Gazete Vatan Logo

8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler

Yetkililer, bir benzin istasyonu çalışanının vurularak öldürülmesi ile ilgili baş zanlı Torrey Moore'a ait bir daireyi ararken, korkunç manzarayla karşılaştı. 8 aylık hamile kadının evde çürümüş cesedi ortaya çıktı.

8 aylık hamile kadının korkunç sonu! Polisler evi bastı, görünce dehşete düştüler

ABD'nin Maryland eyaletinde 8 Aralık saat 15:00 sıralarında acil servis çağrıldı. Bir benzinlik çalışanı olan 61 yaşındaki Ayalew Wondimu ateşli silahla yaralanmıştı. Wondimu olay yerinde hayatını kaybetti.

Polis 31 yaşındaki şüpheli Torrey Moore'u şüpheli ilan etti. Ön incelemeler, Moore'un mağazaya girdiğini, bazı eşyaları seçtiğini ve Bay Wondimu'nun çalıştığı tezgaha yaklaştığını tespit etti. Kısa sürede kavgaya dönüşen bir tartışma çıktı ve Moore, kurbana bir şeyler fırlatmaya başladı. Sonra Moore bir tabanca çıkardı ve polisin iddiasına göre Wondimu'yu vurarak öldürdü.

HAMİLE KADININ ÇÜRÜMÜŞ CESEDİ BULUNDU

Şüpheli detaylı olarak incelemeye alındı, daireler takip edildi. Polis bu sırada arama emri aldı ve Moore'un yaşadığı daireye baskın yaptı. İçeri girdiklerinde ise korkunç manzara ve koku ile karşı karşıya kaldılar. Dairede ileri derecede çürümüş halde hamile bir kadın cesedi vardı.

ÖLDÜĞÜNDE 8 AYLIK HAMİLEYMİŞ

Moore, cesede ilişkin polise verdiği ifadede kadınla ilişkisi olduğunu söyledi ve öldüğünde de kadının sekiz aylık hamile olduğu bilgisini verdi. Adam apartmanda cesetle birlikte yaşıyordu. Komşu Tony Pineda, daireden korkunç bir koku geldiğini de anlatmıştı ancak polise kimsenin kaybolduğuna dair ne bir çağrı gelmiş, ne de kötü koku için herhangi bir şikayette bulunulmuştu.

Haberin Devamı

TUTUKLANDI

Kadına otopsi yapılması ve tamamlandıktan sonra kadının kimliğinin belirlenip yakınlarına bilgi verilmesi bekleniyor. Moore da tutuklandı ve benzin istasyonunda silahlı saldırı nedeniyle ağır suç işlerken, birinci derece cinayet ve ateşli silah bulundurmakla suçlandı.

Montgomery İlçe Polis Departmanı bu olayın aktif ve devam eden bir soruşturma olduğunu, bilgisi olan herkesin iletişime geçmesini istedi ve arayanların kimliğinin gizli kalacağını da belirtti.