Batum

Batum

Son dakika BATUM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BATUM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BATUM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batum

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batum gelişmeleri de dahil olmak üzere 940 batum haberi bulunmuştur. Tüm batum haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! İşte kampanyanın geçerli olduğu hatlar Pegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı sağlıyor.
27.03.2024 Gündem
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
THY'den ucuz yurt dışı bileti
THY'den ucuz yurt dışı bileti Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası
THY'den ucuz yurt dışı bileti kampanyası Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
21.12.2023 Ekonomi
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili sırlar ortaya çıkıyor! Şüpheli yurt dışı gezileri ve cezaevinden gelen 'acil' arama
Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili sırlar ortaya çıkıyor! Şüpheli yurt dışı gezileri ve cezaevinden gelen 'acil' arama Haklarında “Kara para aklama” soruşturması başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Dilan Polat’ın ardından Engin Polat’ın da dinlemeye takılan telefon konuşması deşifre oldu. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ise soruşturmada dikkat çeken detayları paylaşırken Polat çiftinin Kıbrıs, Dubai, Batum seyahatlerinin şüpheli bulunduğunu belirtti. Uludağ ayrıca 4 ayrı suç dosyasından toplam 38 yıla kadar hapis cezası istenebileceğini vurguladı.
8.11.2023 Gündem
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır? Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya başlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaşlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduğunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceğini, sorulamaya başladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023 Ekonomi
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar...
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar... Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'da birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu.
9.10.2023 Ekonomi
Moskova Antlaşması Özeti Ve Önemi... Moskova Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Moskova Antlaşması Özeti Ve Önemi... Moskova Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Moskova Antlaşması; 16 Mart 1921 tarihinde imzalanmıştır. Bu antlaşma Türkiye Büyük Millet Meclisi ile Sovyet Rusya arasında imzalanmıştır. TBMM’nin Kurtuluş Savaşı’nda elde ettiği başarıların da etkisiyle iki ülke arasında yakınlaşma başlandı. Bunun sonucunda Moskova antlaşması imzalanmıştır.
12.09.2023 Eğitim
Kars Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kars Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Kars Antlaşması Özeti Ve Önemi... Kars Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya Savaşı'nda yenilgi alan Osmanlı Devleti için işler yolunda gitmiyordu. Tabi bu durum Mili Mücadele için bir zemin oluşturmuştur. Artık çözümün Kurtuluş Savaşı olduğu görülmüştür. Tabi Kurtuluş Savaşı'nın başlaması yeni zaferler almayı sağlayacaktı. Özellikle 23 Nisan 1920 günü 1. TBMM açılınca farklı bir süreç ortaya çıkmıştır. Bu süreç içerisinde Kars Antlaşması oldukça önemli kazanımlar elde edilmesi ile dikkat çekmeyi başarmıştır. 
10.09.2023 Eğitim
Gürcistan Bayrağı Anlamı Nedir? Gürcistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Gürcistan Bayrağı Anlamı Nedir? Gürcistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Gürcistan, 1991 senesinde bağımsızlığını ilan etmiş ve ülke olmuş bir yerdir. Dünyanın en küçük ülkeleri arasında yer alan Gürcistan, Güney Kafkasya bölümünde yer almaktadır.
7.09.2023 Eğitim
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Brest Litovsk Antlaşması Özeti Ve Önemi... Brest Litovsk Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya Savaşı esnasında gerçekleştirilen anlaşmalardan biri Brest Litovsk antlaşmasıdır. Aynı zamanda bu durumu İttifak Devletleri arasında yapılan bir anlaşma olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle Osmanlı İmparatorluğu açısından son kez kaybettiğin toprakları kazanması noktasında önemli anlaşmalar içerisinde yer almaktadır.
4.09.2023 Eğitim
