Bakıcı

Bakıcı

Son dakika bakıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 922 bakıcı haberi bulunmuştur. Tüm bakıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı
Dolgun maaş + KPSS şartı yok + İlkokul mezunu olmak yetiyor! Bu ay huzurevlerine hasta bakıcı alımı başladı İş arayanlar için önemli bir ilan İŞKUR internet sitesinde yayınlandı. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinde KPSS şartsız hasta bakıcı alımı yapılacağı duyuruldu. Özellikle bu alanlarda çalışmak isteyenler için maaş da dolgun... Pek çok aday için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor.
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından sürpriz paylaşım! 'Adile annemize gidiyoruz'
Metin Akpınar'ın ikiz kızlarından sürpriz paylaşım! 'Adile annemize gidiyoruz' Metin Akpınar'ın 36 yıl önce yaşadığı ilişkiden ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu, DNA testi ve mahkeme kararı ile 82 yaşındaki sanatçının öz kızı olduğunu resmiyete kavuşturdu. Sevgi Nebioğlu Kantarcı'nın ise mahkeme süreci devam ediyor. İki kardeş, annelerinin henüz iki aylıkken kendilerini bıraktığı bakıcı Adile Hanım'ı buldu.
21.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum!
Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları ortaya çıkmıştı! Coşkundeniz: Birkaç söz söyleme hakkını kendimde görüyorum! Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşleri magazin gündeminde konuşulmaya devam ediyor. Antalya'da dünyaya gelen, 2 aylıkken bir köyde bakıcı kadına terk edilen sonrası yetiştirme yurdunda büyüyen ve 6 yaşında evlat edinilen ikizlerden Duygu Nebioğlu, "Umarım hayattadır" dediği kendisine bakan kişiyi dün bulduğunu açıklamış ve fotoğraflar yayınlamıştı. Bugün ise Posta Gazetesi yazarı Mehmet Coşkundeniz Metin Akpınar konusunu köşesine taşıdı.
20.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık sır ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Haber
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu!  35 yıllık gerçekler ortaya çıktı
Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu yıllar sonra bakıcısı Adile Şener'i buldu! 35 yıllık gerçekler ortaya çıktı Ünlü sanatçı Metin Akpınar ortaya çıkan kızlarıyla gündemde yer almaya devam ediyor. Sanatçının evlilik dışı ilişkisinden iki çocuğundan biri olan 35 yaşındaki Duygu Nebioğlu’nun açtığı babalık davası sonuçlandı. Çok konuşulan olayın ardından Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu. Yaşadıklarını tek tek anlatan Nebioğlu, 'Metin Akpınar, en başından beri her şeyi biliyordu, hep inkar etti' dedi.Hayat hikayesini canlı yayında anlatan Duygu Nebioğlu'nun "Umarım hayattadır" dediği bakıcı kadın bulundu.
18.10.2023 Magazin
Metin Akpınar'ın kızlarından sonra torunları da ortaya çıktı! Bilinmeyen detay herkesi şoke etti
Metin Akpınar'ın kızlarından sonra torunları da ortaya çıktı! Bilinmeyen detay herkesi şoke etti Türkiye, Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ortaya çıkan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu kardeşleri konuşuyor. Antalya'da dünyaya gelen, iki aylıkken bir köyde bakıcı kadına terk edilen, yetiştirme yurdunda büyüyen ve 6 yaşında evlat edinilen ikizlerden Duygu bu süreçte yaşadıklarını anlattı. Ortaya filme çekilecek bir hayat hikayesi çıktı
14.10.2023 Magazin
Kısmi sigorta ile ilgili dikkat çeken açıklama! Kritik tazminat detayı belli oldu
Kısmi sigorta ile ilgili dikkat çeken açıklama! Kritik tazminat detayı belli oldu Çalışanların haklarının korunması adına hayata geçirilen uygulama ile 10 günden az çalışanlara da sigorta yapılması zorunlu hale getirildi. Özellikle temizlik hizmetlerinde ya da bakıcı olarak belirli günlerde çalışanlara, çalıştıkları günler için sigorta pirimi ödenmesi gerekiyor. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin konu ile ilgili, evlere çağırılan gündelik temizlikçilerin yaralanmalarının da iş kazası sayıldığını söyleyerek, “500 TL’ye temizlik derken milyonlardan olmamak için kısmi sigorta yapılmalı” ifadelerini kullandı.
