Bafta

Bafta

Son dakika BAFTA haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan BAFTA ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını BAFTA haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bafta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bafta gelişmeleri de dahil olmak üzere 109 bafta haberi bulunmuştur. Tüm bafta haberleri aşağıda listelenmiştir.
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'deki deprem unutulmadı
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'deki deprem unutulmadı Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Suriye'yi de etkileyen iki büyük depremi unutmadı. İşte 2023 BAFTA Ödülleri'ni kazanan isimler...
20.02.2023 Magazin
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? İşte Joker 2 vizyon tarihi! Joker filminin devamı olan Joker 2 ile ilgili heyecanlı bekleyiş sürüyor. Joaquin Phoenix’e Oscar kazandıran Joker 2’nin oyuncu kadrosu netleşiyor. Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'lı 'Joker' devam filmi 'Joker: Folie à Deux' kadrosuna Emmy ödüllü, Bafta ve Altın Küre adayı usta oyuncu Brendan Gleeson katıldı. Peki, Joker 2 filmi ne zaman vizyona girecek? Joker 2 oyuncuları kim? Joker 2 konusu ne? İşte Joker 2 vizyon tarihi!
4.09.2022 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis hayatını kaybetti
Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis hayatını kaybetti Dünyaca ünlü Yunan besteci Vangelis (Evangelos Odysseas Papathanassiou) 79 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçı Türkiye'de Cennetin Keşfi (1492: Conquest of Paradise) ve Chariots of Fire (Ateş Arabaları) filmlerinin bestecisi olarak ünlendi.
20.05.2022 Dünya
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu!
'Sadakatsiz' oyuncularından set pozu! Kanal D ekranlarının sevilen dizisi 'Sadakatsiz', çarşamba akşamları izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden dizinin başrol oyuncuları da sette çektikleri fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
22.02.2022 Magazin
2022 BAFTA Ödülleri adayları açıklandı! İşte listeye damga vuran film...
2022 BAFTA Ödülleri adayları açıklandı! İşte listeye damga vuran film... 2022 BAFTA Televizyon Ödülleri adayları açıklandı. Bu yılki filmler arasında 11 dalda ödüle aday gösterilen Dune filmi listeye damga vurdu. İşte 13 Mart'ta sahiplerinin bulması beklenen ödüllerin listesi...
4.02.2022 Kültür Sanat
Ali ölüm kalım savaşı veriyor!
Ali ölüm kalım savaşı veriyor! Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in 45. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un paylaştığı Sadakatsiz yeni bölüm fragmanına; Ali’nin kafa travması geçirmesi damga vuruyor. Volkan'ın Asya'ya sarıldığı sırada içeriden Ali'nin kalp atışının durduğu duyulur.
28.12.2021 Televizyon
Kate Winslet’tan Leonardo DiCaprio itirafı
Kate Winslet’tan Leonardo DiCaprio itirafı İngiliz oyuncu Kate Winslet, "Titanik" filmindeki rol arkadaşı Leonardo DiCaprio ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kate Winslet, DiCaprio ile buluşma anlarından bahsetti. İşte dikkat çeken o açıklamalar!
26.12.2021 Magazin
Usta oyuncu Cynthia Harris hayatını kaybetti
Usta oyuncu Cynthia Harris hayatını kaybetti “Mad About You” dizisinde Paul Reiser'in annesini canlandıran Cynthia Harris, 87 yaşında yaşamını yitirdi.
7.10.2021 Dünya
Efsane oyuncu Anne Stallybrass hayatını kaybetti!
Efsane oyuncu Anne Stallybrass hayatını kaybetti! 1970'lerde tüm dünyayı kasıp kavuran Onedin Line'ın yıldızı Anne Stallybrass 82 yaşında hayatını kaybetti. Anne Stallybrass'ın çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı.
4.08.2021 Magazin
Neşeli Günler filminin ünlü ismi 91 yaşında hayatını kaybetti
Neşeli Günler filminin ünlü ismi 91 yaşında hayatını kaybetti Son dakika haberine göre; Neşeli Günler filmindeki Albay Von Trapp rolüyle hafızalara kazınmış ünlü Kanadalı aktör Christopher Plummer, 91 yaşında hayatını kaybetti.
6.02.2021 Magazin
Cloris Leachman hayatını kaybetti
Cloris Leachman hayatını kaybetti ABD'li oyuncu ve komedyen Cloris Leachman 94 yaşında yaşamını yitirdi.
28.01.2021 Dünya
İzleyici yine 'Sadakatsiz' dedi!
İzleyici yine 'Sadakatsiz' dedi! Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz, 3’üncü bölümüyle reytinglerde AB ve ABC1’de en çok izlenen yapım olurken; sosyal medyada da zirveyi bırakmadı.
22.10.2020 Televizyon
Sadakatsiz 3. bölüm fragmanı yayınladı! Asya ne yapacak?
Sadakatsiz 3. bölüm fragmanı yayınladı! Asya ne yapacak? Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz'in 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Eşi Volkan ve tüm dostları tarafından ihanete uğradığını öğrenen Asya, son bölümde Volkan’la yüzleşmiş ancak Volkan aldatttığını itiraf etmemişti. Sadakatsiz'in yeni bölümünde Volkan bir kez daha Asya'ya yakalanır. İşte Sadakatsiz 3. bölüm fragmanı!
