Belediye İşçisi

Belediye İşçisi

Son dakika belediye işçisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan belediye işçisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını belediye işçisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Belediye İşçisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan belediye işçisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 460 belediye işçisi haberi bulunmuştur. Tüm belediye işçisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti
Avcılar'da sabırsız sürücü temizlik işçisine tekme tokat saldırdı! Ekipler harekete geçti Avcılar'da bir aracın yol üzerindeki internet kablosunu koparması üzerine duran belediyenin çöp kamyonundaki işçilerden biri, yolun açılmasını isteyen sürücünün tekme tokat saldırısına uğradı. Temizlik işçisinin gözünden yaralandığı saldırı anı, güvenlik kamerasına yansıdı.
27.12.2023 Gündem
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu
Kan donduran olay! Poşetin içinde parçalanmış bebek bulundu İstanbul’da çöp konteynerinin yanında parçalanarak poşete koyulmuş bebek cesedi bulundu.
3.04.2023 Gündem
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok
Kayıp Sude'yi kurtaran İbrahim: Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok Hatay'da depremden 33 saat sonra yıkılan binanın enkazından kurtarılan 5 kişilik Öcal ailesinden Sude Lal Öcal (19) hastaneye götürüldükten sonra kayboldu. Aileyi kurtaran ekipten belediye işçisi İbrahim Konuk (44), “Sude’yi enkazdan çıkardığımızda vücudunda çizik bile yoktu. 2 kez kalbi durdu çalıştırdılar ve hastaneye götürdüler. Günlerdir kurtardığımız çocuktan haber alamıyoruz. Düşünmekten uyuyamıyorum. Psikolojik olarak çöktüm. Sağlam çıkardığımız çocuk hiçbir yerde yok" dedi.
2.03.2023 Yaşam
Eşini yakarak öldürdü televizyon programlarına çıkıp aradı!
Eşini yakarak öldürdü televizyon programlarına çıkıp aradı! Kayseri'de, kayıp ihbarı yaptığı eşi Fatma Birgül Yalçınkaya'yı (52) televizyon programlarına çıkıp, arayan ve ardından yakarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan işçi Osman Yalçınkaya'ya (59) verilen müebbet hapis, Yargıtay tarafından onandı.
15.12.2022 Yaşam
Memur olma fırsatı! Sözleşmeli personele kadro müjdesinde kritik ayrıntı
Memur olma fırsatı! Sözleşmeli personele kadro müjdesinde kritik ayrıntı Sözleşmeli personele kadro müjdesi geldi ve şimdi gözler yapılacak yasal düzenlemeye çevrildi. Yasayla yıllarca yan yana çalışanların özlük hakları eşitlenecek. Nakil hakları sağlanacak. Düzenlemeyle belediyelerde çalışanlara da memurluk kadrosu verilecek.
4.12.2022 Çalışma Hayatı
Ümraniye’de yol bakım işçilerine silahlı saldırı: 1 yaralı
Ümraniye’de yol bakım işçilerine silahlı saldırı: 1 yaralı Ümraniye'de yoldan geçmek isteyen otomobil içerisindeki kişiler, asfaltlama çalışması yapan belediye işçilerine yönelik silahlı saldırıda bulundu. Saldırıda 1 işçi yaralandı. 
11.10.2022 Yaşam
Belediye işçisinin bulduğu çantanın sahibi İnterpolün aradığı 'Baron' çıktı
Belediye işçisinin bulduğu çantanın sahibi İnterpolün aradığı 'Baron' çıktı Muğla'nın Marmaris ilçesinde, belediye işçisi Ali Eren'in (36) parkta bulduğu içi döviz dolu çantanın sahibi, İnterpol tarafından aranan Irak uyruklu uyuşturucu kaçakçısı Rawa Majid (36) olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan ve polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 'Baron' lakaplı Majid tutuklandı.
14.04.2022 Gündem
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu...
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu... İŞKUR'dan son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti. Sınır yüzde 70 oldu. Mesleki eğitim kursları ile işbaşı eğitim programlarına ilişkin yeni bir karar alındı. Buna göre tüm kurslar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğünden onay alındıktan sonra başlatılabilecek. Tüm mesleki eğitim kursları, en az yüzde 70 istihdam taahhüdü verilmesi koşuluyla düzenlenebilecek olup, kursiyer zaruri gideri ve sigorta prim gideri ile eğitici giderini içerecek şekilde iş birliği yöntemi ile yapılacak. Özel sektör iş yerleri en az 5 sigortalıya sahip olmaları durumunda bu kurslardan yararlanabilecek. Kurslar günlük en az 5, en fazla 8 saat ve haftada 6 günü geçmemek üzere en az 30, en fazla 45 saat olacak. Bu kurslardan bir kişi en fazla iki defa yararlanabilecek. İşte Resmi Gazete kararı...
9.04.2022 Ekonomi
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu..