Berlin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Berlin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Berlin Antlaşması Özeti Ve Önemi... Berlin Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti'nin yapmış olduğu antlaşmalar içerisinde bazılarının olumsuz etkileri oldukça fazla olmuştur. Bu antlaşmalar içerisinde Berlin Antlaşması da yer almaktadır. Çünkü bu antlaşma neticesinde Osmanlı Devleti önemli derecede toprak kaybı yaşamıştır. Bunun yanında antlaşmaya imza atan devletlerin sayısı toplamda 7 olarak bilinir. Ayrıca Rusya Osmanlı'ya karşı önemli bir kazanç elde etmiştir.
4.09.2023 Eğitim
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Ayastefanos Antlaşması Özeti Ve Önemi... Ayastefanos Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Osmanlı Devleti gerileme ve dağılma dönemlerinde pek çok savaş yapmış ve bu savaşların neticesinde birçok anlaşmaya imza atmıştır. Rusya ve Osmanlı Devleti arasında olan bu anlaşmalardan biri de Ayastefanos antlaşmasıdır. Ayastefanos Antlaşması diğer adı ile Yeşilköy Antlaşması olarak geçer. 93 harbinden sonra imzalanmış olan Ayastefanos Antlaşması Osmanlı Devleti için önemli ve ağır maddeler içerir.
3.09.2023 Eğitim
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları
Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları 4000 yıllık tarihi geçmişiyle, Roma ve Bizans dönemlerini yaşayan, Fatih Sultan Mehmet’in Fethettiği,  Yavuz Sultan Selim’in Valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün üç kez ziyaret ettiği şehir Trabzon tarihi ve doğa güzellikleriyle dillere destan olmayı sürdürüyor. Peki, Trabzon’un Fethi hangi padişah döneminde yapıldı, Trabzon'un fethi ne zaman? Fethin tarihi önemi nedir? Trabzon'un fethi nedenleri ve sonuçları
14.08.2023 Gündem
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 Ağustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ücret duyurusu Yurt Dışı uçuşlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023 Gündem
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı
Hadise'nin reklam görüşmesi! Teklif dudak uçuklattı Müzik kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da ünlüler dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Hadise, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda görüntülenmişti. Arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini söyleyen şarkıcının, reklam görüşmesi yaptığı ortyaya çıktı.
6.08.2023 Magazin
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
20.07.2023 İddaa
Dinamo Batumi - KF Tirana maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
Dinamo Batumi - KF Tirana maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri; Gürcistan'dan Dinamo Batumi ve Arnavutluk'tan KF Tirana, 1-1 biten Konferans Ligi 1. ön eleme turu ilk maçının rövanşında kozlarını Batum'da paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
20.07.2023 İddaa
İngiltere U21 - İspanya U21 maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
İngiltere U21 - İspanya U21 maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Romanya-Gürcistan ortaklığında yapılan U21 Avrupa Şampiyonası'nın finalinde İngiltere ile İspanya, kupaya uzanmak için Batum Stadyumu'nda kozlarını paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
8.07.2023 İddaa
İngiltere U21 - Almanya U21 maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da
İngiltere U21 - Almanya U21 maçı Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da Romanya-Gürcistan ortaklığında yapılan U21 Avrupa Şampiyonası'nın C Grubu'nda yer alan İngiltere ile Almanya, Batum Stadyumu'nda kozlarını paylaşırken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz.
28.06.2023 İddaa
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu Türkiye´nin Gürcistan üzerinden Kafkaslar ile Orta Asya ülkelerine, Gürcistan´ın da Türkiye üzerinden Avrupa´ya açılan kapısı olan Sarp Sınır Kapısı´ndaki yolcu ve araç yoğunluğu her geçen gün artarken, bu yoğunluk Kurban Bayramı dolayısıyla yaklaşık 2 katına çıktı.
26.06.2023 Gündem
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu
Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu Bu sezon Türkiye'yi UEFA Konferans Ligi'nde temsil edecek olan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu
21.06.2023 UEFA Avrupa Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Batum ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batum haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.