Bakkallar

Bakkallar

Son dakika bakkallar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakkallar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakkallar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakkallar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakkallar gelişmeleri de dahil olmak üzere 199 bakkallar haberi bulunmuştur. Tüm bakkallar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama
Zincir marketlere ‘mesafe’ kısıtlaması geliyor! Küçük esnafa nefes aldıracak uygulama Rekabet Kurumu, zincir market açılışları için mesafe uyarısında bulundu. Açıklamada, belirlenecek bir mesafe çapında aynı ekonomik bütünlük içerisinde yer alan perakendecilerin ikinci bir şube açmalarının yasaklanabileceği belirtildi. Küçük esnafın neredeyse yok olduğunu dile getiren TÜKONFED Başkan Vekili Güllü, düzenlemenin hayata geçmesinin yerel işletmelerin rekabetine büyük oranda katkıda bulunacağını söyledi.
6.04.2023 Ekonomi
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Her kalitenin en ucuzu bizde Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, son haftalarda marketler tarafından yapılan fiyat sabitlemesi ya da indirimlerin arkasında TK Marketleri’nin olduğunu belirtti. Aydın, “200 ana kategoride bin 400 ürünümüz var. Bu ürünlerde en ucuz ürünü biz satıyor, piyasa fiyatını biz belirliyoruz. Biz bunu yapınca diğer marketler de fiyat sabitledi. Şimdi üç farklı kalitede ürün çıkaracağız. İddiamız her cebin, her kalitenin en ucuzu bizde” dedi.
31.01.2023 Ekonomi
Bakkallarda yeni dönem! 6 ilde başladı, indirimli fiyatla satılacak
Bakkallarda yeni dönem! 6 ilde başladı, indirimli fiyatla satılacak Zincir marketler karşısında zor durumda kalan bakkallar için yeni dönem başladı. 6 ilde resmen harekete geçildi. Artık ürünler indirimli fiyattan tüketiciyle buluşacak. İşte haberin detayları...
5.12.2022 Ekonomi
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor
Ucuz ürünler bakkallar aracılığı ile satılacak! Kasımda başlıyor Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliğine hazırlanıyor. Tarım Kredi Market bünyesinde gerçekleşecek işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının arttırılması hedefleniyor. Tarım Kredi Holding çatısı altında yer alan şirketlerin de özellikle gübre, yem, yağ ve ilaç alanında yeni yatırımları hayata geçireceği belirtiliyor.
14.10.2022 Ekonomi
Bugün marketler açık mı? A101, Migros, BİM, ŞOK çalışıyor mu? Marketlerin bayram çalışma saatleri!
Bugün marketler açık mı? A101, Migros, BİM, ŞOK çalışıyor mu? Marketlerin bayram çalışma saatleri! Ramazan Bayramı ile birlikte pek çok kişi bayramda marketlerişn açık olup olmadığını sorguluyor. Bayramda alışveriş yapmak, eksiklerini gidermek isteyen çoğu kişi marketlerin çalışma saatlerini araştırıyor. Bayram boyunca marketlerin açık olup olmadığı ve çalışma saatleri merak ediliyor. Peki, bayramda Migros, ŞOK, BİM ve A101 marketler açık mı? Marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte marketlerin çalışma saatleri…
2.05.2022 Ekonomi
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde!
Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? Rusya Ukrayna savaşı 5. gününde! Rusya Ukrayna savaşında kaç kişi öldü, kaç yaralı var? RUSYA'nın Ukrayna'ya açtığı savaşın bugün 5. günü. Ukrayna'nın şehirlerinde bomba sesleri devam ederken, Ukrayna lideri Zelenski'den açıklama  geldi. Ukrayna Sağlık Bakanı Viktor Lyashko da Rus saldırılarının 16 çocuğun hayatına mal olduğunu duyurdu.
28.02.2022 Dünya
Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak mı? Zincir marketlerde ekmek ve sigara satışı yasaklandı mı?
Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak mı? Zincir marketlerde ekmek ve sigara satışı yasaklandı mı? TESK'den yapılan açıklamaya göre, Ankara Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası'nın 27'inci olağan kongresi Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da gerçekleştirildi. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, kongrede yaptığı konuşmada, yeni perakende yasasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve zincir marketlerde ekmek ve sigara satışına yönelik açıklama yaptı. Peki, Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak mı? Zincir marketlerde ekmek ve sigara satışı yasaklandı mı?
13.01.2022 Ekonomi
Zincir marketlerle ilgili flaş gelişme! Ekmek ve sigara artık...
Zincir marketlerle ilgili flaş gelişme! Ekmek ve sigara artık... Zincir marketlerle ilgili flaş açıklama geldi. Sadece bakkallar satacak. TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bakkalların sorunlarıyla ilgili çalışma yürüttüklerini ve konu hakkındaki yasa teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde olduğunu belirterek, “Zincir marketler ekmek ve sigara satamayacak. Bu ürünleri sadece bakkallar satacak” dedi.
