Bahar-Nihal Candan

Bahar-Nihal Candan

Son dakika Bahar-Nihal Candan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bahar-Nihal Candan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bahar-Nihal Candan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bahar-Nihal Candan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bahar-nihal candan gelişmeleri de dahil olmak üzere 97 bahar-nihal candan haberi bulunmuştur. Tüm bahar-nihal candan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı
Küçük Eymen tandır çukurunda poşette elleri ve ayakları bağlı bulunmuştu! Annesinin ifadesi ortaya çıktı İzmir'in Bornova ilçesinde cesedi tandırda bulunan Eymen Sadık Durak'ın (5) öldürülmesiyle ilgili haklarında ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet ve toplam 38'er yıl hapis cezası verilen sanıklardan anne Mine Durak (28) ile sevgilisi Serkan Elçetin'in (39) cezaları Yargıtay'da da onandı.
28.11.2023 Gündem
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti
Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasından sonra Özlem ve Tayyar Öz çifti için Başsavcılık harekete geçti Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahipleri Tayyar Öz ile eşi Özlem Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurma', 'Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma', 'Resmi belgede sahtecilik', 'Vergi usul kanununa muhalefet' ve 'Malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek' suçlarından soruşturma başlatıldı.
28.11.2023 Gündem
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü
Güzellik merkezlerine Dilan Polat darbesi! Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Gündem
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar
Bahar-Nihal Candan kardeşler ünlüleri, avukatları bile kullanmış: 200 bin doları böyle çalmışlar Katıldıkları bir moda programı sayesinde kısa sürede fenomene dönüşen Nihal ve Bahar Candan kardeşler lüks yaşamları, sansasyonel açıklamalarıyla popülerliklerini her geçen gün arttırdı. Candan kardeşler, suç örgütüne üye olma ve suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayın yankıları sürerken fenomen kardeşlerle ilgili detay ortaya çıktı. Candan kardeşlerin mağduru tek tek 200 bin doları böyle çaldıklarını anlattı. İşte detaylar...
28.11.2023 Gündem
Milyonluk fenomenleri korku saldı! 600 kişi için düğmeye basıldı, işte radara giren isimler...
Milyonluk fenomenleri korku saldı! 600 kişi için düğmeye basıldı, işte radara giren isimler... Sosyal medya fenomeni, güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tutuklanması sosyal medya ünlüleri arasında bomba etkisi yarattı. Lüks yaşamlarını gözler önünde yaşamaktan çekinmeyen isimler bir bir paylaşımlarını geri çekmeye başladı. Bahar-Nihal Candan kardeşlerin de tutuklanması ile birlikte pek çok fenomen isim için harekete geçildiği öğrenildi. 600 kişi için düğmeye basıldı. İşte fenomen dosyasının detayları...
16.11.2023 Gündem
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım! Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Berfu Yenenler, 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve bakın takipçilerine nasıl cevap verdi.
8.11.2022 Magazin
'Sen benim gülüşümsün'
'Sen benim gülüşümsün' Murat Boz ve Aslı Enver çiftinin bir süre önce Bahar-Nihal Candan kardeşler yüzünden arası bozulmuştu. Yeniden barışan ikili ilk kez bir arada fotoğraf paylaştı.
2.09.2017 Magazin
Aslı ile olay yerinde
Aslı ile olay yerinde Murat Boz ve Aslı Enver, önceki akşam ‘Gizli Kalsın’ adlı mekandaydı. Mayıs ayında Boz’un mekanda Bahar-Nihal Candan kardeşler ile eğlencesi basına yansımış ve çift, kısa süre ayrı kalmıştı
4.07.2017 Magazin
Artık evde parti yok
Artık evde parti yok Eser Yenenler, evinde verdiği parti sonrası Murat Boz ile Aslı Enver’in ayrılığına neden olarak gösterilmişti.
4.07.2017 Magazin
Barışın fotoğrafı
Barışın fotoğrafı Aslı Enver ile Murat Boz’un ayrılığı iki ay sürdü. Boz, barışma sonrası Aslı’yı anne ve babasının Bodrum’daki yazlığına el öpmeye götürdü
28.06.2017 Magazin
3 haftadır perişan oldum
3 haftadır perişan oldum Beyaz Show’un sezon finalinin konukları 3 Adam ve Bengü’ydü.
10.06.2017 Magazin
Eser Yenenler o gece hakkında ilk kez konuştu
Eser Yenenler o gece hakkında ilk kez konuştu '3 Adam'dan Eser Yenenler, popçu Murat Boz ve 'İşte Benim Stilim' yarışmacıları Nihal-Bahar Candan'ın da katıldığı olay partiyle ilgili konuştu.
