Başbakanlık Ofisi

Başbakanlık Ofisi

Son dakika başbakanlık ofisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan başbakanlık ofisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını başbakanlık ofisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Başbakanlık Ofisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan başbakanlık ofisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 555 başbakanlık ofisi haberi bulunmuştur. Tüm başbakanlık ofisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Irak Başbakanlık Ofisi: Saldırı, egemenliğimizi ve güvenliğimizi ihlal etmiştir
Irak Başbakanlık Ofisi: Saldırı, egemenliğimizi ve güvenliğimizi ihlal etmiştir Irak Başbakanlık Ofisi’nden, ABD’nin Bağdat’ta düzenlediği hava saldırısına ilişkin yapılan açıklamada, “Irak'ın egemenliğini ve güvenliğini açıkça ihlal eden bir insansız hava aracı, bugün başkent Bağdat'taki güvenlik merkezlerinden birini hedef alarak terörist faaliyetlere benzer bir eylem gerçekleştirmiştir” denildi.
4.01.2024 Dünya
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı
Japonya'da iki uçak pistte çarpıştı! Korkunç anlar yaşandı Dün 7,5 şiddetinde deprem ile sallanan Japonya bugün ise Tokyo'dan gelen haberin şokunu yaşıyor. Japonya Havayolları'na ait bir uçak Tokyo'nun Haneda Havalimanı'ndaki pistte alevler içinde kaldı.
2.01.2024 Gündem
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi
Gazze'de insanlık dışı saldırı! Hastaneyi bombalayan İsrail'den itiraf gibi paylaşım geldi İsrail Gazze'de sivilleri katletmeye devam ederken hastaneye bomba yağdırması dünyayı ayağa kaldırdı. Abluka altındaki Gazze’de Baptist Hastanesi’nin (Al Ahli Arab Hastanesi) İsrail savaş uçakları tarafından bombalandı. insanlık dışı saldırı nedeniyle en az 500 kişi hayatını kaybetti. İsrail tarafından konu ile ilgili itiraf gibi bir paylaşım gelirken, ABD'li vekiller ateşkes çağrısında bulundu.
18.10.2023 Dünya
İsrail Gazze'de sivilleri vuruyor! Netanyahu'dan sınırda mesaj: Yeni aşama geliyor, hepimiz hazırız!
İsrail Gazze'de sivilleri vuruyor! Netanyahu'dan sınırda mesaj: Yeni aşama geliyor, hepimiz hazırız! Hamas ile İsrail arasındaki çatışmalar devam ederken İsrail ordusunun Gazze'deki sivillere bomba yağdırması devam ediyor. İsrail Başbakanı Netanyahu Gazze sınırındaki askerlere yaptığı ziyaretin görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı ve "Savaşçılarımızın hepsi ön saflarda, hepimiz hazırız" mesajı verdi.
14.10.2023 Dünya
İsrail elli yıl sonra resmi olarak savaş ilan etti
İsrail elli yıl sonra resmi olarak savaş ilan etti İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, anayasanın 40. maddesini tam 50 yıl sonra ilk kez onayladı. Bu kararla birlikte İsrail resmi olarak Hamas ile savaşa girmiş oldu.
8.10.2023 Dünya
İngiltere’de yeni kabine belli oldu
İngiltere’de yeni kabine belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Rishi Sunak, hükümetin yeni kabinesini belirledi.
25.10.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta?
İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? 10 Numara'da kim oturacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İngiltere'de 20 Ekim'de istifa eden Başbakan Liz Truss'ın yerini alacak başbakan için liderlik yarışı başlıyor. İngiltere’de Muhafazakar Parti içerisinde yapılacak oylama ile Başbakanlık Ofisi 10 Numara'da kimin oturacağı merak konusu oldu. Adaylar milletvekillerinin desteğini almak için çalışmalara başlarken sürecin nasıl işleyeceği de merak konusu oldu. Peki, İngiltere Başbakanı nasıl seçilecek? İngiltere’nin yeni başbakanı ne zaman belli olacak? İngiltere Başbakanlık oylaması ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…
23.10.2022 Dünya
Macaristan: Rus gazına yönelik yeni AB yaptırımlarına izin vermeyeceğiz
Macaristan: Rus gazına yönelik yeni AB yaptırımlarına izin vermeyeceğiz Macaristan Başbakanlık Ofisi Başkanı Gergely Guiyas, "Rus gazına yönelik yeni AB yaptırımlarına izin vermeyeceğiz" dedi.
