Aytun Çıray

Aytun Çıray

Son dakika aytun çıray haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aytun çıray ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aytun çıray haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aytun Çıray

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aytun çıray gelişmeleri de dahil olmak üzere 203 aytun çıray haberi bulunmuştur. Tüm aytun çıray haberleri aşağıda listelenmiştir.
Meral Akşener ilk kez konuştu: Mutabakattan haberim yoktu, bakanlıkların adını koymak yanlış
Meral Akşener ilk kez konuştu: Mutabakattan haberim yoktu, bakanlıkların adını koymak yanlış Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 28 Mayıs seçimleri öncesi İçişleri Bakanlığı dahil üç bakanlığı ve MİT'i verdiğine ilişkin gizli mutabakat yaptıklarını açıklamıştı. Gizli mutabakatla ilgili ilk kez konuşan Meral Akşener, haberi olmadığını ve "Henüz bakanlıkları konuşmadan İçişleri Bakanlığı ya da şu bu diye bakanlıkların adını koymak yanlış olmuştur" dedi.
23.07.2023 Gündem
Babacan'dan 15 vekil göndermesi: Kimseye en ufak bir borcumuz yok
Babacan'dan 15 vekil göndermesi: Kimseye en ufak bir borcumuz yok Seçim sonrası partisinin kurultayında konuşan Meral Akşener'in 15 vekil transferine ilişkin açıklaması gündemdeyken DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan açıklama geldi. Babacan, "Bizim kimseye en ufak bir borcumuz yok. Bugün seçimi helalinden kazanmış, başı dik, alnı açık 15 milletvekilimiz var” dedi.
27.06.2023 Gündem
İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden Taylan Yıldız istifa etti
İYİ Parti'nin kurucu üyelerinden Taylan Yıldız istifa etti İyi Parti kurucularından Taylan Yıldız sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile, istifa ettiğini duyurdu.
19.06.2023 Gündem
İYİ Parti’de istifa furyası sürüyor! 'Dayatmalara boyun eğdik'
İYİ Parti’de istifa furyası sürüyor! 'Dayatmalara boyun eğdik' İYİ Parti’de 27. dönem İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray’ın istifasının ardından dün iki önemli isim daha istifa etti. Eski İstanbul Milletvekili ve parti kurucusu Prof. Dr. Andican, sosyal medya hesabından istifasını duyurdu.
13.06.2023 Gündem
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı!
Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı? Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı! Aytun Çıray İYİ Parti’den istifa etti mi? İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, partisinden istifa etti. İstifa mektubunda Çıray, "Millet İttifakı masasından kalkılmasıyla birlikte, Türk toplumunda ortaya çıkan şok dalgası, sonunda İYİ Parti Genel Başkanı'na karşı bir öfke seline ve onunla arasında derin bir güven bunalımına dönüştü. Ortaya çıkan bu bunalım ne yazık ki sadece İYİ Parti'ye değil cumhurbaşkanlığı seçim sürecine, dolayısı ile demokrasimizin ve gençlerimizin geleceğine zarar verdi" dedi. Peki, Aytun Çıray kimdir, nerelidir, hangi partilerde görev yaptı?
6.06.2023 Gündem
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti
Aytun Çıray İYİ Parti'den istifa etti İYİ Parti 27. dönem İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti. Çıray, istifa mektubunda dikkat çeken ifadeler kullandı.
6.06.2023 Gündem
CHP'den İYİ Parti'ye 5+1 teklifi! 'Çok daha büyük sürprizlerden bahsediliyor'
CHP'den İYİ Parti'ye 5+1 teklifi! 'Çok daha büyük sürprizlerden bahsediliyor' İYİ Parti lideri Akşener'in 3 Mart'taki açıklamalarının ardından yaşanan süreç ve sonrası siyaset gündeminin ilk sıralarında yer alıyor. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıklamasına saatler kala ise son kulis bilgilerine göre CHP'nin İYİ Parti'ye bir teklifi olduğu yönünde.
6.03.2023 Gündem
“Deniz Baykal öldü” paylaşımı ortalığı karıştırdı!
“Deniz Baykal öldü” paylaşımı ortalığı karıştırdı! İyi Partili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından "Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet dilerim" paylaşımı yaptı. Kısa süre sonra paylaşımını silen Çıray, yanlış bilgi aldığını söyleyip özür diledi. Pek çok kişi de paylaşımın ardından Deniz Baykal öldü mü? Deniz Baykal sağlık durumu nasıl? sorularını arama motorunda arattı.