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu.. İhtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi geldi. Her ay 1650 lira veriliyor, hesaba yatırıldı. SED kapsamındaki her bir çocuk için aylık ortalama 1650 TL destek sağlandığını kaydeden Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için nisan ayında toplam 239 milyon TL SED’i hesaplara yatırdık” dedi.
9.04.2022 Ekonomi
Çekçekçiler belediye işçisi oluyor! Kimlik ve üniforma zorunluluğu geliyor
Çekçekçiler belediye işçisi oluyor! Kimlik ve üniforma zorunluluğu geliyor Sokaktan atık toplayarak geçinen onbinlerce kişiyi ilgilendiren mevzuat çalışmasında sona gelindi. Taslak düzenlemeye göre, kimlik ve üniforma ile resmiyet kazanacak olan atık toplayıcılar, ilçe belediyelerine bağlı, kontenjan dahilinde faaliyet gösterecek.
9.04.2022 Ekonomi
Kaldırıma çıkan minibüs iki işçiyi ezdi
Kaldırıma çıkan minibüs iki işçiyi ezdi Kadıköy’de bir otomobilin ani fren yapmasıyla arkadan gelen hatlı minibüs şoförü direksiyonu kırdı. Kontrolden çıkan ve içi yolcu dolu minibüs kaldırıma çıktı. O sırada kaldırımda bulunan, Kadıköy Belediyesine bağlı 1’i kadın 1’i erkek iki işçi minibüs altında kalarak yaralandı. Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
8.04.2022 Yaşam
İkramiye ödemesi yapılacak! En az 2 bin 168 lira hesaplara geçiyor, kuruşu kuruşuna hesaplandı...
İkramiye ödemesi yapılacak! En az 2 bin 168 lira hesaplara geçiyor, kuruşu kuruşuna hesaplandı... Ek ödeme yapılacak. Yüz binlerce çalışana güzel haber! Paralar hesaba yatırılıyor. Kamu işçilerine en az 8 bin 672 lira ödeme yapılacak. İlk taksidi 28 Ocak'ta yapılan tediye ödemelerinin ikinci taksidi ise 29 Nisan'da hesaplara geçecek. Kuruşu kuruşuna hesaplandı. Bu yıl kamu işçilerine dört taksit halinde toplam 52 günlük ilave tediyeleri ödenecek. Toplam ödeme kamu işçilerine bu yıl toplam en az 8 bin 672 liradan başlarken, nisanda yatacak miktar ise 2 bin 168 liradan başlıyor. Böylelikle genellikle haziran ayında yapılan ikinci taksitin nisan ayına çekilmesi ile birlikte Ramazan Bayramı öncesi kamu işçileri ilave tediyenin ikinci taksitini de almış olacaklar. Peki kimler ilave tediye ödemesi alacak? Kime ne kadar ödeme yapılacak? Tediye ödemeleri ile ilgili tüm detaylar...
30.03.2022 Çalışma Hayatı
Gürültü cinayeti! Kendisini uyaran komşusunu öldürdü
Gürültü cinayeti! Kendisini uyaran komşusunu öldürdü Antalya'nın Aksu ilçesinde belediye işçisi Mehmet Pay (35), gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran Ramazan Kahraman'ı (36) pompalı tüfekle öldürdü.
24.03.2022 Yaşam
Koğuşta cansız bedeni bulundu! Başsavcılık talimatıyla soruşturma başlatıldı
Koğuşta cansız bedeni bulundu! Başsavcılık talimatıyla soruşturma başlatıldı Bilecik'te, 'hırsızlık' suçundan tutuklu Taner Işıldak'ın (46), koğuşunda asılı cansız bedeni bulundu. Işıldak’ın ölümü şüpheli görülürken, başsavcılığın talimatıyla soruşturma başlatıldı.
23.02.2022 Yaşam
Kendisinden haber alınamayan adam küvette ölü bulundu!
Kendisinden haber alınamayan adam küvette ölü bulundu! Malatya’da yakınlarının kendisinden bir süredir haber alamadığı yaşlı adam yalnız yaşadığı evinin küvetinde ölü bulundu.
23.02.2022 Yaşam
Uludağ’ı 40 günde 887 bin 200 kişi ziyaret etti
Uludağ’ı 40 günde 887 bin 200 kişi ziyaret etti Uludağ'da sezonun bitmesine sayılı günler kala, ziyaretçi sayıları da belli oldu. Kayakseverlerin, 'beyaz cennet' olarak tanımladıkları Uludağ'ı, 1 Ocak ile 11 Şubat arasında 887 bin 200 kişi ziyaret etti. 40 günde gişelerden oteller bölgesine 125 bin 478 araç geçiş yaptı. 2018 yılında Hızlı Geçiş Sisteminin (HGS) kurulduğu Uludağ Milli Parkı gişelerinden, 11 Şubat itibarıyla nakit ödeme ile geçişler de kaldırıldı
23.02.2022 Yaşam
Kamyonun çarptığı belediye işçisi hayatını kaybetti
Kamyonun çarptığı belediye işçisi hayatını kaybetti  İzmir'in Ödemiş ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan Halil Kapan'a (27) çarpan kum yüklü kamyon şoförü olay yerinden kaçtı. Kapan'ın hayatını kaybettiği kazayı yapan sürücü, kısa sürede jandarma tarafından yakalandı.
