Bakırköy Belediyesi

Bakırköy Belediyesi

Son dakika Bakırköy Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bakırköy Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bakırköy Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakırköy Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakırköy belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 629 bakırköy belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm bakırköy belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere mesajı: Sıkıntılarını çözeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Karabük mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan "Önümüzdeki en büyük problem olan enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşmeye başlayacak. Türkiye'yi geçen 21 yılda nasıl 3 kat büyüttüysek inşallah önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek bunu başaracağız. Refah kaybını telafi edeceğiz." ifadelerini kullandı. Erdoğan, Karabük'ün ardından Çankırı'da düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. "Gök vatanımızı artık KAAN ile koruyacağız." diyen Erdoğan, "Donanmamızın amiral gemisi Anadolu'dan ardından daha büyük bir uçak gemisi yapmak için şu anda hazırlıklara başladık." ifadelerini kullandı.
22.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasının önündeki en büyük engelin darbe ürünü mevcut anayasa olduğunu belirterek, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını darbe anayasasıyla karşılamış olmayı açıkçası içimize sindiremiyoruz. Yargı alanında 2002'den beri yürüttüğümüz zorlu mücadeleyi inşallah sivil, özgürlükçü ve kuşatıcı bir anayasa ile taçlandırmak istiyoruz. 28'inci Yasama Dönemi'nde önceliklerimizin en başında Meclisimizin de takdiri ile Türkiye'yi darbe anayasasından kurtarmak vardır" dedi.
25.07.2023 Gündem
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü! Cumhurbaşkanı Erdoğan: O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, İstanbul Valiliği ve Üsküdar Belediyesi iş birliğinde düzenlenen "Türkiye Yüzyılının Kahramanları" programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Biz şehitlerin yaşadığına inanan ve şehitleriyle yaşayan bir milletiz. Bu toprakların üstünde olandan daha fazlası toprağın altında yatıyor. Onların canlarına kastedenleri unutmamak bizim görevimizdir. O tarihi gecede kimin nerede durduğunu not ettik." dedi.
15.07.2023 Gündem
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz
Büyük İstanbul Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 14 Mayıs mesajı: Gereken cevabı siz vereceksiniz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yaptığı konuşmada mitinge 1 milyon 700 bin kişinin katıldığını duyurdu. 14 Mayıs seçimlerine yönelik dünyaya mesajlar veren Erdoğan, "Avrupa'nın dergileri şimdi burayı izliyor, 'acaba Atatürk havalimanında ne oluyor?' diye soruyor. Buradan cevabı siz vereceksiniz" ifadelerini kullandı. Asgari ücret ve kamu işçilerinin zammı ile ilgili konuşan Erdoğan, "Asgari ücreti gözden geçireceğiz. Kamu işçileri için zammını da salı günü açıklayacağız" dedi.
7.05.2023 Gündem
Faizsiz kredi müjdesi! Destek ödemeleri artırıldı, bakan açıkladı
Faizsiz kredi müjdesi! Destek ödemeleri artırıldı, bakan açıkladı Destek ödemeleri arttırıldı. Bakan müjdeli haberi verdi. 100 bin liradan 125 bin liraya çıkarıldı. Faizsiz kredi verilecek. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Şu ana kadar 47 bin işletmeye 4 milyar liraya yakın destek verdik. 63 bin genç kardeşimizin istihdam edilmesini sağladık. Aldığımız çok güzel geri dönüşler var. İstihdam edilen kişi başına sağladığımız destek miktarını 100 bin liradan 125 bin liraya çıkardık. Genç ve kadın istihdamının önceliklendirildiği programa başvurular 10 Ekim'e kadar devam edecek. Başvurusu onaylanan işletmelerimiz 28 Kasım tarihine kadar KOSGEB'ten istihdam başına 125 bin lira ödemelerini talep edecekler." dedi.
24.08.2022 Ekonomi
Bakırköy Zeytinlik Halk Pazarında yıkım gerginliği
Bakırköy Zeytinlik Halk Pazarında yıkım gerginliği Bakırköy'de yıkım kararı verilen Zeytinlik Halk Pazarı'nda bulunan balıkçı esnafı ile zabıta ekipleri arasında gerginlik yaşandı.
7.07.2022 Yaşam
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı?
