Bakkal

Bakkal

Son dakika BAKKAL haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BAKKAL ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BAKKAL haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakkal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakkal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.817 bakkal haberi bulunmuştur. Tüm bakkal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak
Bakan Şimşek'ten KDV açıklaması: Saha denetimleri yapılacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Temel ihtiyaç ürünleri üzerindeki vergi yükünü azaltmak için uygulanan düşük KDV oranlarını istismar ettiği tespit edilen firmalara yönelik saha denetimleri yapılacak" dedi.
8.04.2024 Ekonomi
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi
Adana'da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi! 30 işletme gezildi Adana’da Ramazan Bayramı öncesi gıda denetimi yapıldı. Denetimde ürünlerin son kullanma tarihleri ve ambalajları kontrol edildi.
2.04.2024 Adana
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım"
Bakkal görünümlü depoda kanser ilacı satan çift serbest kaldı! "Çok önce almıştım" Adana'da temin ettikleri kanser ilaçlarını bakkal görünümlü depoda satan karı koca, polis tarafından gözaltına alındı. 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
29.02.2024 Adana
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü?
Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu? Taksici katili cezaevinde öldü mü? İzmir'de bir taksiciyi sırtından vurarak öldüren katil zanlısı Delil Aysal tutuklanarak cezaevine gönderildi. Cezaevinde iki kez saldırıya uğradığı iddialarının ardından “Delil Aysal öldü mü, taksiyi öldüren adama ne oldu?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
6.02.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler?
Kuyucaklı Yusuf Romanının Özeti... Kuyucaklı Yusuf Nasıl Bitiyor, Karakterleri Kimler? Sabahattin Ali'nin 1973’te Kuyucaklı Yusuf’u kaleme almıştır. Herkes tarafından beğenilen romanlardan birisidir. Milli Eğitim Bakanlığı 100 temel eserler listesine eklemiştir.
31.01.2024 Gündem
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli oldu
Erken emeklilik fırsatı! Tarih 5 yıl önce çekilecek, kritik prim detayı belli oldu Emeklilik ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonların yüzünü güldüren EYT yasasının ardından emeklilikte ikinci tarihi reform geliyor. Berber, kuaför, marangoz, bakkal, terzilerin de aralarında yer aldığı milyonlarca küçük esnafın emekliliği için gerekli prim gün sayısı SSK'lı çalışanlarla eşitlenecek. İşte emeklilik ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
18.01.2024 Çalışma Hayatı
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması
Memur emeklilerinden 'zam' açıklaması Ankara'da Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) bünyesinde faaliyet gösteren Emekli Memur-Sen üyeleri, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısına dikkat çekmek için Ulus'ta basın açıklaması yaptı.
29.12.2023 Emekli
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı
Pencerede yakalanan taciz şüphelisi serbest bırakıldı Pendik'te, hastaneden kaçarak girdiği bir evin penceresinde yakalanan taciz şüphelisi Melih Can A., 'cinsel taciz' suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
26.12.2023 Gündem
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı
En acı veda! Şehit Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı İsmail Yazıcı'nın (31) naaşı, memleketi Gümüşhane'de toprağa verildi. Cenazede 4 aylık hamile Seda Yazıcı, şehit eşinin Türk bayrağına sarılı tabutunu okşayarak gözyaşı döktü, "Kızım sensiz büyüyecek, seni göremeyecek" dedi. Şehidin annesi Miyase Yazıcı da oğlunun tabutuna sarıldı.
26.12.2023 Gündem
Tokat’ta 2 kız çocuğunu istismar şüphelisi bakkal tutuklandı! Cezaevine gönderildi
Tokat’ta 2 kız çocuğunu istismar şüphelisi bakkal tutuklandı! Cezaevine gönderildi Tokat’ın Erbaa ilçesinde 11 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğunu istismar ettiği iddiasıyla gözaltına alınan bakkal Muammer N. (63) tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
26.12.2023 Gündem
Tokat’ta 2 kız çocuğunu istismar şüphelisi bakkal tutuklandı
Tokat’ta 2 kız çocuğunu istismar şüphelisi bakkal tutuklandı Tokat’ın Erbaa ilçesinde 11 ve 12 yaşındaki iki kız çocuğunu istismar ettiği iddiasıyla gözaltına alınan bakkal Muammer N. (63) tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
26.12.2023 Gündem
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak
Erken emeklilik fırsatında bilinmeyen detay! Günlük 143 lira olacak Küçük esnaf için prim ödeme gün sayısının 7 bin 200’e indirilmesiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Ekim ayında Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme ile ilgili kritik uyarılar geldi. SGK Uzmanı Dilek Ete, "İhya yaparak emekli olmak istediğinizde silinen Bağ-Kur borçlarının tamamını ödemeniz gerekiyor. Bu nedenle ödeyeceğiniz rakam ve alacağınız emekli aylığı arasında mutlaka kazanç-kayıp hesabı yapmalısınız" uyarısında bulundu.
