Batarya

Batarya

Son dakika batarya haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan batarya ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını batarya haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batarya

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batarya gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.398 batarya haberi bulunmuştur. Tüm batarya haberleri aşağıda listelenmiştir.
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Vatandaşların önceliği batarya sağlığı
İkinci el elektrikli otomobil alacaklar dikkat: Vatandaşların önceliği batarya sağlığı Elektrikli otomobillerin kullanımı yaygınlaşırken ikinci elde de talep artıyor. İkinci el elektrikli otomobil alırken dikkat edilmesi gereken en önemli unsurun aracın batarya sağlığı olduğu vurgulanıyor.
22.04.2024 Ekonomi
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın
Telefon şarjının süresini 2 kat artıran tüyo; Şarj ederken mutlaka yapın Gün içerisinde elimizden düşmeyen telefonları yüzde 100'e gelene kadar şarjda kalabiliyor. Ancak telefonun ne kadar sürede şarj edilmesi gerektiğini bilmek mühim. Pil sağlığı için bu bilgi inanılmaz derece önemli. İşte pil süresini 2 kat artırarak dayanıklı hale getiren o yöntem.
27.03.2024 Yaşam
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi
Togg'dan kârlılık açıklaması: CEO Karakaş tarih verdi TOGG CEO’su Gürcan Karakaş, 1.8 milyar Euro’luk yatırımla 2023 yılında üretime başlayan şirketin 2027 yılı gibi kâra geçmesini beklediklerini kaydetti.
15.02.2024 Ekonomi
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek
Büyük ödül 200 bin TL! Bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında TÜBİTAK tarafından düzenlenen Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları başvuruları devam ediyor. Yarışmaya bu yıl lise öğrencileri de katılabilecek.
5.02.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Ortaya saçılanlar buz dağının sadece görünen kısmı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İşte CHP'nin halini görüyorsunuz. Herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkenin hali, ne şehirlerimizin durumu umurlarında değil. Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların, şehirler ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?” dedi.
2.02.2024 Gündem
realme GT5 Pro İncelemesi
realme GT5 Pro İncelemesi Herkese merhaba. Bugün realme GT 5 Pro konuğum… Telefonun özelliklerine bakınca bu cihaz Türkiye’de satışa sunulmalı dedim. Neden mi? İşte o sorunun yanıtı için sizleri daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin birlikte inceleyelim…
25.01.2024 Advertorial
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek
Apple, telefonları yavaşlattığı gerekçesiyle tazminat ödeyecek Apple, ABD’de bazı iPhone telefonları kasıtlı olarak yavaşlattığı gerekçesiyle uzun süredir devam eden toplu davada 500 milyon dolarlık tazminat ödeyecek.
10.01.2024 Bilim ve Teknoloji
Robotik temizlik artık daha akıllı
Robotik temizlik artık daha akıllı Dreamebot D10s Pro, sizin gibi temizlik yapabilecek kadar akıllı bir robot süpürge olarak dikkat çekiyor. Hem süpürme hem paspas özelliklerini birarada bulunduran robot süpürge, minimalist şarj istasyonu ile hem yerden tasarruf sağlıyor hem de kesintisiz temizlik olanağını evinize getiriyor.
27.12.2023 Advertorial
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspas
DreameBot L10s Pro Evcil hayvan dostu robot süpürge ve paspas DreameBot L10s Pro, robot süpürge ve paspas özelliklerini birleştirirken, minimalist şarj istasyonu ile yer tasarrufu da sağlıyor. Süpürürken sunduğu dört emme seviyesi ve paspaslama yaparken kullandığı üç ayrı su kullanım seviyesi ile ahşap, fayans, halı, kilim ve diğer zemin kaplamaları için uyarlanabilir temizlik olanaklarını bir araya getiriyor. Sunduğu emme ve su kullanım seviyeleri, kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda Dreamehome uygulaması üzerinden her an değiştirilebiliyor.
19.12.2023 Advertorial
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak
Zam kararı! İşte Tesla'da en düşük saatlik ücret 22 dolar olacak ABD'li elektrik araç üreticisi Tesla, Nevada'daki batarya fabrikasında çalışanların saatlik ücretlerini artırma kararı aldı.
19.12.2023 Ekonomi
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
İphone ekran süresi kapatma nedir, iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır? iPhone'larda pili tükettiği söylenen ekran süresinin nasıl kapatılacağı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Peki, İphone ekran süresi kapatma nedir, Iphone ekran kapanma süresi nasıl ayarlanır?
1.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimiz tek haneli enflasyon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "En büyük başarımız şimdiye kadar ülkemizi sıcak çatışmaların tarafı yapmamak ve istikrarsızlık ateşinin ülkemize sirayet etmesine izin vermemek olmuştur. Tam tersine uyguladığımız dengeli, ilkeli ve soğukkanlı politikalarla Türkiye’yi krizlerin çözümünde anahtar ülke konumuna getirdik" dedi.
4.11.2023 Gündem
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar
‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham aldılar Atatürk’ün ‘Her fabrika bir kaledir’ sözünden ilham alan şirketler, zorlu geçen 2023 yılına rağmen 100. yılda yeni tesisler açtı. Birçok şehirde faaliyete geçen fabrikalar üretiyor, yüzlerce kişiye istihdam sağlıyor.
29.10.2023 Ekonomi
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Türk şirketi Afrika’da 3 milyar dolar hacme ulaştı
