Başdanışman

Başdanışman

Son dakika başdanışman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başdanışman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başdanışman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başdanışman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başdanışman gelişmeleri de dahil olmak üzere 156 başdanışman haberi bulunmuştur. Tüm başdanışman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Devlet görevlisi yalanıyla vurgun! 'Beni elçiliğe sokacaklardı'
Devlet görevlisi yalanıyla vurgun! 'Beni elçiliğe sokacaklardı' Ankara’da savcılıklara giden yüzlerce kişi, dolandırıldıklarını belirterek şikâyetçi olunca Mali Suçlarla Mücadele ekipleri, 12 ilde eş zamanlı “Hayalet İz” adı verilen bir operasyon yaptı. Gözaltına alınan 20 şüpheliden 8’i tutuklandı. Şüphelilerin, dolandırdıkları kişilere kendilerini farklı unvanlarla tanıttıkları ortaya çıktı.
11.07.2023 Gündem
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım
CHP'de 'değişim' tartışması! Kılıçdaroğlu: Gerekirse 16'lı masa kuracağım Seçim sonrası CHP'de başlayan 'değişim' tartışmaları sürerken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok konuşulacak bir açıklama geldi.
20.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'ndan 'danışman' kararı: 4 Haziran öncesi atananların görevine son verildi
Kılıçdaroğlu'ndan 'danışman' kararı: 4 Haziran öncesi atananların görevine son verildi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından, 4 Haziran 2023 tarihi öncesi danışman ve başdanışman olarak atanan tüm kişilerin, görevleri 14 Haziran 2023 tarihi itibari ile sonlandırıldı.
15.06.2023 Gündem
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi
CHP'nin vizyon belgesi açıklandı! AK Parti'den yabancı danışman tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'İkinci Yüzyıla Çağrı' toplantısında CHP'nin vizyon belgesini açıkladı. Kılıçdaroğlu'nun yeni ekonomi danışmanları video konferans ile toplantıya katılmayı tercih etti. Jeremy Rifkin'in konuşması sırasında simultane çeviri olmaması da dikkat çekti. Rifkin'in video konferansla toplantıya katılması eleştirilerin odağına oturdu. AK Parti Grup Başkanvekili Yılmaz Tunç, "Milletimize yabancı bir şahsın vizyon olarak sunulması siyaseten tükenilmişliğin, acziyetin göstergesidir." dedi.
3.12.2022 Siyaset
Başdanışman Nuh Kalender, kazada hayatını kaybetti
Başdanışman Nuh Kalender, kazada hayatını kaybetti Mersin'in Tarsus ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin, çelik bariyerlere çarpması sonu sürücü Nuh Kalender (67), hayatını kaybetti. Kalender'in, Türkiye Şehit Aileleri ve Gazileri Vakfı Genel Başkan Başdanışmanı olduğu öğrenildi.
8.04.2022 Yaşam
Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinden alındı!
Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında? Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevinden alındı! Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Altay Cengizer görevden alındı. Cengizer, 7 Aralık 2019'da Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına atanmıştı. UNESCO Türkiye Daimi Temsilciliği görevine ise Prof. Dr. Gülnur Aybet getirildi. Peki, Ahmet Altay Cengizer kimdir, kaç yaşında?
20.11.2021 Gündem
Bahçeli: Türkiye’de Kürt sorunu diye bir sorun yoktur
Bahçeli: Türkiye’de Kürt sorunu diye bir sorun yoktur MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye’de Kürt sorunu diye bir sorun olmadığını ifade ederek, “Var diyen, olduğunu ısrarla dayatıp iddia eden kim varsa kalbi Türk milletiyle bir atmayan namertlerdir. Kılıçdaroğlu’nun iradesi rehin alınmış, vicdanı haczedilmiştir” dedi.
21.09.2021 Siyaset
İYİ Parti'yi karıştırdı! Başdanışman yaptı
İYİ Parti'yi karıştırdı! Başdanışman yaptı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yönetimine zaman zaman eleştirilerde bulunan Aytun Çıray'ı başdanışman yaptı. Bu atamaya tepki ise Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'ndan geldi. Dervişoğlu, "Parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir" dedi.
8.02.2021 Siyaset
İngiltere'de deprem! Görevi bıraktığını duyurdu
İngiltere'de deprem! Görevi bıraktığını duyurdu İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın başdanışmanı Dominic Cummings’in görevini bıraktığı duyuruldu.
13.11.2020 Dünya
Trump'ın başdanışmanı Kellyanne Conway görevini  bırakacak
Trump'ın başdanışmanı Kellyanne Conway görevini bırakacak ABD Başkanı'nın yakın ekibinde 2016 yılından bu yana yer alan Kellyanne Conway, ailesine daha fazla vakit ayırabilmek için bu kararı aldığını açıkladı.
24.08.2020 Dünya
Ayşe Nur Bahçekapılı'ya yeni görev...
Ayşe Nur Bahçekapılı'ya yeni görev... Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına, Ayşe Nur Bahçekapılı ile Meltem Taylan Aydın'ın atanmasına dair kararlar Resmi Gazete'de yer aldı.
5.06.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her yerden vuracağımızı ilan ediyorum! AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şubat sonuna kadar rejimi Soçi muhtırası sınırları dışına, gözlem noktalarının gerisine çıkartmakta kararlı olduklarını bildirerek "Bunun için karada ve havada her ne gerekiyorsa çekinmeden, tereddüt etmeden, hiçbir oyalamaya meydan vermeden bunu yapacağız. Bugün itibariyle İdlib'de Soçi anlaşmasına bağlı kalmadan Rejim güçlerini her yerden vuracağımızı buradan ilan ediyorum" dedi.
