Banka Şubesi

Banka Şubesi

Son dakika banka şubesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan banka şubesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını banka şubesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Banka Şubesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan banka şubesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.045 banka şubesi haberi bulunmuştur. Tüm banka şubesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Nurseli İdiz’den ‘Seçil Erzan’ örneği: ‘Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım’
Nurseli İdiz’den ‘Seçil Erzan’ örneği: ‘Türkiye’nin başına çok daha büyük felaketler çıkarırdım’ Parayla ilişkisinin hiçbir zaman iyi olmadığını söyleyen Nurseli İdiz Seçil Erzan örneğini verdi. Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü kazandıktan sonra konservatuvarı tercih eden oyuncu, “Rakamlarla ilişkimi düşünürsek Türkiye’nin başına ekonomik felaketler çıkarırdım. Seçil Erzan gibi olmazdım ama banka şubesi çökerdi” açıklamasında bulundu.
2.04.2024 Magazin
Chip Para Nasıl Kullanılır? Chip Para Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Chip Para Nasıl Kullanılır? Chip Para Kullanırken Yapılması Gerekenler... Farklı bankaların kartlarında biriken miktar chip para olarak ifade edilmektedir. Özellikle bu durum kredi kartı ile gerçekleştirilen alışverişin arkasından gelen belirli yüzdelerdeki miktardır. Her bankanın kendine özgü kredi kartı doğrultusunda chip para sistemi bulunur. Bu sistem herhangi bir şekilde nakli dönüşmez. Ancak anlaşmalı üye iş yerleri üzerinden farklı ürün ve hizmeti elde etme şansı vermektedir.
6.07.2023 Ekonomi
TOKİ'den flaş uyarı! Halk Bankası ve Ziraat Bankası'ndan yapılıyor
TOKİ'den flaş uyarı! Halk Bankası ve Ziraat Bankası'ndan yapılıyor TOKİ Başkanlığı, konut projelerini suistimal eden dolandırıcılık girişimlerine karşı uyararak konutların başvuru toplama, sözleşme imzalama, devir, teslim, tapu gibi işlemlerinin tamamı Halk Bankası ve Ziraat Bankası'nın yetkili şubeleri aracılığı ile yapıldığını hatırlattı.
4.10.2022 Ekonomi
Antalya'da banka müdürü, şubede rehin alındı
Antalya'da banka müdürü, şubede rehin alındı Antalya'nın Kepez ilçesinde bulunan Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürü, kimliği belirsiz silahlı kişi tarafından rehin alındı. Durumun bildirilmesiyle gelen polis ekipleri, banka şubesi önünde önlem alırken, çalışma başlattı.
12.08.2022 Haber
Banka müdürünü şubede rehin aldı! 2 saatin sonunda teslim oldu
Banka müdürünü şubede rehin aldı! 2 saatin sonunda teslim oldu Antalya'da, Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinin müdürünü silahla rehin alan M.R.D., polis ekiplerinin 2 saatlik ikna çalışmasının sonunda teslim oldu. Bankada görevli personelin saat 17.00 sıralarında dışarı çıkmasının ardından özel harekat polisleri, şubeye girdi. Müzakere görüşmeleriyle teslim olmaya ikna edilen M.R.D., gözaltına alındı.
12.08.2022 Yaşam
Ödemelerin bankalar ya da PTT aracılığı ile yapılması zorunlu! Çalışan- işveren yüz binleri kapsayan karar, 7.097 TL...
Ödemelerin bankalar ya da PTT aracılığı ile yapılması zorunlu! Çalışan- işveren yüz binleri kapsayan karar, 7.097 TL... Çalışan- işveren yüz binlerce kişiyi kapsıyor. Bankalar aracılığı ile ödenmesi zorunlu. Eğer uyulmazsa para cezası var, 429 liradan 7.097 liraya kadar çıkabiliyor. 5 kişiden fazla işçi çalıştıran işverenlerin işçilerin ücretini banka aracılığıyla yapması gerekiyor. Konuya ilişkin Yargıtay kararı da bulunuyor. Buna göre, ücretin ödenmediği veya eksik ödendiği iddiasıyla açılan davalarda ücretin ödendiğini ispat yükü işverende bulunuyor. İşveren ödeme yaptığı zaman, ödeme amacını da mutlaka dekontun açıklama bölümüne yazması gerekiyor. İşvereni bekleyen diğer sorun ise ücretlerin ödendiğini eğer kanıtlayamazsa tekrar ödeme yapması gerekiyor.