Türk şirketi Afrika’da 3 milyar dolar hacme ulaştı Türk şirketi Miller Holding, Afrika kıtasında 3 milyar dolarlık taahhüt hacmine ulaştığını duyurdu. Orta ve Batı Afrika’da yer alan 17 ülkede faaliyet gösteren şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Mildon, “Bize ‘Afrika’da iş yapmak zor’ diyorlar. Yeterince efor gösteren, kararlı şirketler için hiçbir pazar zor değil. Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nde büyüdük, şimdi farklı ülkelerde de etkiliyiz. Kıtada Çinlilerden, Avrupalılardan farkımız kazan-kazan prensibimiz. Afrikalılar Türklerle iş yapmayı seviyor” dedi.
17.10.2023 Ekonomi
Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı
Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı Sultangazi'de tamire getirilen cep telefonunun bataryası, bomba gibi patladı. Paniğin yaşandığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.09.2023 Yaşam
Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı
Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı Sultangazi'de tamire getirilen cep telefonunun bataryası, bomba gibi patladı. Paniğin yaşandığı o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
30.09.2023 Haber
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt!
Bakan Kacır’dan ‘Elon Musk Türkiye’ye gelecek mi?’ sorusuna yanıt! Sanayi ve Teknoloji Bakanı TEKNOFEST kapsamında CNN Türk’e özel açıklamalarda bulundu. Bakan Kacır, 'Elon Musk, Türkiye'ye gelecek mi?' sorusuna yanıt verirken, Musk'ın Türkiye'nin başarılarını yakından takip ettiğini söyledi.
29.09.2023 Ekonomi
Realme C53 incelemesi
Realme C53 incelemesi Herkese merhaba… Yeni bir telefon incelemesiyle karşınızdayız. Bugün Realme C53 yanımda. Telefon giriş segmentinde pek çok önemli özellikle ortaya çıkıyor. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin cihaza yakından bakalım.
21.09.2023 Advertorial
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi hurdası bile para ediyor! İşte İphone yerine yeni trend
Kimse yüzüne bakmıyordu, şimdi hurdası bile para ediyor! İşte İphone yerine yeni trend Gelişen teknolojiyle unutulmaya yüz tutan tuşlu telefonlar, batarya süresinin uzunluğu, kullanım kolaylığı, fiyatının uygunluğu gibi nedenlerin yanı sıra sosyal medyadan uzak kalmak isteyenler tarafından yeniden tercih edilmeye başlandı. İkinci el telefon satan ve tamiri yapan iş yerlerinin vitrininde bin 500 liraya kadar alıcı bulan tuşlu telefonların hurdası da yedek parça amacıyla kullanımından dolayı sahibine para kazandırmaya başladı.
16.09.2023 Yaşam
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı
Bakan Kacır açıkladı: Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Güney Kore'de düzenlenen 24'üncü Dünya Bilgi Forumu'nda yabancı yatırımcılara seslenerek, "Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı ve kazanmaya devam edecek, bundan emin olabilirsiniz. İhtiyacınız olan desteği size sağlamak için durmaksızın çalışıyoruz. Gelin birlikte çalışalım ve kazanalım" dedi.
13.09.2023 Ekonomi
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek
Hükümetin belirlediği fiyatlara ayar geliyor! Elektrikten toplu taşıma ücretlerine kadar hepsi değişecek Üniversite kontenjanına “iş bulma” ayarı... İş Kanunu’na esnek çalışma düzenlemesi... Elektrik, toplu taşıma, trafik sigortası, köprü geçiş ücretine yeni formül... Pek çok düzenlemeyi beraberinde getirecek olan OVP, günlük hayatı birebir etkileyecek.
8.09.2023 Ekonomi
Dar gelirliye ev müjdesi! Kredi muslukları açılıyor, düşük faizli destek sağlanacak
Dar gelirliye ev müjdesi! Kredi muslukları açılıyor, düşük faizli destek sağlanacak Ev almak isteyen milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Dar gelirlilere uygun fiyatlı konut üretilecek. Kamu bankaları düşük faizli destek sağlayacak. İnşaat sektörü dar ve sabit gelirliye, uygun fiyat aralıklarında konut üretimine başlıyor. Kamu bankaları ilk kez ev alacaklara uygun kredi kullandıracak. Orta Vadeli Programla, ev alacaklardan evleneceklere, iş arayandan girişimciye, esnaftan reel sektöre toplumun tüm kesimine yansıyacak yatırım, üretim ve istihdamda yeni reçete ortaya konuldu. İşletmelerin krediye erişimi kolaylaşırken, elektrikli araç, batarya yatırımı için teşvik muslukları açılıyor. Türk lirası cinsi yatırım araçlarının cazibesi ve çeşitliliği artırılacak. Kredi kartı kullanımı parasal istikrarı etkilemeyecek ve tüketim talebini dengeleyecek şekilde uluslararası standartlarda yeniden düzenlenecek. İşte detaylar...
8.09.2023 Ekonomi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi
Vekillerden Togg’a tam not! Varank: Togg Türkiye'nin gurur projesi TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu, Türkiye’nin Otomobili Togg’un Bursa Gemlik’te bulunan teknoloji kampüsüne teknik bir inceleme gezisi yaptı. Komisyon Başkanı Mustafa Varank ve beraberindeki milletvekilleri Togg CEO’su Gürcan Karakaş’tan brifing aldı, fabrikada incelemelerde bulundu, ardından da Togg’un direksiyonuna geçti. Türkiye yollarında boy göstermeye başlayan Togg T10X, hem sürüş performansı hem de teknolojik özellikleriyle vekillerden tam not aldı.
5.09.2023 Gündem
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi
Bakan Mehmet Fatih Kacır'dan Togg açıklaması: Milletimiz rekor siparişle sahiplendi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Milli otomobilimiz Togg, artık ülkemizin yollarında. İnşallah kısa süre içinde uluslararası pazarda da yerini alacak. Milli otomobilimizi, 177 bin gibi rekor seviyede bir siparişle çok şükür milletimiz de sahiplendi" dedi.
26.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Batarya ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batarya haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.