Banliyö

Banliyö

Son dakika banliyö haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banliyö ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banliyö haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banliyö

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banliyö gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 banliyö haberi bulunmuştur. Tüm banliyö haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerli ve milli hızlı tren geliyor! Saatte 225 km hıza ulaşacak
Yerli ve milli hızlı tren geliyor! Saatte 225 km hıza ulaşacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, TÜRESAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü “Boji Üretim Fabrikası” açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Saatte 225 km hıza sahip Milli Elektrikli Hızlı Tren Seti Projesinde de tasarım çalışmalarında son aşamaya geldik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik
Bakan Uraloğlu: 'Yeni Sakarya' milli elektrikli tren setinde seri üretime geçtik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ülkemizin saatte 160 kilometre hıza sahip 'Yeni Sakarya' ismini verdiğimiz ilk milli ve yerli elektrikli tren seti projemizde, 2 prototip (ilk örnek) seti tamamlayarak hizmete sunduk. Seri üretime başladık" dedi.
3.01.2024 Ekonomi
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu
Halkalı-İstanbul Havalimanı Metrosu açılış tarihi belli oldu! Bakan Uraloğlu duyurdu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunarak basın açıklaması yaptı.
30.10.2023 Ekonomi
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak
Marmaray 10 yaşında! Bakan Uraloğlu: 29 Ekim'de ücretsiz olacak Dünyadaki en önemli büyük projelerden biri olan, Avrupa ile Asya kıtaları arasında kesintisiz demiryolu ulaşımına sağlayan Marmaray, Cumhuriyetimizin 100. Yılında 10’nuncu yaşını kutluyor.
27.10.2023 Ekonomi
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi?
28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? 28 Ekim ve Cumhuriyet Bayramı’nda Marmaray, metro, tramvay metrobüs ücretsiz mi? 28-29 Ekim otobüsler ücretsiz mi, hafta sonu İETT bedava mı? İstanbul’da İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları hafta sonu ücretsiz olacak. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla hafta sonu İstanbul’da toplu taşıma ücretsiz olacak. Ücretsiz geçiş için İstanbulkart’ın kişiselleştirilmiş olması gerekiyor.
27.10.2023 Gündem
İstanbul’a yeni metro! Bakan Uraloğlu açılış için tarih verdi
İstanbul’a yeni metro! Bakan Uraloğlu açılış için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul'da yapımı süren yeni metro hattının açılışı için tarih verdi. Bakan Uraloğlu, hattın ekonomik olarak 6.1 milyar dolarlık katkı sağlayacağını açıkladı.
15.10.2023 Yaşam
Versay Antlaşması Özeti Ve Önemi... Versay Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Versay Antlaşması Özeti Ve Önemi... Versay Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Dünya savaşları içerisinde en sancılı olan 1. Dünya savaşı döneminde itilaf ve ittifak devletleri arasında savaşın sona erdirilmesi için Fransa'nın Paris şehrinde bir konferans düzenlenmiş ve konferans sonucunda Versay Antlaşması İmzalanmıştır.
15.09.2023 Eğitim
Marmaray Durakları İsimleri... Güzergahı, saatleri! Marmaray kaçta açılıyor, son sefer saat kaçta? Gebze-Halkalı Marmaray kaça kadar açık, kaç TL?
Marmaray Durakları İsimleri... Güzergahı, saatleri! Marmaray kaçta açılıyor, son sefer saat kaçta? Gebze-Halkalı Marmaray kaça kadar açık, kaç TL? Anadolu yakası ile Avrupa yakasını birleştiren Marmaray İstanbul’un en çok kullanılan raylı ulaşım araçlarının başında geliyor. Eski banliyö hattının üzerinde inşa edilen Marmaray Halkalı-Gezbe arasında sefere çıkıyor, seferler 15 dakikada bir ring şeklinde yapılıyor. Başlangıç ve bitiş arsında 43 durak bulunan Marmaray’da Zeytinburnu ile Maltepe istasyonları arasında ise 8 dakikada bir ilave seferler yapılır. İstanbul'un en uzun toplu taşıma aracı olan Marmaray hattı metrobüs, metro, tramvay, İETT otobüsü, minibüs ve vapur gibi diğer toplu taşıma araçlarıyla da bağlantılıdır. Seferler ise sabah 06.00’da başlar, 22.15’ê kadar sürer. Peki, Marmaray son sefer saat kaçta, ilk sefer ne zaman başlıyor? Anadolu Avrupa Gebze-Halkalı Marmaray hareket saatleri, fiyatları, durakları…
4.03.2023 Gündem
Marmaray ve İstanbul Havalimanı metro hattı 24 saat aralıksız hizmet verecek
Marmaray ve İstanbul Havalimanı metro hattı 24 saat aralıksız hizmet verecek Marmaray banliyö hattı ve Kağıthane-İstanbul Havalimanı metro hattı deprem bölgesinden gelen vatandaşların ulaşımını kolaylaştırmak için 12 Şubat Pazar günü 24:00’a kadar 24 saat aralıksız hizmet verecek.
8.02.2023 Gündem
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: İZBAN'ın yüzde 70'i bakanlığımızca yapılmıştır
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı: İZBAN'ın yüzde 70'i bakanlığımızca yapılmıştır Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca, 'İzmir Banliyö Sistemi' (İZBAN) yatırımının yüzde 70'inin bakanlık tarafından yapıldığı bildirildi.
27.01.2023 Yaşam
Paranız cebinizde kalıyor! Değişimin parolası: Minimalizm
