Baba Oğul

Baba Oğul

Son dakika baba oğul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baba oğul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baba oğul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baba Oğul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baba oğul gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.288 baba oğul haberi bulunmuştur. Tüm baba oğul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu!
Fenomen Ares cinayetinde Yargıtay kararı bozdu! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal ile oğlu Kadir Ozan Erdal hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı
Narkotik köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı Adana'da narkotik dedektör köpeği Hulk'un 7'nci yaş günü pasta kesilerek kutlandı. 6 yıldır Hulk ile birlikte görev yapan polis memuru Ali Çetin (34), “Hulk ile aramızdaki bağ aynı oğul ve baba gibi. Birbirimizi sürekli görüyoruz ancak görmediğimizde onun beni özlediğini biliyorum. Çünkü ben onu çok özlüyorum. Birlikte güzel işler çıkartıyoruz” dedi.
11.04.2024 Adana
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu
Beşiktaş'taki faciada 29 kişi hayatını kaybetti: Yangının nedeni belli oldu İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nin gece kulübündeki yangına ilişkin yaptığı açıklamada, "Yangın, itfaiyenin müdahalesi sonucu söndürülürken olayda 29 kişi hayatını kaybetmiştir. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 kişinin tedavileri devam etmektedir” denildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Gayrettepe'deki yangınla ilgili İçişleri Bakanı Yerlikaya'yı telefonla arayarak bilgi aldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını açıkladı. Sağlık Bakanı Koca, yangına 26 adet ambulans ve 1 Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) timinin görevlendirildiğini duyurdu. Gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 8 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan yangının çıkış nedeni de belli oldu.
2.04.2024 Gündem
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası
Kira artışı tartışması sonrası ev sahibi- kiracı kavgasında boruyla cinsel saldırı iddiası Zonguldak’ta Hasan S. (67) kira artışı tartışması sonrası kiracısı Cengiz M. (53) ve oğlu Hakan M. (27) tarafından makatına boru sokulduğu iddiasıyla şikayetçi oldu. Hasan S.’nin makatındaki 15 cm uzunluğunda, 2 cm çapında PVC boru hastanede çıkarılırken, tutuklanan baba-oğul daha sonra ev sahibi Hasan S.'nin çelişkili ifadeleri nedeniyle tahliye edildi. Baba-oğul hakkında ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan 18'er yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşmasında Cengiz M. ve Hakan M., kira artışı nedeniyle ev sahibiyle aralarında husumet olduğunu belirterek suçlamaları reddetti.
1.04.2024 Gündem
Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi
Türkiye bu baba ve oğlu çok sevdi Her çarşamba akşamı ekrana gelen, Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, sürükleyici hikayesinin yanında izleyicileri gözyaşlarına boğan baba oğul sahneleri ile de adından söz ettirmeye devam ediyor.
19.03.2024 Magazin
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde baba-oğul sahnesi ekrana damga vurdu
'İnci Taneleri'nde baba-oğul sahnesi ekrana damga vurdu Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı, 'İnci Taneleri’nin beşinci bölümü, 22 Şubat Perşembe akşamı yayınlandı. Dizinin son bölümündeki baba-oğul sahnesi ise izleyen herkesi ekrana kilitledi.
24.02.2024 Magazin
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda
"Demir Pençe" İKSV Galaları'nda Sean Durkin'ın yazdığı ve yönettiği "The Iron Claw /"Demir Pençe", 7 Mart akşamı İKSV Galaları'nda ön gösterime girecek.
25.02.2024 Magazin
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı
Pazarda 'Müşteri kapma' tartışmasında amcasını öldürdü; kuzenini yaraladı İzmir'in Karabağlar ilçesinde 'müşteri kapma' tartışmasında M.Ş. (26), amcası Sertif Şaşı'yı (64) tabanca ile öldürdü, kuzeni Erkan Şaşı'yı (36) yaraladı.
21.02.2024 Gündem
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü
Fiyatta anlaşamadığı kiracısını sokak ortasında dövdü Esenyurt’ta kira ücreti konusunda anlaşamadıkları kiracıyı takip eden baba ve oğlu, şahsı sokak ortasında tekme tokat dövdü.
1.10.2023 Yaşam
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı!  Şehidin cevabı göz yaşarttı
Şehit Teğmen Altınbaş'ın son konuşması ortaya çıktı! Şehidin cevabı göz yaşarttı Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Fatih Uğur Altınbaş’ın saldırıya uğramadan bir gün önce annesi ile yaptığı konuşma ortaya çıktı.
13.08.2023 Yaşam
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti
Canlı yayında katliam yaptı! 2'si Türk 3 kişiyi öldürdükten sonra intihar etti Bosna Hersek'in Gradacac kentinde Nermin Sulejamnovic adlı bir saldırgan, sosyal medya hesabından canlı yayın açarak düzenlediği silahlı saldırıda eski eşi N.H. ve Türk asıllı baba-oğul 2 Türk'ü öldürdükten sonra intihar etti.
11.08.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekli maaşlarına zam sinyali: Talimatı verdim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Dün baba-oğul videosu çekenler bugün gırtlak gırtlağa geldiler. Değişim adıyla yürüyen kayıkçı kavgasıyla işimiz yok ifadelerini kullandı. Erdoğan emekli maaşları ile ilgili olarak da, "Dün enflasyon oranı netleşince emeklilerin alacağı maaş da belli oldu. İyileştirme çalışması için bakanlarımıza gerekli talimatı verdim. Çalışmalar başladı" dedi.
