Barıştılar

Barıştılar

Son dakika barıştılar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan barıştılar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını barıştılar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Barıştılar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan barıştılar gelişmeleri de dahil olmak üzere 219 barıştılar haberi bulunmuştur. Tüm barıştılar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı
Dudu'nun katilinden şok eden oyun! Ailesini böyle oyaladı İzmir'in Urla ilçesinde barıştığı eşi Rıfat Yılmaz (26) tarafından kabloyla boğularak öldürülen Dudu Yılmaz'ın (21) ailesi, cinayet şüphelisine en ağır cezanın verilmesini istediklerini belirtti. Rıfat Yılmaz’ın kızına ait cep telefonundan kendisine mesajlar attığını söyleyen Fatma Önal, "Kızıma ulaşmaya çalıştık ve cep telefonu numarasından 'Geleceğim', 'Peşime düşmeyin', 'Sinemadayım' yazan mesajlar geldi. Aslında mesajları Rıfat Yılmaz, kızımı öldürdükten sonra onun ağzından yazmış" dedi.
17.08.2023 Yaşam
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi!
Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in arasındaki buzlar eridi! Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, sundukları program sırasında mahkemelik olmuştu. İkili arasındaki buzlar eridi ve barıştılar.
27.05.2023 Magazin
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi
Okula gelen annesini öldürdü, erkek arkadaşını yaraladı! 39 yıla kadar hapis istemi Samsun'da kendisini görmeye geldiği annesini okulda öldürüp, annesinin erkek arkadaşını da ağır yaralayan 17 yaşındaki çocuk hakkında 39 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
23.03.2023 Yaşam
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz!
Yeliz Yeşilmen: Ayrılsak da beraberiz! İş insanı Ali Uğur ile 11 yıllık evliliğini geçtiğimiz sene bitiren Yeliz Yeşilmen, geçtiğimiz günlerde bir AVM'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, ayrıldığı eşiyle ilgili konuşarak; barıştıkları yönünde ortaya atılan iddialara son noktayı koydu. "Aleyna Tilki'ye tokat atmak istiyorum" sözlerinden de bahseden şarkıcı ve oyuncu, magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalar yaptı.
10.11.2022 Magazin
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar!
Bradley Cooper ve Irina Shayk çiftinden flaş karar! "Dünyanın en güzel çifti" olarak nitelendiren Bradley Cooper ve Irina Shayk dört yıllık ilişkilerini 2019 yılında bitirmişti. Fakat Bradley Cooper ve Irina Shayk ayrılığa fazla dayanamadı ve barıştılar. Ünlü çift hakkında şaşırtan bir iddia daha ortaya atıldı.
19.11.2022 Magazin
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor
Öldürülen Büyükşen çiftinin kızı: Tanıklar jandarmaya iftira atıyor Konya'nın Karatay ilçesinde 4 yıl önce yanlış adrese girilerek öldürülen Necla (54) ve Metin Büyükşen (55) çifti cinayetinde azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (28) ile sevgilisi Abdullah Başdemir (47), cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik (47) ve yardım ettiği belirtilen tutuksuz sanık Zekeriya Okşen'in (40) yargılandığı davanın duruşmasında söz alan çiftin kızı Büşra Büyükşen (24), "Tanıklar jandarma tarafından baskı gördüğünü söyledi. Tek kaçış noktaları, jandarmaya iftira atmak" dedi.
26.10.2022 Gündem
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?'
Aslı Bekiroğlu - Can Koçkan aynı karede! 'Barıştılar mı?' 2020 yılında iki yıl aşk yaşadığı Can Koçkan'la yollarını ayıran Aslı Bekiroğlu'nun, eski sevgilisine geri döndüğü iddia edildi. Alaçatı'da tatil yapan Bekiroğlu'nun, Koçkan ile aynı karede yer aldığı bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması akıllara "Barıştılar mı?" sorusunu getirdi
21.06.2022 Künye
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman ilişkisinde sürpriz gelişme! Geçen ay ayrılmışlardı Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur ile ünlü oyuncu Müjde Uzman geçtiğimiz ay ayrılmıştı. Bir dargın bir barışık ilişkileriyle gündeme gelen ikiliden Oğuzhan Uğur, geçtiğimiz hafta ilişkilerinin bitme sebebini açıklamış ve 'Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik, sürekli hareketli.' demişti. Tüm bu gelişmelerin ardından Oğuzhan Uğur ve Müjde Uzman'dan sürpriz bir haber geldi...