Yargıtay'dan çalışanları ilgilendiren emsal karar! Tazminatsız kovuldu
Yargıtay'dan çalışanları ilgilendiren emsal karar! Tazminatsız kovuldu Çalıştığı bankada, babasına ait hesapta işlem yapan genç bankacı, tazminatsız işten kovuldu. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, babasının yokluğunda işlem yapıp yerine imza attan bankacıya kıdem ve ihbar tazminatı ödenmeyeceğine hükmetti.
12.07.2022 Çalışma Hayatı
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?
Sel mağdurlarına yardım ne zaman başlıyor? Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak? Sel mağdurlarına yardım için yapılan aramalar arttı. İstanbul Valiliği, Esenyurt'ta meydana gelen sel baskınları sebebiyle evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşlara nakdi yardımların başladığını belirtti. Söz konusu gelişmenin ardından “Esenyurt sel baskını nedeniyle mağdur olanlara nakdi yardım nasıl yapılacak, sel mağdurları nereye başvuracak?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte Sel mağdurlarına yardım…
11.07.2022 Ekonomi
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak
Nakdi destek kararı! 10.000, 5.000 ve 3.000 TL para yardımı yapıacak Para desteği verilecek. İlk etapta yapılacak yardım miktarı açıklandı. 3.000 TL'lik ödeme yapılacak. Selden etkilelen vatandaşlara devlet desteği verilecek. Bakan Yakın sosyal medya üzerinden destek ile ilgili detayları açıkladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "İstanbul'da meydana gelen yoğun yağışlar neticesinde evleri zarar gören ve selden etkilenen vatandaşlarımıza ilk etapta 3.000 TL nakdi yardım yapacağız." ifadelerini kullandı. Bakan Soylu ise Esenyurt'ta evini su basanlara 5.000 lira, işyerini su basanlara ise 10 bin TL destek verileceğini duyurdu.
10.07.2022 Ekonomi
İstanbul’da sel felaketi! Sağanak kuvvetli vurdu! Vali saat verip uyardı...
İstanbul’da sel felaketi! Sağanak kuvvetli vurdu! Vali saat verip uyardı... İstanbul’da sel felaketi! Esenyurt başta olmak üzere Şişli, Sarıyer, Bağcılar, Esenyurt ve Silivri’de yollar adeta dereye döndü, evleri su bastı, arabalar sele kapıldı. Can kaybının olmadığı felakette, itfaiye ekiplerinin tahliye çalışmaları sürüyor. Felaket bölgesinde incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, evleri ve işyerleri su basan vatandaşlarımız yalnız kalmayacağını belirterek, “Hemen ilk etapta 5'er bin liralık evlerine su basanlara, iş yerleri su basanlara da 10'ar bin liralık bugün itibariyle bir banka şubesi açtırdık” dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise 128 daire, 12 iş yeri, 3 fabrika su baskınından etkilendiğini duyurdu. İşte İstanbul’daki sel felaketinden son dakikalar...
10.07.2022 Gündem
5 bin liralık yardım yapılacak! Bakan Soylu duyurdu
5 bin liralık yardım yapılacak! Bakan Soylu duyurdu Esenyurt'ta sel felaketinin ardından incelemelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Evleri ve işyerleri su basan vatandaşlarımız yalnız kalmayacaklar. Hemen ilk etapta 5'er bin liralık evlerine su basanlara, iş yerleri su basanlara da 10'ar bin liralık bugün itibariyle bir banka şubesi açtırdık. Hemen kendilerine nakit olarak elden verilecek" dedi.
