Batan Gemi

Batan Gemi

Son dakika batan gemi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan batan gemi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını batan gemi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Batan Gemi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan batan gemi gelişmeleri de dahil olmak üzere 198 batan gemi haberi bulunmuştur. Tüm batan gemi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı
Sahile vuran ceset, batan geminin kaptanına ait çıktı Balıkesir'in Bandırma ilçesinde geçen hafta sahile vuran cesedin, yapılan DNA testi sonucu, 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' isimli geminin kaptanı Hasan Mehmet Uyanık’a (69) ait olduğu belirlendi.
3.04.2024 Gündem
Batan geminin kayıp mürettebatını aramada 8. gün! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor
Batan geminin kayıp mürettebatını aramada 8. gün! Görüş mesafesi sıfır, dalgıçlar elle arama yapıyor Marmara Denizi'nde seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları, 8'inci gününde 660 personelle deniz, hava ve karadan sürdürülüyor. Kaptan köşkü, güverte ve kamaralar bir kez daha arandı ancak sonuç alınamadı. Çalışmalar makine dairesinde yoğunlaştırılırken, dalgıçlar görüş mesafesinin sıfır olması nedeniyle elle arama yapıyor.
22.02.2024 Gündem
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak
Batan kargo gemisinin kayıp 4 mürettebatı aranıyor; Marmara'daki batık çıkarılmayacak Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 4 mürettebatını arama çalışmaları 7'nci gününde 572 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. DHA'nın, çalışmaların 3'üncü gününde, gemi enkazında sonar cihazıyla tespit edildiğini duyurduğu ve olaydan 128 saat sonra çıkarılan cenazenin yağcı Hüseyin Tutuk'a (40) ait olduğu belirlendi. Aramalar bugün de Tutuk'un cansız bedeninin bulunduğu makine dairesinde yoğunlaştırılacak. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, çalışmalar bittiğinde, geminin eski ve maliyeti yüksek olduğu için battığı yerde kalacağını söyledi.
21.02.2024 Gündem
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı
Marmara'da batan gemi! Kayıp mürettebattan 1'inin daha cansız bedenine makine dairesinde ulaşıldı Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası’nın güneybatısında batan, 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları 6 gündür denizden, havadan ve karadan sürerken, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’nın özel eğitimli 19 dalgıcı, 51 metre derinliğindeki batık gemiye TCG AKIN’dan dalış yapıyor. Dalış sporunda 42 metrenin üstünde dalışlar zorunlu olmadığı sürece tehlikeli ve yasakken, özel eğitimli 19 dalgıç, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Her dalgıç, 'dekompresyon' yani ‘vurgun’a yakalanma riskine karşı günde sadece 1 dalış yapıyor. Her dalgıç yanında 'badi' olarak tabir edilen 1 dalgıçla birlikte 2 kişi halinde dalış yaparken, olası bir riske karşı 2 dalgıç da onlarla birlikte dalış gerçekleştiriyor. 2 dalgıç batığa girerken, diğer 2 dalgıç da içeri giren ekibin güvenliğini sağlıyor. Kayıp 6 mürettebatından aşçı Zeynep Kılınç'ın (33), 3'üncü günde kaptan köşkünde cansız bedeninin bulunmasının ardından 6'ncı gün olan bugün de 1 mürettebatın cenazesine ulaşıldı.
20.02.2024 Gündem
Batuhan A gemisi kimin? Batuhan A gemisi mürettebatı bulundu mu, Karadeniz'de batan gemi hangi şirketin?
Batuhan A gemisi kimin? Batuhan A gemisi mürettebatı bulundu mu, Karadeniz'de batan gemi hangi şirketin? Marmara Denizi'nde, İmralı Adası'nın güneybatısında su alan kargo gemisi battı. Gemide bulunan 6 mürettebat için kurtarma çalışması başlatıldı. Helikopterler hava muhalefetinden dolayı kalkış yapamazken, şu ana kadar yapılan aramalarda içi boş bir can salı bulundu. Peki, Batuhan A kargo gemisi kimin, hangi şirketin? Marmara Denizi’nde batan gemi Batuhan a gemisi hangi firmaya ait?
17.02.2024 Gündem
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Antalya açıklarında ticari gemi battı; 5 personel kurtarıldı, 9'u aranıyor
Antalya açıklarında ticari gemi battı; 5 personel kurtarıldı, 9'u aranıyor Antalya'nın Kumluca ilçesi açıklarında yabancı bandıralı ticari gemi battı. Gemideki 5 personel kurtarıldı, kayıp 9 personel için arama-kurtarma çalışması başlatıldı.
5.04.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar savaşın seyrini değiştiren TB2’yi anlattı!
