Benzinli

Benzinli

Son dakika Benzinli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Benzinli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Benzinli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Benzinli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan benzinli gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.246 benzinli haberi bulunmuştur. Tüm benzinli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev!
Selçuk Bayraktar paylaştı: KALKAN DİHA'ya kilit görev! Baykar yönetim kurulu başkanı Selçuk Bayraktar, dikey iniş kalkışlı insansız hava aracı sistemi Bayraktar KALKAN DİHA'nın test uçuşu görüntülerini paylaştı.
7.04.2024 Gündem
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor
Chery, ikinci markası Jaecoo ile Türkiye pazarına giriyor 40 bin adedin üzerinde satışla 2023 yılında Türkiye otomotiv pazarının en dikkat çeken markalarından birisi olan Çinli otomotiv devi Chery, ikinci markası Jaecoo’yu da ülkemize getirmeye hazırlanıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu
Akaryakıt ve içkiye ÖTV zammı belli odu Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) aralık ayına ilişkin enflasyon verilerini açıklamasıyla akaryakıt ve içkiye gelecek özel tüketim vergisi (ÖTV) zammı da netleşti. Alkollü içki ve akaryakıtta ÖTV tutarı yüzde 25.61 oranında artırıldı. Benzin grubunda 2.31 lira, motorinde ise 2.17 liralık bir zam oldu.
4.01.2024 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira
Fiyatlar yüzde 80 arttı! 'Lüks' tarifede tıraş 1100 lira Yeni yılda Antalya'da saç kesim fiyatları yüzde 80 arttı. Antalya Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın üyelerine gönderdiği yeni fiyat listesinde saç sakal kesimi, 'Lüks' tarifedeki berberlerde 1100 lira, 'A' tarifesinde 550 lira, 'B' tarifesinde 480 lira ve 'C' tarifesinde 400 lira olarak belirlendi.
3.01.2024 Gündem
Araba alım satımında  yeni dönem! Spekülatif fiyat oluşumları ve  stokçuluk engellenecek
Araba alım satımında yeni dönem! Spekülatif fiyat oluşumları ve stokçuluk engellenecek Ticaret Bakanı Ömer Bolat, oldukça dinamik olan otomotiv piyasasındaki gelişmelerin aralıksız takip edildiğini söyledi. Bolat, "Hayata geçirdiğimiz tedbirlerin ve yaptığımız yoğun denetimlerin piyasanın işleyişi noktasında müspet etki yarattığını ve otomotiv piyasasında bir dengelenme süreci yaşandığını gözlemliyoruz. Önümüzdeki günlerde otomotiv piyasasındaki normalleşmenin artarak devam edeceğini öngörmekle birlikte, otomotiv sektörü temsilcilerinin görüşleri de dikkate alınarak, ihtiyaç duyulması halinde, ilave tedbirleri ivedilikle uygulamaya almaktan çekinmeyeceğiz" dedi.
5.11.2023 Ekonomi
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak
Araba ve ev fiyatlarına darbe üstüne darbe! Fiyatlar düşecek, kurallara uymayan araba ve ev satıcılarına ceza yağacak Gayrimenkul ve ikinci el araç ilanlarıyla ilgili yapılan düzenlemeyle kimlik doğrulama zorunluluğu yürürlüğe girdi. Fiyat istikrarına katkı sağlaması amaçlanan düzenlemeyle ilgili İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Nizameddin Aşa, "1 Kasım itibari ile yürürlüğe girdi. Sahte ilan, yanıltıcı ilan, kayıt dışı emlakçılık yapan kişilerin sahibiyim diye verdiği ilanlar hepsi şu an da silinmeye başladı. Son 2 günde binlerce ilan sitelerden kaldırıldı" dedi. Öte yandan araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
3.11.2023 Ekonomi
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı
Araba fiyatları dibi gördü! Otomobile olan talep ısındı, satışlar rekor kırdı Araba alacak milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiriyor. Araba fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Otomotiv sektöründe fiyatlar düşüp kampanyalar devam ederken satışlarda Ekim ayı rekoru geldi. 2023 yılı Ocak-Ekim döneminde otomobil ve hafif ticari araç pazarı yüzde 63.7 oranında arttı. Açıklanan verilerle birlikte otomobile olan talebin soğumadığı aksine daha da ısındığı ortaya çıktı.
2.11.2023 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında sürpriz gelişme! Fiyatları dibe çekecek yeni hamle yapıldı Araba fiyatlarında dibi gösterecek yeni hamle geldi. Araba fiyatlarında büyük düşüş gerçekleşti. Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
2.11.2023 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi
Sıfır ve ikinci el araba fiyatlarında büyük düşüş! Teklifler peş peşe geldi Araç piyasasındaki güncel değişimler ve fiyat trendleri hakkında bilgi arayan vatandaşlar için İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel'den önemli açıklamalar geldi. İkinci el ve sıfır araç fiyatlarındaki son durumu değerlendiren Ertemel, piyasadaki değişimleri ve otomobil almayı düşünen tüketiciler için faydalı olabilecek bilgileri paylaştı. Peki 2023 yılında araç fiyatları ne olacak? İkinci el ve sıfır otomobillerde fiyatlar düşer mi, yoksa stabil mi kalacak?
