Başkan Adaylığı

Başkan Adaylığı

Son dakika başkan adaylığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başkan adaylığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başkan adaylığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başkan Adaylığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başkan adaylığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.775 başkan adaylığı haberi bulunmuştur. Tüm başkan adaylığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu
Fenerbahçe'de Şekip Mosturoğlu resmen adaylığını duyurdu Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı 27 Nisan Cumartesi günü yapılacak.
13.04.2024 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Depremin tüm izleri bölgeden silinecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bizim siyasetimiz eser ve hizmet siyasetidir. Ülkeye hiçbir faydanız dokunmayacak, millete hiçbir faydanız olmayacak, insanın hayatına olumlu yönde katkı yapamayacaksınız, sonra sadece yalan yanlış konuşarak, haksızca eleştirerek, siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse programı ve projesi olmayan zübük siyasi tiplerinden çekmiştir. Son dönemde bu habis siyaset tarzının yeniden hortlamaya başladığını görüyoruz. Milletimizin sandıkta ne siyasi şantajcılara ne zübük siyasetçilere itibar etmeyeceğine inanıyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz." ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm' CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
CHP'nin 'Lütfü Savaş' kararı belli oldu
CHP'nin 'Lütfü Savaş' kararı belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarafından Hatay Büyükşehir Belediye başkan adaylığına ilişkin yapılan açıklamada “Partimizin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı üzerine yapılan son değerlendirmeler sonucunda; Lütfü Savaş’ın adaylığının devamına karar verilmiştir” denildi.
19.02.2024 Gündem
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler
Gürsel Tekin, CHP'den istifa etti! Zehir zemberek sözler Eski CHP Milletvekili Gürsel Tekin partisinden istifa ettiğini duyurdu. Tekin, "Partinin her makamında görev alma onuruna erişmiş, her zaman sokakta, halkın içerisinde Türkiye’de iktidar olmak için çalışmış benim için ortaya çıkan bu tablo acı ve üzüntü vericidir." ifadelerini kullandı.
13.02.2024 Gündem
Başkan Ergü’den duygulandıran veda
Başkan Ergü’den duygulandıran veda Partisi tarafından aday gösterilmeyen Tufanbeyli Belediye Başkanı av. Remzi Ergü, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı.
9.02.2024 Adana
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması!
DEM Parti ve Başak Demirtaş'tan İstanbul açıklaması! DEM Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday olup olmayacağı tartışılan Başak Demirtaş, yazılı açıklama yaptı, kararını duyurdu.
7.02.2024 Gündem
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı
Ali Koç, Fenerbahçe başkan adaylığı kararını açıkladı Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu (YDK) Olağan Şubat ayı toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda söz alan sarı - lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, haziran ayında başkanlığı bırakacağını duyurdu. İşte detaylar...
3.02.2024 Fenerbahçe
AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal kimdir? Ülkü Öcal kaç yaşında, ne iş yapıyor?
AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal kimdir? Ülkü Öcal kaç yaşında, ne iş yapıyor? AK Parti Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin adayları açıklandı. Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal kaç yaşında, ne iş yapıyor?
18.01.2024 Gündem
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli?
Sami Er kimdir? AK Parti Malatya belediye başkan adayı kim oldu, Sami Er Ak Parti Malatya belediye adayı mı, nereli? Sami Er kimdir? AK Parti Malatya adaylığında adı geçen Sami Er'in biyografisi için araştırmalar arttı. Sami Er özellikle Malatya'da yaşayan ve Malatyalı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Sami Er'in hayatı ve kariyeri için araştırmalar yoğunlaştı. Peki, Sami Er kimdir? AK Parti Malatya Belediye Başkan Adaylığı için adı geçen Sami Er aslen nereli, kaç yaşında? Sami Er'in biyografisi…
18.01.2024 Gündem
AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim? Fatih Kocaispir kimdir, nereli? Fatih Kocaispir kaç yaşında?
AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı kim? Fatih Kocaispir kimdir, nereli? Fatih Kocaispir kaç yaşında? Fatih Kocaispir, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adı geçen isimlerin başında geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün 48 ilin başkan adaylarını açıklayacağı aday tanıtım toplantısında Fatih Kocaispir'i aday göstereceği konuşuluyor. Bu gelişmenin ardından "Fatih Kocaispir kimdir, kaç yaşında?", "AK Parti Adana adayı Fatih Kocaispir mi?" soruları gündeme geldi.
18.01.2024 Gündem
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti
Putin, başkan adaylığı için harekete geçti Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, gelecek yıl mart ayında yapılması planlanan devlet başkanlığı seçimleri için Rusya Merkez Seçim Komisyonu’na giderek adaylık için resmi başvurusunu yaptı.
18.12.2023 Dünya
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek
AK Parti'de yerel yönetimler için aday müracaatları başladı! Yapılan bağışlar Gazze’ye gönderilecek AK Parti'de mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuruları başladı. Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "AK Parti'nin merkez organları müracaatta bulunmayacak. İl ve ilçe başkanlarından da almayacağız. Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kollarını kapsayacak şekilde müracaatlarını almıyoruz. Mevcut belediye başkanlarımızın hiçbirinden müracaat almayacağız. Onları zaten müracaat etmiş olarak kabul ediyoruz ve değerlendirmeye tabi tutuyoruz" dedi.
9.11.2023 Gündem
Ahmet Nur Çebi'den başkan adaylığı için kararını açıkladı
Ahmet Nur Çebi'den başkan adaylığı için kararını açıkladı Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, yapılacak olağanüstü seçimde aday olmayacağını açıkladı.