27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı... Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında tarihi belgeyi gösterdi: Bay Kemal’in söylediklerinden farkı var mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuştu. Konuşmasında tarihi belgeyi gösteren ve "'Beraberinde 17 uçak dolusu altın ve parayı kaçırmaktayken yakalandılar' yazıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal'in geçen akşam söylediğinden farkı var mı? Aynı değil mi?" diyerek tepki gösterdi.
27.05.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e sert tepki: Bu millet haddini bildirecektir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akşener'e sert tepki: Bu millet haddini bildirecektir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Haddini aşanlara bu millet inanıyorum ki 2023 seçimlerinde haddini bildirecektir. Meral hanım, sen kim, Sultan Abdülhamid’e saygısızlık kim. O altılı masada olanlardan isim vermeyeceğim. 3 tanesi var ki bunlar Sultan Abdülhamid’e bugüne kadar laf söyletmemişlerdi. Şimdi ne oldu bunlara da sus pus oldular. Ne oldu bunlara da aynı masanın etrafında oturdukları halde Sultan Abdülhamid cennet mekan. Ona laf atanlara haddini bildiremediler” dedi.
21.05.2022 Siyaset
Karlov suikastı davasında 13 sanığa hapis kararı istinaftan geçti
Karlov suikastı davasında 13 sanığa hapis kararı istinaftan geçti Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'a yönelik düzenlenen suikasta ilişkin davada, 13 sanığa farklı hapis cezaları verilen karar, istinaftan geçti. Dosya, temyiz incelemesi için Yargıtay 3'üncü Ceza Dairesi'ne gönderildi.
23.02.2022 Gündem
Bakırköy Belediyesi'ne işten çıkarma protestosu
Bakırköy Belediyesi'ne işten çıkarma protestosu Belediye İş Sendikası, Bakırköy Belediyesi'nde görev yapan 8 taşeron ile 10 kadrolu personelin işten çıkarıldığını belirterek eylem yaptı.
23.02.2022 Gündem
Kentsel dönüşüm müjdesi! Ortak karar, kabul edildi
Kentsel dönüşüm müjdesi! Ortak karar, kabul edildi Binlerce kişiyi ilgilendiren gelişme! Tüm partilerin ortak kararı ile kabul edildi. Bakırköy Belediyesi'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde sunduğu kentsel dönüşüm projesi kapsamında bir kat imar artışı, bütün siyasi partilerin ortak kararı ile kabul edildi. Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, plan kapsamında 3 ve 4 katlı binaların 5 kata çıkarılacağının müjdesini verirken, karar ilçe sakinlerini sevindirdi.
25.03.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Korkaksın bitiksin! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Gençlik Kolları 6. Olağan Kongresi'nde konuştu. Erdoğan, "Birileri 15 Temmuz'da Atatürk Havalimanı'nda tankların arasından kaçıp Bakırköy Belediyesi'ne sığındı. Hayatın korkuyla geçmiş. Korkaksın bitiksin. Bu işler korkakların işi değil. Yürek ister yürek." dedi.
15.03.2021 Siyaset
Bakırköy Belediyesi'nde darp iddiası! Eski meclis üyesinin parmakları kırıldı
Bakırköy Belediyesi'nde darp iddiası! Eski meclis üyesinin parmakları kırıldı Bakırköy Belediyesi eski Meclis Üyesi İlknur Meral’in Bakırköy’de evinin bulunduğu parselin satılması sırasında, belediye tarafından satışa katılmasına engel olunduğu ve darp edildiğini iddia ettiği görüntüler sosyal medyada tepki topladı. "Kendimi öldüreceğim" diye bağırdığı görüntüler sosyal medyaya düşen, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın kayınvalidesi ve Bakırköy Belediyesi eski Meclis Üyesi Meral, iki parmağının kırıldığını, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Öte yandan Bakırköy Belediyesi yaptığı açıklamada satışın hukuka uygun olduğunu ve darp olayının gerçek olmadığını beyan etti.
30.12.2020 Gündem
Deprem uzmanından korkutan İstanbul depremi açıklaması
Deprem uzmanından korkutan İstanbul depremi açıklaması Boğaziçi Üniversitesi (BÜ) Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, "Marmara Denizi'nde bir deprem olursa 7,2'lik bir enerji var. Biz bunu hep söylüyoruz. Bunu bilelim bununla yaşamayı öğrenelim." dedi.
