Bakan Yardımcısı

Bakan Yardımcısı

Son dakika bakan yardımcısı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan yardımcısı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan yardımcısı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Yardımcısı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan yardımcısı gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.059 bakan yardımcısı haberi bulunmuştur. Tüm bakan yardımcısı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor
Türkiye ve Kırgızistan karar verildi! Geçiş belgesi kotaları kaldırılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye ve Kırgızistan arasında 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren uluslararası kara yolu taşımacılığında ikili ve transit taşımalardan geçiş belgesi kotalarının kaldırılması ve serbestleştirilmesinin kararlaştırıldığını açıkladı.
26.04.2024 Gündem
İran'dan flaş açıklama: İsrail'e saniyeler içinde karşılık veririz
İran'dan flaş açıklama: İsrail'e saniyeler içinde karşılık veririz İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Ali Bakıri, İsrail'in İran'a yönelik muhtemel bir saldırısı durumunda İran'ın karşılık vermek için 12 gün beklemeyeceğini söyleyerek, "İsrail'e saniyeler içinde karşılık veririz" dedi.
15.04.2024 Dünya
ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı Bass, Türkiye'ye geliyor
ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı Bass, Türkiye'ye geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı İdari İşler Müsteşarı ve Siyasi İşler Müsteşar Vekili John Bass, Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar'ın daveti üzerine 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde Türkiye’ye ziyaret gerçekleştirecek.
14.04.2024 Gündem
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız
Bakan Bayraktar açıkladı: Gabar’da rekor kıracağız Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Bir dönem adı terörle anılan ve girilmez denilen Gabar çok şükür bugün artık petrolle anılıyor. Artık orası çok daha güvenli ve biz oradan Türkiye'nin en kaliteli petrolünü üretiyoruz. İnşallah üretimde bir rekor kıracağız" dedi.
10.04.2024 Ekonomi
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı
Şehit eşini, son yolculuğuna kucağında 1 yaşındaki kızıyla uğurladı Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50 bin saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı. Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, AKINCI'nın uçuş saati ile ilgili sosyal medyadan önemli bir mesaj paylaştı.
9.04.2024 Gündem
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz
Bakan Tekin: Bayramı buruk yaşıyoruz Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Erzurum'un Yakutiye İlçesinde bayram mesajı verdi. Bayramı buruk yaşadığımızı vurgulayan Tekin,"İsrail'in vahşice saldırıları neticesinde din kardeşlerimiz ramazan ayını yaşamadıkları gibi bayrama da doğru dürüst erişemeyecekler" dedi.
9.04.2024 Gündem
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin yeni ABD Büyükelçisi Sedat Önal oldu Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliğine Sedat Önal atandı. Birleşmiş Milletler Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız atandı.
5.04.2024 Gündem
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi
WhatsApp çöktü! İlk açıklama geldi WhatsApp uygulamasında bağlantı sorunu meydana geldi Dünyanın en yaygın akıllı telefon uygulamalarından WhatsApp'a bir süredir erişim sağlanamıyor.
3.04.2024 Gündem
Ulaştırma Bakanlığı'dan yerel seçim açıklaması
Ulaştırma Bakanlığı'dan yerel seçim açıklaması Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan seçim mevzuatı ve YSK kararlarına ilişkin, "Küresel internet aktörleri başta olmak üzere tüm paydaşlar sorumlu bir şekilde hareket etmeli" dedi.
30.03.2024 Gündem
Doğum gününde şehit olan  polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı
Doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'ta görev sırasında geçirdiği trafik kazasında doğum gününde şehit olan polis memuru Fırat Der'in (34) cenazesi, memleketi Denizli'nin Sarayköy ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
15.03.2024 Gündem
Bakan Güler, Şırnak'ta inceleme ve denetlemelerde bulundu
Bakan Güler, Şırnak'ta inceleme ve denetlemelerde bulundu Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Şırnak'ta 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonlardaki son duruma ilişkin bilgi alan Bakan Güler, bölgede yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.
13.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız
Bakan Özhaseki açıkladı: Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız Eskişehir’de inşaat ve sanayi sektörünün temsilcileri ile iftar yemeğinde bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Deprem bölgesinde 200 binden fazla inşaat şu anda hızla devam ediyor. Bugüne kadar 46 bin konutu dağıttık. Bu ayın sonuna kadar da 30 bin konutu daha dağıtacağız” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor
Facebook ve Instagram'a erişim sorunu yaşanıyor Facebook ve Instagram akşam saatlerinde erişim sorunu yaşanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, “Instagram ve Facebook’ta gerçekleşen hizmet kesintisinin global kaynaklı olduğu tespit edildi” dedi.
