, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde marketler ve bakkallar 09.00-14.00 arasında faaliyet gösterirken, hastaneye gitmek zorunda olan vatandaşlar, Sokağa çıkma yasağı olanlar hastaneye gidebilir mi? Sokağa çıkma yasağından muaf olanlar kimler? Sorularını araştırıyor. İşte detaylar…
23.04.2020 Gündem
23 24 Nisan sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak?
23 24 Nisan sokağa çıkma yasağında marketler açık mı? Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak? İçişleri Bakanlığı 23, 24, 25 ve 26 Nisan'da 31 ilde sokağa çıkma yasağı uygulanacağını ilan etti. İçişleri Bakanlığı tarafından ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşlar marketler sokağa çıkma yasağında açık olacak mı? sorusunu araştırmaya başladı. 31 ilin valiliklerine gönderilen genelgeye göre, Ramazan ayının başlayacak olması nedeniyle 21 ve 22 Nisan günleri market ve bakkalların çalışma saatleri 08.00-23.00 olarak belirlendi. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 23 ve 24 Nisan'da market ve bakkallar 09.00-14.00 arasında açık kalacak, vatandaşlar oturdukları yere yakından market ve bakkallara gidip alışveriş yapıp, gelebilecek. Peki, Sokağa çıkma yasağında nereler açık olacak?
21.04.2020 Gündem
Tarkan'ın dosyası 6'ncı kez İBB Meclisi'ne geldi
Tarkan'ın dosyası 6'ncı kez İBB Meclisi'ne geldi POP müziğin ünlü ismi Tarkan'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki (İBB) imar dosyası, 6'ncı kez Meclis'e geldi. İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nun uygun görmeyip raporunu bu yönde hazırladığı imar değişikliği teklifi, oylama sırası geldiğinde İmar Komisyonu tarafından geri çekildi. Dosyanın neden geri çekildiğine ilişkin Meclis'e açıklama yapılmazken, Tarkan'ın şirketi tarafından belediyenin kabul edebileceği yeni bir teklifin sunulmuş olabileceği belirtiliyor.
20.01.2020 Gündem
Turistleri taşıyan otobüs yandı!
Turistleri taşıyan otobüs yandı! Safranbolu’da içerisinde 36 Tayvanlı turisti taşıyan tur otobüsünün motor kısmında çıkan alevleri gören sürücüler otobüsü durdurarak yangın tüpleri ile müdahale etti. Otobüsü alev topuna dönmekten çevredeki vatandaşların yoğun çabası önlerken, turistler ise bir süre olayın şokunu atlatamadı.
11.08.2019 Gündem
Vodofane İstanbul Yarı Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı
Vodofane İstanbul Yarı Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı İstanbul'da yapılan Vodofane İstanbul Yarı Maratonu dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatıldı.
7.04.2019 Gündem
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı!
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Atatürk Havalimanı'ndan İstanbul Havalimanı'na taşınma sürecinde, bazı yollar araç trafiğine kapatıldı. İBB'den yapılan açıklamada kapatılan yollar ve alternatif güzergahlar açıklandı. Ayrıca Cep Trafik, İBB Yol Gösteren ve en çok kullanılan navigasyon uygulamalarına kapanacak yollar ile ilgili gerekli bilgilendirmeler de yapıldı.
6.04.2019 Gündem
İstanbul'da ilk kez ele geçirildi! 330 milyon TL'ye kadar...
İstanbul'da ilk kez ele geçirildi! 330 milyon TL'ye kadar... İstanbul Bağcılar'da bir adrese yapılan operasyonda, cinsel içerikli ilaç yapımında kullanılan 12 bidon içerisinde 300 kilo ilaç hammaddesi ele geçirildi. Bu miktardaki hammadde ile 'çikolata, enerji içeriği ve değişik formlarda' 330 milyon liralık cinsel içerikli ilaç üretilebileceği öğrenildi.
6.06.2018 Gündem
FETÖ'nün TSK'daki "sivil imam-kripto asker" ilişkisi çözüldü
FETÖ'nün TSK'daki "sivil imam-kripto asker" ilişkisi çözüldü Tekirdağ Emniyet Müdürlüğünce yürütülen FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi soruşturmasında, TSK'daki "kripto" örgüt mensupları ile bağlı bulundukları "sivil imam"ların ilişkisiyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkarıldı
12.05.2018 Gündem
ŞOK! Benzincide cinsel ilişkiye girdiği sırada...
ŞOK! Benzincide cinsel ilişkiye girdiği sırada... Mark Howerton, 19 yaşındaki ponpon kadın Cayley Mandadi ile ABD'nin San Antonio şehrinde cinsel ilişkiye girdiği sırada şiddet uyguladı. Genç kadın bunun üzerine yaşamını yitirdi. Howerton, tecavüz ve cinayet iddiasıyla tutuklandı.
5.03.2018 Dünya
Benzin istasyonunda pompalı tüfekle soygun
Benzin istasyonunda pompalı tüfekle soygun Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir akaryakıt istasyonuna gelen kar maskeli iki kişi, görevliyi silahla tehdit edip kasadaki yaklaşık bin 500 lirayı alarak kaçtı.
13.01.2018 Yaşam
Gazilere saldıranlara rekor ceza istendi!
Gazilere saldıranlara rekor ceza istendi! Terör gazileri Astsubay Muzaffer Oktay ve Uzman Çavuş İbrahim Kızılkaş ile ailelerini darbeden 5 şüpheli hakkında 24 yıla kadar hapis cezası talep edildi
9.01.2018 Gündem
Gazileri darp edenlerle ilgili iddiname hazırlandı
Gazileri darp edenlerle ilgili iddiname hazırlandı Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı, iki gaziyi darbeden şüphelilerden Çiçek hakkında 24, Görkem hakkında 20 yıl hapis istemiyle iddianame hazırladı.
9.01.2018 Gündem
Şişli'de bu sabah şüpheli ölüm
Şişli'de bu sabah şüpheli ölüm Şişli'de sabahın erken saatlerinde şüpheli bir ölüm vakası meydana geldi. Yaşanan olayda, yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi hayatını kaybetti.
19.06.2017 Yaşam
Teröristler içeriden yardım mı aldı?
Teröristler içeriden yardım mı aldı? İzmir’deki saldırıdan sonra gözaltına alınan 18 kişi arasında, 5 adliye çalışanının da olduğu ortaya çıktı. Gözaltılar saldırganların içeriden yardım aldığı şüphesini uyandırdı.
29.09.2021 Gündem
2 oğlunu kaybettiği kavşakta afişli tepki
2 oğlunu kaybettiği kavşakta afişli tepki KASTAMONU’da, 39 yaşındaki Hüseyin Pedük, 1 ve 16 yaşındaki iki oğlunu kazada kaybettiği kavşakta, Karayolları’nın yaptığı işaretlemelerin daha önce yapılmamasına tepki gösterdi. Pedük, yol kenarındaki tabelaya ölen çocuklarının fotoğrafları bulunan, ’Bu kavşakta canlar gider, önlemler öyle alınır’ yazılı iki afiş astı.
6.09.2016 Yaşam
Bursaspor'dan Serdar Aziz itirafı
Bursaspor'dan Serdar Aziz itirafı Bursaspor Başkanı Ali Ay, kulübün mali yapısı ile ilgili değerlendirmede bulundu. Ali Ay Serdar Aziz’in Galatasaray’a gönderilmesi ile mali açıdan nefes aldıklarını belirtti.
1.07.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Benzinlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benzinlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.