7.11.2023 Beşiktaş
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz"
İYİ Parti lideri Akşener'den yerel seçim çıkışı! "Biz her yerde ayrı gireceğiz" İYİ Parti lideri Meral Akşener, geçtiğimiz günlerde yerel seçimlere tek başına gireceklerini açıklamıştı. Akşener, katıldığı bir YouTube kanalında bir kez daha 3 büyükşehirde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Akşener, "Biz her yerde ayrı gireceğiz. İmamoğlu ve Yavaş'ın kaybetmesini göze alıyoruz. Biz bu partiyi CHP'nin adaylarını seçtirmek için kurmadık." çıkışını yaptı.
6.09.2023 Gündem
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler
CHP'den art arda değişim mesajları! Kılıçdaroğlu'nun en yakınlarından sert eleştiriler CHP'de 28 Mayıs seçimlerinin ardından başlayan 'değişim' tartışması sürüyor. İBB Başkanı İmamoğlu'nun çıkışlarının ardından çok konuşulacak bir mesaj da CHP Grup Başkanı Özgür Özel ve CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı'dan geldi.
12.06.2023 Gündem
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı
Trump cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulundu, 5 milyon dolar tazminat cezası aldı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, yazar E. Jean Carroll’a cinsel taciz ve iftiradan suçlu bulanarak 5 milyon dolar tazminat ödemesine karar verildi. Öte yandan Trump’ın Sözcüsü Steven Cheung, eski ABD Başkanı'nın temyize gideceğini söyledi.
9.05.2023 Dünya
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti
E. Jean Carroll: Donald Trump bana tecavüz etti Yaklaşık 30 yıl önce kendisine tecavüz ettiği iddiasıyla Donald Trump'a dava açan yazar E. Jean Carroll mahkemede jüriye yaptığı konuşmada, "Donald Trump bana tecavüz ettiği için buradayım ve bunun hakkında yazdığımda yalan söyledi ve bunun olmadığını söyledi. İtibarımı paramparça etti ve ben hayatımı geri almak için buradayım” dedi.
27.04.2023 Dünya
ABD'de bir ilk! Trump 'prosedür' gereği tutuklandı: Hakkındaki 34 suçlamayı reddetti
ABD'de bir ilk! Trump 'prosedür' gereği tutuklandı: Hakkındaki 34 suçlamayı reddetti ABD’ni eski Başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels'e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında "sus payı" ödediği suçlamasıyla hakkında açılan dava kapsamında hakim karşısına çıkmak üzere Manhattan Ceza Mahkemesi’ne geldi. Trump 'Prosedür' gereği tutuklandı. Trump, hakkındaki 34 suçlamayı reddederek mahkemeden ayrıldı.
4.04.2023 Dünya
Zeytinburnu Belediye başkanı hangi partiden, Ömer Arısoy kimdir, nereli? Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022?
Zeytinburnu Belediye başkanı hangi partiden, Ömer Arısoy kimdir, nereli? Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında yıkılan Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerinde başlayan yeni spor salonu inşaatı nedeniyle kameralar önünde tartışma yaşandı. İki Başkan'ın birbirlerine yönelik suçlamaları ve ifadeleri dikkat çekti. Peki, Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy kimdir? Zeytinburnu Belediye başkanı nereli, Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022?
7.07.2022 Siyaset
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi!
Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Mehmet Büyükekşi! Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli ve Olağan Mali Genel Kurulu, Ankara'da gerçekleştirildi. Başvuru yapan 9 adayın 8'i yeterli delege imza sayısına ulaşamadı. Yeterli imza sayısına ulaşan Mehmet Büyükekşi Türkiye Futbol Federasyonu başkanlık seçimine tek aday olarak girdi. Oy verme işleminin ardından Mehmet Büyükekşi TFF başkanı seçildi. Büyükekşi'nin yönetim kurulu listesi belli oldu. Eski yönetimden Hamit Altıntop, Ali Düşmez ve Alkın Kalkavan, yeni listede de yer alırken tarihte ilk kez kadın yönetici de TFF yönetimine yazıldı.
16.06.2022 Süper Lig
TFF başkan adayları! Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları kimler, aday listesi nedir?
TFF başkan adayları! Türkiye Futbol Federasyonu başkan adayları kimler, aday listesi nedir? Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adayları kimler? TFF başkan aday listesi araştırması devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu, Nihat Özdemir’in istifasının ardından 16 Haziran’da olağanüstü seçimli genel kurula gidiyor. 9 Haziran’da TFF başkan aday başvuruların sona ermesiyle TFF başkan adayları listesi kimlerden oluşuyor, sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte TFF başkan adayları
10.06.2022 Şampiy10
TFF seçimlerden sadece 2 aday yarışacak
TFF seçimlerden sadece 2 aday yarışacak 16 Haziran'da yapılması beklenen TFF seçimlerinde Mehmet Büyükekşi ve Hüseyin Yangın kıyasıya yarış verecek.
9.06.2022 Şampiy10
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un evinde özel görüşme!
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un evinde özel görüşme! 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin ve Kırklarelispor'un Başkanı Volkan Can, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un evinde bir araya geldi. Sosyal medyadan bu görüşme paylaşıldıktan sonra büyük yankı uyandırdı.
26.05.2022 Fenerbahçe
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu böyle yakalandı! Skandalın kitabı çıkıyor...
ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu böyle yakalandı! Skandalın kitabı çıkıyor... Skandal ve rezaletlere karışan ABD Başkanı Joe Biden’ın oğlu Hunter Biden’la ilgili haberlerin sonu gelmiyor. Hakkında yolsuzluk ve seks skandalları gibi birçok iddia bulunan Hunter Biden hakkında bir kitap yazan sıradan bir bilgisayar tamircisi bildiği her şeyi dünyayla paylaştı ve yer yerinden oynadı…
7.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başkan Adaylığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başkan adaylığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.