27.10.2023 Ekonomi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi
İhmal edilen periyodik bakım on binlerce liraya patladı! Uyarı geldi Samsun’da bir vatandaş aracının periyodik bakımını zamanında yaptırmayınca sıfırdan motor yaptırmak zorunda kaldı. 3 bin TL’lik masraftan kaçıp, 80 bin TL’ye motor yaptıran vatandaş, bakım yaptırmadığı için pişman olduğunu söyledi.
10.10.2023 Ekonomi
50 yıl sonra sınırlı sayıda üretilecek! Şimdiden 33 kişi aldı
50 yıl sonra sınırlı sayıda üretilecek! Şimdiden 33 kişi aldı Alfa Romeo, 1960’lı yılların ikonu olan, tüm zamanların en güzel otomobillerinden biri olarak kabul edilen ve dünya motor sporlarının efsanelerinden Tipo 33’ün altyapısı kullanılarak üretilmiş 33 Stradale’yi yeniden yorumlayarak özel bir seri üretti.
4.09.2023 Otomobil
TEKNOFEST'te yerli uçak motoru sürprizi! TEI Genel Müdürü Akşit açıkladı
TEKNOFEST'te yerli uçak motoru sürprizi! TEI Genel Müdürü Akşit açıkladı TUSAŞ Motor Sanayii AŞ (TEI) Genel Müdürü Mahmut Faruk Akşit, yerli uçak motoru üretiminde artık son aşamaya geldiklerini belirterek, bazı motorlarda imalatın bazılarında ise test çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
1.09.2023 Ekonomi
Arjantin IMF'den 7,5 milyar dolar borç alacak
Arjantin IMF'den 7,5 milyar dolar borç alacak Arjantin Ekonomi Bakanı Sergio Massa, Uluslararası Para Fonu ile görüşmelerde bulunmak üzere bugün ABD'ye gidiyor.
21.08.2023 Ekonomi
Araba alacakları ilgilendiriyor! Benzinli mi, elektrikli mi avantajlı?
Araba alacakları ilgilendiriyor! Benzinli mi, elektrikli mi avantajlı? Akaryakıt fiyatlarındaki son değişimle birlikte en ekonomik yolculuğun hesabı yapılmaya başlandı. Dizel, benzinli, LPG’li, elektrikli… Son dönemde satışları hızla artan elektrikli otolar, aynı mesafeyi diğerlerine göre çok daha ucuza gidiyor. İşte elektrikli ve benzinli araçların yakıt miktarları...
21.08.2023 Ekonomi
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor
Araçlarda unutulan çakmak, deodorant ve parfüm yangına neden oluyor Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan, normalin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle artan araç yangınlarına dikkat çekerek, "Kayseri İtfaiye Daire Başkanlığı, geçen yıl itibariyle 309 araç yangınına müdahale etti. Bu yılın ilk 7 ayında ise 200'e yakın olaya müdahale ettiğini görüyoruz. Bu sayının gittikçe artacağı ve 400'lere ulaşacağını tahmin ediyoruz. Araç yangınlarındaki en önemli unsurlarda, araç içinde unutulan çakmak, deodorant, parfüm, çakmak gazı ve buna benzer şeyler yer alıyor. İklim değişikliğine bağlı olarak yaşadığımız hava sıcaklıkları bu tür unutulan eşyaların basınç altında genleşmesiyle, beraberinde patlamayı meydana getiriyor” dedi.
28.07.2023 Gündem
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı
Merkez Bankası gelecek için rotayı çizdi! Tam not aldı Merkez Bankası’nın yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan, fiyat istikrarını sağlamada kararlı olduklarını, faiz artırımının yanı sıra parasal ve miktarsal sıkılaştırma araçlarını kullanacaklarını söyledi. İşte Merkez Bankası Başkanı Erkan'ın açıklamalarından dikkat çeken detaylar...
28.07.2023 Ekonomi
Satışlar 5 kat arttı! Benzinli mi, elektrikli mi? Ucuza geliyor, işte yakıt miktarı
Satışlar 5 kat arttı! Benzinli mi, elektrikli mi? Ucuza geliyor, işte yakıt miktarı Akaryakıt fiyatlarındaki son değişimle birlikte en ekonomik yolculuğun hesabı yapılmaya başlandı. Dizel, benzinli, LPG’li, elektrikli… Son dönemde satışları hızla artan elektrikli otolar, aynı mesafeyi diğerlerine göre çok daha ucuza gidiyor. İşte elektrikli ve benzinli araçların yakıt miktarları...
