Bacak

Bacak

Son dakika bacak haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bacak ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bacak haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bacak

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bacak gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.447 bacak haberi bulunmuştur. Tüm bacak haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı
Eşi kapıyı geç açtı! Mutfak tezgahının altında arkadaşını yakaladı Adana’da eşinin kapıyı geç açmasından şüphelenip odaları aradı. Eşiyle görüşmemesini istediği arkadaşını mutfak tezgahının altında saklanmaya çalışırken bulup, bacak ve kalçasından bıçakladı. Saldırgan El-Melhem, “Eşimin üzerinde sadece tişört vardı ve iç çamaşırları yoktu. Memduh’u tezgahın altında görünce bir anlık öfkeyle bıçakladım” dedi.
24.04.2024 Gündem
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu
Karısıyla bastığı kişiyi bıçaklayan koca tutuklandı! Tezgahın altında buldu Adana’da bir kişi karısıyla yasak ilişki yaşadığını öne sürdüğü şahsı bıçakla yaraladı. Seyhan polisi tarafından yakalanan koca tutuklandı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
24.04.2024 Adana
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti
İzmir Halkapınar Aktarma Merkezi'nde silahlı saldırı! Açılan ateşte 1 kişi hayatını kaybetti İzmir'de, raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce düzenlenen silahlı saldırıda Çetin Ermiş (71) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
19.03.2024 Gündem
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu
Omurga cerrahları İstanbul’daki sempozyumda buluştu Türkiye’nin dört bir yanındaki omurga cerrahları ‘Omurga Cerrahisinde Komplikasyonlar ve Önleme Yöntemleri’ başlıklı sempozyumda bir araya geldi.
19.03.2024 Sağlık
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı”
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı” Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Alıcı, kalp damar hastalıklarında yoğunlukla kullanılan ve dünyanın en çok bilinen ilacı olan kan sulandırıcı kullanımı konusundaki kararın mutlaka hekimler tarafından verilmesi gerektiğini, aksi takdirde fayda yerine zarar verebildiğini söyledi.
20.03.2024 Adana
Depremde 2 evladını ve bacağını kaybeden baba, proteziyle hayata tutunuyor
Depremde 2 evladını ve bacağını kaybeden baba, proteziyle hayata tutunuyor Kahramanmaraş merkezli depremlerde uzuvlarını kaybeden 5 depremzedeye Adana’da protezleri takıldı. 17 saat enkazda kalan ve bacağı kesilen baba, 2 evladını kaybettiğini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.
19.03.2024 Adana
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı
Fenerbahçe, Kasımpaşa karşısında 3 puanı son dakika golü ile aldı Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup etti.
24.02.2024 Fenerbahçe
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı?
Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli? Arka Sokaklar dizisine konuk olan Serpil Örümcer'in çocuğu var mı? Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer Arka Sokaklar dizisine konuk oluyor. Peki, Serpil Örümcer kimdir, kaç yaşında, nereli?
16.02.2024 Magazin
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor!
Yeşilçam’ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oluyor! Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer 'Arka Sokaklar'a konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizide 'Müjgan' karakteriyle izleyiciyle buluşacak Örümcer, geçen günlerde geçim sıkıntısı çektiğini ve yaşamını devam ettirebilmek için fotoğraflarını sattığını açıklamıştı.
16.02.2024 Magazin
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü” Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024 Gündem
Karabasan Nedir, Neden Olur? Karabasan Tedavisi Nasıl Yapılır?
Karabasan Nedir, Neden Olur? Karabasan Tedavisi Nasıl Yapılır? Tıbbi olarak uyku bozukluğu şeklinde ifade edilen karabasan, özellikle halk arasında Karabasan basması şeklinde bilinmektedir. Gecenin bir anında terler içinde ve baskı altında kalmış gibi uyanması ile birlikte etkisini gösterir. Bu sebepten dolayı diğer bir ifade ile uyku felci şeklinde anlatıldığını söylemek mümkündür. Nadiren uykuya dalmaya ya da uyanmaya atlamış bir anda bedenin geçici olarak hareket etmemesi şeklinde öne çıkar.
30.01.2024 Gündem
Magnezyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Magnezyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Magnezyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Magnezyum Barındıran Gıdalar Listesi... Magnezyum içeren besinlerin başında avokado gelirken muz, ıspanak, kuru baklagiller ve bitter çikolata da eşlik eder. Magnezyum vücut tarafından üretilmediği için mutlaka takviye olarak alınmalıdır.