9.01.2022 Ekonomi
Çifte zam! Fiyatlar art arda değişiyor, piyasaya ürün verilmiyor
Çifte zam! Fiyatlar art arda değişiyor, piyasaya ürün verilmiyor Gıda fiyatlarına gelen fahiş zamlar nedeni ile vatandaşlar mağduriyet yaşıyor. Fiyatlar her gün değiştirilirken birçok ürünün stok yapıldığı ve ucuza alınan ürünlerin zamlı olarak satıldığı iddia ediliyor. Toptancıların, markalar tarafından ürünlere zam geleceği tarihi önceden öğrendikleri ve serbest piyasa koşullarını bahane ederek markalar zam yapmadan hemen önce ürün fiyatlarına önce kendi zamlarını eklediği, ardından da markaların belirlediği zam oranını da ürün fiyatına ekleyerek bir ürüne çifte zam yaptığı da ileri sürüldü. Türkiye’nin önde gelen bir gıda pazarlama ve dağıtım firması son 3 haftadır piyasaya sınırlı sayıda ürün verdi. Bir diğeri geçen hafta İstanbul’da 2 gün boyunca satış temsilcilerini hiç sahaya çıkarmadı. Bu nedenle küçük marketler toptancılara yüzde 20 fazla fiyat ödemek zorunda kaldı. Bazı market sahipleri de normalden 5 kat fazla alarak stok yaptı.
9.12.2021 Ekonomi
Ekmeğe zam geldi! Bugün itibarıyla...
Ekmeğe zam geldi! Bugün itibarıyla... İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclisi'nin dün akşam aldığı kararla 230 gram ekmek 2.5 lira oldu.
12.11.2021 Ekonomi
Zincir marketlerden flaş fahiş fiyat açıklaması!
Zincir marketlerden flaş fahiş fiyat açıklaması! Rekabet Kurumu, koronavirüs sürecinde haksız ve fahiş fiyat uygulamaları gerekçesiyle zincir marketler ve tedarikçi firmaların temsilcilerinden sözlü savunma aldı.
28.10.2021 Ekonomi
Kredi kartı, nakit para, veresiye! Pandemide yüzde 20 arttı
Kredi kartı, nakit para, veresiye! Pandemide yüzde 20 arttı Kredi kartı ya da nakit para olmadığında veresiye imkanı sunan, eve servis de yapan bakkallar, pandemide yeniden yıldız oldu. İstanbul'da pandemi döneminde bakkal sayısının yüzde 20 arttığını bildiren İstanbul Bakkallar Odası (İSTBAKO) Başkanı İsmail Keskin, İstanbul'da hali hazırda 20 binin üzerinde bakkal olduğunu söyledi. Keskin, bakkal sayısındaki artışı bakkalcılığın risksiz olarak görülmesine bağladı.
10.10.2021 Ekonomi
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Market, manav, lokanta, restoran, hepsini kapsıyor... Pazar günü...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Market, manav, lokanta, restoran, hepsini kapsıyor... Pazar günü... Hafta sonu hafta içi sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme. Pazar günü sokağa çıkma yasağının olup olmayacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Market, bakkal, lokanta, restoran hepsini kapsıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz kabine toplantısında 1 Temmuz itibarıyla tüm yasakların kaldırılacağını duyurmuştu. Fakat bu hafta Pazar günü sokağa çıkma yasağı son kez uygulanacak. Pazar günü tüm gün boyunca sokağa çıkmak yasak olacak. Ama bakkal, market, manav, kasap, kuruyemis¸c¸i ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet go¨sterebilecek. Ayrıca turistlere sokağa çıkmak serbest olacak. İçişleri Bakanlığı ise 81 ile gönderdi. YKS ile ilgili gönderilen genelgede sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak kişiler belirlendi. İşte sokağa çıkma yasağı ile ilgili tüm detaylar...
25.06.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Restoran, kafe, lokanta, bakkal, manav, market, kuaför, berber hepsini kapsıyor... Cumartesi ve pazar günü...
Hafta sonu sokağa çıkma yasaklarıyla ilgili flaş gelişme! Restoran, kafe, lokanta, bakkal, manav, market, kuaför, berber hepsini kapsıyor... Cumartesi ve pazar günü... Hafta sonu yasaklarıyla ilgili son dakika açıklaması! Restoranlar, kafeler, lokantalar, bakkallar, marketler, kuaförler, berberler hepsini kapsıyor. Cumartesi saat 22.00'de başlayan sokağa çıkma yasağı pazar gününün tamamını kapsayarak pazartesi günü saat 05.00'da bitecek. Pazar günü ayrıca bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcıların 10.00-17.00 saatlerinde faaliyet gösterebilecek. Öte yandan geçtiğimiz perşembe günü yapılması planlanan kabine toplantısı iptal edilmişti. Toplantıda yasak saatlerinin esnetilmesi ve pazar günü yasağının kaldırılması öngörülüyordu. Fakat yasakla ilgili gelen son açıklamaya göre sokağa çıkma yasaklarında ve saatlerinde haziran ayı sonuna kadar bir değişiklik yapılmayacak. İşte sokağa çıkma yasağında pazar günü açık olacak yerler ve tüm detaylar...