7.07.2020 Gündem
Bakırköy’de 40 bin ev ziyaret edilerek Anneler Günü hediyeleri dağıtıldı
Bakırköy’de 40 bin ev ziyaret edilerek Anneler Günü hediyeleri dağıtıldı Bakırköy Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle Bakırköylü annelere sürpriz kutlama yaparak çiçek ve hediye dağıttı. Bakırköy Belediyesi tarafından Anneler Günü nedeniyle yapılan sürpriz kutlama ve hediye dağıtımı, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve 600 belediye çalışanı ile ilçede bulunan 40 bin ev ziyaret edilerek gerçekleştirildi.
10.05.2020 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün tarih yazıyoruz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bugün tarih yazıyoruz! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'deki açılış töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün başka bir gün. Bugün bir tarih yazıyoruz. Bugün İstanbul'u İzmir'e farklı bir şekilde bağlıyoruz." dedi.
4.08.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mum gibi olacaklar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İstanbul'un 8 ilçesinde miting gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kur oyunları ve terör örgütleri üzerinden Türkiye'nin bağımsızlığına kastedenler, 31 Mart sonrasında ya daha fazla pervasızlaşacaklar ya da milli iradenin karşısında mum gibi olacaklar, Cumhur İttifakı karşısında mum gibi olacaklar." dedi.
29.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu davanın saflarında yer alamazlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu davanın saflarında yer alamazlar Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Adıyaman'da düzenlenen mitingde halka hitap etti.
26.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: En büyük müjdem bu... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilk kez birlikte İzmir'de ortak miting düzenledi. "En büyük müjdem bu" deyip duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul-İzmir arasını 8 saatten 3,5 saate indiren otoyol projemizi bu yıl bitiriyoruz" dedi.
17.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabının sorulması lazım! Tekirdağ mitinginde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Zelanda'daki katliamla alakalı, " Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır. Kuru kuruya bir müddet yatsın, çıksın olmaz böyle bir şey. 49 insanı katletti bunun hesabının sorulması lazım. Yoksa yarın aynı bedeli Yeni Zelanda da ödemek zorunda kalır." diye konuştu.
16.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hesabını soracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da 'Büyük Sivaslılar Buluşması'nda konuştu. Konuşması sırasında, ezana saygısızlığa ilişkin görüntüler ile HDP milletvekillerinin konuşmalarını izleten Erdoğan, "Biz bunlara asla vatanımızı böldürtmeyiz, ezanımızı susturtmayız ve biz bayraklarımızı yakanlara bunun hesabını inşallah sandıkta sorarız ve soracağız" dedi.
12.03.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçacak yeri yok hesabı daha ağır olacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kaçacak yeri yok hesabı daha ağır olacak! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in o sözlerine sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Eğlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı şaka değil, komiklik değil. Olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. Mahkemede hesaplaşacağız. Hanımefendinin kaçacak yeri de yok. Çünkü o milletvekili de değil. Onun hesabı ağır olacak" dedi.
9.03.2019 Siyaset
Adaylığı çekilen CHP'li Nezir'den partisine zehir zemberek açıklama
Adaylığı çekilen CHP'li Nezir'den partisine zehir zemberek açıklama İzmir'in Buca ilçesinde, belediye başkan adaylığı geri çekilen CHP'li Suat Nezir seçim ofisinde basın açıklaması yaptı.
21.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Ankara'da Altındağ Toplu Açılış Töreni'nde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında "14 Mart'ta Bilkent Şehir Hastanesi'ni hizmete sunuyoruz. Siteler esnafının taleplerini belediye başkan adaylarımız biliyor, çok yakın takip ediyorlar." diyerek müjdeyi verdi.
20.02.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok sert sözler: Sen korkaksın korkak! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da belediye başkan adayları tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasının sonunda belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Venezuela'daki darbe girişimine ilişkin, "Hiçbir zaman darbecilerle yan yana olmadık ve bundan sonra da olmayacağız, dünyanın neresinde bir darbeci varsa biz onların karşısındayız" dedi. Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na; "15 Temmuz'da bütün millet caddelere, sokaklara dökülürken, sen Bakırköy Belediyesi'nde kahveni yudumluyordun. Sen korkaksın, korkak." diyerek tepki gösterdi.
25.01.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Bakırköy Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakırköy belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.