Battalgazi

Battalgazi

Son dakika battalgazi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan battalgazi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını battalgazi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Battalgazi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan battalgazi gelişmeleri de dahil olmak üzere 350 battalgazi haberi bulunmuştur. Tüm battalgazi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem
Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Malatya’nın Battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı.
16.04.2024 Gündem
Eşini sırtından bıçakladı! İfadesi okuyanları pes dedirtti
Eşini sırtından bıçakladı! İfadesi okuyanları pes dedirtti Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Merkez Beydağı Mahallesi’nde tartıştığı eşini 29 yaşındaki eşi Tolunay Şimşek'i sırtından 8 yerinden bıçaklayarak öldüren Eda Şimşek'in ilk ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem
Malatya'da 4.1 büyüklüğünde deprem Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.04.2024 Gündem
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma
Arnavutköy'de muhtarlık kavgasında silahlı çatışma Arnavutköy'de seçim sonrası eski ve yeni muhtar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çatışma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
1.04.2024 Gündem
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı kim oldu, hangi partiden? 31 Mart Malatya yerel seçim sonuçları: İlçelerde hangi partiler kazandı? YSK Malatya aday listesi Malatya yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Malatya iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Malatya aday listesi
24.03.2024 Gündem
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, vitrinin arkasına yaptırdığı gizli bölmede yakalandı
Kesinleşmiş hapis cezası bulunan kadın, vitrinin arkasına yaptırdığı gizli bölmede yakalandı Kayseri'de çeşitli suçlardan hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapis cezası bulunan Y.A. isimli kadın hükümlü, vitrinin arkasına yaptırdığı gizli bölmede saklanırken yakalandı.
1.03.2024 Gündem
Yedisu fayı nerede, nereden geçiyor, kaç km? Yedisu fayı en son ne zaman kırıldı?
Yedisu fayı nerede, nereden geçiyor, kaç km? Yedisu fayı en son ne zaman kırıldı? Prof. Dr. Süleyman Pampal “Bu bölge hassas bir bölge, depremin olduğu bölgenin batısında Malatya fayı olarak bildiğimiz bir fay var, kırılmamış ve aktif faylar bunlar. Yedisu fayı daha önemli, bu fay 7,4 civarında deprem üretmiş bir fay. Zaten biz bu fayı gündeme getiriyorduk, demek ki bu bölgede kırılabilecek ve 7-7,5 arası deprem üretebilecek faylar var.” Açıklamasının ardından Yedisu fayı nerede, kaç km, hangi illerden geçiyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2024 Gündem
Malatya'daki deprem anı güvenlik kamerasında
Malatya'daki deprem anı güvenlik kamerasında Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2’lik deprem bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
25.01.2024 Vatan TV
Malatya'da meydana gelen 5.2'lik depreminden ilk görüntüler geldi
Malatya'da meydana gelen 5.2'lik depreminden ilk görüntüler geldi Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 büyüklüğündeki depremden ilk görüntüler geldi. Yaşanan korku ve panik sonrası vatandaşlar kendilerini sokaklara attı.
25.01.2024 Vatan TV
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi?
Malatya deprem mi oldu? 25 Ocak Malatya depremi kaç büyüklüğünde? Merkez üssü neresi? Malatya deprem mi oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 25 Ocak Malatya depremi son dakika araştırılmaya başlandı. Merkez üssü Battalgazi olan son Malatya depremi büyüklüğü kaç büyüklüğünde?
25.01.2024 Gündem
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi, işte ilk görüntüler
Malatya'da 5.2 büyüklüğünde deprem! Birçok ilde hissedildi, işte ilk görüntüler Malatya'nın Battalgazi ilçesinde saat 16.04'te 5.2, saat 16:24'te ise 3.5 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya deprem sonrası, 'AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha tarama çalışmalarına başlamıştır. An itibari ile herhangi olumsuz bir durum yoktur.' açıklamasında bulundu. Malatya Valisi Ersin Yazıcı bir binanın kirişinin düştüğünü belirtti. Vali Yazıcı, 'Binanın girişi kapandığı için AFAD ekibimiz mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarıyor.' dedi. Öte yandan deprem Kahramanmaraş, Adıyaman, Gaziantep ve Mardin'de de hissedildi.
25.01.2024 Gündem
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı
İzmir ve Malatya'da korkutan deprem! AFAD açıkladı İzmir'in Aliağa ilçesi açıklarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan Saat 15.10'da merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6.01.2024 Gündem
Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı Sultanbeyli'de 3 katlı binanın çatısında izolasyon çalışması sırasında yangın çıktı.Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürüldü.
26.12.2023 Gündem
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın
Türkiye'nin yüreği yandı: Şehit olursam bu videoyu da paylaşın Irak'ın kuzeyinde, bölücü terör örgütü tarafından yapılan saldırı sonucunda 6 askerimiz şehit oldu. Gelen bu haberler tüm Türkiye yasa boğulurken kahramanlardan geriye kalan hikayeler hüzünlendirdi. Şehit Piyade Sözleşmeli Er Emre Taşkın'ın 'Şehit olursam bu videoyu da paylaşın' dediği görüntü sosyal medyada paylaşılırken Piyade Sözleşmeli Er Çağatay Erenoğlu'nun, 2022 yılında girdiği çatışmada yaralanıp gazi olduğu ve tedavisi biter bitmez yeniden göreve koştuğu öğrenildi.
