Balkon

Balkon

Son dakika balkon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan balkon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını balkon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Balkon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan balkon gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.322 balkon haberi bulunmuştur. Tüm balkon haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Gündem
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar!
Döviz bürosunun kasasına duvarları dele dele ulaştılar! İstanbul'un Bağcılar İlçesinde binanın duvarında açtıkları delikten önce kasap dükkanına sonra döviz bürosunun kasasına ulaşan hırsızlar, oksijen tüpü ile döviz bürosunun kasasını eritmeye çalışırken, alarm sistemi devreye girdi. Hırsızlar ise yanlarında getirdikleri malzemeleri bırakıp olay yerinden kaçtı. Döviz bürosu sahibi Çağlar Kaya, "İçeride 5-6 saatlik bir zaman geçirmişler ve kaza kaza gelmişler" ifadelerini kullandı.
7.04.2024 Gündem
Komşusunun evine girip saldıran zanlının ifadesi şoke etti: "Beni periler çağırdı"
Komşusunun evine girip saldıran zanlının ifadesi şoke etti: "Beni periler çağırdı" Samsun’un İlkadım ilçesinde komşusunun balkonuna atlayıp cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Ramazan Kodalak (38), tutuklandı. Şüphelinin ifadesi ise şoke etti.
2.04.2024 Gündem
CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü: 1'i ağır, 4 yaralı
CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü: 1'i ağır, 4 yaralı Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü
Seçim kutlamaları sırasında parti binasının balkonu çöktü Denizli’nin Tavas ilçesinde kesin olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe binasındaki balkonun çökmesi sonucu çok sayıda partili yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Denizli CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü; 1'i ağır, 4 yaralı
Denizli CHP ilçe başkanlığında seçim kutlamasında balkon çöktü; 1'i ağır, 4 yaralı Denizli'nin Tavas ilçesinde CHP ilçe başkanlığı binasında seçim kutlaması sırasında balkon çöktü, 1'i ağır, 4 kişi yaralandı.
31.03.2024 Gündem
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı?
Erdoğan açıklaması canlı: 31 Mart Recep Tayyip Erdoğan açıklama canlı izle! Erdoğan açıklama yapacak mı? Erdoğan balkon konuşması canlı izle! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Son dakika haberine göre Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart akşamı açıklama yapacak. Saat 00:30'da Ankara'daki AK Parti Genel Merkezi'nde vatandaşlarla buluşacağı açıklandı. Peki Erdoğan açıklaması ne zaman?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak ve açıklama yapacak? 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için oy verme işlemi, Türkiye genelinde saat 17.00 itibarıyla tamamlandı. Sandıklar açılmaya devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması yapıp yapmayacağı da araştırılamaya başlandı. Peki, Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak mı (31 Mart Pazar)? Erdoğan bugün saat kaçta konuşacak?
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye promosyon müjdesi: 8-12 bin lira ödeme yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP yönetimi sadece beceriksizlerden ve kifayetsizlerden değil, aynı zamanda kendini geliştirme yönünde hiçbir çabası olmayan tembellerden oluşuyor. Onların gündemi başka. Parti içi iktidar kavgaları kendilerini ilgilendirir ama deste deste para sayma görüntülerinin izahını yapamadılar. Çıkıp olayı dürüstçe açıklamak yerine sağa sola saldırarak, çirkinleşerek, kabalaşarak, skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar. Seçim kazanmak için, kendi akıllarınca birileriyle DEM’leniyorlar. Ama orada da durum pek parlak gözükmüyor" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere verilecek banka promosyonu ile ilgili olarak ise, 'Kamu bankalarımız bu yılki promosyon ödemesi miktarlarını 8 bin lira ile 12 bin lira arasında belirledi.' açıklamasında bulundu. Erdoğan, Kayseri'nin ardından Kilis Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Gündem
Adana Demirspor - Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı
Adana Demirspor - Sivasspor maçının biletleri satışa çıktı Adana Demirspor’un Sivasspor ile karşılaşacağı maçın biletleri satışa çıktı
14.03.2024 Adana
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı
Ev sahibi şikayetçi oldu! Şoke eden gerçek ortaya çıktı Avcılar'da bir ev sahibi 4 katlı binanın 2. katındaki daireyi kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdi. Daireyi kiralayan kişi ise başka bir kiracı buldu. Daireyi son kiralayan, her odaya 10 yatak koyarak günlük kiralık daireden para kazanmaya başladı. Şikayetlerin artması üzerine ev sahibi İstanbul Emlakçılar Odası'ndan yardım istedi. Haber verilmesi üzerine daireye gelen polis ekipleri, 27 yatak konulan evde çok sayıda yabancı uyruklunun kaldığını tespit etti.