4.09.2023 Çalışma Hayatı
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı
Mehmet Esen'in büyük acısı! Yıllarca 'bebek gibi' bakmıştı Ünlü oyuncu Mehmet Esen annesi Suzan Esen'in vefatıyla yasa boğuldu.
31.08.2023 Magazin
Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Rezidansta şok olay
Tartıştığı erkek arkadaşını göğsünden bıçaklayarak öldürdü! Rezidansta şok olay Gaziantep'te M.B. isimli kadın, tartıştığı erkek arkadaşı İbrahim Patlar'ı (45) göğsünden bıçaklayarak öldürdü.
25.08.2023 Yaşam
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu
İstanbul'da anaokulu ve bakıcı fiyatları arttı! Yeni tarife belli oldu İstanbul'da son dönemde artan anaokulu ve bakıcı fiyatları çalışan anne babaları zorluyor. Özel Anaokulları Derneği Başkanı Hacı Murat Kuş, "Bir bakıcının fiyatı aylık 25 bin lira düzeyinde. Bir anaokulunun fiyatında ise yaklaşık 7 bin ile 14 bin arasında değişen rakamlar telaffuz ediliyor. Haliyle okul maliyetleri de ciddi külfet haline geldi" dedi. Bakıcılık firması sahibi Şeyma Kuvan ise "Gündüz çalışanlar için 18 bin ile 25 bin lira. Bu rakama maaş artı sigorta masrafları da dahil. Yatılı çalışan, devamlı 6 gün sizin evinizde kalan bakıcılar için 20 bin ile 30 bin Türk lirası arasında bakıcıların donanımına göre değişiyor." dedi. Anne Ayla Karaer "Kreşlerden ekstra bir şeyler talep ediyorlar. O yüzden vermemiz imkansız. Mecbur çalışacağım. Ya babaanne ya anneanne bakacak" dedi.
25.08.2023 Ekonomi
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar'
Ferman Toprak'ın isyanı olay olay! '25 bin TL'yi beğenmiyorlar' Ferman Toprak bakıcı maaşlarına isyan etti. Adel Su adında bir kızı olan Toprak, "15 bin TL, 20 bin TL, 25 bin TL maaş beğenmiyorlar. Anlamış değilim. Bir öğretmen bu maaşları alamıyor" diye konuştu.
22.08.2023 Magazin
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak!
İşlediği cinayetleri gülerek anlattı: Şeytanın kızı 30 yıl sonra serbest bırakılacak! İngiltere'de 12 yaşındayken ilk cinayetini işleyen 'Şeytanın kızı' lakaplı Sharon Carr, 30 yıl sonra serbest kalmak için gün sayıyor. İşlediği korkunç cinayetleri gülerek anlatan Carr, serbest kalma haberleriyle gündeme gelmesinin ardından ülke gündemine bomba gibi düştü.
3.08.2023 Dünya
Asgari ücret için destek ödenecek! 6 ay boyunca sürecek
Asgari ücret için destek ödenecek! 6 ay boyunca sürecek Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari ücrete destek ödemesi geliyor. Yaklaşık 2 milyon işletmenin yararlandığı 500 liraya çıkan asgari ücret desteğinin ayrıntıları netleşti. Altı ay süreyle uygulanacak asgari ücret desteğinden evde bakıcı ve gündelikçi çalıştıranlar da yararlanacak. Asgari ücret desteği işverene nakit olarak ödenmeyecek, işverenlerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na ödeyecekleri sigorta primlerinden mahsup edilecek. İşte asgari ücret desteğiyle ilgili tüm detaylar...
25.07.2023 Çalışma Hayatı
'Ya Çok Seversen' izleyiciden tam not aldı!
