Batı Mahal

Batı Mahal

Son dakika Batı Mahal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Batı Mahal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Batı Mahal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batı Mahal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batı mahal gelişmeleri de dahil olmak üzere 106 batı mahal haberi bulunmuştur. Tüm batı mahal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Batı Mahal'de villa konforu
Batı Mahal'de villa konforu Batı Mahal villaları, mutfak keyfini sevenlere net büyüklükleri 45 ila 60 metrekare arasında değişen büyük mutfaklarda yeni bir yaşam konforu sunuyor.
28.12.2015 Arşiv
Su ve ses geçirmiyor
Su ve ses geçirmiyor Batı Mahal'de villalar suyu ve sesi geçirmiyor.
14.10.2015 Arşiv
"Projeye göre değerlendirilmeli"
"Projeye göre değerlendirilmeli" Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, arz talep dengesinin projeye göre değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.
29.09.2015 Arşiv
Gözler Büyükçekmece'ye çevrildi
Gözler Büyükçekmece'ye çevrildi Gelir düzeyi yüksek Arap yatırımcı gözü Büyükçekmece Göl Vadisi'ne çevirdi.
9.09.2015 Arşiv
Yol projeleri değer katacak
Yol projeleri değer katacak Belediye'nin başladığı iki yeni yol projesi Büyükçekmece Göl Vadisi'ne değer katacak.
4.09.2015 Arşiv
Sosyal yaşam dikkat çekiyor
Sosyal yaşam dikkat çekiyor Batı Mahal sosyal tesisleriyle bir adım öne çıkmayı hedefliyor.
18.08.2015 Arşiv
Kale gibi sağlam
Kale gibi sağlam Batı Mahal villaları sağlamlığıyla ön plana çıkıyor.
11.08.2015 Arşiv
5 yıldızlı otel konforu
5 yıldızlı otel konforu Batı Mahal sakinlerine 5 yıldızlı otel konforu sunmayı hedefliyor.
4.08.2015 Arşiv
Üç farklı model
Üç farklı model Yalçınlar Group'un Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayata geçirdiği Batı Mahal'de 3 farklı model bulunuyor.
13.07.2015 Arşiv
40 milyon dolarlık yatırım
40 milyon dolarlık yatırım Yalçınlar Group'tan Büyükçekmece'ye 40 milyon dolarlık yatırım
30.06.2015 Arşiv
890 bin dolardan başlıyor
890 bin dolardan başlıyor Batı Mahal projesinde villa fiyatları 890 bin dolardan başlıyor.
15.06.2015 Arşiv
Batı Mahal'de müstakil villa yaşamı
Batı Mahal'de müstakil villa yaşamı Yalçınlar Group'un Batı Mahal projesinde fiyatlar 890.000-$ + KDV ile satışta.
8.04.2015 Arşiv
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adaletsizliklere itiraz ediyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi’nin ardından basın toplantısı düzenledi. Savaşlar dolayısıyla milyonlarca insanın evini terk ettiğine dikkat çeken Erdoğan, 'insan hayatının değersizleştiği bir dünyada hiçbirimiz kendimizi güvende hissedemeyiz. Yerinden edilenlerin ülkelerine dönüşü sağlanmalı. Daha adil bir dünyanın mümkün olduğuna inanıyoruz' dedi. Kutsal kitaplara saldırının nefret suçu olduğunu belirten Erdoğan, bu suçun G20'de kınandığının altını çizdi.
10.09.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu, sel mağdurlarına seslendi: Maddi kayıplar kısa sürede telafi edilecektir
Bakan Karaismailoğlu, sel mağdurlarına seslendi: Maddi kayıplar kısa sürede telafi edilecektir Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Geçen yıl 11 Ağustos’tan sonra yapılmış olan köprüler, istinat duvarları, dere ıslahları, barajlar yağışların etkisini azaltmıştır. Tabii iki kaybımız var. Bizi üzen tarafı o. Diğer maddi kayıplar kısa sürede telafi edilecektir. Hasar tespit bir taraftan devam ediyor” dedi.
29.06.2022 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kaftancıoğlu açıklaması!
MHP lideri Bahçeli'den flaş Kaftancıoğlu açıklaması! MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunarak, "CHP'nin İstanbul il Başkanı için siyaset yolu kapanmıştır. Bu kapsamda kesinleşen ceza 1 yıldan fazla olduğu için tartışmaya mahal kalmamıştır. Kim olursa olsun bunun bedeline katlanmak zorundadır. Herkes haddini bilsin, hukukun sınırlarını zorlamayı aklından bile geçirmesin. Bu devlet sokakta bulunmadı, istikbalimiz spot piyasadan alınmadı. Hiçbir vatan evladı zillete boyun eğmeyecektir." ifadelerini kullandı.