23.12.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu
Irak'ın kuzeyinde 6 asker şehit oldu MSB, Irak'ın kuzeyinde yaşanan saldırı ve sonrasında sağlanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu, 1 askerin ise yaralandığını açıkladı.
23.12.2023 Gündem
Malatya'da peş peşe korkutan iki deprem!
Malatya'da peş peşe korkutan iki deprem! Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Richter ölçeğine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bu depremin ardından yine merkez üssü Battalgazi olan bir deprem daha meydana geldi. Sarsıntı, 4.7 olarak ölçüldü. İlk belirlemelere göre herhangi bir olumsuz durum yok.
23.11.2023 Gündem
Malatya'da korkutan deprem!
Malatya'da korkutan deprem! Malatya’da saat 11.35 sıralarında 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
16.11.2023 Gündem
4 yıl sonra ameliyatla gözleri açılan kadın buruk sevinç yaşadı! "Şimdi gözüm açıldı, ama enkazları görüyorum"
4 yıl sonra ameliyatla gözleri açılan kadın buruk sevinç yaşadı! "Şimdi gözüm açıldı, ama enkazları görüyorum" Malatya'da yıllar önce sol gözü görme yetisini kaybeden, 4 yıl önce de sağ gözünde yüzde 90 oranında görme kaybı oluşan Meryem Hakalmaz (83), ameliyat ile sağlığına kavuştu. Yeniden görmeye başlayıp, taburcu olan Hakalmaz, "Şimdi gözüm açıldı, dünyayı görüyorum çok şükür ama enkazları görüyorum. İçim parçalanıyor. Allah'ım, Rabb’im bir daha göstermesin" dedi.
20.10.2023 Yaşam
İstanbul’dan gelen baba masaj salonunu savaş alanına çevirdi
İstanbul’dan gelen baba masaj salonunu savaş alanına çevirdi İstanbul’da yaşayan bir baba, Malatya’da bir masaj salonunda çalışan eski eşinin 5 yaşındaki oğlunu yanında getirdiği haberini alınca deliye döndü. İstanbul’dan yola çıkan öfkeli baba çocuğunun taciz edildiği iddiasıyla Malatya’daki masaj salonunu bastı. Camı ve çerçeveyi yerle bir eden adam, salonu adeta savaş alanına çevirdi. O anlar kameralara anbean yansıdı.
18.09.2023 Yaşam
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu
'Yerinde Dönüşüm' projesine başvurular yarın başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu “Yerinde Dönüşüm" projesi kapsamında deprem bölgesinde hizmet verecek olan Yapım ve Dönüşüm Ofisleri 17 Temmuz’da açılıyor.  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Yerinde Dönüşüm ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlarımızı 22 yerde açtığımız Yapım ve Dönüşüm Ofislerimize bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm projemize e-Devlet üzerinden başvurabilir ve ALO 181'den projemiz hakkında bilgi alabilirler.” dedi.
16.07.2023 Gündem
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği
Deprem bölgesinde yeni dönem başlıyor! 500 bin TL hibe, 500 bin TL kredi desteği Deprem bölgesinin ihya ve inşasında yeni bir dönem başlıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 17 Temmuz’da başlatacağı ‘Yerinde Dönüşüm’ projesiyle 11 şehri yeniden ayağa kaldırıyor.
14.07.2023 Ekonomi
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak
Faizsiz kredi ve hibe desteği geliyor! Depremzede vatandaşlar yararlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 6 Şubat depremlerinin açtığı yaraların hızlı bir şekilde sarılması ve bölgenin yeniden ayağa kaldırılması için hayata geçirecekleri ‘Yerinde Dönüşüm Projesi’nin detaylarını açıkladı. Bakan Özhaseki, bin yılın felaketinin etkilediği deprem bölgesinde başlatılacak proje doğrultusunda ev ve iş yerlerini kendileri yapacak olan depremzedelere, konutlar için 500 bin lira hibe ve 500 bin lira kredi, işyerleri için ise 250 bin lira hibe ve 500 bin lira da kredi desteği verileceğini belirtti.
7.07.2023 Gündem
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı
Bakan Ersoy konteyner kentte kalan depremzedelerle bayramlaştı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kurban Bayramı'nın 2. gününde Malatya'da depremzedeler ile bir araya gelerek bayramlarını kutladı.
29.06.2023 Gündem
Malatya'da hasarlı evde göçük meydana geldi
Malatya'da hasarlı evde göçük meydana geldi Malatya'nın Battalgazi ilçesinde depremlerde hasar alan müstakil bir evde göçük meydana geldi.
29.05.2023 Yaşam
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı?
Malatya seçim sonuçları 2023! 14 Mayıs Malatya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve canlı oy oranı.. Malatya hangi parti kazandı? Malatya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçları kapsamında yer alacak. Milli iradenin sandığa yansıyacağı 14 Mayıs genel seçimlerinde 64 milyondan fazla seçmen oy kullanacak. Deprem bölgesinde yer alan Malatya'da depremzeler sandık başına gidecek. 28. dönem milletvekilleri ve Cumhurbaşkanı seçiminde oy kullanacaklar YSK'nın yasakları kaldırmasının ardından Malatya seçim sonuçlarını gazetevatan.com'da canlı olarak takip edecek. Malatya hangi parti kazandı? İşte Malatya seçim sonuçları ve partilerin oy oranları...
14.05.2023 Seçim

Benzer Haber Etiketleri

Battalgazi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki battalgazi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.