11.06.2021 Gündem
Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor?
Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Koronavirüs nedeniyle Türkiye genelinde kontrollü normelleşme süreci devam ederken hafta sonu yasağında marketlerin açık olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı hafta sonu marketler, bakkallar ve kasap gibi temel ihtiyaç ürünlerinin satışı ile ilgili kuralları genelgede açıklık getirmişti. Peki, Hafta sonu marketler açık mı? Marketler kaça kadar açık? Bugün marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Pazar günü zincir marketler açık mı? İşte detaylar...
23.05.2021 Gündem
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi?
Tam kapanma ne zaman bitecek, uzatılacak mı? 17 günlük tam kapanma 1 hafta daha uzatıldı mı, yasaklar gelecek mi? Koronavirüsle mücadele kapsamında 29 Nisan'da başlayan tam kapanma süreci 17 Mayıs'a kadar devam edecek. Vatandaşlar tam kapanma sürecinin devam edip etmeyeceğini merak ederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir televizyon programında merak edilen soruya yanıt verdi. Peki, tam kapanma uzayacak mı? İşte Bakan Soylu'nun yaptığı açıklamalardan önemli satır başları…
7.05.2021 Gündem
Bugün marketler açık mı? Bugün marketler kaçta açılıyor? Bugün bakkallar kaça kadar açık?
Bugün marketler açık mı? Bugün marketler kaçta açılıyor? Bugün bakkallar kaça kadar açık? Türkiye koronavirüsle mücadelesinde tam kapanma dönemi devam ediyor. 17 günlük tam kapanma döneminde ilk günler geride kalırken uygulama ile ilgili özellikle hafta sonları farklı bir uygulama olup olmadığı pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Pazar günleri nelerin açık olup, olmadığı en çok araştırılan konuların başında geliyor. Peki, Bugün marketler açık mı? Bugün marketler kaçta açılıyor? Bugün bakkallar kaça kadar açık? Tam kapanmada pazar günü bakkallar açık mı? Pazar günleri marketler, bakkallar açık mı? Marketler, bakkallar saat kaçta açılıyor? İşte vatandaşın merak ettiği soruların cevapları...
2.05.2021 Gündem
2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Pazar günü kasaplar çalışıyor mu? Tam kapanmada kasaplar kaça kadar açık?
2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Pazar günü kasaplar çalışıyor mu? Tam kapanmada kasaplar kaça kadar açık? Türkiye genelinde 'Tam Kapanma' yasağı uygulanıyor. Sokaklarda, caddelerde ve market, bakkal, kasap ve fırın gibi işlerinin bulunduğu yerlerde suiistimallerin önüne geçmek amacıyla kolluk kuvvetleri tarafından denetimler gerçekleştiriliyor. Günlük ihtiyaçları için dışarı çıkmak isteyenler yürüme mesafesi ile sınırlı olmak kaydıyla günlük ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Pek çok kişi de hafta sonu kurallarını merak ediyor. Pazar günü uygulanan yasaklar hakkında bilgi almak isteyenler İçişleri Bakanlığı'nın genelgesinde yer alan genel kuralları araştırıyor. Açık olup olmadığı merak edilen yerlerden biri kasaplar. Peki, 2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Pazar günü kasaplar çalışıyor mu? Tam kapanmada kasaplar kaça kadar açık? Bugün ve yarın kasaplar açık mı? 2 Mayıs'ta kasaplar açık mı? Hafta sonu kasaplar kaça kadar açık? İşte tam kapanmada kasapların çalışma saatleri...
1.05.2021 Gündem
Pazar günü marketler, bakkallar açık mı? Pazar günleri bakkallar açık mı? 2 Mayıs marketler ve bakkallar çalışacak mı?
Pazar günü marketler, bakkallar açık mı? Pazar günleri bakkallar açık mı? 2 Mayıs marketler ve bakkallar çalışacak mı? Türkiye genelinde tam kapanma devam ediyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile, açık olan işyerleri, muaf tutulacaklar ve yasakların kapsamı tek tek açıklandı. Tam kapanmanın ikinci gününde pek çok kişi de pazar günü marketler ve bakkalların açık olup olmadığını sorguluyor. Peki, Pazar günü marketler, bakkallar açık mı? Pazar günleri bakkallar açık mı? 2 Mayıs marketler ve bakkallar çalışacak mı? Pazar günü hangi marketler açık? İşte tüm detaylar...
