Gazete Vatan Logo

“Deniz Baykal öldü” paylaşımı ortalığı karıştırdı!

İyi Partili Aytun Çıray, sosyal medya hesabından "Deniz Baykal'a Allah'tan rahmet dilerim" paylaşımı yaptı. Kısa süre sonra paylaşımını silen Çıray, yanlış bilgi aldığını söyleyip özür diledi. Pek çok kişi de paylaşımın ardından Deniz Baykal öldü mü? Deniz Baykal sağlık durumu nasıl? sorularını arama motorunda arattı.

“Deniz Baykal öldü” paylaşımı ortalığı karıştırdı!

İyi Partili Aytun Çıray twitter hesabından yaptığı Deniz Baykal paylaşımı olay oldu. Sosyal medyada gündem olan Deniz Baykal paylaşımı sonrasında Aytun Çıray, gönderiyi sildi ve özür diledi. Çoğu kişi de Deniz Baykal öldü mü? Sorusuna yanıt aradı.

DENİZ BAYKAL ÖLDÜ MÜ?

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal için “Allah’tan rahmet dilerim” ifadelerini kullandı.

Aytun Çıray'ın paylaşımı sonrası Deniz Baykal’ın vefat ettiği haberi bir anda sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar "Deniz Baykal öldü mü?" sorusunun yanıtını aramaya başladı.

Çıray, bir süre sonra vefat paylaşımını sildi ve yanlış bilgi aldığını söyleyerek özür diledi.  Çıray, “Çok özür dilerim. Deniz Baykal hakkında arkadaşım yanlış bilgiyi iletmiş. Allah uzun ömür versin.” dedi.