4.03.2024 Gündem
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı
Rehin aldığı eşine kurşun yağdırarak öldürdü! Savcılıkta dehşet dolu anları anlattı Çekmeköy'de tartıştığı eşi Emine Ülkü Araz'ı evde rehin aldıktan sonra tabancayla vurarak öldüren Hakan Araz 'Tasarlayarak kasten öldürmek' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hakan Araz savcılıktaki ifadesinde, "Balkona doğru ben atlayacağım diyerek yürüdü. Ben de bunun üzerine Emine'ye elimdeki silahla ateş ettim. Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, daha sonra Emine yere düştü. Bende balkon kapısının eşiğinde şuurumu kaybederek bayılmışım" dedi.
28.02.2024 Gündem
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor
Adana Demirspor - Fatih Karagümrük maçının biletleri satışa çıkıyor Adana Demirspor’un, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında evinde Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın biletleri bugün saat 19.40'ta satışa çıkacak.
29.02.2024 Adana
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri...
Reval Görüşmeleri Nedir, Özellikleri Nelerdir? Reval Görüşmelerinin Önemi Ve Özellikleri... Reval görüşmeleri 9 Haziran 1908 tarihinde Estonya'nın Tallinn kentinde Rus Çarı ile İngiltere Kralı arasında gerçekleştirilmiş olan bir görüşmedir. Reval görüşmelerinin Rusya ve İngiltere açısından birçok farklı nedeni vardır.
10.02.2024 Yaşam
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik
Başkan Sancak’tan tribünde değişiklik Yukatel Adana Demirspor yarın önemli maçta Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Yeni statta oynanacak olan zorlu karşılaşma 19.00’da başlayacak.
26.01.2024 Adana
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası
İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası Esenyurt'ta 2022 yılından evinde başında vurulmuş halde bulunan ve intihar süsü verilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç'ın eşi Abdulkerim Kılıç ilk olarak 'Eşi kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Ancak sanığa verilecek cezanın geleceği üzerindeki olumsuz etkilerini göz önüne alarak bu cezayı müebbet hapis cezasına indirdi. Ceylan Kılıç'ın babası Cevdet Allahverdi, "Damadım olaydan önce tavanı kırıp kızıma,' 'Kendini as, sen kendini asmazsan ben seni öldürürüm' demiş. Kızım uyurken kafasından aşağıya kaynar su dökmüş. Bize kanlı peçete içinde kanlı saç ve deri parçaları yollamışlar. Abdulkerim, kızımın satırla bacağına ve kafasına vurmuş" bunları sanığın kardeşiyle evli olan diğer kızım Gülşen eşime anlatmış" dedi.
11.01.2024 Gündem
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu
Balkon cinayeti sanığı: Kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum, kazayla oldu Esenler'de 2 çocuk babası Erhan Kaşa (32)'ın balkonda vurularak öldürülmesiyle ilgili görülen davada müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Esetekin, "Toplamda kaç el ateş ettiğimi hatırlamıyorum. Bu kazayla meydana gelmiş bir olay, istemeyerek oldu. Ölen kişi benim kardeşim gibiydi, ona zarar vermek istemezdim" dedi.