12.02.2020 Siyaset
'MİT personeliyim' diyerek dolandıran kişiye 30 yıl hapis
'MİT personeliyim' diyerek dolandıran kişiye 30 yıl hapis Samsun'da kendini 'Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personeli' olarak tanıtarak, dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla tutuklanan Volkan Savaş'a (35), yargılandığı davada, 30 yıl hapis ve 868 bin TL para cezasına çarptırıldı.
14.08.2019 Gündem
İngiliz basınından bomba iddia: Trump'ın damadı...
İngiliz basınından bomba iddia: Trump'ın damadı... ABD Başkanı Donald Trump'ın damadı ve başdanışmanı Jared Kushner'in kurucusu olduğu ve hala hissesinin bulunduğu emlak şirketinin iki yılda isimleri bilinmeyen denizaşırı (offshore) yabancı yatırımcılardan 90 milyon dolar yatırım aldığı ileri sürüldü.
12.06.2019 Dünya
Kıdemde 3 ayaklı mutabakat formülü
Kıdemde 3 ayaklı mutabakat formülü Kıdem tazminatı çalışmalarında mutabakat aradıklarını belirten Erdoğan, “Konunun işçi, işveren ve hükümet; üçlü ayağı var. Hepsinin mutabakatı ile çözeceğiz” dedi.
17.04.2019 Siyaset
Bakan Albayrak, ABD Başkanı Trump ile görüştü
Bakan Albayrak, ABD Başkanı Trump ile görüştü Beyaz Saray'da tarihi Türkiye zirvesi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştü. Görüşmeye ilişkin açıklama yapan Bakan Albayrak, "Hazine Bakanı Steve Mnuchin ve Kıdemli Başdanışman Jared Kushner ile iş birliğimizi artırmaya yönelik adımları görüştüğümüz toplantılar sırasında, ABD Başkanı Sayın Donald Trump tarafından kabul edildik. Kendilerine Cumhurbaşkanımızın selam ve mesajlarını ilettik" dedi.
16.04.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte yeni başdanışman...
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! İşte yeni başdanışman... Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na Büyükelçi Mehmet Ferden Çarıkçı'nın atanmasına dair karar Resmi Gazete'de yer aldı.
1.02.2019 Siyaset
Erdoğan’dan ‘hızlandırın’ talimatı
Erdoğan’dan ‘hızlandırın’ talimatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni sistem kapsamında oluşturulan Hukuk Politikaları Kurulu’yla ilk toplantısını yaptı.
31.10.2018 Siyaset
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı...
Son dakika: Dünyanın gözü İstanbul'da! Dörtlü zirve başladı... İstanbul'da dörtlü Suriye Zirvesi başladı. Vahdettin Köşkü'nde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleşen zirveye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve Almanya Başbakanı Angela Merkel katılıyor. Toplantının açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm dünyanın gözü bu toplantıda. Samimi ve yapıcı bir anlayışla hareket ederek bu beklentileri boşa çıkarmayacağımıza inanıyorum" dedi. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İstanbul'a yeni geldim. Bugün burada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başkan Putin ve Başbakan Merkel ile Suriye'de yeni bir insani krizi önlemek için kararlılığı sağlamaya çalışıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, zirve öncesi Vahdettin Köşkü'nde Merkel, Putin ve Macron ile baş başa görüştü. Dünyada birçok televizyon zirveyi canlı olarak veriyor.
27.10.2018 Gündem
Son dakika... Türkiye ve Rusya hazırlanıyor!
Son dakika... Türkiye ve Rusya hazırlanıyor! Türkiye ve Rusya, 5 Eylül'de CNR Expo'da gerçekleştirilecek forum ile tarım anlaşmaları yapmaya hazırlanıyor.
3.09.2018 Dünya
Akar’a dört yardımcı
Akar’a dört yardımcı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın 4 yardımcısının ataması yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na ise Veysal Bektaş getirildi
10.08.2018 Gündem
Erdoğan’a ‘Okçu’ başdanışman
Erdoğan’a ‘Okçu’ başdanışman Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski Ak Parti İstanbul Milletvekili olan Okçular Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Ali Yıldız’ı başdanışman atadı
7.08.2018 Gündem
İşte Meclis'in yeni yüzleri
İşte Meclis'in yeni yüzleri Meclis’te milletvekili sayısı 550’den 600’e çıktı ve Türkiye Büyük Millet Meclis’ine 24 Haziran ile birlikte dikkat çeken isimler de girmeyi başardı
25.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış’tan Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektup
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış’tan Kemal Kılıçdaroğlu’na açık mektup Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, 17-25 Aralık darbe girişimi ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na kendisini de hedef alan açıklamaları ile ilgili mektup gönderdi. Gönderdiği mektubu şahsi web sitesinden de yayınlayan Akış, ortaya attığı iftiralardan dolayı yüzünün kızarmadığını belirttiği Kılıçdaroğlu’nu yavuz hırsıza benzetti.
17.12.2017 Siyaset
1 tonluk talep yetersiz
1 tonluk talep yetersiz Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ertem, altın tahvili ve altına dayalı kira sertifikasına gelen 1 tonluk talebin yetersiz olduğunu belirterek, “Proje daha iyi anlatılmalı” dedi
19.10.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Başdanışman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başdanışman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.