10.06.2017 Magazin
Candan Kardeşlerin kıyafeti olay oldu!
Candan Kardeşlerin kıyafeti olay oldu! Bahar-Nihal Candan kardeşler Fenerbahçe-Darüşşafaka Doğuş basket maçına gitti. Kardeşlerin kıyafetlerini görenlerin ağzı açık kaldı.
3.06.2017 Magazin
Murat ihanet etmedi!
Murat ihanet etmedi! Aslı Enver, Murat Boz’la ayrılığı hakkında ilk kez konuştu: “Biz o olaydan 10 gün önce dostça ayrılmıştık. İhanet yok. Fotoğrafları silmedik çünkü aramızda kavga dövüş olmadı”
2.06.2017 Magazin
'Cicişler'den Candan kardeşlere ağır sözler!
'Cicişler'den Candan kardeşlere ağır sözler! Bahar-Nihal Candan kardeşlerin, 'Bizi 'Cicişler'e benzetmek hakarettir' sözlerine Esra-Ceyda Ersoy kardeşlerden çok ağır cevap geldi.
21.05.2017 Magazin
Teknik olarak ihanet yok!
Teknik olarak ihanet yok! Murat Boz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Antalya’daki The Land of Legends’te sahne aldı.
20.05.2017 Magazin
Olay kadın Bahar Candan uslanmıyor!
Olay kadın Bahar Candan uslanmıyor! Bahar Candan, Instagram'ın hikaye bölümünden bir fotoğraf paylaşıp üzerine 'M' harfi yaptı. Fotoğraftaki kişinin Murat Boz olduğu iddiası bomba etkisi yarattı.
18.05.2017 Magazin
Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor!
Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor! Murat Boz'un sevgilisi Aslı Enver'den ayrılmasına neden olan Bahar Candan, Murat Boz'un peşini bırakmıyor. Candan, Instagram'da profil kısmına 'M' harfi yaptı. İşte Bahar Candan'ın Instagram profilinin yeni görünümü...
17.05.2017 Magazin
Aslı'dan Özcan'la aşk iddiasına yanıt!
Aslı'dan Özcan'la aşk iddiasına yanıt! Ünlü oyuncu Aslı Enver'in, rol arkadaşı Özcan Deniz ile aşk yaşadığı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Enver, olayla ilgili Instagram'dan "Yok artık" diyerek yalanlama yaptı.
16.05.2017 Magazin
Bomba iddia: Aslı Enver bakın kiminle...
Bomba iddia: Aslı Enver bakın kiminle... Herkes Murat Boz ve Aslı Enver aşkının Nihal-Bahar Candan yüzünden bittiğini konuşurken ayrılığın altından Özcan Deniz çıktı. Ünlü oyuncunun yakın çevresine göre Enver ile Deniz, yaklaşık 1 buçuk aydır gizli gizli aşk yaşıyor!.
16.05.2017 Magazin
Bahar-Nihal Candan kardeşlerin bu kez annesi ortaya çıktı
Bahar-Nihal Candan kardeşlerin bu kez annesi ortaya çıktı Son dönemin en çok konuşulan kardeşlerinden Bahar-Nihal Candan kardeşlerin bu kez de annesi ortaya çıktı
12.05.2017 Magazin
Ev değil gece kulübü
Ev değil gece kulübü Murat Boz ve Eser Yenenler’in Candan kardeşlerle gittiği villanın sırrı çözüldü. Yenenler, kiracı olduğu villanın bodrum katına parti odası yaptığı ortaya çıktı
11.05.2017 Magazin
Murat Boz: Aslı'yla ayrılmadık
Murat Boz: Aslı'yla ayrılmadık Sevgilisi Aslı Enver ile ihanet iddiası yüzünden ayrıldığı iddia edilen Murat Boz sessizliğini bozdu.
11.05.2017 Magazin
Dondurma yemeğe gittik!
Dondurma yemeğe gittik! Murat Boz ve Aslı Enver’in ayrılığına sebep olan alem gecesinin kahramanları Bahar-Nihal Candan kardeşler ilk kez konuştu.
10.05.2017 Magazin
Eser Yenenler'den açıklama: Yuva yıkan kadın gibi oldum
Eser Yenenler'den açıklama: Yuva yıkan kadın gibi oldum Ünlü şarkıcı Murat Boz ve Eser Yenenler'in Bahar-Nihal Candan kardeşler ile yaptığı kaçamağın yankıları gündemden düşmüyor.
10.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bahar-Nihal Candan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bahar-nihal candan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.