5.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız'dan İsrail açıklaması: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Gündem
Hurşit Yıldırım kimdir? Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım’ın özgeçmişi
Hurşit Yıldırım kimdir? Adalet Bakan Yardımcısı Hurşit Yıldırım’ın özgeçmişi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Adalet Bakan Yardımcılığına Hurşit Yıldırım atandı. Peki, Hurşit Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli?
23.02.2024 Gündem
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi
Sedat Önal kimdir? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a tebliğ edildi. Peki, Sedat Önal kimdir, nereli, kaç yaşında? Yeni Washington Büyükelçilisi Sedat Önal’ın özgeçmişi…
22.02.2024 Gündem
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu
Türkiye'nin Washington Büyükelçisi Sedat Önal oldu Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği görevi Büyükelçi Sedat Önal'a, New York'taki BM Daimi Temsilciliği görevi de Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız'a verildi.
21.02.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız
Bakan Yerlikaya açıkladı: Her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Hedefimiz; 2 ay içinde deprem bölgesi genelinde 11 ilde 75 bin konutun teslimini yapmaktır. Ardından da inşallah her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturacağız. Yıl sonuna kadar 200 bin konutu ve köy evini hak sahiplerine teslim edene kadar durmadan, dinlenmeden çalışacağız" dedi.
20.02.2024 Gündem
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu: Türk dizilerini 750 milyon kişi izliyor Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türk yapımı dizilerin en çok izlendiği yerleri de sıraladı. Mumcu’nun Türk gazetecilere yaptığı açıklamaya göre, yerli diziler, Amerika’dan Uzak Doğu’ya dünya genelinde 170’ten fazla ülkede seyrediliyor.
18.02.2024 Gündem
Çevre Bakanlığı'ndan İliç açıklaması: Analizlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı
Çevre Bakanlığı'ndan İliç açıklaması: Analizlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeninyle ilgili yapılan açıklamada, "Ekiplerin her gün 9 ayrı noktadan aldığı numuneler 3 ayrı laboratuvarda analize gönderiliyor. Yapılan analizlerde bugüne kadar herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı" denildi.
18.02.2024 Gündem
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz
Murat Kurum: Yüksek aidat artışlarına izin vermeyeceğiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, aidatların makul seviyelere çekilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını belirterek; "Bazı sitelerimizde fahiş oranda, nerdeyse bir kira kadar aidat alınmakta. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için gerekli çalışmaları yapacağız" dedi
17.02.2024 Gündem
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı
Sağanak yağış Antalya'da etkili oldu! Alt geçitte 1 kişi hayatını kaybetmişti, felaketin görüntüleri ortaya çıktı Antalya yoğun yağışlardan sonra felaketi yaşadı. Halil Yıldız'ın (47) otomobil içerisinde ölü bulunduğu alt geçitteki su seviyesinin 2,5 metre yükseldiği görüldü. Suyun duvarda bıraktığı iz dikkati çekti. İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu yarın okullarda eğitime başlanacağını bildirdi. Muratpaşa ilçesinde ise su dolan bodrum katta mahsur kalan bir kediyi AFAD gönüllüsü kendi hayatını hiçe sayarak kurtardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
14.02.2024 Gündem
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor
Erzincan'da maden ocağında toprak kayması! Kurtarma çalışmaları termal kameralar yardımıyla devam ediyor Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni bölgesinde toprak kayması meydana geldi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu CNN TÜRK'te son durumu aktarırken, 'Toprak dışarı çıkarılıp istifleniyor. O sırada bir toprak kayması gerçekleşiyor. Toprak altında kalan çalışanlar var.' dedi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 400 personelle arama kurtarma çalışmasının sürdüğünü belirtirken, '9 kişiye ulaşılamıyor.' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzincan'daki madende yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Vali Aydoğdu’dan bilgi aldı, arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanların seferber edilmesini istedi. Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili olay yerinde açıklamada bulunan Binali Yıldırım, gece de termal kameralar yardımıyla arama kurtarma çalışmaların sürdüğünü belirtti.
13.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan yardımcısı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.