22.10.2022 Dünya
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı
İngiltere Kraliçesi Elizabeth, tıbbi gözetim altına alındı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in sağlık sorunları yaşadığı ve doktorları tarafından acil olarak gözetim altına alındığı bildirildi. Haber ajansları tarafından son dakika olarak duyurulan habere göre Elizabeth'in oğlu ve tahtın varisi olan Prens Charles ve eşi de acil olarak Balmoral'a giderken kraliçenin torunları Prens William ve Sussex Dükü Harry'nin de şatoya doğru hareket ettiği açıklandı.
8.09.2022 Dünya
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu
İngiltere hükümetinin yeni kabinesi belli oldu İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, hükümetteki yeni kabine atamalarını yaptı. Devlet bakanlarının yeni görevleri belirlendi.
7.09.2022 Dünya
Truss’tan Başbakan olarak ilk açıklama: Şimdi sorunları çözmenin zamanı
Truss’tan Başbakan olarak ilk açıklama: Şimdi sorunları çözmenin zamanı İngiltere'nin yeni Başbakanı Liz Truss, Başbakanlık Ofisi önünde ilk konuşmasını yaptı. Truss, İngiltere'deki enerji krizi ve ekonomik zorlukların düzeltilmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Şimdi sorunları çözmenin zamanı" dedi.
6.09.2022 Dünya
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret!
Boris Johnson’dan Ukrayna'ya sürpriz ziyaret! İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Ukrayna'nın 31. Bağımsızlık Günü yıldönümü için geldiği başkent Kiev’de, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile bir araya gelerek Ukrayna için yeni yardım paketi kararını duyurdu.
24.08.2022 Dünya
Yunanistan'ı karıştıran casusluk skandalı! Miçotakis'le ilgili iddia çok vahim
Yunanistan'ı karıştıran casusluk skandalı! Miçotakis'le ilgili iddia çok vahim Yunanistan İstihbarat Teşkilatı (EYP) başkanı Panagiotis Kontoleon, muhalefet lideri Nikos Androulakis'ın cep telefonunda casus yazılım bulunmasıyla başlayan skandal sonrası bugün istifa etti. Hükümet olaya devlet müdahalesi olduğunu kesinlikle reddetse de Yunanistan Başbakanı Miçotakis'in yeğeninin konu ile bağlantısı olduğu ileri sürülüyor...
5.08.2022 Dünya
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü!
Shinzo Abe'nin cenaze töreni Japonya'yı ikiye böldü! Shinzo Abe seçim konuşması yaptığı sırada tüm dünyanın gözleri önünde suikasta uğramış ve vurularak öldürülmüştü. Japonya'da hükümet, suikasta uğrayan Eski Başbakan Shinzo Abe için 27 Eylül'de Tokyo'da resmi tören düzenleneceğini açıkladı. Tören masraflarının tamamının devlet bütçesinden karşılanacak olması ise muhaliflerin tepkisini çekti ve siyasi krize yol açtı.
22.07.2022 Dünya
Boris Johnson neden istifa etti, yeni İngiltere başbakanı kim olacak? Boris Johnson yerine kim gelecek?
Boris Johnson neden istifa etti, yeni İngiltere başbakanı kim olacak? Boris Johnson yerine kim gelecek? Boris Johnson yerine kim gelecek, İngiltere başbakanı neden istifa etti? Başbakan Johnson'a, kabinesindeki 5 bakan ve 50'nin üzerindeki bakan yardımcısı ve hükümet görevlisinin istifası sonrası "parti kontrolünü kaybettiği" için görevi bırakma çağrısı yapılıyordu.  İngiltere Başbakanı olan Boris Johnson peş peşe gelen bakan istifalarının ardından istifa ettiğini duyurdu. Peki, Boris Johnson neden istifa etti, yeni İngiltere başbakanı kim olacak?
12.07.2022 Dünya
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni!
Boris Johnson neden istifa etti? Boris Johnson kimdir, kaç yaşında? İşte istifa açıklaması ve nedeni! Boris Johnson kimdir, kaç yaşında ve de neden istifa etti? İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa ettiğini açıkladı. İngiltere Başbakanı Boris Johnson'un istifasının ardından vatandaşlar istifanın nedenini sorgulamaya başladı. Peki, İngiltere Başbakanı Johnson neden istifa etti? İngiltere hükümetinde ne oldu?