Selçuk Bayraktar savaşın seyrini değiştiren TB2’yi anlattı! Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaşta kuralları baştan yazan Türkiye yapımı drone’lar İngiliz basınında bir kez daha manşet oldu. Kiev'e Rus ordusuna karşı en belirleyici zaferlerinden bazılarını kazandıran Bayraktar TB2 insansız hava aracı, The Telegraph tarafından üretildiği yerde incelendi ve bir makaleye konu oldu.
11.07.2022 Gündem
Vietnam kıyılarında kargo gemisi battı: 15 kişi kayıp
Vietnam kıyılarında kargo gemisi battı: 15 kişi kayıp Vietnam kıyılarında bir yük gemisinin batması sonucu gemide bulunan 15 kişi kayboldu.
18.12.2020 Dünya
Titanik enkazı 125 bin dolara görülebilecek
Titanik enkazı 125 bin dolara görülebilecek ABD merkezli bir şirket batan gemi Titanik’i turizme kazandırmak için harelkete geçti. Turizm ajentası en kazı görebilmenin bedelinin ise 125 bin dolar olacağını duyurdu.
2.11.2020 Yaşam
Batan gemi için Interpol siyah bülten çıkardı
Batan gemi için Interpol siyah bülten çıkardı Rumeli Feneri’nde içindeki Afgan kaçaklarla birlikte batan teknede bulunan bir yolcunun kimliğinin tespiti için Interpol aileyi Siyah Bülten ile arıyor
1.02.2018 Gündem
Şile'de 4. kişinin cesedine ulaşıldı
Şile'de 4. kişinin cesedine ulaşıldı Şile açıklarında batan geminin kayıp mürettebatından 4'üncü kişinin de cesedine ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
400 yıl önce batan gemiden hazine çıktı
400 yıl önce batan gemiden hazine çıktı Çin'de yaklaşık 400 yıl önce batan gemilerden altın, gümüş, bronz ve diğer değerli madenlerden yapılmış 10 bini aşkın eşya çıkarıldı.
20.03.2017 Dünya
Batan gemi sızdırıyor! Etrafı sarıldı
Batan gemi sızdırıyor! Etrafı sarıldı Zeytinburnu açıklarında 2014 yılından beri demirli olarak dururken dün akşam saatlerinde su almaya başlayan ve batan "Bereket" adlı kuru yük gemisinden sızıntı başladı.
29.09.2021 Gündem
48 saatte 22 tekne, 1070 göçmen geldi!
48 saatte 22 tekne, 1070 göçmen geldi! Akdeniz’de yasadışı göçmen facialarının ardı arkası kesilmezken bu kez de korkutan bilanço Ege’den geldi...
22.04.2015 Dünya
Dışişleri Bakanı'ndan batan gemi açıklaması!
Dışişleri Bakanı'ndan batan gemi açıklaması! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya'da batan Türk gemisi ile ilgili açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Flaş açıklama... Bulana ödül var!
Flaş açıklama... Bulana ödül var! Güney Kore Emniyet Teşkilatı, aranan dini lider Yoo Byung-on’u bulana 500 bin dolar ödül vereceğini duyurdu.
26.05.2014 Dünya
Artık tek bir istekleri var: Çürümeden bulunsun
Artık tek bir istekleri var: Çürümeden bulunsun Güney Kore'nin güneybatı kıyısı açıklarında geçen hafta meydana gelen feribot kazasında yaşamını yitirenlerin sayısı 104'e yükseldi.
22.04.2014 Dünya
11 gün sonra acı haber!
11 gün sonra acı haber! Şile açıklarında batan gemi ile ilgili yeni gelişme...
29.09.2021 Gündem
Türk gemisi petrol kusuyor!
Türk gemisi petrol kusuyor! Kaderini bekleyen gemi üç parçaya ayrıldı...
3.09.2012 Dünya
Müzede büyük skandal!
Müzede büyük skandal! Bakanlık bu gerçeği ortaya çıkardı
7.08.2012 Yaşam
Türk mürettabatın cesedine ulaşıldı
Türk mürettabatın cesedine ulaşıldı Yunanistan’ın batı kıyısı açıklarında 19 Mayıs’ta alabora olan Türk gemisi M/V Erol Senkaya’nın kayıp üç personelinden birinin cesedi bulundu...
29.09.2021 Gündem
Bu kez iddia MHP'den!
Bu kez iddia MHP'den! "Balıkesir'de batan geminin Deniz Feneri'yle ilişkisi var"
18.11.2008 Siyaset
Kamyonun taksidi bile bitmemiş!
Kamyonun taksidi bile bitmemiş! RO-RO kazasında yaşamını yitiren şoför Özen Erdoğan’ın ölümü ailesini yasa boğdu...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Batan Gemi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki batan gemi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.