10.07.2022 Ekonomi
Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Emekli maaşı alanlara bankalardan özel fırsatlar bulunuyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği promosyon ödemesiyle birlikte neredeyse bir maaş kadar promosyon veriliyor. Bankalar tarafından emekliye sunulan bu seçenek mevcut bankada kalma şartıyla her emekliye ödeniyor. Süresi dolanlar da bankaların emekli promosyonu miktarlarına bakarak yeni bankalarını belirliyor. Pek çok kişi de bankaların promosyon seçeneklerinden faydalanmak için emekli maaşının başka bankaya taşınması sğrecini araştırıyor. Peki, Emekli maaşı başka bankaya nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte detaylar…
10.06.2022 Emekli
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura çekilişi ne zaman, TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel kura sonuçları ne zaman açıklanacak? TOKİ İzmir Kemalpaşa Çambel 2. ve 3. etap projeleri kapsamında 287 adet konut satışa sunuldu. 11 Nisan’da başlayan başvurular bugün sona erecek. Peki, Kemalpaşa TOKİ kura çekimi ne zaman? TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları ne zaman açıklanacak, Kemalpaşa TOKİ başvurusu bitti mi?
15.04.2022 Ekonomi
Para hesaba girer girmez yüzde 15 kesilecek! Gelir vergisinde flaş gelişme
Para hesaba girer girmez yüzde 15 kesilecek! Gelir vergisinde flaş gelişme Gelir vergisinde yeni dönem! Sosyal medya fenomenleri ödemek zorunda. Gelir Vergisi Yasası’na eklenen bir maddeyle (Mükerrer 20/b.) ile artık Youtube, Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden reklam ve benzeri gelir elde edenler için istisna geldi. (26 Ekim 2021 tarihli Resmi Gazete) Artık ne vergi ödeme yükümlülükleri var, ne de defter tutma-beyanname verme gibi ödevleri var. Hesaplarına para girişi olan bankalar, gelen paradan otomatik yüzde 15 kesinti (stopaj) yapacak, vergilendirme de kendiliğinden sonuçlanmış olacak. Ta ki gelen hasılat; yıllık (2022 için) 880 bin lirayı bulana dek… 880 bin lirayı aşan tutarda gelir elde edenler için bizzat beyanname verme-vergi ödeme yükümlülüğü başlıyor.
18.01.2022 Ekonomi
Zimmetine 2,5 milyon dolar geçirdiği iddia edilen banka müdürü tutuklandı!
Zimmetine 2,5 milyon dolar geçirdiği iddia edilen banka müdürü tutuklandı! Sivas'ta, müşteri hesaplarından zimmetine 2,5 milyon dolar geçirdiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen banka şubesi müdürü Barış Tidin (47), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
14.01.2022 Gündem
QNB Finansbank resmen duyurdu! Hesaba gelen paralar...
QNB Finansbank resmen duyurdu! Hesaba gelen paralar... QNB Finansbank resmen duyurdu. Hesaba gelen paralara ilişkin açıklama yapıldı. Dev banka bireysel ve tüzel tüm müşterilerine bildirdi. QNB Finansbank, Gelen SWIFT İzleme (Inbound Tracking) hizmeti ile hesaplara gelen yabancı para transferlerini dijital kanallar üzerinden adım adım izleme imkanı sunuyor. Tüm bilgiler anlık ve şeffaf olarak izlenebiliyor.
22.05.2021 Ekonomi
Bankalarda flaş değişiklik! Maliyet düştü
Bankalarda flaş değişiklik! Maliyet düştü Bankacılık sektöründe önemli değişiklik. Milyonları kapsıyor. Artık bankacılık işleri için banka şubesine gitmeye gerek kalmayacak. Düzenlemeler hem vakit hem de para kaybının önüne geçecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...
2.04.2021 Ekonomi
Sigortadan para alamaz! Merak konusu olmuştu
Sigortadan para alamaz! Merak konusu olmuştu Fethiye'de Kelebekler Vadisi'ndeki kayalıklardan eşi tarafından aşağıya atılarak öldürüldüğü ortaya çıkan 7 aylık hamile Semra Aysal'ın katil zanlısı Hakan Aysal'ın olaydan önce eşine sigorta yaptırdığı ortaya çıkmıştı. Katil zanlısının sigortadan para alıp alamayacağı ise merak konusu olmuştu. O soru cevabını buldu.