8.08.2022 Gündem
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır
Şentop: 15 Temmuz Araştırma Komisyonu raporu TBMM Başkanlığına sunulmamıştır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, '15 Temmuz Araştırma Komisyonu' olarak bilinen Meclis Araştırma Komisyonu tarafından hazırlanan rapora ilişkin, 'İçtüzük hükümlerine uygun olarak tüm süreçleri tamamlanmış bir Meclis Araştırması Komisyonu raporu, TBMM Başkanlığı’na sunulmamıştır" dedi.
18.07.2022 Siyaset
Ekrem İmamoğlu CHP'de bomba etkisi yarattı! En çok Kılıçdaroğlu rahatsız
Ekrem İmamoğlu CHP'de bomba etkisi yarattı! En çok Kılıçdaroğlu rahatsız Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin tarihi yaklaştıkça Millet İttifakı'nda adaylık krizi büyüyor. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığı için hamleleri CHP'de rahatsızlık yarattı. En çok rahatsız olanların başında ise CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu olduğu ifade ediliyor.
2.11.2021 Siyaset
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi
Tezkere için "hayır" çağrısı yapan HDP'li Pervin Buldan yanlışlıkla "evet" dedi Tezkere Meclis'te 2 yıl daha uzatıldı. Irak ve Suriye’ye sınır ötesi operasyon ile asker gönderme konusunda hükümete yetki veren tezkerinin süresi iki yıl daha uzatıldı. AK Parti, MHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla Meclis’te kabul edilen tezkere için CHP ve HDP ‘hayır’ oyu kullandı. Günlerdir "hayır" oyu için çağrı yapan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, oylamada yanlışlıkla "Evet" oyu için elini kaldırması ise dikkatlerden kaçmadı.
27.10.2021 Siyaset
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi
AK Parti Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'dan 'tezkere' değerlendirmesi AK Parti Sivas Milletvekili, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı İsmet Yılmaz, "Türkiye’nin terörle mücadelesi devam ettiği sürece, terörle mücadele eden hükümetimiz; büyük bir inançla, cesaretle, fedakarlıkla görevlerini yapan asker, polis, jandarma ve güvenlik korucularımızın yanında olmayı sürdürecek." dedi.
26.10.2021 Gündem
Türk askerinin Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi uzatıldı!
Türk askerinin Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi uzatıldı! Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Birleşmiş Milletlerin (BM) Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti'nde icra ettiği harekat ve misyonlara katılımına ilişkin verilen yetkinin bir yıl daha uzatılmasıyla ilgili Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.
19.10.2021 Gündem
İYİ Partili Çıray’a yargıdan ret
İYİ Partili Çıray’a yargıdan ret Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, RTÜK Başkanı Şahin hakkında suç duyurusunda bulunan Çıray’ın başvurusunu reddetti.
25.08.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan İYİ Partili Çıray’a tepki
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan İYİ Partili Çıray’a tepki Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İYİ Partili Aytun Çıray’ın Türkiye Afet Müdahale Planı’na (TAMP) yönelik eleştirisi hakkında, "Muhalefetin bazı temsilcilerinin TAMP’a ilişkin yaptıkları değerlendirmeler yalanlarla dolu algı operasyonlarının bir parçasıdır" dedi.
5.08.2021 Siyaset
İYİ Parti'de 'istifa' hareketliliği! Meral Akşener hamlesini yaptı!
İYİ Parti'de 'istifa' hareketliliği! Meral Akşener hamlesini yaptı! CHP'de 3 milletvekilinin istifasının ardından İYİ Parti'de de küskün milletvekillerinin istifa edebileceği konuşulmaya başlandı. CHP ve İYİ Parti'de muhalif vekillerin, dün CHP'den istifasını açıklayan Muharrem İnce'nin kuracağı partiye katılacağı iddiaları üzerine Genel Başkan Meral Akşener de harekete geçti ve muhalif isimlerden İzmir Milletvekili Aytun Çıray'a siyasi başdanışmanlık görevi verdi. Mahkeme kararıyla partiye dönen Ümit Özdağ'ın da yeniden ihracının rafa kaldırıldığı belirtildi.
