Amedspor Avrupa bombasını patlattı! İlk kez olacak
28.04.2026 - 10:53Güncellenme Tarihi:

AMEDSPOR HABERLERİ... Amedspor'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig'e çıkmak için mücadele veren Diyarbakır ekibi Avrupa'da bir ilki gerçekleştirmeye hazırlanıyor.
Haberin Devamı
TFF 1. Ligin son haftasında Süper Lig yolunda tüm gözlerin üzerinde olduğu Amedspor, kulüp tarihindeki önemli adımlardan birini atarak Avrupa’da ilk mağazasını açma sürecine girdi.
Hannover’deki AmedStore Diyarbakır’ın Sur, Kayapınar ve Yenişehir ilçelerinde hizmet veren mağazaların ardından 5’inci şube olarak ilk kez yurt dışında hizmet verecek.

amidahaber.com'da Serhat Yetüt'ün haberine göre; Almanya’nın Hannover kentinde AmedStore tabelasının takılmasıyla birlikte, mağazanın yakında taraftarlarla buluşacağı öğrenildi. Bu adım, kulübün uluslararası alandaki görünürlüğünü artırma hedefinin de bir parçası olarak değerlendiriliyor.