28.07.2023 Ekonomi
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı
Araba satışları ile ilgili dikkat çeken açıklama: Yüzde 510 arttı Ocak-Mayıs 2023 döneminde Türkiye’de satılan elektrikli ve hibrit otomobil sayısı dizel otomobillere yaklaştı.
6.06.2023 Ekonomi
Mild Hybrid Nedir, Ne İşe Yarar? Hafi, Yarı Hibrit Hangi Araçlarda Olur?
Mild Hybrid Nedir, Ne İşe Yarar? Hafi, Yarı Hibrit Hangi Araçlarda Olur? Yarı hibrit araçlara verilen isim üzerinden mild hybrid öne çıkmaktadır. İngilizce bir terim üzerinden gelmesiyle beraber uluslararası düzeyde aynı anlamı eşliğinde kullanılan araçlardır. Dizel ya da benzinli araç fark etmeksizin pek çok farklı araç sisteminde bulunan bir hibrit sistemidir.
6.06.2023 Gündem
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır?
Cng Nedir, Ne İşe Yarar? Cng Nerelerde Kullanılır? CNG, sıkıştırılmış doğalgaz olarak bilinmektedir. Özellikle motor ve otogaz yakıtı olarak otomotiv endüstrisinde kullanılmaktadır. Doğal gazın standart atmosferik basınçta tutulan hacminin yüzde birinden daha az sıkıştırılmasıyla oluşturulan bir gaz olarak bilinmektedir. Oluşturulan CNG, aynı zamanda arabalarda da kullanılabilmektedir. Çevreci olması ve düşük emisyon oranına sahip olması nedeniyle ülkemizde özellikle toplu taşıma araçlarında kullanılması tercih edilmektedir. 
5.06.2023 Gündem
Enjektör Nedir, Ne İşe Yarar? Enjektör Arızası Neden Olur?
Enjektör Nedir, Ne İşe Yarar? Enjektör Arızası Neden Olur? Yakıtı olarak yanma odasına miktarı belirlemek suretiyle gönderen parça enjektör olarak bilinmektedir. Özellikle otomobillerin çalışması konusunda sistemin kalbi olarak da ifade etmek mümkündür. Yani diğer bir ifadeyle hayati önem taşıyor.
5.06.2023 Gündem
Jikle Nedir, Ne İşe Yarar? Jigle Nasıl Kullanılır?
Jikle Nedir, Ne İşe Yarar? Jigle Nasıl Kullanılır? Araç sahipleri, araçların parçalarının ne işe yaradığını bilmek ister. Her bir parçanın bir görevi vardır. Meydana gelen sorunlar ise aracın çalışmasını etkileyecektir. Son dönemlerde ise jikle parçası merak edilmektedir.
5.06.2023 Gündem
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı?
Blow Off Valf Nedir, Ne İşe Yarar? Blow Off'un Cezası Var Mı? Blow Off günümüzde genellikle modifiye tutkunlarının popüler ettiği bir kelimedir. Aynı zamanda Dump Valf olarak da bilinir. Blow Off valf, özellikle need for speed oyunlarında araçların vites değişimlerinde ortaya çıkan bir sestir. Günümüzde de pek çok modifiye sever araç sahibinin aracına uygulattığı bir aksesuar ürünüdür.
4.06.2023 Gündem
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir?
Dizel Nedir, Ne İşe Yarar? Dizel Yakıt Avantajları Nelerdir? Dizel, bir çeşit petrol türevidir. Bu nedenle de yakıtlardan söz açıldığın zaman benzinden sonra ilk akla gelen yakıt olma özelliğine de sahiptir. Ama dizel yakıtın bilinirliğinin yüksek olmasına rağmen dizel yakıtın ne şekilde ve nasıl üretildiği, diğer yakıt türlerinden ayrılmasını sağlayan özellikleri ile ilgili pek çok sürücü de fikir sahibi değildir. 
3.06.2023 Gündem
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir?
Fsı Motor Nedir? Fsı Motorun Özellikleri Nelerdir? FSI motorun ne olduğu, özellikleri ve üretim teknolojisi merak konusu olmaktadır. FSI motor, Hitler motor olarak tanımlanan 1.6 lt. kapasiteli standart Atmosferik motora alternatif olarak geliştirilmiştir. MPI Atmosferik VW motora oranla daha düşük tüketimli emisyon değerlerine sahip motorlar geliştirebilmek amacıyla üretilmiş bulunmaktadır. FSI motorlar ileri teknoloji ürünleri olarak geliştirilmiş bulunmaktadır. Ancak FSI motor Türkiye’ de beklendiği kadar destek bulamamaktadır. Nedeni ise FSI motorun LPG desteği bulunmamasıdır.
3.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Benzinli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki benzinli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.