6.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geriye gidişe izin vermeyeceğiz Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nın '16'lı masa kuracağım' ifadelerine tepki gösteren Erdoğan, "6'lı masa diyordu şimdi 16 masa diyor. Yetmez, bunu daha da artırman lazım. Masadaki ortakları çoğaltmak netice vermez. Bu millet irade ister. Eser ister, hizmet ister. Yalanla dolanla bir yere varılmaz." dedi.
21.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon mesajı: Seçim belirsizliği ortadan kalktı, elimiz güçlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi 30. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni'ne önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, enflasyonu tek haneye düşüreceklerini söyleyerek seçim belirsizliğin ortadan kalktığını ve yeni ekonomi kadrosunun birinciliği önceliğinin bu olduğunu vurguladı.
17.06.2023 Gündem
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti
Şişli’de, kendisine para vermeyen babasını darp etti Şişli'de, madde bağımlısı olduğu iddia edilen Bulut Taşyürek, kendisine para vermediği gerekçesiyle tartıştığı babasına saldırdı. Kendi iş yerinde oğlu tarafından darp edilen ve kafasında bardak kırılan Ziya Taşyürek, 2'nci kat penceresinden sarkarak kaçtı. Babasını darbettikten sonra intihar girişiminde bulunan Bulut Taşyürek ise Özel Harekat Polisi'nin operasyonuyla yakalandı. 
3.04.2023 Yaşam
Ne Gamze'nin ne istediği belli ne Ömer'in! Ömer dizisinde asıl bombayı Reşat patlatıyor
Ne Gamze'nin ne istediği belli ne Ömer'in! Ömer dizisinde asıl bombayı Reşat patlatıyor Ömer dizisi geride bıraktığı 8 bölüm boyunca ilgi çekti. Ömer ve Gamze arasındaki gelgitli ilişkiye bir de Süreyya'nın katılmasıyla konu baba oğul çatışmasından beklenmeyen bir şekilde aşk üçgenine evrildi. Son bölümlerde Ömer'in herkes mavi boncuk dağıttığını gören izleyici de durumdan rahatsız oldu. Öte yandan Ömer dizisi 9. bölüm fragmanı da yayınlandı.
20.03.2023 Televizyon
Veda Mektubu'nda baba oğul uyumları çok konuşulacak!
Veda Mektubu'nda baba oğul uyumları çok konuşulacak! Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği yeni dizisi Veda Mektubu 27 Şubat Pazartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelecek. Dizide, usta oyuncu Selim Bayraktar ve genç yıldız Emre Kıvılcım baba ve oğul olarak izleyici karşısına çıkacaklar.
24.02.2023 Televizyon
Selçuk İnan Galatasaray'dan istediği 2 futbolcuyu açıkladı
Selçuk İnan Galatasaray'dan istediği 2 futbolcuyu açıkladı Kasımpaşa teknik direktörü Selçuk İnan, Galatasaray'dan Van Aanholt ve Seferovic'i istediklerini açıkladı.
26.01.2023 Kasımpaşa Spor
Oğluyla üniversitenin aynı bölümünde eğitim görüyor! 'Babamla okumanın hiç eksi bir yönü yok'
Oğluyla üniversitenin aynı bölümünde eğitim görüyor! 'Babamla okumanın hiç eksi bir yönü yok' Niğde'de besin takviyesi firmasında çalışan Hulusi Kiper (48), Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı Bölümü’nde oğlu Lutfi Kiper (22) ile eğitim görüyor. Oğluyla aynı sınıfta olan Kiper, "Bahçede oğlumla dolaşıyoruz, birlikte yemek yiyoruz. Üniversiteye adapte olmamda oğlumun faydası oldu" dedi.
11.01.2023 Yaşam
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi
Kahreden haber! Su kuyusuna düşen baba- oğul yaşamını yitirdi Manisa’nın Salihli ilçesinde su kuyusuna düşen baba ve oğlunun cansız bedenine yaklaşık 10 saat süren çalışma sonrası ulaşıldı.
6.01.2023 Yaşam
MHP lideri Bahçeli'den Saraçhane tepkisi: Akla ziyan bir hâldir
MHP lideri Bahçeli'den Saraçhane tepkisi: Akla ziyan bir hâldir MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Saraçhane’de rol kapma derdine düşenlerin bu yeni yüzyılı bırakınız anlamasını varlıklarını ibra etmeleri ve iddia ile sürdürmeleri bile akla ziyan bir haldir" dedi.
24.12.2022 Gündem
6 yaşındaki çocuğa istismar davası! AK Parti'li Çelik: Örtbas eden kim varsa hesap verecek
6 yaşındaki çocuğa istismar davası! AK Parti'li Çelik: Örtbas eden kim varsa hesap verecek AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK toplantısının gündemine ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
22.12.2022 Gündem
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu
Sahte doktor Ayşe Özkiraz skandalında son dakika gelişmesi! Belli oldu Türkiye günlerdir sahte doktor Ayşe Özkiraz'ı konuşuyor. Tekirdağ'daki Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılan Ayşe Özkiraz olayında yeni bir gelişme daha yaşandı. Özkiraz davasında iddianame hazırlanırken, istenen ceza belli oldu. İşte sahte doktor skandalın yaşanan son dakika gelişmeleri...
16.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Baba Oğul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baba oğul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.