27.01.2024 Yaşam
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP 55 başkan adayını daha açıkladı MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
26.01.2024 Gündem
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi...
Potasyum İçeren Besinler Nelerdir? En Çok Potasyum Barındıran Gıdalar Listesi... Potasyum, vücut için birçok olumlu katkıları olan önemli bir elementtir. Genellikle hücre içi sıvılarda kendini gösteren potasyumun, vücut dengesinin sağlanması ve iskelet kas sistemine olan desteği nedeniyle insan sağlığına faydası bulunmaktadır. En önemli potasyum kaynağı, besinler yoluyla alınmaktadır. Bu sebeple uzmanlar tarafından potasyum içeren besinlerin düzenli olarak tüketilmesi önerilmektedir.
25.01.2024 Sağlık
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik
Çevre Bakanlığı'ndan deprem bölgesindeki çocuklara özel etkinlik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, yarıyıl tatilinde de deprem bölgesindeki çocukları unutmadı. Bakanlığa bağlı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı yarıyıl tatilinde, depremzede çocuklara motivasyon amaçlı atölye çalışmaları ve interaktif sahne gösterileri düzenlenecek.
19.01.2024 Gündem
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Varis Nasıl Geçer? Varis Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Varisin geçmesi için hareketli bir yaşam tarzını benimsemek gerekir. Eğer varsa fazla kilolardan kurtulmak da varisin geçmesi için önemlidir. 
17.01.2024 Sağlık
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Selülit Nasıl Geçer? Selülit Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Selülit, cilt altında yer alan yağ ve bağ dokusunda meydana gelen komplikasyonlar sonucu, deri görünümünün çukurlu görünmesine sebep olan bir problemdir. Genellikle kilo varlığı, genetik ve hareketsizlik gibi etmenlerin sebep olduğu selülit, zayıf insanlarda da gözlemlenmektedir. Tedavisi, selülitin derecelerine bağlı olarak azaltılabilir.
16.01.2024 Yaşam
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Çilek Bacak Nasıl Geçer? Çilek Bacak Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bacaklardaki tüyler ağda, makine ya da tüy dökücü ile alındıktan sonra meydana gelen kırmızı küçük lekeler hem görsel hem de fiziksel olarak rahatsız edici bir rahatsızlıktır. Bu kızarıklıkların meydana gelme sebebi ise bilinmemektedir.
1.01.2024 Sağlık
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Bel Ağrısı Nasıl Geçer? Bel Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Bel ağrısı oldukça zorlu sağlık problemlerinden biridir. Kişilerin hem sosyal hem de iş ve okul hayatlarını olumsuz olarak etkilemektedir. Bel ağrıları sıklıkla hamilelik döneminde, sürekli oturarak ya da ağır beden işi yapmakla meydana gelebilir. Ancak belirli egzersiz ve yöntemler ile bel ağrısı kısa süre içerisinde geçebilir.
28.12.2023 Sağlık
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Uzun Hikaye Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Uzun Hikaye Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Uzun hikaye göçmen bir ailenin başından geçenleri anlatan kitaplar arasındadır. Mustafa Kutlu tarafından yazılmış olan Uzun hikaye kitabı 1940'lı seneleri anlatmaktadır.
25.12.2023 Eğitim
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor
Seda Sayan güzellik için bunu da yaptı! Duyanlar inanamıyor Yaptırdığı estetik operasyonlarla sık sık magazin gündeminde yer alan Seda Sayan ünlü isimlerin başını çekiyor. Şimdi ise Seda Sayan yeni işlem yaptırdı.
23.11.2023 Magazin
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi
500 kiloluk ayının saldırısından mucizevi bir şekilde kurtuldu: Koyunlarla hiç işi olmadı, kükreyerek geldi pençeledi Ayı saldırısı haberi bu sefer Eskişehir'den geldi. Sivrihisar İlçesi'nde koyun güttüğü sırada uğradığı ayının saldırdığı Murat Akyatak, "Beni devirdi, ısırdı ve parçalamaya başladı" diyerek mucize kurtuluşunu anlattı.
13.11.2023 Gündem
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu
Hülya Avşar 60 yaşında gençlere meydan okudu Geçtiğimiz günlerde 60 yaşına giren Hülya Avşar, gençlere taş çıkartıyor. Aracında poz veren Avşar kızı derin bacak dekoltesiyle hayranlarından büyük beğeni topladı.
15.10.2023 Magazin
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Bacak ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bacak haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.