26.12.2023 Gündem
Hava almak için balkona çıktı hayatını kaybetti! Facia saniye saniye kameraya yansıdı
Hava almak için balkona çıktı hayatını kaybetti! Facia saniye saniye kameraya yansıdı Hava almak için balkona çıkan bir kişi 7.kattan düşerek hayatını kaybetti. 31 yaşındaki Muzaffer Gümüş, hava almak için çıktığı balkonun çökmesi sonucu 7.kattan düşerek hayatını kaybetmişti.
4.12.2023 Gündem
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular
Vicdanları sızlatan hırsızlık: Şehidin baba ocağını soydular Elazığ’da yalnız yaşayan Şehit Binbaşı Zafer Kılıç'ın babası Ahmet ile annesi Şehriban Kılıç çiftinin evine giren hırsız, 200 bin lira değerinde eşya çaldı. Özellikle oğlundan kalan 31 yıllık saatin çalınmasından dolayı yüreğinin acıdığını dile getiren anne Şehriban Kılıç, “Zafer’in saati bana çok acı veriyor. Siz, bu bayraktan ve şehidimin fotoğraflarından da mı utanmadınız” diyerek sitem etti.
22.10.2023 Yaşam
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı
İstismar cinayeti dedi ama gerçek bambaşka çıktı Eyüpsultan'da eşine 5 yıl önce cinsel saldırıda bulunduğunu söylediği kuzeni Abdullah Koşar'ı başından vurarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aslan İlhan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Savcılık, olay yerinde 'Namussuzluğun bedeli budur' notu bulunmasına rağmen, cinayetin maktul Koşar, şüpheli Aslan İlhan, İlhan'ın eşi ve ağabeyleri arasında Trakya'da bulunan definenin paylaşımı konusundaki anlaşmazlık yüzünden gerçekleştiğine kanaat getirdi. Savcılık, Aslan İlhan, eşi Semanur İlhan ve ağabeyleri Erdal İlhan ve Nedim İlhan'ın "Tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle cezalandırılmaları talebiyle dava açtı.
26.08.2023 Yaşam
Mahalleli ne olduğunu anlamadı! 'Beni kurtarın' diye bağırdı, kocası gözaltında
Mahalleli ne olduğunu anlamadı! 'Beni kurtarın' diye bağırdı, kocası gözaltında Esenler'de evin balkonuna çıkarak  'Beni bu adamdan kurtarın' diye bağıran kadını görenler, polise haber verdi. Polis ekipleri,  iki çocuğu ile birlikte kadını evden çıkarırken, kocası gözaltına alındı. 
19.08.2023 Yaşam
Bakanlıktan 'su bitiyor' uyarısı: Halı ve balkon yıkamayın
Bakanlıktan 'su bitiyor' uyarısı: Halı ve balkon yıkamayın Havaların aşırı ısınmasıyla birlikte kuraklık kapıyı çalarken Tarım ve Orman Bakanlığı susuz kalmamak için bir dizi tasarruf önerisinde bulundu: Halı ve balkonları yıkamayın, silin. Sebze ve meyveleri kapta yıkayın, daha az su isteyen lavanta yetiştirin...
28.07.2023 Gündem
Ev sahibi - kiracı milyonları kapsıyor! 30 gün süresi var, tahliye davası açılıyor
Ev sahibi - kiracı milyonları kapsıyor! 30 gün süresi var, tahliye davası açılıyor Kiracı ya da mülk sahibi fark etmiyor. Herkes için geçerli. Süre sınırı bulunuyor. Son günlerde kiracı ve mülk sahipleri arasında sık yaşanan tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Evcil hayvan sahiplerini yakından ilgilendiriyor. Evin bir parçası haline gelen evcil hayvanların komşuları rahatsız etmesi durumunda ne olur? Uzman isim yanıtladı. İşte ayrıntılar...
25.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Balkon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki balkon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.