Ayşe Öğretmen

Ayşe Öğretmen

Son dakika ayşe öğretmen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayşe öğretmen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayşe öğretmen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayşe Öğretmen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayşe öğretmen gelişmeleri de dahil olmak üzere 287 ayşe öğretmen haberi bulunmuştur. Tüm ayşe öğretmen haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Ayşe öğretmen' tahliye edildi
'Ayşe öğretmen' tahliye edildi Diyarbakır'da, 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve Diyarbakır E Tipi Cezaevi'ne konulan öğretmen Ayşe Çelik'in cezasının denetimli serbestlik tedbiri ile infaz edilmesi için yapılan başvuru hakkında karar verildi.
4.05.2018 Gündem
Yetiştiği yuvada öğretmen oldu
Yetiştiği yuvada öğretmen oldu Adana’da Çocuk Esirgeme Kurumu’nda yetişen Ayşe Atam, 2013 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Müzik Bölümü’nü kazandı.
20.11.2017 Yaşam
Ülkücülerden Beyaz'a sert tepki
Ülkücülerden Beyaz'a sert tepki 12 Eylül darbecilerinin idama mahkum ettiği Mustafa Pehlivanoğlu'nun şehadetini konu edinen filme programında yer vermek istemeyen Beyaz, Ülkücülerin tepkisini çekti.
13.05.2016 Magazin
Beyaz 16 yıl sonra bir klipte oynayacak
Beyaz 16 yıl sonra bir klipte oynayacak Beyazıt Öztürk, Ayla Çelik'in "Bağdat" şarkısının klibinde oynamayı kabul etti. Ünlü şovmen en son 2000 yılında bir klipte rol almıştı.
21.03.2016 Televizyon
‘Bu kanalı korumak zorundayım'
‘Bu kanalı korumak zorundayım' Beyaz Show’un ardından geçtiğimiz gece Okan Bayülgen’in sunduğu Dada isimli eğlence programında bir eylem girişimi yaşandı.
7.02.2016 Magazin
RTÜK’ten 900 bin TL para cezası
RTÜK’ten 900 bin TL para cezası RTÜK, Beyaz Show’a Diyarbakır’dan canlı bağlanarak, “çocuklar ölmesin” diyen Ayşe Öğretmen’in sözlerini “terör propagandası” saydı ve Kanal D’ye rekor bir ceza kesti.
29.09.2021 Gündem
Kanal D'ye 'Ayşe Öğretmen' cezası!
Kanal D'ye 'Ayşe Öğretmen' cezası! RTÜK, Beyaz Show'a Diyarbakır'dan canlı bağlanarak, "çocuklar ölmesin" diyen Ayşe Öğretmen'in sözlerini "terör propagandası" saydı ve Kanal D'ye ceza kesti.
29.01.2016 Televizyon
Beyaz bu haftaki programına böyle giriş yaptı
Beyaz bu haftaki programına böyle giriş yaptı Geçtiğimiz hafta Beyaz Show'da yaşanan PKK propagandası iddialarının ardından, programın bu haftaki bölümünde Beyazıt Öztürk çok konuşulan tartışmalara işaret etti.
29.09.2021 Gündem
Beyaz Show'u erken bitirten protesto
Beyaz Show'u erken bitirten protesto Programa katılan bir grubun slogan atarak protestosu üzerine programın sesi kesilerek VTR ile ara verildi.
15.01.2016 Haber
Beyaz Show'u erken bitirten protesto
Beyaz Show'u erken bitirten protesto Programa katılan bir grubun slogan atarak protestosu üzerine programın sesi kesilerek VTR ile ara verildi.
29.09.2021 Gündem
‘PKK eylemlerini tasvip etmiyorum’
‘PKK eylemlerini tasvip etmiyorum’ Beyaz Show’a bağlanarak bölgede yaşananlarla ilgili yaptığı konuşmanın ardından hakkında soruşturma başlatılan Ayşe Çelik adlı kişi hakkındaki soruşturma “yetkisizlik” kararıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi...
29.09.2021 Gündem
İşte 'Ayşe öğretmen'in ifadesi
İşte 'Ayşe öğretmen'in ifadesi Beyaz Show’a bağlanarak bölgede yaşananlarla ilgili yaptığı konuşmanın ardından hakkında soruşturma başlatılan Ayşe Çelik adlı kişi hakkındaki soruşturma “yetkisizlik” kararıyla Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi...
29.09.2021 Gündem
'Sanki İsveç parlamentosu!'