'Ya Çok Seversen' izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘Ya Çok Seversen’ ilk bölümüyle seyirciyle buluştu. Uzun zamandır merakla beklenen ve izleyicilerin beğenisini toplayan dizi sadece ülkemizde değil İtalya, İspanya, Rusya, Brezilya gibi toplam 16 ülkede sosyal medyanın gündem listelerinin ilk sıralarına yerleşti.
7.07.2023 Televizyon
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti
Ya Çok Seversen 1. bölüm yayınladı! Leyla ve Ateş'in yolları kesişti Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ya Çok Seversen dizisinin 1. bölümü bu akşam seyirci karşısına çıktı. Başrollerinde Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Ya Çok Seversen dizisi birçok kişinin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar...
6.07.2023 Magazin
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı
İstanbul'a kurbanlık hayvan girişleri başladı Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte Türkiye'nin birçok noktasından yola çıkan kurbanlık hayvanlar, İstanbul'a giriş yapmaya başladı. İstanbul'a gece yarısından itibaren gelen kurbanlık yüklü TIR ve kamyonlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince tek tek kontrol edildi.
13.06.2023 Gündem
Antalya'da korkunç olay! Selfie için kafese giren aileye aslan saldırdı
Antalya'da korkunç olay! Selfie için kafese giren aileye aslan saldırdı Antalya'nın Manavgat ilçesinde işletmesi kişiye ait hayvanat bahçesinde aslanlarla selfie yapmak için kafese giren aileye, aslan saldırdı. Aslanın pençesiyle vurduğu 4 yaşındaki A.A.'nın parçalanan saçlı derisi, operasyonla yerine dikildi.
24.05.2023 Yaşam
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu
Büyük gizem 10 dakikada çözüldü! 22 aylık bir bebekken kaçırıldı gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu ABD'nin Teksas eyaletinde 22 aylıkken kaçırılan bir kadın gerçek ailesine 51 yıl sonra kavuştu. Melissa'nın annesi bebeğine bir bakıcı bulmak için gazeteye ilan verirken, yarım asır sürecek bir acının temellerini attığından habersizdi. Bakıcı ilanına cevap veren bir kadın, Melissa'yı alıp götürdü ve bir daha da geri getirmedi...
8.05.2023 Dünya
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti
Emine Erdoğan, Darülaceze’de çocuk yuvasını ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Darülaceze'de düzenlenen iftar programında, Darülaceze sakinleri, gönüllüleri ve personeliyle bir araya geldi.
8.04.2023 Gündem
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı
Koruyucu aile başvurusunda büyük artış! Uzmanlar uyardı: İkisi çok farklı Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremlerin ardından, aralarında ünlü isimlerinde bulunduğu 290 bini aşkın kişi, refakatsiz çocuklara koruyucu aile olmak için başvuruda bulundu. Peki kararı kesin olanları nasıl bir süreç bekliyor? Konuyla ilgili detaylı bilgiler veren uzmanlar, koruyucu aile ile evlat edinmenin karıştırıldığına dikkat çekerek, önemli uyarılarda bulundu. Uzmanlar, çocukların ve ailelerin ne gibi haklara sahip olduklarını da açıkladı.
19.02.2023 Gündem
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, enkazdan çıkarılan henüz 10 günlük bebek ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı, derneğe yapılan bağışlarla kurulan Ahbap Çadırkent'te kalan ve henüz adının verilmediğini öğrendiği bebeğin isim babası oldu. Levent ayrıca, 1999 yılında yaşanan Düzce depreminde ekibiyle birlikte kurtardığı Taha Bakıcı ile de tekrar bir araya geldi.
16.02.2023 Magazin
Deprem fırsatçısı Kahramanmaraş'ta çaldı Muğla'da yakalandı
Deprem fırsatçısı Kahramanmaraş'ta çaldı Muğla'da yakalandı Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremin ardından yağma girişimine karşı polis ve jandarma ekipleri teyakkuza geçerken, Kahramanmaraş'ta yaşlı bir kadının evinde hasta bakıcı olarak kalan şüpheli, deprem esnasında yaşlı kadını evden çıkarılmasına yardım ettiği, yaşlı kadının evden çıkmasını ardından evdeki para ve ziynet eşyalarını çaldığı açıklandı.
13.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.