22.02.2022 Yaşam
Altınordu’da işçilere yüzde 70 zam
Altınordu’da işçilere yüzde 70 zam Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından, belediyenin şirketi Albel A.Ş. bünyesinde bulunan işçilere yüzde 70’e varan zam yapıldı.
15.02.2022 Ekonomi
21 kişi Kazdağları'nda mahsur kaldı Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti!
21 kişi Kazdağları'nda mahsur kaldı Milli Savunma Bakanlığı harekete geçti! Yoğun kar yağışı nedeniyle Balıkesir'in Edremit ilçesinde Kazdağları'nda 4 araç içinde 17'si askeri personel, 4'ü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yol açma ekibi personeli olmak üzere 21 kişi mahsur kaldı. Mahsur kalanlar için çalışma başlatıldı. Balıkesir Valisi Hasan Şıldak mahsur kalanlarla telefon bağlantısı kurulduğunu 21 kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi. Karda mahsur kalan 21 kişiye ulaşmak için ekipler son 500 metreye ulaştı. Kurtarma ekipleri son 500 metrede 3 metre yüksekliğinde kar duvarı ile mücadele ediyor. MSB, "Hava Kuvvetlerimiz tarafından bir arama-kurtarma helikopteri görevlendirildi" açıklamasını yaptı.
9.02.2022 Gündem
Ayıplı mala ücret iadesi yapıldı! Flaş karar
Ayıplı mala ücret iadesi yapıldı! Flaş karar Ünlü bir markanın boyasını alan tüketici, evini boyadıktan sonra şok geçirdi. Badananın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen boya kurumadı. Üretici firma ve satıcı ile görüşen tüketici sonuç alamayınca Tüketici Hakem Heyeti’ne başvurdu.
20.11.2021 Yaşam
İmamdam akılalmaz vurgun! Kuzenini bile dolandırmış
İmamdam akılalmaz vurgun! Kuzenini bile dolandırmış Çalıştığı kurumdan ikramiye çekip birçok bankadan da kredi alarak sırra kadem basan imam Mehmet Yılmaz, Filipinler’e kaçtı. Sonrasında kuzenini de ‘evlendirme’ vaadiyle Filipinler’e çağırdı. Burada Julia Ann Napari ile evleneceğini düşünen kuzen Kürşat Yılmaz bir dizi evrağa imza attı. Ancak Kürşat Yılmaz, kuzeni Yılmaz tarafından dolandırıldı. Açılan dava sonucunda Kürşat Yılmaz’ı dolandıran Mehmet Yılmaz hapis cezasına çarptırıldı.
21.10.2021 Yaşam
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Milas, Marmaris, Manavgat, Isparta, Uşak, İzmir, Denizli, Adana ve Bodrum'da son durum... Orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Bir haftadır devam eden yangınlar ciğerlerimizi yaktı. Alevlerin termik santrallere gelmemesi için mücadele veriliyor. Çökertme Mahallesi'nde halk tahliye edildi. Türkevleri Mahallesi'nde 3 bağ evi, kullanılamaz hale geldi. Antalya'nın Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, Muğla'nın Marmaris, Köyceğiz, Milas, Kavaklıdere ve Bodrum ilçelerindeki yangınlar devam ediyor. Son dakika haberine göre Antalya'nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz'da başlayan orman yangınlarıyla ilgili Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında ilçe merkezindeki yangını çıkaran C.Y. (16) tutuklandı. İşte dakika dakika yangınlarda son durum....
3.08.2021 Gündem
3 gündür kayıptı! Belediye işçisinin derede cesedi bulundu
3 gündür kayıptı! Belediye işçisinin derede cesedi bulundu Karabük’te, 3 gün önce kaybolan belediye işçisi Mehmet Yağız Yıldırım’ın (31) Bulak kanyonunda derede cansız bedeni bulundu. Yıldırım’ın kanyonda düşen telefonunu almaya çalışırken dereye düştüğü tahmin ediliyor.
18.06.2021 Gündem
Tatil cenneti Bodrum'da panik! Parfüm şişesi patladı
Tatil cenneti Bodrum'da panik! Parfüm şişesi patladı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, parfüm şişesinin patlamasıyla çıkan yangında depo olarak kullanılan konteyner alev topuna döndü. Yangına ilk müdahaleyi vatandaşlar yaparken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.
13.05.2021 Yaşam
Vicdansızlıkta son nokta! Bebekleri erkek doğmayınca çöpe attılar
Vicdansızlıkta son nokta! Bebekleri erkek doğmayınca çöpe attılar Çin'de bir aile yeni doğmuş kız bebeğini çöp kutusunda ölüme terk etti.
12.08.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Belediye İşçisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki belediye işçisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.