Paranız cebinizde kalıyor! Değişimin parolası: Minimalizm Yaşam standarlarının artması, insanların istediği ürüne kolay ulaşabilir olması kimileri için 'tüketim çılgınlığı' haline gelirken, kimileri de tüketimin mutluluk getirmediğini fark ederek az eşya ile hayatının her alanında sadeleşmeyi tercih ediyor. Sade yaşam ile daha bilinçli alışveriş yapan tüketiciler tasarruf sağlayarak deneyimler için hem vakit hem de para ayırabiliyor.
25.01.2023 Gündem
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler
Paris'teki cenazede terör örgütü PKK skandalı! Avrupa'nın dört bir yanından geldiler Fransız vatandaşı aşırı sağcı bir saldırganın Paris'te öldürdüğü üç kişinin cenaze töreni terör paçavraları ve elebaşının posteri önünde gerçekleşti. Avrupa'nın dört bir yanından kiralık otobüslerle taşınan dışarıdaki kalabalığın elinde de paçavralar ve fotoğraflar vardı.
4.01.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın minik kondüktörlerle sohbeti gülümsetti
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın minik kondüktörlerle sohbeti gülümsetti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep ziyaretinde minik kondüktörler tarafından karşılandı. Erdoğan, miniklere, "Allah sizi nazardan saklasın" dedi, bunun üzerine bir minik Erdoğan’a "Sizi de nazardan saklasın" diyerek cevap verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan minik kondüktörün duasına "Amin" diyerek karşılık verirken gülümseten bir diyalog oluştu.
7.11.2022 Gündem
Gaziray güzergahı ve durakları! Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek?
Gaziray güzergahı ve durakları! Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek? Gaziantep Gaziray güzergahı açılış sonrası merak konusu oldu. Gaziray, günlük yaklaşık 3 bini aşkın yolcuya hizmet verecek. Peki, Gaziray nedir, nerelere gidiyor, Gaziantep Gaziray nereden geçecek? Gaziray güzergahı ve durakları…
7.11.2022 Gündem
Gaziray'ın ilk sürüşünü Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı
Gaziray'ın ilk sürüşünü Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün açılışı yapılan Gaziray Banliyö Hattı ilk sürüşü için Beylerbeyi İstasyonu'na geldi.
5.11.2022 Haber
Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak?
Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak? Gaziray açılışı yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile diğer protokol üyeleri, Beylerbeyi İstasyonu’na giriş yaptı ve Gaziray Banliyö Hattı ilk sürüşünü gerçekleştirdi. Peki, Gaziray ücreti ne kadar, Gaziray ücretsiz mi olacak?
5.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazianteplilere müjdeyi verdi: Gaziray yılbaşına kadar ücretsiz olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazianteplilere müjdeyi verdi: Gaziray yılbaşına kadar ücretsiz olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep İstasyon Meydanı'nda Gaziray, Büyükşehir yatırımları, 70 fabrika ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Birileri kıta kıta geziyor. Amerika olmadı, İngiltere, İngiltere olmadı, Almanya. Temiz para arıyormuş ama gittiği yer tüm dünyanın iliğini kemiğini sömürenlerin kapısı. Nere gittiğinin farkında mısın?" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Türkiye ekonomi noktasında dünyaya örnek bir hale geldi" dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan açılışı yapılan Gaziray'ın yılbaşına kadar ücretsiz olduğunu açıkladı.
5.11.2022 Siyaset
Banliyö ne demek, banliyö treni nedir? Metro ile banliyö treni arasındaki fark ne?
Banliyö ne demek, banliyö treni nedir? Metro ile banliyö treni arasındaki fark ne? 16 duraklı GAZİRAY Banliyö Hattı’nın çalışmaları sona erdi. Metro konforundaki banliyö hattı GAZİRAY açılışı yapıldı. Peki, Banliyö ne demek? Banliyö treni nedir, metrodan farkı ne?
5.11.2022 Gündem
Gaziray açılışı saat kaçta, nerede yapılacak? Gaziray metrosu ne zaman açılacak?
Gaziray açılışı saat kaçta, nerede yapılacak? Gaziray metrosu ne zaman açılacak? Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları iş birliğinde yürütülen, GAZİRAY Banliyö Metro Hattı açılışı yapılıyor. Peki, Gaziray açılışı saat kaçta, nerede yapılacak? Gaziray metrosu ne zaman açılacak?
5.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tahıl krizinin çözümü diplomatik bir başarıdır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21. Yüzyılda Siyaset ve Yeni Açılımlar Forumu'nda konuştu. Erdoğan, tahıl krizinin çözümünün diplomatik bir başarı olduğunu vurgularken krizlerde Türkiye'nin önemli rol oynadığını belirtti.
5.11.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’e ne zaman gelecek? Erdoğan’ın Gaziantep programı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’e ne zaman gelecek? Erdoğan’ın Gaziantep programı! Gaziray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle hizmete girecek. Peki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep’e ne zaman gelecek?
5.11.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor
Bakan Karaismailoğlu: Taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştiriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yüreği vatan sevgisinden, millet aşkından yoksun, tek işi konuşmak olanlara baktığımızda, şunu çok net görüyoruz ki; proje yapmayı bırakın, taş üstüne taş koymaktan aciz olanlar, projelerimizi eleştirenlerin en ön safında yer alıyor" dedi.
1.09.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Banliyö ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banliyö haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.