13.10.2023 Emekli
Bakan Yumaklı duyurdu! “Denetim gerçekleştirilen 62 bin 372 işletmeden 406’sına cezai işlem uygulandı”
Bakan Yumaklı duyurdu! “Denetim gerçekleştirilen 62 bin 372 işletmeden 406’sına cezai işlem uygulandı” Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kasap, şarküteri, bakkal, market ve büfe gibi 62 bin 372 işletmenin denetildiğini ve 406’sına cezai işlem uygulandığını açıkladı.
3.10.2023 Gündem
İstanbul'da gıda denetimi sırasında ceza yağdı! Tam 87 milyon lira
İstanbul'da gıda denetimi sırasında ceza yağdı! Tam 87 milyon lira İstanbul'da gıda üretimi ve tüketimi yapılan işletmelere yönelik denetim yapıldı. Ataşehir'de katıldığı denetimin ardından konuşan İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca "2023 yılı başından itibaren 153 bin 500 gıda denetimi yapıldı. Uygunsuzluk tespit edilen 3 bin 308 işletmeye toplam 87 milyon TL civarında idari para cezası uygulandı" dedi.
15.09.2023 Yaşam
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı yapılacak
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kasap ve şarküteriler ile bakkal, market ve büfe gibi gıda satışı yapılan iş yerlerine yönelik Türkiye genelinde üç hafta sürecek eş zamanlı denetimlerin başladığını duyurdu.
13.09.2023 Ekonomi
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Beşiktaş'ta eğlence mekanına motosikletli saldırı! Korkunç olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...
Beşiktaş'ta eğlence mekanına motosikletli saldırı! Korkunç olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı... Beşiktaş'ta, bir restorana rastgele ateş ettikten sonra kaçmaya çalışırken arkasından ateş edilmesi sonucu hayatını kaybeden Sertan Taylan Hayal’in gerçekleştirdiği saldırıyla ilgili görüntü ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, Hayal’in sokaktan geçenlere aldırış etmeden ateş etmesi görülüyor.
7.08.2023 Gündem
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli? MFÖ grubu, Türk müzik tarihinde eşsiz bir yere sahip olan ve milyonlarca hayranı bulunan bir müzik topluluğudur. Grubun üyelerinden Fuat Güner’in hayatı merak ediliyor. Peki, MFÖ Fuat öldü mü, yaşıyor mu? Fuat Güner kimdir, kaç yaşında, nereli?
8.07.2023 Magazin
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak
Erken emeklilik fırsatı! Prim gün sayısı düşürülüyor, 1 milyon kişi yararlanacak Emekli olmak için gün sayanlara güzel haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Seçimleri öncesi esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Buna göre, küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşürülecek ve SGK'lılarla eşitlenecek. Söz konusu düzenlemeden kuaför, manav, bakkal, tesisatçı gibi 1 milyon esnaf yararlanacak.
3.07.2023 Çalışma Hayatı
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat
Hem alıcılar hem de satıcılar tehlikede! Kurban sürecinde bu iki sahteciliğe dikkat Kurban Bayramı sürecinde kimi vatandaşlar önceden kurbanlarını alırken, kimileri de son güne bırakıyor. Bu da büyük mağduriyetlere yol açabiliyor. Her sektörde olduğu gibi bu alanda da fırsatçılar kol geziyor. Alınan bazı hayvanların kurbanlık sayılmama ihtimaline karşı uyarı gelirken, iki sahtecilik olayına karşı tedbir çağrısı yapıldı.
27.06.2023 Yaşam
Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon
Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
13.06.2023 Gündem
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama
Eyüpspor'da Arda Turan'ın durumu belli oldu! Başkandan resmi açıklama Spor Toto 1.Lig Play-Off yarı final rövanş maçında Bodrumspor'a 2-0 mağlup olarak finale veda eden Eyüpspor'da Arda Turan'ın geleceği belli oldu.
5.06.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Bakkal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakkal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.