'Sanki İsveç parlamentosu!' Ülkenin kasıp kavrulduğunu söyleyen HDP lideri, “Meclis gündemine bakıyorum, nüfus cüzdanı düzenlemesi var” dedi
29.09.2021 Gündem
Demirtaş'tan Beyaz'a sert sözler! ' Bu savaşın bir parçası olmuştur'
Demirtaş'tan Beyaz'a sert sözler! ' Bu savaşın bir parçası olmuştur' HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ünlü şovmen Beyazıt Öztürk’e seslenerek, “Ben yanmazsam, sen yanmazsan nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa. O şiiri okurken herkes duygulanıyor da sıra yanmaya gelince niye kaçıyoruz. Sevgili Beyazıt Öztürk, o şiiri okurken duygulanırsın ama o şiirin gereğini yapmaya gelince küçücük bir risk üstleneceksin, onu da yapmayıp ‘ben yanmayın öteki yansın’ dersen karanlıklar nasıl çıkacak aydınlığa” dedi.
29.09.2021 Gündem
'Ayşe öğretmen'in avukatından açıklama
'Ayşe öğretmen'in avukatından açıklama Kanal D’de Beyazıt Öztürk’ün canlı yayınlanan programındaki sözleriyle Türkiye gündemine oturan 'Ayşe öğretmen'in avukatı Muharrem Erbey açıklamalarda bulundu...
29.09.2021 Gündem
Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma
Beyazıt Öztürk hakkında soruşturma Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Beyaz Show programının sunucusu Beyazıt Öztürk, programının sorumlusu ile programa telefonla katılan Ayşe Çelik hakkında 'terör soruşturması' başlattı...
29.09.2021 Gündem
‘Geri kalanları korkutmak istiyorlar’
‘Geri kalanları korkutmak istiyorlar’ HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, Beyaz Show’da “Farkında mısınız çocuklar ölüyor” sözleriyle dikkat çeken Ayşe öğretmene tepkiler ile ilgili, “Geri kalanları korkutmak istiyorlar Ayşe öğretmeni değil” dedi
29.09.2021 Gündem
Beyaz'dan açıklama: 'Çocuklar ölüyor burada' deyince...
Beyaz'dan açıklama: 'Çocuklar ölüyor burada' deyince... "Çocuklar ölüyor burada’ diye bir tepkiyle karşılaşınca beynim durdu. Kendi iç sesimi dinlemekten bir niyet olduğunu anlayamadım"
29.09.2021 Gündem
Kanal D'den 'Beyaz Show' açıklaması
Kanal D'den 'Beyaz Show' açıklaması Kanal D, dün gece yayınlanan Beyaz Show Programı’nda gerçekleştirilen bir telefon bağlantısı ile ilgili olarak bir açıklama yaptı.
29.09.2021 Gündem
Farkında mısınız çocuklar ölüyor!
Farkında mısınız çocuklar ölüyor! Beyaz Show programına Diyarbakır’dan canlı telefon bağlantısıyla katılan Ayşe öğretmen “Masum çocuklar ölüyor” diye haykırdı. Sosyal medyada öğretmenle ilgili 40 binden fazla paylaşım yapıldı
29.09.2021 Gündem
Stajyerliklerinin kalktığı gün cenazeleri kalktı
Stajyerliklerinin kalktığı gün cenazeleri kalktı Yozgat'ın Saraykent İlçesi yakınlarında okul çıkışı bilgisayar kursundan dönerken otomobillerinin buzlanma nedeniyle kayıp kamyon altına girmesi sonucu yaşamını yitiren öğretmenler Rukiye Karaca, Güzin Baş ve Ayşe Özdemir dün Öğretmenler Günü'nde yapılacak törenle yemin edeceklerdi ve stajyerlikleri sona erecekti
29.09.2021 Gündem
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi!
Çobanlık yaparken keşfedildi! Tanıştığı antrenör hayatını değiştirdi! Aksaray'ın Eskil ilçesinde koyun otlatıp futbol oynarken mahalleyi ziyarete gelen ve aynı zamanda antrenör olan Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mihman Altıntop’un kendisiyle konuşup yönlendirdiği Çağla Çağatan (18), spor lisesini bitirip, beden eğitimi öğretmenliği bölümünü kazandı. Kadınlar 3’üncü Lig Tuz Gölüspor takımında da forma giyen Çağatan, “'Yapamaz' dediler, başardım. İlk önce eğitimimi bitirip büyük bir futbolcu olup kendimin ve ailemin hayatını kurtarmak istiyorum. Hedeflerim büyük, inşallah olur” dedi.
25.03.2024 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim'
Can Gürzap son yolculuğuna uğurlandı! 'Her şeyimi kaybettim' Tiyatro ve sinema sanatçısı Can Gürzap, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen tören ardından Taksim Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
3.12.2023 Magazin
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz
Erdoğan'dan işçi, memur ve emeklilere mesaj: Müjdeler vermeye devam edeceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin büyük kongresinde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan: ''Emekli memurlarımızın maaşlarıyla ilgili bakanlığımız çalışmasını yapıyor. İlk Kabine toplantımızdan sonra yeni müjdemizi de inşallah emekli memurlarımıza açıklayacağız.'' dedi.
7.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ayşe Öğretmen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayşe öğretmen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.