Eser Yenenler

Eser Yenenler

Son dakika Eser Yenenler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eser Yenenler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eser Yenenler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eser Yenenler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eser yenenler gelişmeleri de dahil olmak üzere 512 eser yenenler haberi bulunmuştur. Tüm eser yenenler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar!
Tuğba Ekinci'den Melisa Döngel'e sert tepki! Beynini patlatmamışlar! Geçtiğimiz yıl Eser Yenenler’in programına katılan Melisa Döngel’in "Arkadaşımın sevgilisiyle aşk yaşayabilirim" ifadeleri hala magazin gündemini meşgul ediyor. Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı Tuğba Ekinci, genç oyuncuyu sert sözlerle hedef aldı.
19.01.2024 Magazin
Cevap Ver Türkiye yarışması formatı nedir? TV8 Cevap Ver Türkiye başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman başlıyor?
Cevap Ver Türkiye yarışması formatı nedir? TV8 Cevap Ver Türkiye başvurusu nasıl yapılır? Ne zaman başlıyor? Cevap Ver Türkiye yarışması hakkında araştırmalar başladı. Tv8'de yayınlanacak Cevap Ver Türkiye yılbaşında başlıyor. Berfu Yenenler ve Eser Yenenler'in sunuculuğunu yaptığı Cevap Ver Türkiye yarışması formatı nedir? İşte Cevap Ver Türkiye yarışması hakkında merak edilenler...
20.12.2023 Televizyon
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel...
Asuman Krause kiracısı ile davalık oldu! İşte istediği bedel... Son günlerde ünlüler dünyasında yaşanan ev sahibi kiracı krizine bir yenisi daha eklendi. Asuman Krause de Etiler’deki evinde oturan kiracısına dava açtı. Krause kiracısının evini boşaltmasını ya da kira bedelini 25 bin TL’ye yükseltmesini istedi.
5.12.2023 Magazin
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime
Eser Yenenler: Eşime layık olmak için ne varsa taktım üzerime Oyuncu Eser Yenenler, önceki akşam Zorlu PSM'de düzenlenen 49. Pantene Altın Kelebek Töreni'nde ödül alan eşi Berfu Yenenler'i yalnız bırakmadı. Ünlü çift, moda hakkındaki açıklamalarıyla dikkat çekti.
5.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik'
Berfu Yenenler’den bikinili pozlar! 'İki çocukla böyle fizik' Miss Turkey güzeli ve iki çocuk annesi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Ünlü isim bu kez bikinili pozlarını yayınladı. İki çocuk doğurmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
14.07.2023 Magazin
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları!
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları! Ünlüler sosyal medya hesaplarından Kurban Bayramı'nı kutladı. İşte Hülya Koçyiğit'ten Eser Yenenler'e, Şeyma Subaşı'ndan Ata Demirer'e ünlülerin Kurban Bayramı mesajları...
28.06.2023 Magazin
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL
İbrahim Büyükak 3 tekerlekli motosikletiyle görüntülendi! Değeri 700 bin TL Oyuncu ve senarist İbrahim Büyükak, önceki gün Bebek’te trafikte seyir halinde objektiflere yansıdı. Üç tekerlekli yeni motosikletiyle iş görüşmesine gelen Büyükak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
9.06.2023 Magazin
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'
Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın' Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te 4'üncü seçilen Berfu Yıldız ile 2019'da nikâh masasına oturmuştu. Kuzey (3) ve Mete (2) adında iki çocuğu olan Berfu Yenenler, yakın dostları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaparak, eşine bir türlü ulaşamadığını söyledi ve birlikte olup olmadıklarını sordu. Dalkılıç'ın, arkadaşı Eser Yenenler için yalan söylemesi sosyal medyada gündem oldu. Berfu "Erkekler kapatılsın" derken, yorumlarda ise ünlü şarkıcıya tepki gösterildi.
8.06.2023 Magazin
Murat Dalkılıç'ın Eser Yenenler yalanını Berfu Yenenler ortaya çıkardı!
Murat Dalkılıç'ın Eser Yenenler yalanını Berfu Yenenler ortaya çıkardı! Berfu Yenenler, 2 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladığı, eşi Eser Yenenler'in de yer aldığı esprili videolarla adından sıkça söz ettiriyor. 28 yaşındaki güzel, son olarak Eser Yenenler ile birlikte yakın arkadaşları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaptı.
8.06.2023 Vatan TV
'Domuz' benzetmesini affetmeyen Eser Yenenler ilk kez konuştu!
'Domuz' benzetmesini affetmeyen Eser Yenenler ilk kez konuştu! Oyuncu Eser Yenenler, kendisini domuza benzeterek karikatür çizen ve sosyal medyada hakaret içerikli açıklamalar yapan karikatürist Öznur Kalender’e açtığı manevi tazminat davasını kazanmıştı. Eşi Berfu Yenenler ile 'Çift Terapisi' adlı gösterilerinin provası öncesi görüntülenen ünlü isim, mahkemeye taşınan olay sonrası ilk kez konuştu.
29.04.2023 Magazin
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi
Eser Yenenler davayı kazandı! 3,5 yıl hapsi istendi Sunucu ve oyuncu Eser Yenenler’in kendisini domuza benzeterek karikatürünü çizdiği ve hakaret içerikli açıklamalar yaptığı iddiasıyla şikâyetçi olduğu karikatürist Öznur Kalender hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.