9.02.2021 Siyaset
İYİ Parti'yi karıştırdı! Başdanışman yaptı
İYİ Parti'yi karıştırdı! Başdanışman yaptı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti yönetimine zaman zaman eleştirilerde bulunan Aytun Çıray'ı başdanışman yaptı. Bu atamaya tepki ise Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu'ndan geldi. Dervişoğlu, "Parti yöneticilerine bunca hakaretten sonra, o makam, o kişiye az gelir" dedi.
8.02.2021 Siyaset
İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı! Genel başkanlığa hazırlıyorlar...
İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ canlı yayında açıkladı! Genel başkanlığa hazırlıyorlar... İYİ Parti'den ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, İYİ Parti'den ayrılmasına ilişkin "Evet, ihraç edilmeyi bekliyordum" ifadesini kullandı. Prof. Özdağ, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun genel başkanlığa hazırlandığını savundu.
16.11.2020 Siyaset
İYİ Parti’de kriz büyüyor! Muhalifler de bölündü
İYİ Parti’de kriz büyüyor! Muhalifler de bölündü İYİ Parti’de 2. Olağan Kurultay’daki ‘Oy verilmeyecekler’ listesine tepki gösteren ve ‘muhalif’ olan milletvekilleri arasında da köprüler atıldı.
8.11.2020 Siyaset
İYİ Partili Koncuk: Operasyonu yapan parti içinde
İYİ Partili Koncuk: Operasyonu yapan parti içinde İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, 81 il başkanının İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın ihracı için genel merkeze dilekçe ile başvurmasına ilişkin, "81 il başkanına denildi ki 'şikayetçi olun'. Böyle bir usul yok. Operasyonu yapan bu partinin en üst mekanizmalarında görev yapan insanlar, İYİ Parti içerisinde" dedi.
28.10.2020 Siyaset
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra...
İYİ Parti'de bu kez de FETÖ krizi! Akşener'den dikkat çeken manevra... Kara liste krizinin ardından bu kez de 'FETÖ' tartışmasına sahne olan İYİ Parti'de sular durulmuyor. Gözler İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çevrildi.
22.10.2020 Siyaset
İYİ Partili Koncuk: 'Kara liste' izah edilmeli, bunu sineye çekmemizi kimse beklemesin
İYİ Partili Koncuk: 'Kara liste' izah edilmeli, bunu sineye çekmemizi kimse beklemesin İYİ Parti'de 'oy verilmeyecekler' listesinde ismi bulunan Adana Milletvekili İsmail Koncuk, kara listenin izah edilmesi gerektiğini söyledi. Koncuk, "Buna suskun kalmamamızı, sineye çekmemizi hiç kimse beklemesin. 'Kol kırılır yen içinde kalır.' Neden yen içinde kalacak? Yen içinde kalınca düzelecek mi? Düzelmesi lazım. Bunlar düzelmedikten sonra İYİ Parti sürekli tartışılan bir siyasi parti olarak önümüzde duracak" dedi.
7.10.2020 Siyaset
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok...
İYİ Parti'de liste krizi! Meral Akşener'e şok... İYİ Parti'de, 2'nci Olağan Kurultay'ın ardından başlayan liste krizi, TBMM'de yeni dönemin ilk grup toplantısına da yansıdı. 'Oy verilmeyecekler' listesini hazırlattığı iddia edilen Koray Aydın'ın Teşkilat Başkanlığı görevini sürdürmesine tepki gösteren muhalif milletvekilleri, grup toplantısına katılmadı.
6.10.2020 Siyaset
Aytun Çıray kimdir, nereli, kaç yaşında? Aytun Çıray biyografisi…
Aytun Çıray kimdir, nereli, kaç yaşında? Aytun Çıray biyografisi… İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray son günlerde konuşan isimler arasında yer alıyor. Yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Aytun Çıray kimdir, nereli?
2.10.2020 Gündem
İYİ Partili isimden liste itirafı! 'Ben yaptım'
İYİ Partili isimden liste itirafı! 'Ben yaptım' İYİ Parti’nin 2. Olağan Kurultayı’nda tartışma yaratan partinin en yetkili organı Genel İdare Kurulu için gündeme gelen ‘Tercih edilmeyecek isimler’ listesiyle ilgili ‘itiraf’ geldi. İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Oğuz Hocaoğlu, listeyi kendisinin yaptığını açıklayarak, “Ben daha listeler çıkmadan nazımın geçtiği delegeye o listeyi verdim” dedi.
25.09.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Aytun Çıray ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aytun çıray haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.