1.05.2021 Gündem
24-25 Nisan marketler kaça kadar açık? Bugün marketler açık mı, A101, Bim, Şok, Migros hafta sonu saat kaçta kapanıyor kaçta açılıyor?
24-25 Nisan marketler kaça kadar açık? Bugün marketler açık mı, A101, Bim, Şok, Migros hafta sonu saat kaçta kapanıyor kaçta açılıyor? Hafta sonu marketler kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Sokağa çıkma yasağı saatleri 19:00-05:00 arasına çekilince market ve bakkalların çalışma saatleri merak ediliyor. Kabine toplantısı sonrası alınan yeni koronavirüs tedbirleri kapsamında marketlerin açılış ve kapanış saatleri bir daha güncellendi. Peki, bakkallar ve marketler kaça kadar açık, çalışma saatleri neler? A101, Bim, Şok, Migros hafta sonu saat kaçta kapanıyor kaçta açılıyor?
24.04.2021 Gündem
Cumartesi Pazar marketler kaçta açılıyor? 10- 11 Nisan Hafta sonu marketler saat kaç açılıyor, kaçta kapanıyor? Çalışma saatleri…
Cumartesi Pazar marketler kaçta açılıyor? 10- 11 Nisan Hafta sonu marketler saat kaç açılıyor, kaçta kapanıyor? Çalışma saatleri… Cumartesi gününün yeniden yasak kapsamına alınması marketlerin hafta sonu çalışma saatleri hakkında yeniden araştırma yapmasına neden oldu. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan sokağa çıkma yasağı genelgesine göre İstanbul, Ankara, İzmir gibi kırmızı riskli illerde cumartesi günü uygulanacak kısıtlama sürecinde, market, fırın ve bakkal gibi işletmeler belirli saatlerde müşterilerine hizmet verecek. Marketler saat 10.00'da faaliyet göstermeye başlayacak. Diğer illerde ise market ve fırınlar farklı saatlerde çalışacak. Peki, marketler kaçta açılıyor kaçta kapanıyor? İşte, 10-11 Nisan hafta sonu marketlerin çalışma saatleri…
10.04.2021 Gündem
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, 58 ilde...
Sokağa çıkma yasağıyla ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, 58 ilde... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası açıklanan yeni koronavirüs risk haritası sonrası yeniden düzenlenen hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması başladı. İçişleri Bakanlığı, 58 ilde, 56 saat sürecek sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili açıklama yaptı.
9.04.2021 Gündem
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller...
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika gelişmesi! Bakanlık duyurdu, cumartesi ve pazar yasağın olduğu iller... Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. İçişleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi. İller tek tek açıklandı ve hafta sonu kısıtlamasının hangi iller için hangi şekilde uygulanacağı belirtildi. Kısıtlamalar ve tedbirlere ilişkin yeni kararlar peş peşe duyuruluyor. Vaka sayıları her geçen gün artıyor. Koronavirüs risk haritasına göre 17 olan kırmızı il sayısı 58’e çıktı. İstanbul, Ankara, İzmir de kırmızıya büründü. Neredeyse her gün illerden yeni tedbir kararları duyuruluyor. İşte hafta içi hafta sonu yasaklarına ilişkin tüm detaylar ve alınan yeni kararlar...
9.04.2021 Gündem
Marketler ne zaman açılıyor? Kısıtlamada marketler kaça kadar açık?
Marketler ne zaman açılıyor? Kısıtlamada marketler kaça kadar açık? Kontrollü normalleşme ile birlikte son kabine toplantısında riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulamasının kapsamı genişletilerek cumartesi günleri de yasak kapsamına alındı. Vaka sayılarındaki artış nedeniyle risk haritasında Türkiye'nin yüzde 80'inin kırmızı olarak tanımlandığı illerde bugün sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Cumartesi - pazar sokağa çıkma yasağında pek çok kişi İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre marketlerin saat kaçta açılıp kaçta kapanacağını araştırıyor. Peki, Marketler ne zaman açılıyor? Kısıtlamada marketler kaça kadar açık? Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Bugün marketler kaçta açılıyor? İşte genelgede belirtilen saatler...
3.04.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan flaş sokağa çıkma yasağı açıklaması
İçişleri Bakanlığı'ndan flaş sokağa çıkma yasağı açıklaması İçişleri Bakanlığı'ndan sokağa çıkma yasağı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakanlık sokağa çıkma yasağı kapsamında düşük (mavi), yüksek risk (turuncu) ve çok yüksek risk (kırmızı) grubunda yer alan illerle ilgili hatırlatmada bulundu. İşte detaylar...
2.04.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakkallar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakkallar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.