16.10.2020 Gündem
Sadakatsiz hem ekranın hem sosyal medyanın birincisi
Sadakatsiz hem ekranın hem sosyal medyanın birincisi Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz, 2’nci bölümüyle reytinglerde AB’de en çok izlenen yapım olurken; sosyal medyada da zirveyi bırakmadı.
15.10.2020 Televizyon
Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sadakatsiz son bölüm izle!
Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınladı mı? Sadakatsiz son bölüm izle! Kanal D'nin yeni dizisi Sadakatsiz yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam puan aldı. BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisinin yayınlanan ilk bölümü reytingde ilk sıralarda yer aldı. Peki, Sadakatsiz tekrarı ne zaman? Sadakatsiz tekrarı saat kaçta? Sadakatsiz dizisi konusu ne? Sadakatsiz dizisi oyuncuları kim? İşte Sadakatsiz dizisi hakkında merak edilenler...
15.10.2020 Gündem
Sadakatsiz yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı
Sadakatsiz yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı Kanal D’nin, BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan dizisi “Sadakatsiz”, ilk bölümü ile ekrana geldi. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği dizi, fark yaratan hikayesi, oyuncu kadrosu ile daha ilk bölümü ile izleyicinin gönlünde taht kurdu.
8.10.2020 Magazin
Dizi yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı
Dizi yayınlanan ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı Kanal D’nin, BBC’nin Bafta Ödüllü dizisi Doctor Foster’dan uyarlanan dizisi “Sadakatsiz”, ilk bölümü ile ekrana geldi. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği dizi, fark yaratan hikayesi, oyuncu kadrosu ile daha ilk bölümü ile izleyicinin gönlünde taht kurdu.
8.10.2020 Televizyon
‘Cansu'yu merak ediyorum'
‘Cansu'yu merak ediyorum' Cansu Dere, ‘Doctor Foster’ olarak ekrana dönüyor. BBC Studios’un format satışlarından sorumlu başkan yardımcısı Andre Renaud, “Onun, karakteri nasıl yorumlayacağını merak ediyorum” dedi
3.09.2020 Televizyon
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri
İtalyan besteci Ennio Morricone kimdir? Ennio Morricone film müzikleri Oscar ödüllü İtalyan bestekar Ennio Morricone’nin hayatını kaybetti. Western tarzında yaptığı müziklerle ün kazanan Morricone 2016 yılında 88. Oscar Ödülleri'nde The Hateful Eight filmine yaptığı müziklerle En İyi Film Müziği dalında Oscar kazandı. Ennio Morricone'nun hayatını kaybetmesinin ardından vatandaşlar Ennio Morricone kimdir, sorusuna cevap aramaya başladı.
6.07.2020 Gündem
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi
Uluslararası Göç Filmleri Festivali Uzun Metraj Yarışma jürisinde ünlüler geçidi 14 Haziran’da başlayacak Uluslararası Göç Filmleri Festivali’nde, başkanlığını ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan’ın yapacağı Uzun Metraj Film Yarışması’nın diğer jüri üyeleri de açıklandı.
9.06.2020 Kültür Sanat
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı
Dünyaca ünlü oyuncunun corona testi pozitif çıktı Dünyaca ünlü oyuncu Idris Elba, Twitter'dan yaptığı açıklamada corona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Twitter'dan açıklama yapan Idris Elba, 'Panik yapmayın' dedi. Öte yandan Tom Hanks ve eşi de pozitif çıkmıştı.
17.03.2020 Magazin
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında?
Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? Renee Zellweger, Judy filmindeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazandı. Oscar Ödülleri gecesinde giydiği beyaz elbisesiyle fark yaratan 50 yaşındaki Renee Zellweger, böylece ikinci Oscar Ödülü’nü almış oldu. Peki Renee Zellweger kimdir, nerelidir? Judy filmi ile En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanan Renee Zellweger kaç yaşında? İşte detaylar…
10.02.2020 Gündem
Terry Jones hayatını kaybetti… Terry Jones kimdir? Nerelidir? Terry Jones kaç yaşındaydı? Neden öldü?
Terry Jones hayatını kaybetti… Terry Jones kimdir? Nerelidir? Terry Jones kaç yaşındaydı? Neden öldü? Monty Python filmindeki unutulmaz performansıyla akıllarda yer eden aktör Terry Jones yaşında hayatını kaybetti. İngiltere’nin ünlü komedi ekibi Monty Python ekibinin kurucularından olan Terry Jones, aynı zamanda yönetmenlik de yapıyordu. Peki Terry Jones kimdir? Nerelidir? Terry Jones kaç yaşındaydı? Neden öldü?
23.01.2020 Gündem
Davete Serenay Sarıkaya damgası
Davete Serenay Sarıkaya damgası Oscar Ödülleri, Cannes Film Festivali, BAFTA Ödülleri ve Venedik Bienali gibi önemli sinema organizasyonlarına verdiği destekle tanınan İsviçre saat markası Chopard, 7. Boğaziçi Film Festivali için özel bir gece düzenledi. Venedik Sarayı’nda düzenlenen geceye, bu yıl yedincisi gerçekleştirilen Boğaziçi Film Festivali’nin özel isimleri davetliydi.
26.10.2019 Magazin
İlk sahneler beğeni topladı
İlk sahneler beğeni topladı Usta oyuncu Haluk Bilginer,‘Alex Rider’ adlı diziyle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin tanıtım videosu yayınlandı ve ilk sahneleri beğeni topladı.
6.10.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Bafta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bafta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.