Başından Vurulmuş

Başından Vurulmuş

Son dakika başından vurulmuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başından vurulmuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başından vurulmuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başından Vurulmuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başından vurulmuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 başından vurulmuş haberi bulunmuştur. Tüm başından vurulmuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş
Melike'yi öldüren sevgilisi intihar etti; Melike'nin babası da 2'si eşi 3 kadını öldürmüş Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde, tartıştığı sevgilisi Zübeyir Yıldız (28) tarafından otomobilinde tabancayla başından vurulan Melike Akpınar (24), ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. Olayın ardından otomobiliyle kaçan Yıldız ise bir süre sonra aynı tabancayı kalbine dayayıp, intihar etti. Öldürülen Melike Akpınar'ın babası Necati Akpınar'ın 2'si nikahlı eşi 3 kadını öldürdüğü ve cezaevinde olduğu öğrenildi.
20.01.2024 Gündem
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı...
Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu Beyoğlu'nda bir parkta ölü bulundu! Son mesajı ortaya çıktı... Tiyatro dünyasının ünlü ismi Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. İstanbul Şehir Tiyatrosu hesabından yapılan açıklamada, 'Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun.' mesajı paylaşıldı.
27.09.2023 Magazin
Paris'te katledilen Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek
Paris'te katledilen Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek 15 Aralık 2022 tarihinde başından vurularak öldürülen 20 yaşındaki Akın Genç cinayetinin sırrını telefon kayıtları çözecek. Katili henüz bulunmayan Akın Genç'in acılı ailesi, evladının katilinin bulunmasını istiyor. Akın, öldürülmeden önce annesini arayıp "Çok acıktım. 10 dakikaya evde olurum" demiş. Fransız polisinin soruşturmayı sürdürdüğü davada ailenin tahmini Akın'ın bir arkadaşı tarafından cinayetin işlendiği yere çağırılması oldu.
10.08.2023 Gündem
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün
Polis lojmanında ölü bulunan Yeşim Akbaş'ın ailesi konuştu: Bizde ne bayram kaldı ne de düğün Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan Yeşim Akbaş'ın (26) ölümüne ilişkin soruşturmada ikinci kez gözaltına alınan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) tutuklanmasının ardından konuşan anne Aysun Akbaş (54), "Dışarıda olduğunu bilmek bizim için berbat bir duyguydu. Bu karar acımı az da olsa hafifletti. Hayat dolu kızım da biz de bir daha bayram yüzü göremeyeceğiz. Onun da bir daha bayram yüzü görmesini istemiyorum. Kızım silahtan çok korkardı. Su tabancasıyla dahi oynamayan çocuktu. Silahla intihar etmesi mümkün değil" dedi. Yeşim'in ailesi, bayramın birinci günü kızlarının mezarını ziyaret etti.
21.04.2023 Yaşam
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü
Polis lojmanında başından vurulmuş bulunan güzellik salonu işletmecisi öldü Manisa'nın Demirci ilçesinde güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş (26), İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün üst katında bulunan polis lojmanlarında, komiser yardımcısı D.Y.'nin (32) odasında başından vurulmuş olarak bulundu. Hastaneye kaldırılan Akbaş hayatını kaybederken, gözaltına alınan D.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
15.04.2023 Gündem
Beylik tabancasıyla intihara kalkışan Armutlu Kaymakamı, ağır yaralandı
Beylik tabancasıyla intihara kalkışan Armutlu Kaymakamı, ağır yaralandı Yalova’nın Armutlu İlçe Kaymakamı Alparslan Kılıç (45), evinde beylik tabancasıyla intihara kalkıştı. Ağır yaralanan Kılıç hastanede tedaviye alındı.
6.11.2022 Gündem
Boş arazide başından vurulmuş erkek cesedi bulundu!
Boş arazide başından vurulmuş erkek cesedi bulundu! Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde boş arazide başından vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu.
27.10.2022 Yaşam
İlklima Naz, sahilde başından vurulmuş halde ölü bulundu
İlklima Naz, sahilde başından vurulmuş halde ölü bulundu Samsun'un Atakum ilçesinde İlklima Naz Akbörü (20), sahilde tabancayla başından vurulmuş halde ölü bulundu. Genç kızın yanında tabanca da bulundu. 
15.10.2022 Yaşam
Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım'
Polis memuru İlknur'un cenazesinin kaçırıldığı iddiasına savcılıktan soruşturma! 'Cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım' Trabzon'da, evinde başından vurulmuş bulunan, yapılan incelemede tabancasıyla yaşamını sonlandırdığı ortaya çıkan, Zonguldak Ereğli'de toprağa verilen polis memuru İlknur Erim Bahadır'ın (45) cenazesini; eşinin ailesinin usulsüz aldığını öne süren Ahmet Bahadır'ın suç duyurusu üzerine savcılık, soruşturma başlattı. Eşinin Vakfıkebir ilçesinde kazdırdığı mezara defnedilmesini isteyen Bahadır, "Beni kandırdılar, cenazeyi gasilhanenin arka kapısından kaçırdılar. Nasıl oldu, anlayamadım" dedi.
5.10.2022 Gündem
Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan cinayetinde son durum!
Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan cinayetinde son durum! Muhammet Burhan cinayeti çözüldü mü, Selami Şen tutuklandı mı? Muhammet Burhan'ın akrabaları ve arkadaşları, cinayetin çözülmesi için Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Muhammet Burhan cinayeti Amasya’ya gelen yeni kadın savcının çalışmaları ile çözüldü. İşte Muhammet Burhan cinayetinde son durum…
4.10.2022 Yaşam
Başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu! Kimliği tespit edildi
Başından silahla vurulmuş halde bulunmuştu! Kimliği tespit edildi Muğla’nın Bodrum ilçesinde başından silahla vurulmuş halde ormanlık alanda bulunan cesedin 20 yaşındaki Kenan Uzunay olduğu tespit edildi.
30.08.2022 Yaşam
Bursa'da feci olay! 15 yıllık arkadaşının ölümüne sebep oldu
Bursa'da feci olay! 15 yıllık arkadaşının ölümüne sebep oldu Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren mobilya fabrikasında meydana gelen olayda, geri manevra yapan kamyonetin duvara sıkıştırdığı işçi hayatını kaybetti.
29.08.2022 Yaşam
Bodrum'da korkunç olay! Ormanda başından vurulmuş halde bulundu
Bodrum'da korkunç olay! Ormanda başından vurulmuş halde bulundu Muğla'nın Bodrum ilçesinde ormanda başından tabancayla vurulmuş halde 25-30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Jandarma esrarengiz cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğini bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.
29.08.2022 Gündem
Sokak ortasında başından vurulmuş erkek cesedi bulundu
Sokak ortasında başından vurulmuş erkek cesedi bulundu Kocaeli’nin Darıca ilçesinde sokak ortasında başından vurulmuş halde bir erkek cesedi bulundu.
5.07.2022 Yaşam
Otel odasında başından vurulmuş cesedi bulundu! Hakkında kayıp başvurusu yapılmış
Otel odasında başından vurulmuş cesedi bulundu! Hakkında kayıp başvurusu yapılmış İzmit'te, ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Emrah Tonguç'un (35), otel odasında başından vurulmuş cansız bedeni bulundu.
1.07.2022 Yaşam
Putin en güvendiği isimdi! O albay başından vuruldu
Putin en güvendiği isimdi! O albay başından vuruldu Rusya - Ukrayna savaşı devam ederken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i sarsan bir haber geldi. Putin'in nükleer kodların bulunduğu evrak çantasını taşımakla görevli eski Albay Vadim Zimin evinde başından vurulmuş halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Zimin'in durumunun ağır olduğu bilgisi edinildi. Kaynaklar tarafından verilen ayrı bir bilgilendirmede ise Zimin'in, Başkan Putin'in en güvendiği isim olduğu söylendi.
22.06.2022 Dünya
İş insanı ofisinde başından vurulmuş halde ölü bulundu!
İş insanı ofisinde başından vurulmuş halde ölü bulundu! Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, iş insanı Mehmet Okyay (72), başından tabancayla vurulmuş halde ölü bulundu.
3.06.2022 Gündem
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı
Sultan'ın ölümüyle ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'de yakalandı Ankara'nın Çankaya ilçesinde Sultan Irmak'ın (28) evde başından vurulmuş olarak ölü bulunmasıyla ilgili aranan 2 şüpheli, Kırşehir'in Kaman ilçesinde yakalandı.
7.05.2022 Yaşam
Ankara'da sır olay! Kadın silahla vurulmuş halde ölü bulundu
Ankara'da sır olay! Kadın silahla vurulmuş halde ölü bulundu Ankara’nın Çankaya ilçesinde bir kadın evinde silahla başında vurulmuş halde ölü bulundu. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.
3.05.2022 Yaşam
Esenyurt'ta 3 çocuk annesi kadının sır ölümü: Kocası tutuklandı
Esenyurt'ta 3 çocuk annesi kadının sır ölümü: Kocası tutuklandı Esenyurt'ta 29 yaşındaki Ceylan Kılıç evinde başından vurulmuş halde bulunup hastaneye kaldırıldı. Ancak 3 çocuk annesi kadın kurtarılamadı. Eşi, Ceylan Kılıç'ın intihar ettiğini öne sürdü, ailesi ise öldürüldüğünü iddia etti. Kadının kocası gözaltına alındıktan sonra tutuklandı.
9.04.2022 Yaşam
İzmir'de dehşet! Evli çift evlerinde bu halde bulundu
İzmir'de dehşet! Evli çift evlerinde bu halde bulundu İzmir'in Menemen ilçesinde Münür Sapmaz (52) ile eşi Emine Sapmaz (52), evlerinde ölü bulundu. Polis, Münür Sapmaz'ın eşini boğduktan sonra pompalı tüfekle intihar ettiği ihtimali üzerinde dururken, kanser hastası Münür Sapmaz'ın aynı zamanda psikolojik rahatsızlıkları nedeniyle ilaç kullandığı da öğrenildi.
3.03.2022 Yaşam
İstanbul'da kayınpeder dehşeti! Gelinini başından vurarak öldürdü
İstanbul'da kayınpeder dehşeti! Gelinini başından vurarak öldürdü İstanbul Kartal'da Galip Gülistan, tartıştığı gelinini silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından polise giderek teslim oldu. Polis kadının kocasını da gözaltına aldı. Galip Gülistan polise verdiği ilk ifadede cinayeti aile işi yaşanan tartışma sonrası işlediğini söylediği öğrenildi.
26.01.2022 Yaşam
Tarlada sır ölüm! Silahla başından vurulmuş halde bulundu
Tarlada sır ölüm! Silahla başından vurulmuş halde bulundu Kırıkkale'de bir şahıs, tarlada tabancayla başından vurulmuş halde bulundu.
26.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Başından Vurulmuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başından vurulmuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.