Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'

Murat Dalkılıç, Eser Yenenler'i ele vermedi! 'Erkekler kapatılsın'

Oyuncu Eser Yenenler, Miss Turkey 2015'te 4'üncü seçilen Berfu Yıldız ile 2019'da nikâh masasına oturmuştu. Kuzey (3) ve Mete (2) adında iki çocuğu olan Berfu Yenenler, yakın dostları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaparak, eşine bir türlü ulaşamadığını söyledi ve birlikte olup olmadıklarını sordu. Dalkılıç'ın, arkadaşı Eser Yenenler için yalan söylemesi sosyal medyada gündem oldu. Berfu "Erkekler kapatılsın" derken, yorumlarda ise ünlü şarkıcıya tepki gösterildi.

Berfu Yenenler, 2 milyon takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yayınladığı, eşi Eser Yenenler'in de yer aldığı esprili videolarla adından sıkça söz ettiriyor. 28 yaşındaki güzel, son olarak Eser Yenenler ile birlikte yakın arkadaşları Murat Dalkılıç'a telefon şakası yaptı.

"ESER'E ULAŞAMADIM"

Yenenler, sosyal medyadan şarkıcı Murat Dalkılıç'a yaptığı şakanın videosunu paylaştı. Berfu Yenenler eşi Eser Yenenler yanındayken, Dalkılıç'a "Eser'e ulaşamadım. O da demişti ki Murat'la olacağız. Hala da ulaşamıyorum. Seninle mi?" diye soruyor.

"İÇERİDE UYUYOR"

Dalkılıç ise "Biraz geç yattık ya. Evet evet bende kaldı. İçeride uyuyor" yanıtını veriyor. Berfu Yenenler'in "Onu uyandırabilir misin?" sorusu üzerine Dalkılıç, "Ya kızım deli misin? Benimle beraber. Ne olacak" diyor.

"MURAT DALKILIÇ KAPATILSIN"

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Berfu Yenenler, kısa sürede gündem olurken; "Murat Dalkılıç kapatılsın" yorumları havada uçuştu.

"YOLDA İNSANLAR YÜZÜME GÜLÜYOR"

Berfu Yenenler'in çok konuşulan Instgaram gönderisine yorum yapan Murat Dalkılıç, "Abiii yolda insanlar yüzüme yüzüme gülüyor" mesajıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

GÖNLÜNÜ ALMAYA EVE GİTTİ

Ünlü şarkıcı, şakanın ardından Berfu Yenenler'in gönlünü almak için evlerine gitti. Çocuklara hediye alan Dalkılıç, "Yengem çok güzel yapmış" notuyla dikkat çekti.