12.03.2022 Magazin
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman neden ayrıldı? Sebebini böyle açıkladı: 'EKG cihazı gibiydik!'
Oğuzhan Uğur ile Müjde Uzman neden ayrıldı? Sebebini böyle açıkladı: 'EKG cihazı gibiydik!' Müzisyen ve YouTuber Oğuzhan Uğur, dijital platformda Canan Özgen'in sunumuyla yayınlanan '40' programına katıldı. Müjde Uzman'la birlikteliği boyunca 'Ayrıldılar' ve 'Yeniden barıştılar' haberleriyle gündeme gelen Uğur, ünlü oyuncu ile neden ayrıldıklarını ilk kez açıkladı. Oğuzhan Uğur, "Biz hiç ex (eski) olmadık, hep nex'i (sonrası) zorladık. Biz EKG cihazı gibiydik" dedi.
5.03.2022 Magazin
Esra Erol Ceylan ve Ramazan kimdir, kaç yaşında? Esra Erol Ceylan Ramazan olayı nedir?
Esra Erol Ceylan ve Ramazan kimdir, kaç yaşında? Esra Erol Ceylan Ramazan olayı nedir? Esra Erol Ceylan kimdir, Esra Erol Ramazan ve Ceylan olayı nedir? Ceylan ve Ramazan olayı ile ilgili aramalar yoğunlaştı. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen Ceylan ile Ramazan’ın evliliği sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu. İşte Esra Erol Ceylan Ramazan olayı…
23.02.2022 Yaşam
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklması!
Bige Önal'dan Aras Bulut İynemli açıklması! Oyuncu çift Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, geçtiğimiz temmuz ayında altı yıllık ilişkilerini sessiz sedasız sonlandırmıştı. Ekim sonunda barışan ikiliden Önal, konuyla ilgili aylar sonunda açıklama yaptı.
8.01.2022 Magazin
Serenay Sarıkaya'dan flaş Cem Yılmaz hamlesi! Gören şok oldu...
Serenay Sarıkaya'dan flaş Cem Yılmaz hamlesi! Gören şok oldu... Cem Yılmaz ile Serenay Sarıkaya ikilisi arasında yeni bir gelişme yaşandı. Sarıkaya, yaklaşık 10 ay aşk yaşadığı sevgilisi Cem Yılmaz'ın son paylaşımını beğendi. Ünlü oyuncunun bu hareketi kafaları karıştırdı. 'Tekrar barıştılar mı' sorusu gündeme geldi.
30.01.2021 Magazin
Burcu Kıratlı'ya Sinan Akçıl sorulunca...
Burcu Kıratlı'ya Sinan Akçıl sorulunca... Oyuncu Burcu Kıratlı, önceki gün geldiği İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.
16.01.2021 Magazin
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı?
Cem Yılmaz eski sevgilisiyle barıştı mı? Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 2009 yılında aşk yaşadığı oyuncu Hare Sürel’le yeniden barıştığı iddia edildi.
28.12.2020 Magazin
Bade İşçil ile eski eşi Malkoç Sualp birlikte görüntülendi
Bade İşçil ile eski eşi Malkoç Sualp birlikte görüntülendi Oyuncu Bade İşçil ve ayrıldığı eşi Malkoç Sualp Etiler’de bir mekanda görüntülendi.
11.09.2020 Magazin
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen ile ilgili sitem dolu ayrılık açıklaması
Tuba Büyüküstün'den Umut Evirgen ile ilgili sitem dolu ayrılık açıklaması Eski sevgilisi Umut Evirgen ile birkaç ay önce ayrıldıklarını açıklayan oyuncu Tuba Büyüküstün, "Bırakın sanatçı olmayı insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz?" ifadelerini kullandı.
30.07.2020 Magazin
Miray Daner ile Boran Kuzum aşk mı yaşıyor?
Miray Daner ile Boran Kuzum aşk mı yaşıyor? Kubilay Aka ile 2 buçuk yıllık ilişkisi geçtiğimiz ağustos ayında biten Miray Daner'in, gönlünü eski rol arkadaşı Boran Kuzum'a kaptırdığı iddia edildi.
19.02.2020 Magazin
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar’la barıştı mı?
Ece Erken eski eşi Serkan Uçar’la barıştı mı? 2015 yılında geçimsizlik ve şiddet iddiasıyla boşanan Ece Erken- Serkan Uçar çifti, sosyal medyadan birbirlerini takip etmeye başladı. İkilinin bu hamlesi ‘Barıştılar mı?’ sorusunu akıllara getirdi.
6.01.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Barıştılar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki barıştılar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.