25.04.2023 Magazin
Berfu Yenenler: Roma'da gezerken Eser'i dolandırdılar
Berfu Yenenler: Roma'da gezerken Eser'i dolandırdılar Kısa bir tatil için İtalya'nın başkenti Roma'yı tercih eden Eser Yenenler ve Berfu Yenenler çifti yaşadıklarını sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Berfu Yenenler, önceki gün Roma'da gezerken eşi Eser Yenenler'in dolandırıldığını açıkladı. Nasıl mı? İşte detaylar...
7.04.2023 Magazin
Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir evliliği ile ilgili açıklama!
Eser Yenenler'den Oğuzhan Koç-Demet Özdemir evliliği ile ilgili açıklama! Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz ağustos ayında evlenmişti. Sosyal medyada aşk dolu pozlar paylaşan ünlü çift, iki hafta önce ise 'evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı' haberiyle gündem olmuştu. 'Magazin D'ye konuşan güzel oyuncu, eşiyle sorun yaşadıklarını kabul etmişti. Etiler'de görüntülenen Eser Yenenler, yakın arkadaşı Koç'un evliliği hakkında açıklama yaptı.
29.03.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti!
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti! Ünlü isimler, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Hande Yener, depremzede Abdurrahman Aydın ile görüntülü konuşarak yanında olduğunu söyledi. Aydın, “Annemi ve iki bacağımı kaybettim. Umutlarımı da kaybetmiştim. Ama bana umut oldunuz” dedi.
1.03.2023 Magazin
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık
Eser Yenenler: Hayatımızın en anlamlı oyununu oynadık Oyuncu Eser Yenenler, 'Çok Güzel Hareketler 2' gösterisi ile Ankara'da izleyici karşısına çıktı. Komedyen, geliri depremzedelere bağışlanacak oyundan fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınladı.
28.02.2023 Magazin
Eser Yenenler depremzedelerle vakit geçiriyor!
Eser Yenenler depremzedelerle vakit geçiriyor! Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler, deprem bölgesine gidip depremzedeler ile bir araya geldiler. Eser Yenenler, depremzede aileler ile bir araya gelip çocuklar ile oyun oynadı.
23.02.2023 Magazin
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım
Berfu Yenenler paylaşımıyla dikkat çekti: Kırılmaz sanıyordum kendimi, bayağı iyi kırılmışım Türkiye, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremle felaketi yaşadı. Ardından 20 Şubat'ta Hatay merkezli iki deprem daha meydana geldi. Felaketin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağırısı yapan ve geçtiğimiz günlerde Malatya'da çocuklara oyuncak dağıtan Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.
23.02.2023 Magazin
Berfu ve Eser Yenenler çifti Malatya’daki çocuklarla buluştu!
Berfu ve Eser Yenenler çifti Malatya’daki çocuklarla buluştu! Berfu ve Eser Yenenler çifti önceki gün Malatya’daki depremzede çocuklarla bir araya geldi. Çift, TEGV’in etkinliklerine de katıldı.
22.02.2023 Magazin
Gösterilerin geliri depremzedelere bağışlanacak!
Gösterilerin geliri depremzedelere bağışlanacak! Berfu Yenenler ve Eser Yenenler, "Çift Terapisi" adlı stand up gösterilerinin gelirini depremzedeler için bağışlayacaklarını açıkladı.
20.02.2023 Magazin
Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çiftinden deprem önlemi!
Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çiftinden deprem önlemi! 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük deprem Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgelerini salladı. Felaketin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Bir yandan yardım ve destek çalışmaları devam ederken bir yandan da bina kontrolleri de başladı. Berfu-Eser Yenenler çifti yaz başından beri oturdukları yeni evlerini deprem kontrolünden geçirtti.
16.02.2023 Magazin
Eser-Berfu Yenenler çifti depremde kurtulan iki köpeği sahiplendi!
Eser-Berfu Yenenler çifti depremde kurtulan iki köpeği sahiplendi! Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7'lik ve 7.6'lık deprem 10 ilde çok büyük yıkıma yol açtı. Felakette binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Ünlü isimlerden depremden etkilenen bölgelere destek geliyor. Son olarak ünlü oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yenenler çifti enkazdan kurtulmuş ama ailelerini kaybetmiş iki köpeği sahiplendi.
13.02.2023 Magazin
Berfu Yenenler: Eser ile Allah vergisi ikiliyiz, aşk ile evlendik
Berfu Yenenler: Eser ile Allah vergisi ikiliyiz, aşk ile evlendik Eser Yenenler ile 3 sene önce nikah masasına oturan Berfu Yenenler, ünlü bir markaya ait saç bakım serisinin dijital marka yüzü oldu. Geçtiğimiz akşam lansman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yenenler, eşi Eser ile birlikte yaptıkları stand-up gösterisinden bahsederek, "Allah vergisi ikiliyiz" ifadelerini kullandı. Eşini desteklemek için geceye katılan Eser Yenenler ise hem eşinden övgü dolu sözlerle bahsetti, hem de ilginç diyet yöntemini paylaştı.
17.12.2022 Magazin
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım!
Berfu Yenenler'den takipçilerine esprili paylaşım! Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Berfu Yenenler, 'Sende Eser kadar popo yok' yorumlarından bıktı ve bakın takipçilerine nasıl cevap verdi.
8.11.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Eser Yenenler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eser yenenler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.