7.07.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa etti
İngiltere Başbakanı Boris Johnson istifa etti İngiltere’de Sağlık Bakanı Sajid Javid ve Maliye Bakanı Rishi Sunak'ın istifa ettiğini duyurmasının ardından başlayan kriz sürüyor. Dün istifa eden Sunak'ın yerine göreve getirilen Nadhim Zahawi kaleme aldığı mektup ile ülkedeki krizi daha da derinleştirdi. İngiliz basını Başbakan Boris Johnson istifa kararı aldığını duyurdu. TSİ 14.30'da kameraların önüne geçen Johnson'ın parti liderliğinden istifa ettiğini açıkladı. Johnson, ''Yeni lideri kısa sürede seçeceğiz' dedi. Johnson'un önümüzdeki dönemde Başbakanlık koltuğunu yeni seçilecek Muhafazakar Parti liderine devretmesi bekleniyor.
7.07.2022 Siyaset
İngiltere'de bakanlardan Başbakanlık Ofisi'ne çıkarma: Johnson'a istifa baskısı
İngiltere'de bakanlardan Başbakanlık Ofisi'ne çıkarma: Johnson'a istifa baskısı İngiltere'deki istifa depreminin ardından bakanlar, Başbakan Boris Johnson'ın istifa etmesi için Başbakanlık Ofisi'nde toplandı. Johnson, hükümette art arda gelen 30'dan fazla istifadan sonra, Başbakanlık görevine devam edeceği konusunda ısrar etti.
6.07.2022 Dünya
İngiltere Başbakanı Johnson’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine övgü
İngiltere Başbakanı Johnson’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğine övgü İngiltere Başbakanlık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya-Ukrayna Savaşı nedeniyle patlak veren küresel tahıl krizini çözmek için yürüttüğü liderliği övdüğü aktarıldı.
29.06.2022 Siyaset
Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında kritik NATO görüşmesi
Türkiye, İsveç ve Finlandiya arasında kritik NATO görüşmesi İsveç ve Finlandiya heyetleri ile gerçekleşen NATO’ya üyelik başvurusu istişare görüşmeleri devam ederken toplantıdan görüntüler paylaşıldı. Görüşme önce Finlandiya heyetiyle sonra İsveç heyetiyle yapıldı. İkili görüşmelerin ardından ise üçlü görüşemeye geçildiği öğrenildi.
25.05.2022 Gündem
Türkiye, İsveç ve Finlandiya heyetleri arasında kritik görüşme!
Türkiye, İsveç ve Finlandiya heyetleri arasında kritik görüşme! Türkiye heyeti, İsveç ve Finlandiya heyetleri ile NATO'ya üyelik başvurularına ilişkin istişarelerde bulunmak için bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi.
25.05.2022 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan NATO açıklaması: Yazılı mutabakat istiyoruz!
Bakan Çavuşoğlu'ndan NATO açıklaması: Yazılı mutabakat istiyoruz! İsveç Finlandiya'nın NATO başvurusuyla ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, "Heyet bugün geliyor, yarın üçlü toplantı olacak. Beklentimiz teröre desteğin kesilmesi, savunma kısıtlamalarının kaldırılması. 'Somut adım atabiliriz' dediler, yazılı mutabakat istiyoruz." dedi.
24.05.2022 Siyaset
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı...
İngiltere bu skandalla çalkalanıyor! Başbakan Boris Johnson'ın fotoğrafları basına sızdı... İngiltere'de parti skandalı. İngiliz televizyon kanalı ITV tarafından yayınlanan dört fotoğrafta Johnson, Downing Street'teki başbakanlık ofisinde düzenlenen bir etkinlikte kadeh kaldırırken görüntülendi.
24.05.2022 Dünya
Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak hamle! Japonya kriz masası kurdu...
Kuzey Kore'den gerilimi tırmandıracak hamle! Japonya kriz masası kurdu... Kuzey Kore'nin Japon Denizi istikametine doğru denizaltından fırlatılan ve balistik olduğu düşünülen yeni bir füze ateşlediği bildirildi.
7.05.2022 Dünya
İngiltere'de hükümetinin dijital ağlarında casus yazılım tespit edildi
İngiltere'de hükümetinin dijital ağlarında casus yazılım tespit edildi Bir rapora göre, İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Ofisi de dahil olmak üzere hükümet yetkililerinin kullandığı dijital ağlarda İsrail yapımı casus yazılımlar tespit edildi.
19.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Başbakanlık Ofisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki başbakanlık ofisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.