17.05.2022 Siyaset
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir
Bakan Soylu: Kılıçdaroğlu'nun göç bilgisi yok mesabesindedir İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kılıçdaroğlu'nun göç meselesindeki bilgisi yok mesabesindedir, cehalet düzeyindedir. Bugün onları ölüme, yokluğa, oradaki sefalete, Esad'ın katliam rejimine teslim etmek, insanlıkla bağdaşmaz" dedi.
15.04.2022 Siyaset
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar
Kiev teyakkuza geçti! Füzelerle bekliyorlar Rusya, Ukrayna’nın başkenti Kiev’i adeta kıskaca almaya başladı. Rus askerleri çevredeki kasabalara saldırırken, şehir merkezinde de direniş için tam anlamıyla teyakkuz var. Ankara’ya ulaşan istihbarat bilgilerine göre, Kiev merkezi açılan siperlerle köstebek yuvasına dönmüş durumda. Neredeyse her askerin ve gönüllünün omzunda bir taşınabilir füze sistemi görülüyor...
13.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında...
Rusya - Ukrayna savaşında 4. gün! Müzakere masası kuruluyor, ön şartsız, Belarus sınırında... Rusya'nın Ukrayna'ya karşı başlattığı savaş 4. gününde devam ediyor. Rus askerleri Harkov'dan geri püskürtüldü ve kent tamamen Ukrayna'nın kontrolüne geçti. Bununla birlikte Zelenski, Rusya'nın Belarus'ta müzakere teklifini reddetti ve İstanbul da dahil olmak üzere başka şehirlerde müzakereler için açık kapı bıraktı. Rusya ise Ukrayna'ya müzakere görüşmeleri için süre verdi. Müzakere için verilen sürenin dolmasının ardından Rusya'dan flaş açıklama geldi. Rus Medyası, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski'nin Belarus Gobel kentine müzakereleri kabul ettiğini iddia etti. Rusya Devlet Başkanı Yardımcısı Medinskiy, "Ukrayna Gomel bölgesinde görüşme yapmayı kabul etti, Rus heyeti oraya gidiyor" açıklamasını yaptı.
27.02.2022 Dünya
MSB'den 'Dedeağaç' açıklaması: Büyük bir yığınaklama söz konusu değil
MSB'den 'Dedeağaç' açıklaması: Büyük bir yığınaklama söz konusu değil Milli Savunma Bakanlığı'nca (MSB), Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD), Dedeağaç üssüne askeri yığınak yapmasına ilişkin, "ABD'nin söz konusu sevkiyatları Atlantic Resolve Harekatı kapsamında yapılan faaliyetlerdir. Bu kapsamda çok büyük bir yığınaklama söz konusu değil. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" açıklaması yapıldı.
30.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte karşı çıkmamız şart
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Birlikte karşı çıkmamız şart Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dolmabahçe Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nde, Uluslararası Demokratlar Birliği heyetini kabul programında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Avrupa İslamı, Fransa İslamı, Avusturya İslamı gibi projelerle Müslümanlar çift yönlü cendereye alınıyor. Bu bir asimilasyon projesidir. Giderek yaygınlaşan bu projeye karşı hep birlikte karşı çıkmamız şarttır" dedi.
6.02.2021 Gündem
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İrfan Can transferi açıklaması!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'den İrfan Can transferi açıklaması! Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Galatasaray'da başkan Mustafa Cengiz kulüp televizyonunda açıklamalarda bulundu. Çok tartışılan Erencan Yardımcı transferine değinen Cengiz, Beşiktaş'ın yaptığı 'limit' açıklaması ile ilgili de konuştu. İşte Cengiz'in o sözleri...
4.02.2021 Galatasaray
Üniversiteler ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama
Üniversiteler ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2020-2021 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, "İnşallah mümkün olan en kısa sürede, diğer eğitim öğretim kademelerinde olduğu gibi yükseköğretimde de yüz yüze eğitim öğretimi başlatmayı hedefliyoruz." diye konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seçim 2023'ün haziranında yapılacaktır. Onu öne almak söz konusu değildir. Dünyanın hangi gelişmiş ülkesinde belirlenen zamanın dışında bir seçime gidilir? Bunlar, kabile devletlerinin yaptığı iştir" dedi.
15.10.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya ve Akdeniz açıklaması Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) bünyesinde hazırlanan Kriter dergisine konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya’nın yeniden cami olarak açılması, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine karşı milletin zaferi, Türkiye’nin Covid-19 salgınıyla mücadelesi, Libya ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere dış politika, iç siyaset ve ekonomi konularında önemli açıklamalarda bulundu.
12.07.2020 Siyaset
Resmen yürürlüğe girdi! Atama yönetmeliği değişti, Artık...
Resmen yürürlüğe girdi! Atama yönetmeliği değişti, Artık... Binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren yeni düzenleme yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Personel yönetmeliği kapsamında atama ve yer değiştirmelerde önemli bazı değişiklikler yaptı.
14.05.2020 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Batı Mahal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batı mahal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.