15.02.2021 Gündem
Kredi çekenlere iyi haber! Bankaları üzen karar...
Kredi çekenlere iyi haber! Bankaları üzen karar... Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emsal niteliğinde bir karara imza atıldı. Kredi çekenleri çok yakından ilgilendiren Yargıtay kararında vatandaşlar için güzel haber geldi. Bankalar artık bunu yapamayacak. O parayı vatandaştan talep edemeyecek. İşte kredi çeken vatandaşları sevindiren kararın detayları.... İhtiyaç kredisi çeken müşterinin kanser hastası olduğunu bilen banka şubesi, hayat sigortası karşılığında talep edilen parayı tüketici hesabına yatırdı. Bir süre sonra müşteri hayatını kaybedince banka, mirasçılar hakkında icra takibi başlatınca devreye Yargıtay girdi. Yüksek Mahkeme; ölen kişinin hayat sigortası varsa kredi borcundan dolayı mirasçılarına müracaat edilemeyeceğine hükmetti.
27.12.2020 Ekonomi
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar...
Kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Bankalar... Kredi kartı kullanan milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Bankalarla ilgili dikkat çeken emsal niteliğinde bir limit kararı geldi. Özel bankadan kart çıkaran kişi kredi kartı belirlenen limiti geçtiğinde kendisine bilgi verilmesini istedi ama banka müşterisinin talimatına kulak asmadı. Sonrasında ise müşteri hayatının şokunu yaşadı çünkü evine haciz geldi. Dava mahkemeye taşındı ve Yargıtay son noktayı koydu. Bankanın talimatlara uygun olarak hareket etmediğine kanaat getirdi.
12.12.2020 Ekonomi
İstanbul'da fidye operasyonunda 2'si polis 8 şüpheli gözaltında
İstanbul'da fidye operasyonunda 2'si polis 8 şüpheli gözaltında Fatih'te Ürdün uyruklu bir kişinin eşini kaçırarak fidye istedikleri iddia edilen 2'si polis memuru 8 kişi yakalandı.
10.12.2020 Gündem
Türkiye’de banka şubelerinin yarıdan fazlası 5 ilde!
Türkiye’de banka şubelerinin yarıdan fazlası 5 ilde! Türkiye'de banka şubelerinin yarıdan fazlası, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da hizmet verirken, bu şehirlerde 5 bin 750 şube bulunuyor.
7.11.2020 Gündem
Banka nakil aracından 4 milyon 400 bin TL'yi alıp, kaçtı
Banka nakil aracından 4 milyon 400 bin TL'yi alıp, kaçtı Ankara'da güvenlik görevlisi Ayhan B., görevli olduğu banka nakil aracındaki 4 milyon 400 bin TL'yi alarak, kaçtı. Para çantasıyla kaçarken güvenlik kamerasına yansıyan Ayhan B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
7.09.2020 Yaşam
Banka müdürünün testi pozitif çıktı, 3 çalışan karantinada
Banka müdürünün testi pozitif çıktı, 3 çalışan karantinada Mardin'in Derik ilçesinde, corona virüs testi pozitif çıkan banka müdürü S.D. hastanede tedaviye alınırken, aynı katta çalışan 3 kişi ise evlerinde karantinaya alındı.
8.07.2020 Corona Virüsü
PTT'den emekliye ihtiyaç kredisi! PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT kredisi veren bankalar ve faiz oranları
PTT'den emekliye ihtiyaç kredisi! PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT kredisi veren bankalar ve faiz oranları PTT nakit ihtiyaçı olan emeklilere ve kurum çalışanlarına kredi desteği sağlıyor. PTT vasıtasıyla alınabilen krediler internette merak ediliyor. Peki, PTT kredi başvurusu nasıl yapılır? PTT kredisi veren bankalar, başvuru şartları ve faiz oranları...
17.06.2020 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Banka Şubesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki banka şubesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.